HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 vel 2025, 01:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 494 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Aj' cao
PostPostano: 04 tra 2020, 01:53 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Vidim i ja da nešto nije danas nije u redu sa tobom (a i inače). Sreća tvoja što na forumu ne postoji alkotest, što ne opravdava tvoje sumanuto ponašanje. Osim toga, postoji i terapija odvikavanja od alkohola. Možda bi trebao da ideš (i) na takvu terapiju.

Hvala na brizi, ali ja ne pijem već godinama. I produktivan sam član društva. Ti, s druge strane, si masturbator koji sa svojih 35 godina živiš kod mame i tate kao parazit, nikad nisi uživo video golo žensko u životu, ne izlaziš iz svoje sobe nikad (potvrdili ljudi iz Brčkog koji te znaju), nemaš prijatelja i ceo dan visiš na internetu i pišeš retardirane pamflete protiv Dodika. Koji je smisao tvog života? Ja bih se na tvom mestu ubio. I pitanje je da li bi i tvojim roditeljima bilo žao zbog toga.

Čim ti visiš na forumu, a baviš se prodajom računara i računarskih dijelova, mogu samo da mislim koliko si produktivan član društva, s obzirom na to da drugi trgovci rade i u doba krize, a naročito trgovci tehničkih uređaja, koji usljed popularizacije učenja na daljinu i obavljanja administrativnih poslova u toplini svoga doma, bilježe ne pad, već rast potražnje za računarima i računarskom opremom, a naročito za laptopima, kao i za desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima i to nagli rast prodaje. Ti to ne znaš, jer ti ne radiš, ni za vrijeme ove krize, kao ni prije ove krize, pošto batalio si posao mnogo prije ove situacije sa Korona virusom. Ako te interesuje šta ja radim sa svojih 31 godinu, pošto vidim da te to veoma interesuje, čim si se ovoliko raspisao, mogu ti reći samo da sam ja ti od prije nekoliko godina, kada si radio i zarađivao novac (ako si i tada radio), a sada pričaš bajke kako si produktivan, doduše i jesi, ali možda na evidenciji biroa za zapošljavanje, gdje primaš neku sitnu naknadu za minuli rad. Socijala produktiva.

Ti ćeš se sa svojim razmišljanjem kojem namećeš drugima, a zapravo govoriš o samom sebi svakako ubiti,
čim si liječeni alkoholičar, s tim da tebi nije kriv alkohol što si takav kakav si (imaš gadnu i mračnu narav), jer takav si bio i prije svoje višegodišnje krize sa alkoholom, dok alkohol ti je samo dodatno pospiješio tvoju ludost i očigledno spržio određeni broj moždanih stanica, a što se i vidi iz tvog stila pisanja.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 01:53 

Nema šta meni da preporučuješ, ja ću nastaviti da mu ukazujem kakva je budala, davež i jadnik

Prvo nauči sebe pristojno i civilizovano komunicirati, pa onda govori o sebi kakav si i šta misliš o sebi, pošto iz tvog riječnika jedino što vidim jesu psovke, odsustvo samopoštovanja i izražena želja za samoubistvom, koja se provlači kroz tvoje postove, što meni govori da ti je potrebna hitna pomoć psihijatra. Džaba si se liječio od alkohola, kad očigledno imaš problema u svojoj glavi.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 01:54 

Robbie MO je napisao/la:
Od sad koristim i druge riječi za dotičnoga. :D

Korištenje drugih rijeci ne pomaze, spominjanje je spominjanje, ali ovaj put ću ti progledati kroz prste iako si dva puta na ovoj stranici spomenuo Dodika (“Dodik” i “dotični”).

Sve ti je oprošteno. :D

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 02:48 

Kako je to lepo. Ceo dan jurcam negde, a kad se vratim kući, svi su tu. Ostavili ponešto. :D

Nije što ste moji, ali stvarno ste slatki. :D

Ova tema imala je dva upisa 2012. godine i bila je neaktivna osam leta. Onda sam ja odlučio da tu boravim, manje više sam. Da ostavim neku svoju misao. Ili youtube koji ću opet nekad da pogledam. Ili neki link ili sliku.

Ali neeeee... Nisam se ni okrenuo čitava bulumenta je tu, i pet ispisanih strana dok si rek'o piksla. :kava

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 03:39 

Dobih dve preporuke danas za gledanje...

slika

slika

The Road sam gledao, ali se ničega ne sećam...

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 05:51 

Mislim da Robi treba da uvede posebno pravilo i za jarana Šeksona, glede začetavanja foruma zarad podizanja broja postova. Doduše, za to mu nije potrebno osmišljanje novih i specijalnih pravila, već prije svega poštivanje postojećih. :kava

Čim ti visiš na forumu, a baviš se prodajom računara i računarskih dijelova, mogu samo da mislim koliko si produktivan član društva, s obzirom na to da drugi trgovci rade i u doba krize, a naročito trgovci tehničkih uređaja, koji usljed popularizacije učenja na daljinu i obavljanja administrativnih poslova u toplini svoga doma, bilježe ne pad, već rast potražnje za računarima i računarskom opremom, a naročito za laptopima, kao i za desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima i to nagli rast prodaje. Ti to ne znaš, jer ti ne radiš, ni za vrijeme ove krize, kao ni prije ove krize, pošto batalio si posao mnogo prije ove situacije sa Korona virusom. Ako te interesuje šta ja radim sa svojih 31 godinu, pošto vidim da te to veoma interesuje, čim si se ovoliko raspisao, mogu ti reći samo da sam ja ti od prije nekoliko godina, kada si radio i zarađivao novac (ako si i tada radio), a sada pričaš bajke kako si produktivan, doduše i jesi, ali možda na evidenciji biroa za zapošljavanje, gdje primaš neku sitnu naknadu za minuli rad. Socijala produktiva.

Ti ćeš se sa svojim razmišljanjem kojem namećeš drugima, a zapravo govoriš o samom sebi svakako ubiti,
čim si liječeni alkoholičar, s tim da tebi nije kriv alkohol što si takav kakav si (imaš gadnu i mračnu narav), jer takav si bio i prije svoje višegodišnje krize sa alkoholom, dok alkohol ti je samo dodatno pospiješio tvoju ludost i očigledno spržio određeni broj moždanih stanica, a što se i vidi iz tvog stila pisanja.

Obećao sam, nebitno kome, da neću više da te diram, tako da samo da te obavestim o nekim stvarima:

1. Na temi "Večna lista forumaša" sam napisao da hoću da propadnem u zemlju od sramote što imam ovoliko mnogo postova (imaš temu, pa možeš da proveriš), a ti me optužuješ da pišem da bih nabio što veći broj postova. Mene je sramota što imam ovoliki broj postova. Veliki broj postova nije nešto čime treba biti ponosan, već naprotiv, toga se treba stideti. To što si ti ponosan što imaš toliko postova, i još diskvalifikuješ mišljenje drugih ljudi samo zato što imaju mali broj postova, govori nešto o tebi.

2. Nije mi posao prodaja računara i računarskih delova.

3. Tvoja pop psihologija (ako zaslužuje i taj pogrdni naziv, pošto se ne kvalifikuje čak ni u to) vredi koliko i opušak na autobuskoj stanici.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 16:35 

Mislim da Robi treba da uvede posebno pravilo i za jarana Šeksona, glede začetavanja foruma zarad podizanja broja postova. Doduše, za to mu nije potrebno osmišljanje novih i specijalnih pravila, već prije svega poštivanje postojećih. :kava

Obećao sam, nebitno kome, da neću više da te diram, tako da samo da te obavestim o nekim stvarima:

1. Na temi "Večna lista forumaša" sam napisao da hoću da propadnem u zemlju od sramote što imam ovoliko mnogo postova (imaš temu, pa možeš da proveriš), a ti me optužuješ da pišem da bih nabio što veći broj postova. Mene je sramota što imam ovoliki broj postova. Veliki broj postova nije nešto čime treba biti ponosan, već naprotiv, toga se treba stideti. To što si ti ponosan što imaš toliko postova, i još diskvalifikuješ mišljenje drugih ljudi samo zato što imaju mali broj postova, govori nešto o tebi.

2. Nije mi posao prodaja računara i računarskih delova.

3. Tvoja pop psihologija (ako zaslužuje i taj pogrdni naziv, pošto se ne kvalifikuje čak ni u to) vredi koliko i opušak na autobuskoj stanici.

Divno, drži se tog obećanja, ako možeš, ako ti tvoji dugi prsti za tastaturom dozvoljavaju, pošto vidim da si od jutros "na nogama", kao da se trkaš sa nekim.

S obzirom koliko pišeš, predlažem ti da propadneš u zemlju od sramote, s obzirom da kažeš te je sram koliko puno pišeš, no to je to tvoja stvar. Ja se nemam šta sramiti što puno pišem, čak naprotiv, niti prebacujem drugima koji malo pišu, da su manje vrijedni tj. da je njihovo prisustvo na ovom forumu manje vrijedno, već da se njihovo prisustvo svodi na uvrijede, psovke, te stoga ne doprinose radu foruma, već samo faktički onemogućavaju druge da pišu. Što se tiče tebe, ako te je sramota što puno pišeš, ti manje piši i biće te manje sramota ili još bolje, prestani da pišeš u potpunosti. Tim će sramota biti nikakva, no to nije na meni da odlučujem, već na tebi koji se stidiš svojih postova. Da ne častiš svoje sagovornike vulgarnim uvrijedama, kao i uvredama uopšte, nebi se stidio svojih postova. Postoji i kulturniji način da iskažeš svoje stavove do detalja, a da pritom ne kažeš nijednu vulgarni riječ. Pokušaj, nije tako teško, pošto psovke su nedostatak argumenata.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 17:01 

:001_smile

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 22:25 

slika

Citat:
Стихове далматинске верзије чувене српске пјесме објавио је 2002. године у својој књизи ,,Ча је пуста Лондра“ (Сплит, 2002) књижевник и универзитетски професор из Сплита, Анатолиј Кудрјавцев.

Верзија из Сплита (1919)

Овамо, ‘вамо, на море наше
Дођите Срби, чекамо ми,
Све што је наше то је и ваше,
Срби – Хрвати једно смо сви.
Ви сте нама дали слободу,
Ви нас научисте љубити њу.

https://www.in4s.net/britanski-istorica ... o-smo-svi/

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 22:46 

Eto vidite, i tako snažne pro-srpske osjećaje vi ste uspjeli uništiti nesavjesnim ponašanjem, umjesto da se lijepo pazite sa Hrvatima.

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 22:48 

Ne Kvačice, vi ste podbacili.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 23:20 

Aleksa voli "suptilno" da "pecka", gde li je to video. :zubati

Vas dvoje, bez prebacivanja krivice - to nije nimalo zreo put.
Molim da se lepo razgovarate i kada se vidite da kažete jedno drugom ćao!

Šalim se, nemojte me, karantina, ludilo =))

Vrh

PostPostano: 04 tra 2020, 23:35 

Ćao je pogrdni pozdrav. Čemu kada postoji i "zdravo" ili najbolje "pomaže Bog" - "Bog ti pomogao". Kao to ne priliči mladima, koješta.

Aleksa je dibiduZ suptilan tako da smatraj to njegovom urođenom vrlinom.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 02:47 

Ksenija je napisao/la:
Ćao je pogrdni pozdrav. Čemu kada postoji i "zdravo" ili najbolje "pomaže Bog" - "Bog ti pomogao". Kao to ne priliči mladima, koješta.

Ali Kvaka pozdravlja samo sa "Bog" ili sa "Bog i Hrvati". Ti kažeš "Pomaže Bog" a on odgovara "Bog i Hrvati"! :D

Citat:
Aleksa je dibiduZ suptilan tako da smatraj to njegovom urođenom vrlinom.

Hvala, cheri! :smajl016

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 09:38 

Tibetanski pozdrav za vas dvoje!

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 14:51 

:huh
Bome , vrjeme je za gulidbu odavde :smajl034
( bar jednu godinicu )

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 15:06 

U pravu si brate Svarog.
Ja se oprostila od teme ali me đavo iskušava a ja mu ne odoleh što ne znači da će tako biti i u buduće.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 16:07 

Ajde, ajde, ne budite malodušni...
Recite jesu li ovo pet najboljih srpskih komedija posle dvehiljadite:
- Mrtav, ladan,
- Mi nismo anđeli 3 - Rokenrol uzvarća udarac,
- Kad porastem biću kengur,
- Sedam i po,
- Mali Budo?

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 16:47 

aleksije radicevic je napisao/la:
- Mrtav, ladan,
- Sedam i po,
- Mali Budo?

Umesto Bude Trajkovića - Munje!
Umesto Anđela 3 - Bumerang

Sedam i po ladno još nisam gledo.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 17:00 

Nbgd88 je napisao/la:
- Mrtav, ladan,
- Sedam i po,
- Mali Budo?

Nije bre "Ljubavni život Budimira Trajkovića", nego "Mali Budo". Ne bih ga menjao za "Munje", mada i "Munje" mi nije bilo teško da pogledam više puta.

Bumerang, dobro. Nije loš, ali opet, ne znam da li menjao za Anđele 3.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 17:07 

Nbgd88 je napisao/la:

:eek

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 17:20 

Nbgd88 je napisao/la:

Nije bre "Ljubavni život Budimira Trajkovića", nego "Mali Budo". Ne bih ga menjao za "Munje", mada i "Munje" mi nije bilo teško da pogledam više puta.

Ma znam da je mali budo no se setio Budimira.

Jel si ti West ili East? Ili neki drugi predeo? Šta se dešava tu na lokalnom nivou, kako reaguje "običan narod" itd
Ako te ne mrzi u par rečenica... Negde sam pročitao da se opremaju kao ludi.

Stavi u Sve i Svašta, da ne kvarimo ovde.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 17:22 

Ksenija je napisao/la:
Nbgd88 je napisao/la:

:eek

Nemoj da me gledaš tako. :cool zezam se...

Pa nisam, ozbiljno. Samo trejler. :laugh

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 17:28 

Salonac na partiju u Amerikama!

Vrh

PostPostano: 05 tra 2020, 17:30 

Nbgd88 je napisao/la:

Ma znam da je mali budo no se setio Budimira.

Jel si ti West ili East? Ili neki drugi predeo? Šta se dešava tu na lokalnom nivou, kako reaguje "običan narod" itd
Ako te ne mrzi u par rečenica... Negde sam pročitao da se opremaju kao ludi.

West, mada daleko od Tihog Okeana. :D
Pre par nedelja je izgledalo loše, zbog nestašica. A sad je snabdevanje mnogo bolje, malo je i saobraćaj intenzivniji. Restorani rade, ali samo da uzmeš i poneseš kući, ili da naručiš dostavu. Dosta ljudi šeta parkovima, trči, ali u manjim grupama, naravno.
Uglavnom su se snabdevali konzervama i sredstvima za higijenu. Pa je to bilo teško naći. I dalje je, ali ja npr. sam se snabdeo toalet papirom pre nedelju dana. Bilo je manje neprerađenog mesa, a sad je i to popravljeno.
Strožija su pravila u kompanijama, moraš biti na distanci od ljudi, često su rukavice i maska obavezni, a dezinfekcija ruku uvek.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 494 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: