|
|
Stranica: 22/30.
|
[ 744 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 01:19 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: weasel je napisao/la: Ici cemo na Medjunarodni sud u Hamburgu, nije problem. Da ne bude opet mi ne priznajemo taj sud?  A koji "vi" ćete ići? Džemat Gornje Mahale? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 01:22 |
|
|
 novovrijeme mi je postao omiljeni forumaš što se tiče poklapanja zelenih, srpski bbc 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 11:40 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: weasel je napisao/la: Ici cemo na Medjunarodni sud u Hamburgu, nije problem. Da ne bude opet mi ne priznajemo taj sud?  Slobodno pošaljite na taj sud, kad pogledaju vašu tužbu i što vi tražite grohotom će se nasmijat i bacit tužbu u smeće. Vi bi praktički zatražili od tog suda da vam pokloni TERITORIJALNO MORE RH, jel tebi jasno što vi uopće tražite? Takve želje ne postoje u međunarodnom pravu mora to su vaše gluposti i fiks ideje iz Sarajeva. Kao da Hrvatska zatraži nekom sudu koridor do Austrije i da nam Slovenci moraju dati svoj teritorij, eto vi tražite tako nešto....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ečebarija
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 15:13 |
|
Pridružen/a: 09 vel 2020, 19:59 Postovi: 131 Lokacija: Istočno susjedstvo
|
Sta pricas bolan? Sta ce nama vase more kad mi imamo svoje more. Grohotom vam se smije cijeli svijet poslije arbitraze sa Slovenijom. Kada pricamo o poklonima, lijepo li je vodno bogatsvo Buskog jezera, zar ne? Nista bosansko nije malo, bosansko je uvijek golemo. Onaj koridor sto je dobila Slovenija je mala maca, kakav ce biti za BiH. Dosta vise i Hrvatoslavije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 15:25 |
|
|
|
Imate vi samo slobodan koridor iz Izačića do Bregane. Naravno uz legitimaciju i obavezno čekanje kao putnici drugog reda.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 15:43 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: Sta pricas bolan? Sta ce nama vase more kad mi imamo svoje more. Grohotom vam se smije cijeli svijet poslije arbitraze sa Slovenijom. Kada pricamo o poklonima, lijepo li je vodno bogatsvo Buskog jezera, zar ne? Nista bosansko nije malo, bosansko je uvijek golemo. Onaj koridor sto je dobila Slovenija je mala maca, kakav ce biti za BiH. Dosta vise i Hrvatoslavije.  Naročito glupost. Bosanska glupost je neograničena... kao svemir.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 15:48 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: Sta pricas bolan? Sta ce nama vase more kad mi imamo svoje more. Grohotom vam se smije cijeli svijet poslije arbitraze sa Slovenijom. Kada pricamo o poklonima, lijepo li je vodno bogatsvo Buskog jezera, zar ne? Nista bosansko nije malo, bosansko je uvijek golemo. Onaj koridor sto je dobila Slovenija je mala maca, kakav ce biti za BiH. Dosta vise i Hrvatoslavije.  Kakvi likovi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 19:08 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: Sta pricas bolan? Sta ce nama vase more kad mi imamo svoje more. Grohotom vam se smije cijeli svijet poslije arbitraze sa Slovenijom. Ako vi imate svoju granicu na moru onda i mi imamo svoju granicu na Drini. U realnosti vaša granica je negdje kod Bune. A arbitraža sa Slovenijom je propala (što je nama od koristi) zato što je EU stala na našu stranu. Ne znam ko se to nama smijo, možda jedino vi od muke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 19:53 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ečebarija je napisao/la: Sta pricas bolan? Sta ce nama vase more kad mi imamo svoje more. Grohotom vam se smije cijeli svijet poslije arbitraze sa Slovenijom. Kada pricamo o poklonima, lijepo li je vodno bogatsvo Buskog jezera, zar ne? Nista bosansko nije malo, bosansko je uvijek golemo. Onaj koridor sto je dobila Slovenija je mala maca, kakav ce biti za BiH. Dosta vise i Hrvatoslavije.  I sta bude kada se probudite? Sjasete sa svoje matere.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ečebarija
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 19:56 |
|
|
|
EK jeste izjavila kako je Slovenija djelovala u suprotnosti s Arbitražnim sporazumom, međutim, navela je da kršenje nije takve prirode da bi utjecalo na Konačnu odluku suda i da sudac koji je sudjelovao u kršenju sporazuma zamijenjen drugim sucem.
To si namjerno propustio ili su hrvatski portali presutili?
Realnost je da su Hrvati cim je RS proglasila poljoprivredno zemljiste svojim, podnijeli apelaciju Ustavnom sudu BiH. Kada je Ustavni sud presudio u korist Hrvata, hrvatski portali su odmah poceli pisati kako je RS na 45.5% teritorije BIH.
Realnost je da u svim kantonima u FBiH trazite svoje granice. Niko ne spori da imate pravo na to, zasto bi bosnjackom narodu bilo osporeno pravo na more? Opet vas se majorizira, sto sam propustio?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:02 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: EK jeste izjavila kako je Slovenija djelovala u suprotnosti s Arbitražnim sporazumom, međutim, navela je da kršenje nije takve prirode da bi utjecalo na Konačnu odluku suda i da sudac koji je sudjelovao u kršenju sporazuma zamijenjen drugim sucem.
To si namjerno propustio ili su hrvatski portali presutili?
Realnost je da su Hrvati cim je RS proglasila poljoprivredno zemljiste svojim, podnijeli apelaciju Ustavnom sudu BiH. Kada je Ustavni sud presudio u korist Hrvata, hrvatski portali su odmah poceli pisati kako je RS na 45.5% teritorije BIH.
Realnost je da u svim kantonima u FBiH trazite svoje granice. Niko ne spori da imate pravo na to, zasto bi bosnjackom narodu bilo osporeno pravo na more? Opet vas se majorizira, sto sam propustio? Zato sto bosnjackog naroda nema blizu mora, kafiri s obe strane granice... Jos malo i sve juzno od Ivana ce bit inozemstvo
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:03 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: zasto bi bosnjackom narodu bilo osporeno pravo na more Iz istog razloga zbog kojeg Madzari, Austrijanci, Cesi, Slovaci, Srbi nemaju pravo na Hrvatsko more. Pokusajte traziti od Italije, Turske, Albanije komad mora.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:05 |
|
|
|
I zasto se o ovome uopce raspravlja na temi o nuklearnom otpadu???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:08 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: EK jeste izjavila kako je Slovenija djelovala u suprotnosti s Arbitražnim sporazumom, međutim, navela je da kršenje nije takve prirode da bi utjecalo na Konačnu odluku suda i da sudac koji je sudjelovao u kršenju sporazuma zamijenjen drugim sucem. Umri od muke, nema džamija na moru. Granica vam je na Buni, a Slovencima tamo di mi kažemo. https://euractiv.zabranjeni.url/aktualno/s ... e/9916015/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ečebarija
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:11 |
|
|
Diablo je napisao/la: Zato sto bosnjackog naroda nema blizu mora, kafiri s obe strane granice... Jos malo i sve juzno od Ivana ce bit inozemstvo Boze sacuvaj, na moru ne zivi niti jedan narod. Selo Rabrani u Neumu je bosnjacko. Nikada to nece biti inozemstvo. @DrMag Mi ne trazimo nista vase. Mi imamo svoje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:12 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: Diablo je napisao/la: Zato sto bosnjackog naroda nema blizu mora, kafiri s obe strane granice... Jos malo i sve juzno od Ivana ce bit inozemstvo Boze sacuvaj, na moru ne zivi niti jedan narod. Selo Rabrani u Neumu je bosnjacko. Nikada to nece biti inozemstvo. @DrMag Mi ne trazimo nista vase. Mi imamo svoje. Ok, slobodno setaj svojim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Neum. Tamo đe se muslimani osjećaju nalagodno. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marten
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:45 |
|
|
Pa neće muslimani u Neum, nego pored Ploča. Pogledaj mu kartu, novi muslimanski grad Sadaka City. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ečebarija
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 20:57 |
|
|
|
Mi smo u Neumu kao kod kuce. Neko ima komplekse.
Terminali u Plocama su u vlasnistvu BiH. Da ne govorim da je kompletna luka izgradjena rukama napacenih Muja za potrebe BiH, a Hrvoje ju zaposjeli. Danas se prave ludi.
Nova i mnogo veca luka u Neumu je sljedeci kapitalni projekat Federacije BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
karadzic
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 21:16 |
|
|
Ečebarija je napisao/la: Mi smo u Neumu kao kod kuce. Neko ima komplekse.
Terminali u Plocama su u vlasnistvu BiH. Da ne govorim da je kompletna luka izgradjena rukama napacenih Muja za potrebe BiH, a Hrvoje ju zaposjeli. Danas se prave ludi.
Nova i mnogo veca luka u Neumu je sljedeci kapitalni projekat Federacije BiH. Spavate li mirno Šangaje, Pireju i Roterdamu?
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 17 tra 2020, 22:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Mujaga budaletina. Nikad od njih naroda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 19 tra 2020, 15:36 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7052 Lokacija: Izvan sebe
|
Nova i mnogo veca luka u Neumu je sljedeci kapitalni projekat Federacije BiH. U svakom slucaju moraju u neum tankeri i nato nosaci aviona.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 19 tra 2020, 17:07 |
|
|
|
Sutra pocinju pripremno-istrazivacki radovi (studija izvodljivosti) za skladiste radioaktivnog otpada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 19 tra 2020, 21:38 |
|
|
Nova i mnogo veca luka u Neumu je sljedeci kapitalni projekat Federacije BiH. Kakva luka u Neumu, tamo nema mjesta za takve projekte..  Postoji luka Ploče koja je za BiH sasvim dovoljna. Ustalom vama nece trebati luka kad necete vidjeti mora, eventualno na slikama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 21 tra 2020, 11:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|