|
|
Stranica: 129/141.
|
[ 3509 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 16:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63178 Lokacija: DAZP HQ
|
master_mind_ je napisao/la: 1986 je napisao/la: Di se to naseljavaju migranti? Jel to neka informacija od Bujančevih jataka? https://www.rtl.hr/vijesti-hr/potraga/3 ... -novi-dom/Mainstream mediji o tome bruje. A osobno sam od jednog iz Siska čuo da ih je stotinjak tamo u sklopu eu kvote. Osobno ne mogu glasati sa stranku koja ovdje dovodi arapske podljude i koja želi uvesti euro. Preko toga ne prolazim. Zašto euro? Sve i jedan naš izvoznik je za euro, bar od ovih koji su se danas izjasnili. Više im vrijedi stabilnost koju euro donosi nego zajebancija s jakom kunom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44168 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Brane je napisao/la: Ne, Glava je dobio oko 700 glasova više 2020 god. i oko 150 više pref. Tada je u BiH Glasnović dobio skoro 3300 glasova, na ovima u BiH samo 2500. Prije da su ti glasači sada glasali za MOST, na prošlim izborima MOST je imao samo 320 glasova u BiH. Protestni glasači HRS-a umjesto Glasnovića zaokruživali MOST. Vjerojatno je samo više motivirao dijasporu da glasa za njega, a to i stoji da se dijaspora povećala od prošlih.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:02 |
|
|
Brane je napisao/la: Ne, Glava je dobio oko 700 glasova više 2020 god. i oko 150 više pref. Govorimo o glasovima u BiH. Tu je dobio prilično manje nego 2016.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
west
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:22 |
|
|
borak je napisao/la: Ostalih 10ak s liste Mosta su odradili bezveze kampanju.. Pa ja bi uspio skupit 100 glasova, dam se okladit, a neki oko 20ak glasova osvojili. Smijesno pricati uopce o nekoj smislenoj kampanji u BiH...gdje nositeljica liste hdza nije se udostojila izaci na suceljavanje.. Nego je nadmeno se slikala sa fratrima ( poz fra Iki ) i setala se po Bih uvjerena da ce stranacka masinerija odraditi joj poso. Sto se nazalost i dogodilo.... Ovaj put hdz i poglavito NEvenko Barbaric nisu nista prepustali slucaju...upregli logistiku, autobuse, i zavrsili posao.. hrs je sasvim legitimno iskoristio pravo da se natjece na ovim izborima u suradnji s Mostom i bio jedina oporbena stranka hdz bih . Sve ostale oporbene su ili podrzale hdzoog kandidata ( ilija cvitanovic i hdz 90 ) ili uopce ne postoje na politickoj mapi u bih. General Glasnovic je imao potporu udruge hrvatska zvonaciu bih i svoje kandidate na listi...ali niiedna hr. Politicka opcija u bih nije stala iza generalove liste. ( taj isti cvitanovic je bio drugi na generalovoj listi za sabor prije 4 godine) ... Generalu svaka cast u svakom smislu,ali on nakon ove kampanje ode iz HB, i opet ostaje samo HRS za fight sa hdzom. i kad se podvuce crta ispod rezultata ovih izbora onda se jasno vidi da je jedina istinska oporbena snaga u hrvata bih. HRS I lokalni dolaze brzo... A po ovim rez.. Hrs ce igrati aktivnu ulogu po svim opcinama gdje se kandidira .
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:25 |
|
|
|
U XI. izbornoj jedinici je svugdje veca izlaznost bila pa tako i u BiH. 22.000 (2020) vs 16.000 (2016). Tako da je smijesno pricat o nekim iseljenim Glasnovicevim biracima. Veca izlaznost je bila jer se moglo glasati dva dana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Zašto euro? Sve i jedan naš izvoznik je za euro, bar od ovih koji su se danas izjasnili. Više im vrijedi stabilnost koju euro donosi nego zajebancija s jakom kunom.
Očito si se družio za "izvoznicima" bliskim vladajućoj stranci. Suverena monetarne politika je potrebna da se manipulira tečajem, a time da i stimuliraš izvoz/uvoz. Stoga nije niti čudno da sve pametne zemlje kao primjerice Mađarska, Poljska ili Češka neće nikada uvesti euro. Kako je europska središnja banka pod indirektnim utjecajem Berlin, i ona efikasno manipulacijom tečaja je uništila svoje konkretne. Druga je stvar što se Hrvatska toliko zadužili u eurima da nema mogućnosti više manipulirati te čajem. Kada Hrvatske uvede euro sve će još više poskupjeti i biti ćemo u istu skupinu zemalja kao primjerice Grčka ili Španjolska. Koliko su desničari u Hr glupi govori i činjenica da je čak i Možemo protiv uvođenja eura. Nadalje euro je čisti politički projekt koji sa ekonomijom nema veze i to je sam čovjek koji je došao na ideju eura priznao (nažalost zaboravih mu ime) i samo je pitanje kada će to sve krahirati. Drugi razlog jer što sam etnički nacionalist i ne volim gledati kako Hr gubi još jedan znak suverenosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:27 |
|
|
 Ne znam postoji li tema o ovom liku... Ono kad se libtardi i hantifašisti naslađuju pobjedi HDZ-a Ovakvima je Plenki idol, brana od "Škore ustaše"  i "klerofašista" iz MOST-a
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dunno je napisao/la: Brane je napisao/la: Nebi reko da je Gava izgubio glasove u BiH, prije bi reko da su ti ljudi odselili u potrazi za boljim životom...kako ko u Njemačku, Irsku, Ameriku, Australiju itd.
Kako god okreneš, sasvim je sigurno da je izgubio barem 11 glasača koji su ga podržali 2016., a sada birali nekog drugog ili nisu izašli (a mogli su). U tom je poanta. Da je igrao pametnije, mogao je motivirati još tih nekoliko birača u BiH, ali iz nekog razloga nije... Štoviše, neke je i aktivno odbio u zadnjim danima kampanje. On je samo ometao rad Sabora. Sabotaža u biti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27913 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Glede Glasnovića, kako netko može očekivati glasove određene ciljne skupine ako je potpuno zanemario tu istu skupinu (uz iznimku onih HVO mirovina). Za njega u ove 4 zadnje godine Hrvati BiH nisu postojali. Nije iznosio njihove probleme, vrlo rijetko ih posjećivao, sve do zadnja 2 dana pred izbore bio protiv trećeg entiteta, mentalno bio još u 1991/1992. Veliki dio glasača ga je doživio kao prijevaru i digao ruke od njega.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:40 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: dudu je napisao/la: Zašto euro? Sve i jedan naš izvoznik je za euro, bar od ovih koji su se danas izjasnili. Više im vrijedi stabilnost koju euro donosi nego zajebancija s jakom kunom.
Očito si se družio za "izvoznicima" bliskim vladajućoj stranci. Suverena monetarne politika je potrebna da se manipulira tečajem, a time da i stimuliraš izvoz/uvoz. Stoga nije niti čudno da sve pametne zemlje kao primjerice Mađarska, Poljska ili Češka neće nikada uvesti euro. Kako je europska središnja banka pod indirektnim utjecajem Berlin, i ona efikasno manipulacijom tečaja je uništila svoje konkretne. Druga je stvar što se Hrvatska toliko zadužili u eurima da nema mogućnosti više manipulirati te čajem. Kada Hrvatske uvede euro sve će još više poskupjeti i biti ćemo u istu skupinu zemalja kao primjerice Grčka ili Španjolska. Koliko su desničari u Hr glupi govori i činjenica da je čak i Možemo protiv uvođenja eura. Nadalje euro je čisti politički projekt koji sa ekonomijom nema veze i to je sam čovjek koji je došao na ideju eura priznao (nažalost zaboravih mu ime) i samo je pitanje kada će to sve krahirati. Drugi razlog jer što sam etnički nacionalist i ne volim gledati kako Hr gubi još jedan znak suverenosti. Pričaš uprazno, nitko od izvoznika, pogotovo visokotehnoloških, ne jebe 1% tečaj s obzirom da svoju konkurentnost ostvaruje usprkos jakoj kuni već desetljećima. Privatni izvoznici ne ovise o državi, to je oksimoron sam po sebi, većina ostvaruje 50%+ prihoda od exporta, neki i gotovo 100%, jebe se njima za državu, oni uspjevaju usprkos.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:43 |
|
|
dudu je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Očito si se družio za "izvoznicima" bliskim vladajućoj stranci. Suverena monetarne politika je potrebna da se manipulira tečajem, a time da i stimuliraš izvoz/uvoz. Stoga nije niti čudno da sve pametne zemlje kao primjerice Mađarska, Poljska ili Češka neće nikada uvesti euro. Kako je europska središnja banka pod indirektnim utjecajem Berlin, i ona efikasno manipulacijom tečaja je uništila svoje konkretne. Druga je stvar što se Hrvatska toliko zadužili u eurima da nema mogućnosti više manipulirati te čajem. Kada Hrvatske uvede euro sve će još više poskupjeti i biti ćemo u istu skupinu zemalja kao primjerice Grčka ili Španjolska. Koliko su desničari u Hr glupi govori i činjenica da je čak i Možemo protiv uvođenja eura. Nadalje euro je čisti politički projekt koji sa ekonomijom nema veze i to je sam čovjek koji je došao na ideju eura priznao (nažalost zaboravih mu ime) i samo je pitanje kada će to sve krahirati.
Drugi razlog jer što sam etnički nacionalist i ne volim gledati kako Hr gubi još jedan znak suverenosti. Pričaš uprazno, nitko od izvoznika, pogotovo visokotehnoloških, ne jebe 1% tečaj s obzirom da svoju konkurentnost ostvaruje usprkos jakoj kuni već desetljećima. Pa očito družiš sa likovima bliskim vladajućoj partiji koji im omogućava izvoz u prvo redu, ja bih ti sada mogao potražiti mnoge studije. I ponovo kako neki hrvatski domoljubi mogu uopće pomišljali zamijeniti nacionalnu valutu sa stranom? Ako pak te izvoznike ne jebe niti 1% o tečaju onda sigurno nemaju problema sa ostane kune. Niti im u džep niti iz džepa ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Treba ga ubaciti samo da se svađa sa Pevoićkom, Borić i Matulom. Zdravka ionako ne zna ko joj glavu nosi.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Glede Glasnovića, kako netko može očekivati glasove određene ciljne skupine ako je potpuno zanemario tu istu skupinu (uz iznimku onih HVO mirovina). Za njega u ove 4 zadnje godine Hrvati BiH nisu postojali. Nije iznosio njihove probleme, vrlo rijetko ih posjećivao, sve do zadnja 2 dana pred izbore bio protiv trećeg entiteta, mentalno bio još u 1991/1992. Veliki dio glasača ga je doživio kao prijevaru i digao ruke od njega. S obzirom da si jugozomboid, udbaš, partizan, kurikularni reformator, diverzant i komunist, ovaj put ti opraštam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:47 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: dudu je napisao/la: Pričaš uprazno, nitko od izvoznika, pogotovo visokotehnoloških, ne jebe 1% tečaj s obzirom da svoju konkurentnost ostvaruje usprkos jakoj kuni već desetljećima.
Pa očito družiš sa likovima bliskim vladajućoj partiji koji im omogućava izvoz u prvo redu, ja bih ti sada mogao potražiti mnoge studije. I ponovo kako neki hrvatski domoljubi mogu uopće pomišljali zamijeniti nacionalnu valutu sa stranom? Ako pak te izvoznike ne jebe niti 1% o tečaju onda sigurno nemaju problema sa ostane kune. Niti im u džep niti iz džepa ide. Koji su to izvoznici bliski HDZu koji im omogućava izvoz? Na kojim si ti drogama? Odlijepljen od realnosti, sigurno si na nekoj državnoj sisi, dobro ugojen i prikopčan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:47 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Ma dajte nek mi netko kaže da u ovakvoj nakaradnoj vrsti sabora tko ne bi uživao u dvobojima Glasnovića i SKOJevki neobrijanih nogu?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:49 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ma dajte nek mi netko kaže da u ovakvoj nakaradnoj vrsti sabora tko ne bi uživao u dvobojima Glasnovića i SKOJevki neobrijanih nogu? Slažem se, bio bi to spektakl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:52 |
|
|
Prošlo je 2 dana i kreće desničarski cirkus. Citat: NI 3907 preferencijalnih glasova, svaki peti glas liste koalicije Domovinskog pokreta i Hrvatskih suverenista u X. izbornoj jedinici, nije bilo dovoljno Robertu Pauletiću za ulazak u sabor.
Prva na listi Ruža Tomašić odlučila je još jednu godinu ostati u Europskom parlamentu te je odlučila da će je u saboru mijenjati Marko Milanović Litre koji je na izborima dobio najmanje preferencijalnih glasova, tek 19 – 205 puta manje od Pauletića.
"On je moj asistent u Zagrebu. Ima 32 godine, oženjen je, otac jednog djeteta. Po struci je grafički dizajner. S nama je od sedamnaeste godine. Pratio me gdje god sam bila. On je netko kome vjerujem. Dokazao se, pokazao je da može. Mlad je, budućnost je pred njim. Mislim da će biti jako dobar", kazala je za Dalmatinski Portal Ruža Tomašić.
Odluka da se u sabor pošalje Milanović Litre nije svima legla, otkrila nam je Ruža Tomašić.
"Neki su me već napali iz drugih stranaka, pa i moje. Bilo je nekih koji su mislili da su prije njega zaslužili mjesto na listi, ali nisu se pokazali radom na terenu. Znam da šira javnost nije čula za njega, ali svi smo mi u politici u jednom trenutku bili novi ljudi za koje nitko nije znao. I onda smo se dokazali radom. Dajmo šansu mladima, neka to ne bude samo na deklaratornoj razini. Pauletića ljudi više znaju kao kvizaša i čovjeka s televizije, ne kao političara", kaže Tomašić.
Pauletić: Zašto su mi onda Dalmatinci dali gotovo četiri tisuće glasova?
"To da me ljudi više znaju kao čovjeka s televizije nego političara? Ako ste točno citirali, moram reći da je izjava u najmanju ruku nekolegijalna. Ja se u Domovinskom pokretu bavim politikom i na ovim izborima ostvario sam velik broj glasova za svoju stranku. Zašto su mi onda Dalmatinci dali gotovo četiri tisuće glasova? Zato što dobro izgledam na televiziji i znam puno odgovora na kviz-pitalice ili zato što ispravno zastupam pravu političku opciju?" komentirao je Pauletić za Tportal.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:53 |
|
|
|
Preostaje samo jedno neodgovoreno pitanje: Koga će Glasnović optužiti za 10 glasova "manjka"? A) Udbaše iz HDZ-a B) Udbaše iz Mosta C) Sve navedeno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:55 |
|
|
|
Žalia se da ga je pokralo u Livnu. I to taman za 11 glasova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 17:57 |
|
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/gla ... 96384.aspxGlasnović tvrdi da je pokraden na izborima: Izvješćujem hrvatsku i svjetsku javnost.. BIRAČKO MJESTO BROJ 34 - LIVNO KONZULAT REPUBLIKE HRVATSKE U BOSNI I HERCEGOVINI, LIVNO, OSNOVNA ŠKOLA "IVAN GORAN KOVAČIĆ", ŽUPANA ŽELIMIRA 25, LIVNO, BOSNA I HERCEGOVINA ČLANOVI 1. IVANA BRNIĆ, PREDSJEDNIK 2. ZDRAVKO MIHALJEVIĆ, ČLAN, (HDZ) 3. IVA ZORAJA, ČLAN, (HDZ) 4. STIPO ĐAPIĆ, ČLAN, (BLOK) 5. MATE KROLO, ČLAN ZAMJENICI ČLANOVA: 1. ANAMARIJA ZELENIKA, ZAMJENIK PREDSJEDNIKA 2. JOSIP KRŽELJ, ZAMJENIK ČLANA, (HDZ) 3. ANA ZORAJA, ZAMJENIK ČLANA, (HDZ) 4. ANAMARIJA GLAVURDIĆ, ZAMJENIK ČLANA 5. STIPE PERKOVIĆ, ZAMJENIK ČLANA, (MOST)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 18:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 18:38 |
|
|
dudu je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Pa očito družiš sa likovima bliskim vladajućoj partiji koji im omogućava izvoz u prvo redu, ja bih ti sada mogao potražiti mnoge studije. I ponovo kako neki hrvatski domoljubi mogu uopće pomišljali zamijeniti nacionalnu valutu sa stranom?
Ako pak te izvoznike ne jebe niti 1% o tečaju onda sigurno nemaju problema sa ostane kune. Niti im u džep niti iz džepa ide. Koji su to izvoznici bliski HDZu koji im omogućava izvoz? Na kojim si ti drogama? Odlijepljen od realnosti, sigurno si na nekoj državnoj sisi, dobro ugojen i prikopčan. Mogao bih također i tebe pitati. Koji to izvoznici žele euro? Ti samo nekakve anegdotalne dokaze navodiš. Da bar. Ja radim za jednu stranu kompaniju. Svatko tko želi uvesti euro je po defauthu izdajnik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 19:17 |
|
|
|
Jel se stvarno može reći da je ovo prvi put da imamo istinski našu desnicu u saboru? (cijeli MOST i većina DP)
Tko je dosad bio desnije od HDZa, meni samo potturice iz HSPa padaju na pamet?
S te strane ovo je veliki napredak, sad ako bude pameti i aktivizma, desnica bi mogla ostvariti veliki uspjeh za 4 godine...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 19:19 |
|
|
Planina je napisao/la: Jel se stvarno može reći da je ovo prvi put da imamo istinski našu desnicu u saboru? (cijeli MOST i većina DP)
Tko je dosad bio desnije od HDZa, meni samo potturice iz HSPa padaju na pamet?
S te strane ovo je veliki napredak, sad ako bude pameti i aktivizma, desnica bi mogla ostvariti veliki uspjeh za 4 godine... Apsolutno, i spas je desnice što neće koalirati sa HDZom.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 19:20 |
|
|
useless je napisao/la: Bas 11 glasova. Bizarno. Sad je i meni krivo što nije ušao Glasnović, naravno da sam drukao za Raguža i Tvrtka ali ovako 3 HDZenjare gledat... Treba tražiti nekakvo ponovljeno glasanje u Livnu ili gdje već.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|