|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 22:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Plaćamo socijalne službe da procjenjuju da li su roditelji dobri za dijete. Ne vidim razlike.
Bas tako. Je li bi radije bio u tradicionalnoj obitelji u Gluhoj Bukovici , ili u domu za nezbrinutu djecu gdje su ti portir i majstor "roditelji" i medju djecom vlada zakon dzungle i visoki je rizik da zavrse kao klosari i propalice, ili bi radije kao dijete odrastao kod ovih? http://www.youtube.com/watch?v=REzEmJfn-_A Sve ti je to relativno. Ja da recimo umirem i imam malo dijete kojega nemam komu ostaviti i socijalno mi ga uzme i preda ovome paru iz videa ja bih bukvalno uzeo pištolj i pucao, prvo u socijalne djelatnike pa onda u ovu dvojicu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 22:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77114 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ta domska djeca su iskreno najslicniji Romima. Mozda su nas na ljetnoj skoli stavili u neki najgori i najklosarskiji dom?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 22:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
ti tako moderan i liberalan a takav sovinisticki papan... idi se umij, svega ti.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 22:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77114 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ZGabriel je napisao/la: ti tako moderan i liberalan a takav sovinisticki papan... idi se umij, svega ti. Dom za nezbrinutu djecu I sam naziv ti govori. Ja sam zivio u takvom domu tjedan dana (dobro, ne bas u takvom domu ali u SR domu gdje je bio po svemu sudeci visoki postotak takvih stanara) i vidio kako se cakijaju, svakih par dana bi mi nesto bilo ukradeno itd.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 22:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Robbie MO je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: E Robi kako bih te nasamarala za ova sranja o domskoj djeci. Nemas pojma o cemu pricas. Kao ni o ostalom, uostalom. Svojim ocima sam vidio, a nisam imao prethodne predrasude. A koje je tvoje iskustvo s domskom djecom i je li iz prve ruke? Vozim ih ja ponekad kako kupim svoje s aktivnosti i njih. Imaju dom blizu mene. Ima ih svakakvih. Zajedničko su im loše ocjene i svakodnevni strah. Ima djece za koju mislim da ih treba preventivno negdje u doživotni zatvor a ima baš prekrasne. Dom je crkveni i čini mi se da je o.k. Čini mi se da svi nose strašne traume iz obitelji, imaju i neke psihičke i tjelesne mane, uzrokovane tko zna čime. Kad završe srednju lete na ulicu a to su nevjerojatno 'ubijena' i nesigurna djeca, kao da normalnu djecu od 9 godina pošalješ u samostalan život. Nije ni čudno što završe svakako. Takve djece je na stotine, ako ne i tisuće. Ne zanimaju nas baš, ali nas jako zanima ako će par muških parova možda dobit na odgoj djecu. Ne kužim zašto bi par ******** bio opasniji po udomljenog dječaka, od hetero para po curicu. No, to je tako mali broj ljudi da je to pitanje naprosto stvoreno da se politički ljudi polariziraju i troše energiju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 22:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Svojim ocima sam vidio, a nisam imao prethodne predrasude.
A koje je tvoje iskustvo s domskom djecom i je li iz prve ruke?
Vozim ih ja ponekad kako kupim svoje s aktivnosti i njih. Imaju dom blizu mene. Ima ih svakakvih. Zajedničko su im loše ocjene i svakodnevni strah. Ima djece za koju mislim da ih treba preventivno negdje u doživotni zatvor a ima baš prekrasne. Dom je crkveni i čini mi se da je o.k. Čini mi se da svi nose strašne traume iz obitelji, imaju i neke psihičke i tjelesne mane, uzrokovane tko zna čime. Kad završe srednju lete na ulicu a to su nevjerojatno 'ubijena' i nesigurna djeca, kao da normalnu djecu od 9 godina pošalješ u samostalan život. Nije ni čudno što završe svakako. Takve djece je na stotine, ako ne i tisuće. Ne zanimaju nas baš, ali nas jako zanima ako će par muških parova možda dobit na odgoj djecu. Ne kužim zašto bi par ******** bio opasniji po udomljenog dječaka, od hetero para po curicu. No, to je tako mali broj ljudi da je to pitanje naprosto stvoreno da se politički ljudi polariziraju i troše energiju. Za motivaciju kod ucenja je potrebno da se netko brine da nemas nikakvih egzistencijalnih problema u zivotu, da imas jednu dugotrajnu osiguranu stabilnost, jedino tako mozes shvatiti koncept i smisao ulaganja u nesto sto ce ti tek za 15 ili 20 godina donijeti korist. a za takvo sto je potrebna velika stabilnost doma i da ne moras svoju malu glavu razbijati o tome. Ako si dijete nesigurno u svoju buducnost, recimo ne znas sto ce s tobom biti dogodine, salju te i prebacuju vamo-tamo, takva djeca ne vide poantu ucenja i skole i vide samo kratkotrajno u buducnost. Zelje su im dobro jelo, dobre patike, dobar telefon, slusalice,... koncept stabilnosti, planiranja, stednje i ulaganja, razvoja sebe kao osobe koja se necim bavi i koja funkcionira u drustvu... to je nesto gdje te bas netko treba usmjeriti. Roditeljski odgoj je vazniji i od skole, jer skola onda ide skoro po automatizmu ako je doma dobro. Odgojitelj u domu nije nikakva zamjena za roditelja, to je kao profesor u skoli, placeni profesionalac koji jedno vrijeme provodi s velikom grupom djece, i zatim odlazi kuci, roditelj je 1 na 1 odnos, bezuvjetna podrska i bar 5 sati dnevno osobne paznje i usmjeravanja, netko tko oblijece oko tebe kad imas gripu itd.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 22:56 |
|
|
Što misliš jesu li ti odrasli koji su na fotki imali istospolne i hetero roditelje ili nikakve? Naravno da nećeš dat psihički bolesnoj osobi dijete. Neovisno o sex orijentaciji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 23:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naravno da nećeš dat psihički bolesnoj osobi dijete. Neovisno o sex orijentaciji. Homosexualizam jeste bolest. Ali eto progresivni kažu da nije...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 23:22 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Naravno da nećeš dat psihički bolesnoj osobi dijete. Neovisno o sex orijentaciji. Homosexualizam jeste bolest. Ali eto progresivni kažu da nije... Bolest je nešto što se liječi, kod homosexualizma nemaš što liječiti. Doduše, Mar-kane možda bi mogao im sa s svojom guzom olakšat muke. Ne znam niti jednog derpea, nešto sumnjam da ih nema među ljudima koje poznajem. Tko zna koliko ih se skriva i među udomiteljima. Bolje da se zna.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 23:30 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Brzo će i pedofilija bit orijentacija.
Ma jok, veli Junuz to je normala
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 23:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bolest je nešto što se liječi, kod homosexualizma nemaš što liječiti. Doduše, Mar-kane možda bi mogao im sa s svojom guzom olakšat muke. Kako se nema što liječiti kod homosexualizma? Patološki i protuprirodni seksualni nagon koji nije kao i svi prirodni i zdravi sexualni nagoni usmjeren ka produljenju vrste. Pedofilija je bolest prvenstveno stoga jer nije usmjerena ka produljenju vrste, mala djeca nisu reproduktivna. Zoofilija također. Nekrofilija too. Gerontofilija... To ne znači da treba da ih bijemo. Ali svakako ne trebamo ni veličati njihovu ideologiju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 23:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ti tako moderan i liberalan a takav sovinisticki papan... idi se umij, svega ti. Dom za nezbrinutu djecu I sam naziv ti govori. Ja sam zivio u takvom domu tjedan dana (dobro, ne bas u takvom domu ali u SR domu gdje je bio po svemu sudeci visoki postotak takvih stanara) i vidio kako se cakijaju, svakih par dana bi mi nesto bilo ukradeno itd. Scena iz doma za nezbrinutu djecu u Petrinji.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 23 ruj 2020, 23:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Dom za nezbrinutu djecu
I sam naziv ti govori.
Ja sam zivio u takvom domu tjedan dana (dobro, ne bas u takvom domu ali u SR domu gdje je bio po svemu sudeci visoki postotak takvih stanara) i vidio kako se cakijaju, svakih par dana bi mi nesto bilo ukradeno itd.
Scena iz doma za nezbrinutu djecu u Petrinji.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 00:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: 7. Milorad Dodik - Vrlo korektan prema Hrvatima, konačno se to primijetilo i u RH. Nakon njega može doći samo netko gori (pogledaj npr SDS). Kako netko moze spocitavati Dodika a na drugoj strani je SDS koji se otvoreno nudi Muslimanima da pomognu ugusiti Hrvate u BiH u zamjenu za bilo kakav sicusni dobitak.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 07:20 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Bolest je nešto što se liječi, kod homosexualizma nemaš što liječiti. Doduše, Mar-kane možda bi mogao im sa s svojom guzom olakšat muke. Kako se nema što liječiti kod homosexualizma? Patološki i protuprirodni seksualni nagon koji nije kao i svi prirodni i zdravi sexualni nagoni usmjeren ka produljenju vrste. Pedofilija je bolest prvenstveno stoga jer nije usmjerena ka produljenju vrste, mala djeca nisu reproduktivna. Zoofilija također. Nekrofilija too. Gerontofilija... To ne znači da treba da ih bijemo. Ali svakako ne trebamo ni veličati njihovu ideologiju. Koliko sam se samo ja puta sexao sa ženama a nisam imao namheru produljivat vrstu. A i ti. No, ne želim ispast podrzavatelj ******** jer niti jednog ne poznajem. Kažem, meni ne smetaju, u teoriji. Izjednacavanje pedofilije i homosexualnosti isto nije o.k. To je kao ona priča za travu i heroin. Kao trava je prvi korak. Nije, trava je o.k. heroin nije. Tako i s ovim. Ne znam gdje vidiš veličanje... mene više smeta veličanjevnekih ljudi za koje znam da ne znaju 2 sastavit. Tome smo skloniji.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 09:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: No, ne želim ispast podrzavatelj ******** jer niti jednog ne poznajem. Kažem, meni ne smetaju, u teoriji. Izjednacavanje pedofilije i homosexualnosti isto nije o.k.
To je kao ona priča za travu i heroin. Kao trava je prvi korak. Nije, trava je o.k. heroin nije. Tako i s ovim.
Nije riječ o podržavanju ili ne, riječ je o tome da li je to poremećaj - bolest - patologija - prirodno ili nije. Doduše, ni heteroaši nisu baš u vinklu... Trava je droga. Heroin je droga. *** od 5 grama je isto kao i *** od 5 kg.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 09:48 |
|
|
Trava je slaba droga, glavni "problem" je sto nije autohtona biljka i nije tradicionalno ukorijenjena kao duhan i alkohol na ovim prostorima koji se koriste stoljecima i tisucljecima.
Termin "droge" imaju proizvoljnu definiciju, i alkohol je mogao tu zavrsiti da nije postao toliko popularan. Na razne nacine se moze utjecati na mentalno stanje:
Kemikalije: ono sto spada pod klasicnu definiciju droga, zatim alkohol, nikotin, tablete s psiho efektom -glazba, ritam, religijsko mantranje -zaljubljenost, to je vrsta opsjednuca -hrana utjece na raspolozenje -glad , nakon 2 dana posta dodjes u delirij -seks -razne pobjede ili izmisljene pobjede kojima se rajca dopamin/serotonin -dugotrajna fizicka bol takodjer mijenja mentalno stanje -anestezija -lude gljive -mirisi, npr. tamjan -konacno tu je i san, koji drasticno mijenja svijest
Ljudi od vajkada mijenjaju svijest samo neke metode te mogu dovesti do predizoranja i trovanja organizma i smrti, pa su zabranjene zakonom. Takodjer je zabranjeno svjesno prodavati lude gljive. Kanabis je u rangu alkohola.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 10:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: 8. Hrvati izvan Federacije - Dva loša izbora - manjina u RS (unutar BiH) ili manjina u Srbiji. U sličnoj situaciji kao Hrvati FBiH koji su izvan hrvatskih teritorija. Ja se nemam namjeru vraćati u Sarajevo, a ti u Modriču? Općenito, mislim da treba razjebati malu Jugoslaviju zbog principa. Tko je u SRH 1990. izrazio zabrinutost što će milijun Hrvata ostati van granica RH? Ne bih rekao da je bilo koga bolila ona stvar za njih. Sad taj princip koji je važio onda i za "prave Hrvate u RH" ne vrijedi više, jer je sad u pitanju moguća sloboda drugorazrednih Hrvata (ovih preostalih u BiH), sad smo odjednom zabrinuti za one van granica HB, a odjednom bi se igrali i geostrategije? E, ne može gospodo, vi ste se izvukli iz Jugoslavije, puno vam i 4% Srba u RH, a u BiH nek se drugorazredni Hrvati jebu sa 85% Srba i Muslimana dok ne nestanu skroz. Odlicno artikulirano, i nazalost istina. Hrvati u BiH koji su se obranili su taoci 10-ak grupa koji ih, na razne nacine i po raznim kriterijima, vide kao drugorazredne. Dobro artikulitano, samo fali mali detalj. Veči dio BH Hrvata po popisu iz 91. bi ostao izvan HB i to je osnovni razlog zašto je bilo puno otpora prema HB, prije svega među BH Hrvatima. Prvorazredni i drugorazredni Hrvati su promašeno kategorija. Danas kada su svi shvatili da je hrvatski prostor u BiH trajno reduciran na ovo što sad i držimo otpori podjeli su isčezli.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 10:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Trava je slaba droga, glavni "problem" je sto nije autohtona biljka i nije tradicionalno ukorijenjena kao duhan i alkohol na ovim prostorima koji se koriste stoljecima i tisucljecima.
Termin "droge" imaju proizvoljnu definiciju, i alkohol je mogao tu zavrsiti da nije postao toliko popularan. Na razne nacine se moze utjecati na mentalno stanje:
Kemikalije: ono sto spada pod klasicnu definiciju droga, zatim alkohol, nikotin, tablete s psiho efektom -glazba, ritam, religijsko mantranje -zaljubljenost, to je vrsta opsjednuca -hrana utjece na raspolozenje -glad , nakon 2 dana posta dodjes u delirij -seks -razne pobjede ili izmisljene pobjede kojima se rajca dopamin/serotonin -dugotrajna fizicka bol takodjer mijenja mentalno stanje -anestezija -lude gljive -mirisi, npr. tamjan -konacno tu je i san, koji drasticno mijenja svijest
Ljudi od vajkada mijenjaju svijest samo neke metode te mogu dovesti do predizoranja i trovanja organizma i smrti, pa su zabranjene zakonom. Takodjer je zabranjeno svjesno prodavati lude gljive. Kanabis je u rangu alkohola. Trebalo bi ove postove prebaciti, ipak je pdf Ženski kutak, a ispade narko-kutak
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 10:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Homosexualizam jeste bolest. Ali eto progresivni kažu da nije... Bolest je nešto što se liječi, kod homosexualizma nemaš što liječiti. Doduše, Mar-kane možda bi mogao im sa s svojom guzom olakšat muke. Ne znam niti jednog derpea, nešto sumnjam da ih nema među ljudima koje poznajem. Tko zna koliko ih se skriva i među udomiteljima. Bolje da se zna. Jesi ikad čuo za reproduktivno zdravlje i liječenje reproduktivnih problema? Evo ti jedan primjer, prvi koji je izbacio google i odmah spominju mentalne probleme. http://centarzareproduktivnomentalnozdravlje.hr/
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 10:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Plaćamo socijalne službe da procjenjuju da li su roditelji dobri za dijete. Ne vidim razlike.
Bas tako. Ne sumnjam da će socijalni radnik postupiti po pravilniku službe i staviti pečat. Djetetu i pored pečata, i dalje trebaju i otac i majka. Bezbrojna su istraživanja o različitoj ulozi oca i ulozi majke u odrastanju. To uopće nisu roditelj1 i roditelj2, nego totalno različiti utjecaji kako otac i majka utječu na sina i onda opet kako utječu na kćer. To Junuz kao roditelj sigurno zna , a možda je i Robbie negdje barem pročitao. Stvar je u tome recimo otvoreno da vas nije toliko briga i ne želite propitivati "činjenice" jer bi mogle ugroziti ideologiju. Pečat ne znači sam po sebi da je dobro za dijete, nego znači silu zakona, i da je ideologija jača od razuma i logike. Evo imamo npr vas dvojicu za primjer. Sigurno bi Galileju rekli ne izvodi, ništa ti se ne vidi kroz taj teleskop. Naravno pogledate, gledate i vi mjesec kao i Galileo, ali ga ne vidite, čudna stvar je ta vezanost uz autoritete.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 10:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Homosexualizam jeste bolest. Ali eto progresivni kažu da nije... Bolest je nešto što se liječi, kod homosexualizma nemaš što liječiti. Doduše, Mar-kane možda bi mogao im sa s svojom guzom olakšat muke. Ne znam niti jednog derpea, nešto sumnjam da ih nema među ljudima koje poznajem. Tko zna koliko ih se skriva i među udomiteljima. Bolje da se zna. Dakle ako ne liječiš bolest ona prestaje biti bolest. Genijalno, mogli bismo preko noći ukinuti sve bolesti, jednostavno ih ne liječimo i svi sretni. Postoje neizlječive bolesti, postoje izlječive bolesti. Postoje bolesti koje su prije bile neizlječive a danas se liječe. A homoseksualnost se ne smije ni istraživati. To je misterija. Zašto liberali zabranjuju znanstveno istraživanje homoseksualnosti? Možda da se vrše istraživanja možda bi se nešto i otkrilo. Zar bi toliko ugrozilo sustav vrijednosti ako se otkrije razlog i ne daj Bože način da se izliječi? Jasno je da je homoseksualnost poremećaj. Seks je nastao samo zbog brže razmjene gena. Evo Robbie npr garant zna da je prednost seksa u evolucijskom smislu lakša i brža mutacija, drugim riječima brža prilagodba na promjene okoline. E ono što me uvijek fasciniralo kako tako pametan momak može onda napustiti sve te činjenice (a pazi i dalje smatra da je čovjek također životinja). Nekom logikom, ako životinjama seks služi za bržu prilagodbu vrste i time pomaže opstanku, a čovjek je životinja, onda bi pomislio da je i ljudskoj vrsti razlog nastanka seksa da muškarac i žena uspješnije produže vrstu. Homoseksualnost je tu samo jedna od devijacija, ne previše različita od sklonosti životinjama, nekrofiliji, pedofiliji itd., u načelu to je sve jednostavno otklon od pravilne funkcije. Pa onda spominju pingvine kako neke nađu da su homoseksualci i to uzmu kao argument da je normalno. Ok, greške se događaju i među pingivnima, možda je neki pingvin kratkovidan, možda neki pingvin ima visok tlak, neki ima dijabetes itd. Greške se događaju, bolesti se događaju. Ne kažem da treba bolesne homoseksualce terorizirati. Ljudima treba pomoći da se izliječe koliko može, raditi istraživanja, ali naravno nije svaka bolest izlječiva. Rak se istražuje odavno pa i dalje je često neizlječiv. U svakom slučaju ne treba od toga praviti misteriju i zagonetku, poremećaj kao i svaki drugi. Na kraju krajeva, kako reče na kraju onog filma, nitko nije savršen.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 11:01 |
|
|
Mi smo jedina vrsta gdje evolucija vise ne vrijedi, jer ne vrijede pretpostavke evolucije - glavni mehanizam evolucije su slucajne promjene na genima a mi mozemo prckati po genima, raditi dramaticne planske promjene i raditi genetski inzenjering.
Evolucija je primitivan proces i mi smo iz njega izasli razvojem tehnologije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 11:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mi smo jedina vrsta gdje evolucija vise ne vrijedi, jer ne vrijede pretpostavke evolucije - glavni mehanizam evolucije su slucajne promjene na genima a mi mozemo prckati po genima, raditi dramaticne planske promjene i raditi genetski inzenjering.
Evolucija je primitivan proces i mi smo iz njega izasli razvojem tehnologije. Pa nije to ukinulo evoluciju. Eventualno možeš reći da čovjek dolazi u mogućnost upravljati vlastitom evolucijom?
1097 of 2558 - 42.89%
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 12:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Evolucija je primitivan proces i mi smo iz njega izasli razvojem tehnologije. Treba majmunima dijeliti smartphones
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|