|
|
Stranica: 2/35.
|
[ 875 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Istin
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 20:48 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Naša Kvačica je napisao/la: Istin je napisao/la: Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu. Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma? Naravno da ne. To stoji ako samo na sebe misliš. Ali želiš i odgojiti sina, želiš i snažnu domovinu i snažan narod, a tu feminizam dođe kao krvopija koja slabi naciju. Priče o teoriji zavjera, alt-right, ljudima gušterima, HAARP, dubokoj državi, svjetskoj banci, cionizmu i slično također neće osnažiti narod, naprotiv. Više će za narod napraviti neki normalan socijalno dominantan, poslovno uspiješan muškarac sa normalnim interesima (na primjer u slobodno vrijeme priča o nogometu ili automobilima, a ne o teoriji zavjere) nego neki neurotični štreberko (kakvi su većina likova koji gledaju i komentiraju gore navedene teme). Ovaj prvi će ti (nakon što se iživio u mladosti) oženiti dobru pičketinu koja će mu roditi najmanje troje djece, zatim isti lik će platiti dosta poreza u državnu blagajnu, možda i zaposliti nekoga, dok će ovaj drugi ostati luzer i neće napraviti ništa od navedenog. Baš me zanima kad se ožene (ožene li se uopće?) i koliko djece imaju prosječni konzumenti gorenavedenih sadržaja (alt-right, teorije zavjere) mislim da su im podatci poražavajući.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K:M
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 21:03 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Naša Kvačica je napisao/la: Istin je napisao/la: Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu. Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma? Naravno da ne. To stoji ako samo na sebe misliš. Ali želiš i odgojiti sina, želiš i snažnu domovinu i snažan narod, a tu feminizam dođe kao krvopija koja slabi naciju. To je sve OK, samo da te pitam za godiste, jer imas bas ono tvrda stajalista.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 21:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: Podrinje jedva dočekao ovakvu temu. Najjača mi je izjava da se muškarci rađaju moralni. Rađaju se fizički jači i svijet je pravljen po muškom modelu. Nisu moralniji od žena. Muškarci griješe iz zadovoljstva, a žene iz potrebe za preživljavanjem. Nisam pobornik onih muškobanjastih fenimistkinja, ali smatram da su potrebne društvu kako bi im saopštile želje, strahove i nepravedan tretman prema bićima nježnije konstrukcije, manjih prava i ostalih drugih stvari koje muškarci ne razumiju ili se prave da ih ne razumiju, a sve iz straha da ne izgube vlast nad njima. Ko ima prednost pri zapošljavanju? Ko je na najvažnijim funkcijama? Ko siluje? Ko puni sigurnosne kuće? Ko donosi odluke u ime sebe i drugoga, bez pitanja i pristanka druge strane? A ko je dežurni krivac za sve?..... Ko procvjeta ponovo kada ostane udovac-ica? Nisam pobornik nacista ali smatram da su potrebni svijetu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 21:08 |
|
|
Istin je napisao/la: Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu. Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma? Naravno da ne. Mislim da ovo "uspiješan sa ženama" koriste losers i freaks.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 21:13 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
podrinje je napisao/la: Ne idemo mi u matrijarhat Ne da idemo, nego smo - već u njemu! "Da saznaš ko Vlada nad tobom - samo saznaj koga ne smeš kritikovati." - Voltaire Aj' uputi javno makar i najblažu, sa neoborivim Argumentima kritiku na račun žena... FemiNACIstička Tiranija nije kao one ranije, mnogo je sofisticiranija i lukavija. Npr. u Staljinizmu si za kritiku Staljina išao automaCki u - Gulag. Taj Gulag je bio sirov, neposredan, jasan, i uglavnom fizički. FemiNACIstički Gulag je drugačiji - sofisticiran, indirektan, obilazan, prepreden: udare ti Žig srama ("Uputio si Kritiku na račun žena? Ti si: ženomrzac, slabić, kukavica, devica, ********, mikropenisnik, impotentan, manijak, ludak, silovatelj, imaš problema sa majkom, bla, bla), zovu tvoju firmu da vrše pritisak ne bi li dobio otkaz i ostao bez hleba, Izoluju te od svih, pokušavaju (one same uz podršku vernih Kerbera, muških Kvislinga kojih nikad ne fali) da rašire najogavnije izmišljene tračeve i priče, pa onda lažne prijave za nasilje, lažne prijave za silovanje, vrše pritisak na suprugu da se razvede od njega (uzme mu decu i sve - što mnoge i čine jer ne žele da budu sa "kompromitovanim"), itd, itd... čitav repertoar je na raspolaganju. Kuda sve ovo može da ode teško je i zamisliti... mislim, kad se otvoreno siluje empirijska, dokazana, neoboriva, svakom jasna i logična Biologija i uvodi konstrukcija kao što je "silovanje pogledom"... : ![slika](https://i.ibb.co/gwL2pK2/Goshen-College-declares-all-male-students-who-stare-at-women-are-rapists.jpg) ![slika](https://i.ibb.co/WKXjZL7/Stare-Rape-Is-Now-Official-Honestly.jpg) ... onda ni Fizika, Matematika, Gravitacija ni bilo šta drugo nije sigurno od izvrtanja, ismevanja, silovanja i izvrgavanja ruglu... Stvarnost tada postaje masa od Plastelina koju one mogu da oblikuju i tumače kako im se ćefne, stvarajući tako potpuni Haos u kome se ništa ne zna i ne postoji predvidljivost u bilo kom smislu...Mi živimo u Matrijarhatskoj Tiraniji. Većina ljudi pre nego nešto kaže dobro razmisli "da li bi se ovo što ću reći svidelo ženama?"... postoji raširen Strah od žena (jer one su javno mnjenje i društveno kolektivno mišljenje). Čitavo Društvo ima pevashodni cilj da učini da žene "odobravajuće klimnu", a muškarci, u strahu od njihove osude, požure da se pridruže u klimanju: https://youtu.be/CmRDUcbx9tw
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 21:20 |
|
|
Istin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To stoji ako samo na sebe misliš. Ali želiš i odgojiti sina, želiš i snažnu domovinu i snažan narod, a tu feminizam dođe kao krvopija koja slabi naciju.
Priče o teoriji zavjera, alt-right, ljudima gušterima, HAARP, dubokoj državi, svjetskoj banci, cionizmu i slično također neće osnažiti narod, naprotiv. Više će za narod napraviti neki normalan socijalno dominantan, poslovno uspiješan muškarac sa normalnim interesima (na primjer u slobodno vrijeme priča o nogometu ili automobilima, a ne o teoriji zavjere) nego neki neurotični štreberko (kakvi su većina likova koji gledaju i komentiraju gore navedene teme). Ovaj prvi će ti (nakon što se iživio u mladosti) oženiti dobru pičketinu koja će mu roditi najmanje troje djece, zatim isti lik će platiti dosta poreza u državnu blagajnu, možda i zaposliti nekoga, dok će ovaj drugi ostati luzer i neće napraviti ništa od navedenog. Baš me zanima kad se ožene (ožene li se uopće?) i koliko djece imaju prosječni konzumenti gorenavedenih sadržaja (alt-right, teorije zavjere) mislim da su im podatci poražavajući. Teorije zavere (ako se dokažu onda su teorije prakse) nisu bile deo mainstream-a do negde ranih godina ovog veka. Ako neko primera radi ima 38 godina, pola života živeo je i razvija se kao ličnost bez tih saznanja. Mislim da nisi uzeo u obzir dovoljno činilaca. Ali pričajmo o fudbalu, i naši problemi biće rešeni. Simpatičan pristup, ok je fudbal. Samo ne treba bežati od realnih problema.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 21:46 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: podrinje je napisao/la: Ne idemo mi u matrijarhat Ne da idemo, nego smo - već u njemu! "Da saznaš ko Vlada nad tobom - samo saznaj koga ne smeš kritikovati." - Voltaire Aj' uputi javno makar i najblažu, sa neoborivim Argumentima kritiku na račun žena... FemiNACIstička Tiranija nije kao one ranije, mnogo je sofisticiranija i lukavija. Npr. u Staljinizmu si za kritiku Staljina išao automaCki u - Gulag. Taj Gulag je bio sirov, neposredan, jasan, i uglavnom fizički. FemiNACIstički Gulag je drugačiji - sofisticiran, indirektan, obilazan, prepreden: udare ti Žig srama ("Uputio si Kritiku na račun žena? Ti si: ženomrzac, slabić, kukavica, devica, ********, mikropenisnik, impotentan, manijak, ludak, silovatelj, imaš problema sa majkom, bla, bla), zovu tvoju firmu da vrše pritisak ne bi li dobio otkaz i ostao bez hleba, Izoluju te od svih, pokušavaju (one same uz podršku vernih Kerbera, muških Kvislinga kojih nikad ne fali) da rašire najogavnije izmišljene tračeve i priče, pa onda lažne prijave za nasilje, lažne prijave za silovanje, vrše pritisak na suprugu da se razvede od njega (uzme mu decu i sve - što mnoge i čine jer ne žele da budu sa "kompromitovanim"), itd, itd... čitav repertoar je na raspolaganju. Kuda sve ovo može da ode teško je i zamisliti... mislim, kad se otvoreno siluje empirijska, dokazana, neoboriva, svakom jasna i logična Biologija i uvodi konstrukcija kao što je "silovanje pogledom"... : ![slika](https://i.ibb.co/gwL2pK2/Goshen-College-declares-all-male-students-who-stare-at-women-are-rapists.jpg) ![slika](https://i.ibb.co/WKXjZL7/Stare-Rape-Is-Now-Official-Honestly.jpg) ... onda ni Fizika, Matematika, Gravitacija ni bilo šta drugo nije sigurno od izvrtanja, ismevanja, silovanja i izvrgavanja ruglu... Stvarnost tada postaje masa od Plastelina koju one mogu da oblikuju i tumače kako im se ćefne, stvarajući tako potpuni Haos u kome se ništa ne zna i ne postoji predvidljivost u bilo kom smislu...Mi živimo u Matrijarhatskoj Tiraniji. Većina ljudi pre nego nešto kaže dobro razmisli "da li bi se ovo što ću reći svidelo ženama?"... postoji raširen Strah od žena (jer one su javno mnjenje i društveno kolektivno mišljenje). Čitavo Društvo ima pevashodni cilj da učini da žene "odobravajuće klimnu", a muškarci, u strahu od njihove osude, požure da se pridruže u klimanju: https://youtu.be/CmRDUcbx9twNe slažem se sa tim. Jednostavno je. Nismo na božijem putu, već poduže vreme. I to je to. Odbacili smo i uvredili Gospoda. Svojim poganstvom, klevetom, jeresima, gordošću, kurvarstvom, pohlepom, lukavstvima, lažnim svedočenjem... Zato svet sve više liči na predvorje pakla, a dani su sumorni i prazni. Bio sa ljudima ili ne, osetiš da nedostaje ta suština koje bez Njega ne može biti. To je praznina kada se Bog povuče i ostavi otškrinuta vrata. Osećaj kao da ti đavoli živom dušu trgaju napolje, kao nešto što im pripada. Osećaj da će od tebe da ostane samo skelet obložen mesom. Biće bez osećaja za sramotu, bez sposobnosti za kajanje, bez saosećanja za tuđu patnju. Nešto što Gospod nije stvarao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 21:49 |
|
|
K:M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To stoji ako samo na sebe misliš. Ali želiš i odgojiti sina, želiš i snažnu domovinu i snažan narod, a tu feminizam dođe kao krvopija koja slabi naciju.
To je sve OK, samo da te pitam za godiste, jer imas bas ono tvrda stajalista. Ja sam kolega otprilike tvoje godište. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K:M
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 22:02 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Naša Kvačica je napisao/la: K:M je napisao/la: To je sve OK, samo da te pitam za godiste, jer imas bas ono tvrda stajalista. Ja sam kolega otprilike tvoje godište. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ja 73,,,,,bio u vojsci u Ns 93.....pocinjes sa 6 ili 7 predzadnji broj. Vise mi se dojmis 6....jer si bio bojovnik.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 20 lis 2020, 23:25 |
|
|
Podrinje, tačno. A ko se prvi pobunio protv Boga? Ko mu je prvi prkosio? Ko je na NJegovo "E'o ti SVE, samo jabuku ne diraj!" odgovorio sa "Ma, koji si ti faktor, jebote, da mi određuješ? Odjebi, bre, ja ću raditi šta je meni ćef!" Zmije, zapravo, nije bilo. MI muškarci imamo očajničku potrebu da ženu izmaštamo, ukrasimo, uzdignemo, našminkamo, zamislimo neuporedivo boljom nego što jeste-jer nam je Istina preružna... ono Racionalno u nama odbija iz petnih žila da vidi Istinu dok god to može, beži u Fantaziju... i svaki put nam se Istina posere na Sneška Belića... tako si i ti saznao Istinu o Snežani - a posle saznavanja Istine ništa više nije isto... ko popije Crvenu pilulu više ne može da ne vidi Istinu... sećam se kako sam kao tinejdžer mislio da je nemoguće da žena slaže, počini Zlo, bude okrutna, mrzi, uništava itd... doduše, tada i jesu i same dosta ulagale u taj svoj imidž... danas kad otvoriš novine i vidiš vesti o ženskom kriminalu i zločinima u crnoj hronici-nisi čak ni iznenađen a nekad bi to bilo šokantna vest... u Americi su upravo žene najbrže rastuća zatvorska populacija: ![slika](https://i.ibb.co/8gVrbJ6/Women-in-jails-are-the-fastest-growing-incarcerated-population-study-says.png) Meni ne smeta toliko kad uništavaju živote odraslih muškaraca, ali kad vidim da dečake muče... čak i svoje sinove oblače u suknje i šminkaju, stvarajući jadnike koji će najebati i od žena i od muškaraca... ili ovako nešto: ![slika](https://i.ibb.co/5sbH5Sv/Woman-Stood-Up-to-Gender-Norms-By-Naming-Her-Son-Vagina.png) "LILIT - demonsko lice žene": http://moji-tragovi.blogspot.com/2011/0 ... -zene.html
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 08:10 |
|
|
U redu je to, ali moraš gledati širu sliku. Neka deca imaju oba roditelja loša, ne samo majku. Nedavno sam pročitao da je brazilski par zakopao rođenu ćerku od pet godina do glave u pesak, da bi njih dvoje mogli na miru da imaju seksualne odnose u talasima. Možeš li da zamisliš budalu koja će to uraditi svojem detetu? Još par takvih svinjarija i ta devojčica će imati ozbiljnih poteškoća u odrastanju, socijalnim kontaktima u zrelijim godinama. Ljudi koji su imali kakve takve porodične odnose ne shvataju šta znači upropastiti rođeno dete. Oni od njega očekuju da funkcioniše i rasuđuje o sebi i svetu na isti način, a ono ima drastično drugačija iskustva. Nekome roditelji usade i previše samopouzdanja, a nekoga "sprže" kao osobu. Zamisli susret tih dvoje ljudi...
Ja na svačiju životnu priču mogu da gledam samo iz perspektive jevanđelja (ne kažem da je red pill sasvim beskorisno štivo, ali nije ni bogom nadahnuto). Ja ne znam šta je božija volja za svakog pojedinca, hoće li određena osoba biti spašena ili neće. Hoće li se u nekom trenutku pokajati i početi da poštuje deset zapovedi. Da li je to dovoljno? Jesam kritičan prema određenim procesima i tendencijama u ponašanju, ali u krajnjoj liniji ne mogu ja nikome oduzeti pravo koje sam kao grešan čovek dao sebi, a to je da se odreknem svega čime sam vređao Boga i krenem drugim putem. Zapravo, da krenem da se borim u svakom danu sa starim "ja".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 12:16 |
|
|
podrinje je napisao/la: U redu je to, ali moraš gledati širu sliku. Neka deca imaju oba roditelja loša, ne samo majku. Nedavno sam pročitao da je brazilski par zakopao rođenu ćerku od pet godina do glave u pesak, da bi njih dvoje mogli na miru da imaju seksualne odnose u talasima. Možeš li da zamisliš budalu koja će to uraditi svojem detetu? Još par takvih svinjarija i ta devojčica će imati ozbiljnih poteškoća u odrastanju, socijalnim kontaktima u zrelijim godinama. Ljudi koji su imali kakve takve porodične odnose ne shvataju šta znači upropastiti rođeno dete. Oni od njega očekuju da funkcioniše i rasuđuje o sebi i svetu na isti način, a ono ima drastično drugačija iskustva. Nekome roditelji usade i previše samopouzdanja, a nekoga "sprže" kao osobu. Zamisli susret tih dvoje ljudi...
Ja na svačiju životnu priču mogu da gledam samo iz perspektive jevanđelja (ne kažem da je red pill sasvim beskorisno štivo, ali nije ni bogom nadahnuto). Ja ne znam šta je božija volja za svakog pojedinca, hoće li određena osoba biti spašena ili neće. Hoće li se u nekom trenutku pokajati i početi da poštuje deset zapovedi. Da li je to dovoljno? Jesam kritičan prema određenim procesima i tendencijama u ponašanju, ali u krajnjoj liniji ne mogu ja nikome oduzeti pravo koje sam kao grešan čovek dao sebi, a to je da se odreknem svega čime sam vređao Boga i krenem drugim putem. Zapravo, da krenem da se borim u svakom danu sa starim "ja". Naravno, ja nisam ni rekao da su muškarci nešto divno. Nisu. Imaš pedofile koji jebu sopstvene ćerke, siledžije, manijake, silovatelje,... Ali razlika postoji: kad neki muškarac (/muškarci) divlja (/divljaju) - uvek se nađe drugi muškarac (/muškarci) koji ga (/ih) kritikuje (/kritikuju), zaustavi (/zaustave) ili ubije (/ubiju). U muškom kolektivnom postoji permanentno vrednovanje i kažnjavanje - čak i kad radiš Odlično si u opasnosti. Kod njih je obrnuto: njihov "own group preference" je takav da će i najužasnijem ženskom ljudskom biću pružiti podršku! Jer ona je "sestra po polu" i "Mi žene se moram držati zajedno protiv njih"... Lično sam slušao ovakve priče kad žena ubije muškarca i isecka ga na froncle: "Nije ona kriva, sigurno ju je on zlostavljao i dugo je bila Žrtva pa... a šta, prvi put ga videla u životu? Dobro, onda mora da ju je otac ili brat zlostavljao i dugo je bila Žrtva i... šta nije je nijedan muškarac nikad zlostavljao? Dobro, onda je videla negde nekad kako neki muškarac neku ženu kao Žrtvu pa... šta, nije ni to? Onda je čitala da su neke veštice spaljene pre 500 god i bile Žrtve pa... šta nije ni to? Onda mora da je bla, bla, bla..." Strašno. Pozvati žene na Odgovornost za svoje postupke je - nemoguće. One imaju Monopol na ulogu večne Žrtve i sve im opravdavamo-čak preuzimamo njihovu Krivicu na sebe. A malu, mentalno neformiranu decu kažnjavamo i namećemo im odgovornost ako naprave neki nestašluk... Ili onaj slučaj (ako baš hoćete mogu da potražim na netu) kada je na američkom koledžu momka cura lažno optužila za silovanje a kad je on doneo video snimak koji dokazuje da ne samo on nju nije silovao već da je ona njega spopadala - sudija elegantno zabrani korišćenje snimka kao dokaza "jer bi mogao da uznemiri Žrtvu" ![scared :scared](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/scared.gif) ... kapiraš? Lažna optužiteljka je - "Žrtva" i ostaće slobodna, dok je lažno optužen ni kriv ni dužan - "Silovatelj". Muškarac je kriv - čak i ako se dokaže da nije. Podilaženje ženama nas je i dovelo u umobolnu (ne mogu da nađem drugu reč ) situaciju da uvozimo tuđe materice jer naše sopstvene ne možemo da koristimo kao naš, besplatan, Bogom dani resurs.Hrvati, evo nađoh da i vas žene tuku žestoko... stižu muškarce ubrzano: ![slika](https://i.ibb.co/dJzcwM3/Stanje-u-Hrvatskoj.jpg) ![slika](https://i.ibb.co/jvMrSgf/Stanje-u-Hrvatskoj-2.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 12:45 |
|
|
Evo, vidi kakvi ste, gotovo ste me u startu isključili s teme. Muški i razumno na ovoj temi se jedino Istin izjasnio. Svaka čast. Citat: A ko se prvi pobunio protv Boga? Ko mu je prvi prkosio? Ko je na NJegovo "E'o ti SVE, samo jabuku ne diraj!" odgovorio sa "Ma, koji si ti faktor, jebote, da mi određuješ? Odjebi, bre, ja ću raditi šta je meni ćef!" Zmije, zapravo, nije bilo. I ovo je nasilje nad mojim ženskim umom!Citat: U osnovnoj školi bila je neka Danijela visoka i krupna , mi muški između sebe smo je zvali Daca-kobila , i neretko smo za njoj vikali "Curik beba" sa podražvanjem konjske onomatopeje. I to bi trebalo biti duhovito? Kako se ona osjećala tada? Da li bi i iz svoje familije nekoga, takvog krupnog i visokog nazivao pogrdnim imenima?Citat: Muškarac se ne treba ispričavati jer je muškarac A, je li?Citat: Njihov narativ je do te mere sulud i odvratan da kad hoće poentirati i sebe predstaviti kao vrhunsku žrtvu , one žensku ugroženost stavljaju u istu ravan sa crncima iz vremena Jim Crow.
Lažeš Enter, izmišljaš.Citat: Naučio sam da sam ližem svoje rane. Slabić.Citat: Ali muž da ne pokriva glave, jer je obličje i slava Božija; a žena je slava muževlja.
Jer nije muž od žene nego žena od muža.
Jer muž nije sazdan žene radi nego žena muža radi. A ko je autor Biblije? Ima li tu žena? Nema. Znači ništa čudno! Nehmije, Izaije, Jehove, Amos, Mihej, Nahum Citat: Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu. Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma? Naravno da ne. [size=150] ![palacgore2 :palacgore2](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a070.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 13:21 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: podrinje je napisao/la: U redu je to, ali moraš gledati širu sliku. Neka deca imaju oba roditelja loša, ne samo majku. Nedavno sam pročitao da je brazilski par zakopao rođenu ćerku od pet godina do glave u pesak, da bi njih dvoje mogli na miru da imaju seksualne odnose u talasima. Možeš li da zamisliš budalu koja će to uraditi svojem detetu? Još par takvih svinjarija i ta devojčica će imati ozbiljnih poteškoća u odrastanju, socijalnim kontaktima u zrelijim godinama. Ljudi koji su imali kakve takve porodične odnose ne shvataju šta znači upropastiti rođeno dete. Oni od njega očekuju da funkcioniše i rasuđuje o sebi i svetu na isti način, a ono ima drastično drugačija iskustva. Nekome roditelji usade i previše samopouzdanja, a nekoga "sprže" kao osobu. Zamisli susret tih dvoje ljudi...
Ja na svačiju životnu priču mogu da gledam samo iz perspektive jevanđelja (ne kažem da je red pill sasvim beskorisno štivo, ali nije ni bogom nadahnuto). Ja ne znam šta je božija volja za svakog pojedinca, hoće li određena osoba biti spašena ili neće. Hoće li se u nekom trenutku pokajati i početi da poštuje deset zapovedi. Da li je to dovoljno? Jesam kritičan prema određenim procesima i tendencijama u ponašanju, ali u krajnjoj liniji ne mogu ja nikome oduzeti pravo koje sam kao grešan čovek dao sebi, a to je da se odreknem svega čime sam vređao Boga i krenem drugim putem. Zapravo, da krenem da se borim u svakom danu sa starim "ja". Naravno, ja nisam ni rekao da su muškarci nešto divno. Nisu. Imaš pedofile koji jebu sopstvene ćerke, siledžije, manijake, silovatelje,... Ali razlika postoji: kad neki muškarac (/muškarci) divlja (/divljaju) - uvek se nađe drugi muškarac (/muškarci) koji ga (/ih) kritikuje (/kritikuju), zaustavi (/zaustave) ili ubije (/ubiju). U muškom kolektivnom postoji permanentno vrednovanje i kažnjavanje - čak i kad radiš Odlično si u opasnosti. Kod njih je obrnuto: njihov "own group preference" je takav da će i najužasnijem ženskom ljudskom biću pružiti podršku! Jer ona je "sestra po polu" i "Mi žene se moram držati zajedno protiv njih"... Lično sam slušao ovakve priče kad žena ubije muškarca i isecka ga na froncle: "Nije ona kriva, sigurno ju je on zlostavljao i dugo je bila Žrtva pa... a šta, prvi put ga videla u životu? Dobro, onda mora da ju je otac ili brat zlostavljao i dugo je bila Žrtva i... šta nije je nijedan muškarac nikad zlostavljao? Dobro, onda je videla negde nekad kako neki muškarac neku ženu kao Žrtvu pa... šta, nije ni to? Onda je čitala da su neke veštice spaljene pre 500 god i bile Žrtve pa... šta nije ni to? Onda mora da je bla, bla, bla..." Strašno. Pozvati žene na Odgovornost za svoje postupke je - nemoguće. One imaju Monopol na ulogu večne Žrtve i sve im opravdavamo-čak preuzimamo njihovu Krivicu na sebe. A malu, mentalno neformiranu decu kažnjavamo i namećemo im odgovornost ako naprave neki nestašluk... Ili onaj slučaj (ako baš hoćete mogu da potražim na netu) kada je na američkom koledžu momka cura lažno optužila za silovanje a kad je on doneo video snimak koji dokazuje da ne samo on nju nije silovao već da je ona njega spopadala - sudija elegantno zabrani korišćenje snimka kao dokaza "jer bi mogao da uznemiri Žrtvu" ![scared :scared](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/scared.gif) ... kapiraš? Lažna optužiteljka je - "Žrtva" i ostaće slobodna, dok je lažno optužen ni kriv ni dužan - "Silovatelj". Muškarac je kriv - čak i ako se dokaže da nije. Podilaženje ženama nas je i dovelo u umobolnu (ne mogu da nađem drugu reč ) situaciju da uvozimo tuđe materice jer naše sopstvene ne možemo da koristimo kao naš, besplatan, Bogom dani resurs.Hrvati, evo nađoh da i vas žene tuku žestoko... stižu muškarce ubrzano: ![slika](https://i.ibb.co/dJzcwM3/Stanje-u-Hrvatskoj.jpg) ![slika](https://i.ibb.co/jvMrSgf/Stanje-u-Hrvatskoj-2.jpg) Naravno da nisu nešto divno, ni jedan od oba pola nije, ni jedan narod u celosti nije. Ali ima dobrih duša, rasutih tamo amo. Najbolji izum za čoveka je smrt, jer ti ne daje za pravo da se ponašaš neograničeno tako kako se ponašaš. Možeš kako hoćeš - ali ne možeš dokle hoćeš. Meni to samo dokazuje koliko je Bog mudar, i koliko je dobro poznavao ljudsku prirodu kada je čoveka stvarao. Te statistike mogu da bace poneku iskru na ceo slučaj, poneki grumen mudrosti, ali generalno ta razračunavanja su septička jama muško-ženskih odnosa. Sve je to posledica života van božijeg plana za čoveka. Niko tu nije na dobitku, trpe najviše i uvek - deca. S kim možeš normalno, ljudski. Ok, super. Stvarno mi znači. S kim ne možeš, idi s milim Bogom i ne okreći se... Puštaj, praštaj i gazi napred. Gospod će sabrati svoje ljude.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 13:47 |
|
|
Podrinje nije ti to patriotski, srpski narod izumire a ti digao ruke od žena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 13:49 |
|
|
Planina je napisao/la: Podrinje nije ti to patriotski, srpski narod izumire a ti digao ruke od žena. Od kurvi jesam, od žene koja Boga poštuje nisam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 13:53 |
|
|
Podrinje ne brine za srpski narod zato što zna da ćemo zemlju prepisati Kinezima. Njih ima milijardu i po.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 13:57 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Podrinje ne brine za srpski narod zato što zna da ćemo zemlju prepisati Kinezima. Njih ima milijardu i po. Vidi s precednikom šta da se radi oko toga. Padrinja se mani.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 14:11 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Podrinje ne brine za srpski narod zato što zna da ćemo zemlju prepisati Kinezima. Njih ima milijardu i po. Pa je, ako tako gledaš gotovi smo svakako. @Dudu je davno skonta kakve su brojke i savjetovao nas da zato uživamo koliko možemo dokle možemo. Možda smo zadnji. Znači drugovi samo kurve i kokain, promijenit ništa ne možete.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 14:20 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Citat: Muškarac se ne treba ispričavati jer je muškarac A, je li?Shvaćam da se ne možeš složiti sa mnom, ali što se može. Muškarac sam, prihvati to kao činjenicu. Nije lako, ali svakako se nisi u stanju oduprijeti pa onda što se može, opusti se i uživaj u prekratkim trenucima koje zovemo život. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 14:20 |
|
|
Citat: Pa je, ako tako gledaš gotovi smo svakako. @Dudu je davno skonta kakve su brojke i savjetovao nas da zato uživamo koliko možemo dokle možemo. Možda smo zadnji.
Znači drugovi samo kurve i kokain, promijenit ništa ne možete. Normalno, samo lude žurke-luda zezanja. Čudo je da Srbi i Srbija postoje u 21. stoleću. Po planu i programu smo davnih dana trebali da nestanemo. Citat: Vidi s precednikom šta da se radi oko toga. Padrinja se mani. Nisam mislio ništa loše ćoeće. Ti odmah refleksno feministički reaguješ. Saću da pustim od Mobi Dika - Hej Padrino
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 14:28 |
|
|
Planina je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Podrinje ne brine za srpski narod zato što zna da ćemo zemlju prepisati Kinezima. Njih ima milijardu i po. Pa je, ako tako gledaš gotovi smo svakako. @Dudu je davno skonta kakve su brojke i savjetovao nas da zato uživamo koliko možemo dokle možemo. Možda smo zadnji. Znači drugovi samo kurve i kokain, promijenit ništa ne možete. Gubiti nadu je đavolska obmana. Đavo je vječni varalica koji ljude hvata kad hoće uspjeti sami, dovodi ih u depresiju jer je ljudska snaga ograničena. Nade uvijek ima ako se čovjek obrati Bogu za pomoć.
1106 of 2558 - 43.24%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 14:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Planina je napisao/la: Pa je, ako tako gledaš gotovi smo svakako. @Dudu je davno skonta kakve su brojke i savjetovao nas da zato uživamo koliko možemo dokle možemo. Možda smo zadnji.
Znači drugovi samo kurve i kokain, promijenit ništa ne možete.
Gubiti nadu je đavolska obmana. Đavo je vječni varalica koji ljude hvata kad hoće uspjeti sami, dovodi ih u depresiju jer je ljudska snaga ograničena. Nade uvijek ima ako se čovjek obrati Bogu za pomoć. Bili zadnji ili prvi na svetu, u suštini je nevažno iz perpektive večnog života. Bitno ga je naslediti, i biti u knjizi Jaganjčevoj. Zato smo ovde. Verovatno bih se odao pomenutim odvratnostima, ali razvio sam odbojnost prema tim stvarima i čini mi se, nema nazad. Sveto pismo menja čoveka, ako ga ovaj iskreno otvori, tražeći odgovore.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 14:37 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Citat: Pa je, ako tako gledaš gotovi smo svakako. @Dudu je davno skonta kakve su brojke i savjetovao nas da zato uživamo koliko možemo dokle možemo. Možda smo zadnji.
Znači drugovi samo kurve i kokain, promijenit ništa ne možete. Normalno, samo lude žurke-luda zezanja. Čudo je da Srbi i Srbija postoje u 21. stoleću. Po planu i programu smo davnih dana trebali da nestanemo. Citat: Vidi s precednikom šta da se radi oko toga. Padrinja se mani. Nisam mislio ništa loše ćoeće. Ti odmah refleksno feministički reaguješ. Saću da pustim od Mobi Dika - Hej Padrino Znam da nisi, samo ne vidim šta bih svojom brigom mogao promeniti. Izvršna vlast nije u mojim rukama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 21 lis 2020, 15:41 |
|
|
podrinje je napisao/la: U redu je to, ali moraš gledati širu sliku. Neka deca imaju oba roditelja loša, ne samo majku. Nedavno sam pročitao da je brazilski par zakopao rođenu ćerku od pet godina do glave u pesak, da bi njih dvoje mogli na miru da imaju seksualne odnose u talasima. Možeš li da zamisliš budalu koja će to uraditi svojem detetu? Još par takvih svinjarija i ta devojčica će imati ozbiljnih poteškoća u odrastanju, socijalnim kontaktima u zrelijim godinama. Ljudi koji su imali kakve takve porodične odnose ne shvataju šta znači upropastiti rođeno dete. Oni od njega očekuju da funkcioniše i rasuđuje o sebi i svetu na isti način, a ono ima drastično drugačija iskustva. Nekome roditelji usade i previše samopouzdanja, a nekoga "sprže" kao osobu. Zamisli susret tih dvoje ljudi...
Ja na svačiju životnu priču mogu da gledam samo iz perspektive jevanđelja (ne kažem da je red pill sasvim beskorisno štivo, ali nije ni bogom nadahnuto). Ja ne znam šta je božija volja za svakog pojedinca, hoće li određena osoba biti spašena ili neće. Hoće li se u nekom trenutku pokajati i početi da poštuje deset zapovedi. Da li je to dovoljno? Jesam kritičan prema određenim procesima i tendencijama u ponašanju, ali u krajnjoj liniji ne mogu ja nikome oduzeti pravo koje sam kao grešan čovek dao sebi, a to je da se odreknem svega čime sam vređao Boga i krenem drugim putem. Zapravo, da krenem da se borim u svakom danu sa starim "ja". Možda je dijete previše bučno i dosadno. I ti si baš čudan.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|