|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
elit star
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 17:46 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: elit star je napisao/la: Zaostaju u razvoju samosvesti.Nisu kao Srbi iz Republike Srpske.Još uvek gledaju ZG i po pamet idu tamo.Kad im glavni grad bude Mostar a ne Zagreb možda i bude nešto od njih ali u suštini nema od toga ništa. Došlo prije par dana na forum i ono pametuje...čudi me da nemate bar 50 nobelovaca, ako ste svi tako samosvesni i pametni. De malo pripazi na rečnik. I to što kažeš.Da znaš da si upravu.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 18:14 |
|
|
elit star je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pored živog Dejtonskog sporazuma, potpisanog, overenog i sa velikim silama kao garantorima, ovaj optimistični veseljak i specijalac mrtav hladan spominje neku salvetu iz hotela kao neki jako relevantan dokument. Nije nepravedno da pitam, jel si ti pri sebi? Salveta... Pa šta je ostalo od tog famoznog DSa originalno?Skoro ništa. Biće da je dogovor na salveti pisan mnogo jači. Toliko je jači da su granice iz Dejtona važeće i priznate od svih. Apsolutno niko, pa ni Muslimani, ih ne spore, a granice sa salvete bačene sa sve maramicom u kantu za đubre isto veče kada su i nacrtane. I koji si sad ti? Zvučiš mi kao neko dete, čim si u stanju da kažeš ovoliko duboku mudrost. Dogovor na salveti važniji od Dejtona. Eureka, zaista, početak nove naučne revolucije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 18:19 |
|
|
Ceha je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pored živog Dejtonskog sporazuma, potpisanog, overenog i sa velikim silama kao garantorima, ovaj optimistični veseljak i specijalac mrtav hladan spominje neku salvetu iz hotela kao neki jako relevantan dokument. Nije nepravedno da pitam, jel si ti pri sebi? Salveta...
Budi sretan ako iz svega na kraju izvučeš salvetu. Usro sam se, nema šta...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 18:23 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
|
@Ceha prestani se blamirati. Nekoć si bio bolji. Dali demencija ili megalomanija.
Salveta sa slincima u košaricu, davno bačena a Ešdaun rahmetli.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 18:58 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Ovo je čak idealna prilika za Hercegbosance da se osvete nadmenim Kiflatima za sve uvrede, omalovažavnja, ostavljanja na cedilu... Kad svojom biznis veštinom na čelu ekonomskih resora RS izdominiraju Balkanom u Malečki Šengen i srpske države postanu neprikosnovena sila u ovom delu Evrope, moći će krahiranu ("Junuzacija", prepolavljanje populacije, prezaduženost itd) Kiflatsku da si kupe da se sprdaju, pripoje HB ili ne... ko im brani? Osveta je jelo koje je najbolje kada se služi ohlađeno... https://youtu.be/2wLMhPLp36s
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 19:44 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ovo je čak idealna prilika za Hercegbosance da se osvete nadmenim Kiflatima za sve uvrede, omalovažavnja, ostavljanja na cedilu...
To ti drviš o RSK i sl. ex kvazitvorevinama? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 19:48 |
|
|
 gospodin Andrej: Ja sam taj koji će otvoriti svečani domjenak povodom prisajedinjenja autonomne pokrajine HB Srpskoj. gospodin Zoran: Ne, ja sam taj, a ti možeš samo da prihvatiš da mi popušiš kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 19:53 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
|
Zoran i Andrej.... novi trendovi...
Nekoć Josip i Franjo,,, Ante,,, Mate,,,,
Melting pot na komuno ex Yu.... RH.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 20:20 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Mar-kan je napisao/la: To ti drviš o RSK i sl. ex kvazitvorevinama?  Da, zbog Kiflatske je Hrvatska republika Herceg Bosna završila kao - "takozvana" i "kvazitvorevina" što Muslimani ne propuštaju da vam nabiju na nos (RSK je čak duplo duže trajala!  )... Agathonikos, Milanović: "Zbog takvih kao ti su Hercegbosanci odlučili da se pripoje Srpskoj!" Plencky: "Zbog takvih kao ti Muslimani počinju da misle da su nam manje važni od Hercegbosanaca!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske Postano: 24 lis 2020, 20:29 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: To ti drviš o RSK i sl. ex kvazitvorevinama?  Da, zbog Kiflatske je Hrvatska republika Herceg Bosna završila kao - "takozvana" i "kvazitvorevina" što Muslimani ne propuštaju da vam nabiju na nos (RSK je čak duplo duže trajala!  )... Agathonikos, Milanović: "Zbog takvih kao ti su Hercegbosanci odlučili da se pripoje Srpskoj!" Plencky: "Zbog takvih kao ti Muslimani počinju da misle da su nam manje važni od Hercegbosanaca!" Ovdje nećeš koristiti takve nazive za državu koju sam branio. Od takvih poput tebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|