|
|
Stranica: 6/36.
|
[ 883 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
KULIN BAN XVI
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 17:10 |
|
|
Tulkas je napisao/la: KULIN BAN XVI je napisao/la: debilu osim tvoje uprazne priče koja pokazuje koliko si očajan jer nemaš nikakvih valjanih dokumenata ja za sve upućujem i pozivam se na UGLEDNA historijska imena, jado PROČITAJ šta piše hravtski historičar, upravo negirajući istu takvu glupu priču, kao tvoju, što su je pričali srbi osporavajući bosančicu pročitaj jado nešto u svom sjebanom životu Ti se magarac pozivas na ono sto ti odgovara, citiras sto tebi odgovara i brljas ko krme pri klanju. Moj zivot, za razliku od tvog, sastoji se od mog osobnog stava i sabiranja svega sto procitah, dok se tvoj sastoji u kopiranju necega sto uopce ne razumijes. Ja sam vec zaboravio onoliko koliko ti nikada neces naucit mazgo tupava nveze ti nemaš ni o čemu jado jadni, pa izvoli TI SE POZOVI na ono ŠTO TEBI odgovara, pa ćeš vidjeti kako ću ja tebe da SJEBEM argumentovano ali ti i nisi u stanju na ništa da se i pozoveš jer ništa i ne znaš
|
|
Vrh |
|
|
KULIN BAN XVI
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 17:14 |
|
|
ali ću evo učiniti dobro djelo pa te uputiti na link gdje sebi možeš DOWNLOAD-ti knjige značajne za historiju, pa POČET ČITAT ***** bez reklama*******
ovdje imaš skoro 400 NASLOVA ***** bez reklama*******
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 17:15 |
|
|
Ti si sjebo sam sebe vec odavno svojim nebulozama. I ja stvarno neznam koji *** tracim vrijeme s takvim patuljkom od "historicara" koji se prvo poziva na LJPD pa nece dalje, pa nezna da je "bosancica" dobila ime tek puno kasnije nego je postala od glagoljice, pa spominje neke Slavene koji 7 stoljeca nisu znali kako se u stvari zovu.. Sta ti u stvari hoces pripadnice mutantskog naroda???
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
KULIN BAN XVI
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 17:23 |
|
|
očajan si pa ti je preostala samo ta uprazna priča imaš li kakvih kvalietnih argumenata da me osporiš ma u jednom navodu
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 17:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 17:29 |
|
|
KULIN BAN XVI je napisao/la: očajan si pa ti je preostala samo ta uprazna priča imaš li kakvih kvalietnih argumenata da me osporiš ma u jednom navodu Dobio si ti Bosnjo prosli put sepet argumanata, al dzaba takvima.. Lakse ti je uvalit metar u pakas nego cent u glavu. E zato je sa tobom bilo sta polemizirat gubljenje vremena. zato odleprsaj, matere ti ,da te ne zatjeram tamo odakle si doso kad ti je njuska provirila na ovaj svijet.. ps nista praznije od tvoje glave Bosnjo
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 18:07 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
KULIN BAN XVI je napisao/la: neo je napisao/la: @Kulenovicu drago mi je da dajes povijesne dokumente , ali to i dalje ne povezuje narod tzv. Bosnjake osim po regionalnoj pripadnosti bosni i da su se sprdali sa nepoturcenim narodom. tebi treba CRTATI, ali neka http://bosniainfocentar.phpbb3now.com/v ... ?f=18&t=28ahahaaaaaa jesi mi nacrtao "" čisto svijetli tip tip u muslimana najjace zastupan jer bi po tome bi po tome baš muslimani bili najcisci Hrvati u Bosni."" hahaa heil , white poWer KULIN Pglu si kao turska tepsija .
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 18:36 |
|
|
E moj kuline pa kome ti hoces nesto da dokazes nama da nismo Hrvati ili sebi kako si ustvari Bosnjak od vjekova. Molim te argumentiraj mi sljedece: Područje današnje Bosne i Hercegovine je tvorilo nekoliko zasebnih upravnih jedinica ( Bosna, Hum, Travunja, Soli, Usora, Završje, Donji kraji, kao i veliki dio na zapadu koji su tek turska osvajanja pripojila Bosni, te ima povijesni naziv Turska Hrvatska). Tijekom toga vremena Bosna je bila tek "zemljica" (to horion), koja nije činila više od 20-30 % sadašnje Bosne i Hercegovine. ???????????????????????????????????????????????????? Moje pitanje sta je sa ostalih 80% danasnje BiH
Drugo: Stanovništvo jezgrene Bosne je bilo slavensko, po svojim etničkim i vjerskim značajkama blisko ili istovjetno etničkom supstratu kao i Hrvati. To je vidljivo iz mnogobrojnih etno-kulturnih obilježja, kao što su jezik na narječnoj razini (čakavština i štokavsko-čakavska mješavina ikavskoga refleksa jata, te zapadna ijekavština, što su sve karakteristike hrvatskoga jezika), glagoljsko i zapadno-ćirilsko pismo (tzv.bosančica ili hrvatsko-bosanska ćirilica) kojim su pisane isprave, djela vjersko-nabožnog i umjetničkog sadržaja, a koje je istovjetno hrvatskoj ćirilici koja se rabila u srednjoj Dalmaciji i Dubrovniku, pripadnost zapadnom civilizacijskom krugu, što se očituje u zapadnom katoličkom kršćanstvu ( hrvatska Dalmacija i Bosna su potpadale pod istu vjersku jurisdikciju- bilo Splitsku, bilo Dubrovačku dijacezu), te umjetničkim oblicima zapadne provenijencije (Romanika i Gotika).
???????????????????????????????????????E tad nam jos turci nisu dosli..
Trece: Politički, većina je sadašnje Bosne i Hercegovine pripadala hrvatskoj državi, bilo za vrijeme hrvatskih narodnih vladara Trpimirovića (9.- 11. st.), bilo kao vazalni dio ugarsko-hrvatskoga kraljevstva. Jedan od simbola političkih veza Hrvatske i Bosne je i titula "ban", koju su bosanski vladari nosili od najranijih vremena, a koja je karakteristično hrvatska politička titula. ???????????????????????????????????
Cetvrto: U vrijeme Tomislava Hrvatska je zapremala površinu koju neki procjenjuju na gotovo 100 000 km2, obuhvaćajući Slavoniju, istočnu Istru do rijeke Raše, Gorski kotar i Liku, Dalmaciju, BOSNU sve do Vrbasa, Zapadnu Hercegovinu, Boku Kotorsku sa zaleđem i većinu hrvatskih otoka. Središte hrvatske države bilo je između Zrmanje i Cetine, dok su planinski i granični dijelovi bili slabije naseljeni.
Peto: Za Petra Krešimira IV. Hrvatska je najmoćnija u svojoj povijesti, a i teritorijalno najveća. Obuhvaća Slavoniju, Srijem, čitavu Bosnu, Zapadnu Hercegovinu, Dalmaciju, sve otoke osim Korčule, Mljeta i Lastova, Liku, Gorski kotar i istočnu Istru. Pretpostavlja se da je Hrvatska tada zapremala površinu od 105 do 110 tisuća km2. A gdje su tu Bosnjaci bili?????????
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 18:49 |
|
|
Sesto: U doba kralja Miroslava (945.-949.) buknuo je rat za prijestolje u tom je ratu Hrvatska oslabila. Smanjila se njezina vojska jer se smanjio broj slobodnih seljaka. Njezina se mornarica prepolovila, a granične su se zemlje od nje odijelile. Tako su otoci Brač, Hvar i Vis opet priključeni Neretvanskoj kneževini, a dalmatinski su se gradovi opet priključili Bizantu. Od Hrvatske se vjerojatno odcjepila i Bosna, malena državica oko izvora rijeke Bosne.
Sedmo: Krešimir IV. je obnovio jedinstvo hrvatske države. Osim dalmatinskih gradova u njoj su se ponovno okupile Bosna, Slavonija, Srijem i Neretvanska Kneževina, koje su vođe otad bili zapovjednici hrvatske mornarice. U Slavoniji je banovao Zvonimir, potomak Stjepana i Hicele i muž Jelene iz mađarske dimastije Arpadovića. Zvonimirovo porijeklo iz ogranka vladajuće dinastije Trpimirovića, moć i politika su mu osigirali u sjedinjenoj Hrvatskoj kralja Krešimira bansku čast i mogućnost prijestolonasljednika
Osmo:
i naj bitnije za mene
JA SAM HRVAT I TAKO CU SE ZVATI TAKO CE SE MOJA DJECA ZVATI I NJIHOVA DJECA I MOLIO BIH VAS BOSNJAKE DA VEC JEDNOM AKCEPTIRATE CINJENICE DA U DANASNJOJ BIH ZIVE HRVATI NISTA DRUGO NETRAZIM OD VAS......
Jos jedno zadnje pitanje!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako bi izgledala BiH da turci nikada nisu dosli?????????
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 19:28 |
|
|
Postoji tema gdje nas je ovaj isti tusio mjesecima. Sad su ga valjda ponovo pustili iz ludare, ili su mu starci dozvolili da ponovo bude malo na netu, pa izigtava budalu. Tamo su mu svi odgovori pa neka trazi. On ionako nista pametnije nije napisao no prvi put, al da ima vecih gluposti i provala, e toga ima
|
|
Vrh |
|
|
Mizanfil
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 lip 2010, 23:21 |
|
|
hib je napisao/la: Jos jedno zadnje pitanje!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako bi izgledala BiH da turci nikada nisu dosli????????? kako bi izgledala BiH da Slaveni nikad nisu došli????? kako bi izgledala BiH da Iliri nikad nisu došli???? kako bi izgledala BiH da Adam i Eva nikad nisu došli????
_________________ "Građanine bosanskohercegovački, proljeće je, čuvaj se mržnje!"
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 10:54 |
|
|
HiB.. Pitas sta bi bilo da Turci nikad nisu dosli.. U najmanju ruku bi se svi stanovnici BiH molili Bogu na svom maternjem jeziku, a ne kao neki umisljeni i izmisljeni "starosjedioci" na tudjinskom
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 11:12 |
|
|
Od 10 stoljeca , jos od Grgura ninskog ( a i ranije) kod nas se molilo na svom maternjem jeziku. Danas, vajda znas i sam. A svi znamo kako je kod vas i onda a i danas. Stoga, bolje da prestanes vec sada..
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 12:51 |
|
|
Guglajuci naidjoh na jednu od najvecih gluposti koja "struji" kao relevantna na jednoj od muslimansko-bosnjackih stranica.. Nije ni cudo sto su toliko zatupljeni.
Drzava Bosna prvi put se pojavljuje u X stoljecu prostiruci se u tom periodu od rijeke Drine na istoku pa sve do Jadranskog mora. Tokom ranog srednjeg vijeka Bosna je bila na udaru Vizantije, Madjarske i susjednih drzava Hrvatske i Srbije koje su pokusavale na njen racun da vrse prosirivanje svog politicki i religijski utjecaj. Za vrijeme vladavine Kulina Bana (1180-1204), Bosna je bila nezavisna medjunarodno priznata drzava. U to vrijeme njeni susjedi pokusavaju da uniste Bosansku crkvu (Bogumile), nastalu na razmedju izmedju Katolicizma i Pravoslavlja. Bosanska crkva dala je svoj doprinos u razvoju specificnog duhovnog ambijenta u Bosni tokom tri stoljeca u kojima je Bogumilstvo predstavljalo dominantnu religiju u Bosni. XII STOLJECE Tokom XII stoljeca Bosanska drzava je bila izgradjena na parlamentarnom principu sa specificnim politickim i vjerskim odnosima. Sa krunisanjem Kralja Tvrtka I (1377), Bosna postaje kraljevina, a takodjer za vrijeme njegove vladavine (1353-1391) Bosna dostize i svoju maksimalnu povrsinu rasprostiruci se od rijeke Save na sjeveru pa sve do otoka Korcule i Hvara, te od Zrmanje i Knina na zapadu do Sjenice i Lima. Vladajuca dinastija u srednjovjekovnoj Bosanskoj drzavi bii su Kotromanici.
Ljudi moji ovo je za nepovjerovat...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 13:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25535 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Najvažnije nisi podvukao Tokom XII stoljeca Bosanska drzava je bila izgradjena na parlamentarnom principu
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 13:08 |
|
|
Nisam mogo od smijeha..
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 13:30 |
|
|
Jos malo interesantnih podataka..
župa Glaž
Prnjavorski kraj u srednjem vijeku nalazio se na granici između kraljevine Hrvatske, tj. Mađarske i kraljevine Bosne, pa je često mijenjao vladara.
Prva naselja na području današnje prnjavorske opštine koja se pominju u pisanim izvorima jesu tvrđava Glaž (castrum Galaas ili Glas), sjedište istoimene župe i njena varoš Srida s uređenom gradskom upravom i sucem. Više izvora pominje ovu župu ali do sada nije sa sigurnošću ustanovljeno gdje se nalazila navedena tvrđava (Gradina kod Kulaša jedno je od najvjerovatnijih mjesta). Prema povelji bosanskog kralja Stjepana Tome Ostojića iz 1446. godine, vidi se kako daruje sinove jednog vojvode (Ivaniša Dragišića) brojnim selima iz ove župe, što dokazuje da se župa prostirala oko Ukrine, na području današnjih opština Prnjavor, Derventa i Kotor-Varoš. Za razliku od današnjeg isključivo vjerskog i crkveno-upravnog značenja, riječ “župa” u Srednjem vijeku u nas označava osnovnu jedinicu, ujedno i vjersku (tj. crkvenu opštinu, isto što je i parohija za pravoslavce ili ????? za muslimane) i upravnu (tj. posjed nekog plemića).
Prvi pomen je iz XIII-og vijeka : godine 1244. mađarski kralj Bela IV izabrao je Glaž za svoje privremeno sjedište kada je išao pokoravati bosanskog bana Mateja Ninoslava pa je iz Glaža potpisao niz dokumenata. Najvjerovatnije je da je tvrđava postojala prije mongolskog upada 1241. koji ju je najvjervoatnije zaobišao jer se jedan kralj sigurno nebi smjestio u razrušenom gradu ? Glaškom župom vladala je moćna biskupska loza Babonića za vrijeme bosanskog kralja Tvrtka Kotromanića, a od 1361. godine Glaž prelazi u ruke slavonskog bana Leustahija. Čitav niz crkvenih i svjetovnih dokumenata govori o Glažu sve do 1469. kada se po zadnji put pominje tamošnji franjevački samostan osnovan 1372. godine. U jednom od popisa župa i crkvi zagrebačke biskupije iz XIV-og vijeka nalazi se i crkva Lesnia koja nije sa sigurnošću locirana ali je mogce da se radi o seoskoj crkvi u Lišnji.
Ovi podaci govore da su stanovnici prnjavorskog kraja prije no što je njime zavladalo Otomansko Carstvo bili katoličke vjeroispovjesti i da su pripadali prvo zagrebačkoj, a onda bosanskoj i pečujskoj biskupiji. Franjevci su bili zaduženi za iskorjenjivanje bogumila u Bosni, ali se nigdje ne pominjeda ih je bilo u Glažu. Jedini nepotvrđeni znaci njihova postojanja u prnjavorskom kraju bili bi stećci u Devetini, Pečeneg Ilovi i Vijačanima. Stanovnici prnjavorskog kraja tada su govorili ikavicom čakavskog dijalekta, a ostaci ikavice još uvijek se mogu susresti u zabačenijim selima.
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 17:28 |
|
|
Mizanfil je napisao/la: hib je napisao/la: Jos jedno zadnje pitanje!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako bi izgledala BiH da turci nikada nisu dosli????????? kako bi izgledala BiH da Slaveni nikad nisu došli????? kako bi izgledala BiH da Iliri nikad nisu došli???? kako bi izgledala BiH da Adam i Eva nikad nisu došli???? majmune tupavi Turci su dosli u BiH i promijenili citav jedan narod i kulturu tog naroda,bez turaka danas jednostavno ne bi bilo muslimana u Bosni jeli to vama jasno . Kakav ste vi narod vama pase sve sto vam se nametne: Religija---od turaka Nacija---od Tita Jezik--Izmisljen# Zastava--neko nacrto nesto pa vam dao a vi presretni Sta je sljedece?????
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 17:33 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Guglajuci naidjoh na jednu od najvecih gluposti koja "struji" kao relevantna na jednoj od muslimansko-bosnjackih stranica.. Nije ni cudo sto su toliko zatupljeni.
Drzava Bosna prvi put se pojavljuje u X stoljecu prostiruci se u tom periodu od rijeke Drine na istoku pa sve do Jadranskog mora. Tokom ranog srednjeg vijeka Bosna je bila na udaru Vizantije, Madjarske i susjednih drzava Hrvatske i Srbije koje su pokusavale na njen racun da vrse prosirivanje svog politicki i religijski utjecaj. Za vrijeme vladavine Kulina Bana (1180-1204), Bosna je bila nezavisna medjunarodno priznata drzava. U to vrijeme njeni susjedi pokusavaju da uniste Bosansku crkvu (Bogumile), nastalu na razmedju izmedju Katolicizma i Pravoslavlja. Bosanska crkva dala je svoj doprinos u razvoju specificnog duhovnog ambijenta u Bosni tokom tri stoljeca u kojima je Bogumilstvo predstavljalo dominantnu religiju u Bosni. XII STOLJECE Tokom XII stoljeca Bosanska drzava je bila izgradjena na parlamentarnom principu sa specificnim politickim i vjerskim odnosima. Sa krunisanjem Kralja Tvrtka I (1377), Bosna postaje kraljevina, a takodjer za vrijeme njegove vladavine (1353-1391) Bosna dostize i svoju maksimalnu povrsinu rasprostiruci se od rijeke Save na sjeveru pa sve do otoka Korcule i Hvara, te od Zrmanje i Knina na zapadu do Sjenice i Lima. Vladajuca dinastija u srednjovjekovnoj Bosanskoj drzavi bii su Kotromanici.
Ljudi moji ovo je za nepovjerovat... JEbote koji falsifikati , eto šta se događa kada politika a pogotovo dnevna politika piše povijest i ispravlja "krive Drine" ... Strašno ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 lip 2010, 17:54 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 728 Lokacija: USORA! HRHB
|
Svaki put me iznenade, sutra kad se proglase Marsovcima naći će dokaze kako su došli s Marsa. Potječu od prve generacije zelenih guštera koja je stigla na zemlju, pokorila gradove Ur, Uruk, Lagaš, Larsu, Nipur..., zavladala svijetom i raširila se sve do Bosne i sad hebu u zdrav mozak nas tko smo i što smo, izvor Icke...
Nego da se vratimo na temu.
Pošto je Ademaga Mešić iz mog kraja (Tešanj), koliko je meni poznato nitko od njegovih potomaka (mada mislim da je imao samo kćerke) se ne izjašnjava kao Hrvat islamske vjere. Dajem si zadatak da ovo provjerim, baš me zanima.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Mizanfil
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 18 lip 2010, 01:12 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Svaki put me iznenade, sutra kad se proglase Marsovcima naći će dokaze kako su došli s Marsa. Potječu od prve generacije zelenih guštera koja je stigla na zemlju, pokorila gradove Ur, Uruk, Lagaš, Larsu, Nipur..., zavladala svijetom i raširila se sve do Bosne i sad hebu u zdrav mozak nas tko smo i što smo, izvor Icke...
Nego da se vratimo na temu.
Pošto je Ademaga Mešić iz mog kraja (Tešanj), koliko je meni poznato nitko od njegovih potomaka (mada mislim da je imao samo kćerke) se ne izjašnjava kao Hrvat islamske vjere. Dajem si zadatak da ovo provjerim, baš me zanima. Znam mu unuka, živi sada u Zenici, inače velik Hrvat po ubjeđenju. Kaže tako ga djed učio
_________________ "Građanine bosanskohercegovački, proljeće je, čuvaj se mržnje!"
|
|
Vrh |
|
|
Mizanfil
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 18 lip 2010, 01:20 |
|
|
hib je napisao/la: majmune tupavi Turci su dosli u BiH i promijenili citav jedan narod i kulturu tog naroda,bez turaka danas jednostavno ne bi bilo muslimana u Bosni jeli to vama jasno . Kakav ste vi narod vama pase sve sto vam se nametne: Religija---od turaka Nacija---od Tita Jezik--Izmisljen# Zastava--neko nacrto nesto pa vam dao a vi presretni Sta je sljedece????? Seljačino, ne vrijeđaj Kada izgubiš argumente ti se onda udaraj po glavi a nemoj vrijeđati druge. A na ovu ti temu mogu odgovoriti i spustiti ću se ovom prilikom na tvoj nivo: - Hrvati su Bošnjaci katolici (molim obrazovane Hrvate da shvate moj postupak kao odgovor debilu na debilan način da bih mu pokazao koliki je debil ) ovo nikako nije moje mišljenje - a zašto je vama toliko stalo da mi budemo Hrvati??? ne shvatam... A kad pitaš šta je sljedeće, eto nek nam Kosorica ponudi 50-60 milijardi eura i mi ćemo biti Hrvati čim legnu pare na računa
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 18 lip 2010, 07:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25535 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mizanfil je napisao/la: - a zašto je vama toliko stalo da mi budemo Hrvati??? ne shvatam...
Ne shvaćam ni ja. Svim Hrvatima koje poznajem je stalo da s muslimanima nemaju ništa zajedničko, nikakvih veza ni zajedništva, nitko ne želi da živi s vama. Bježe od vas, Božemiprosti, ko vrag od križa. Ja vas evo prvi podupirem da ne budete Hrvati, kog bismo vraga s vama??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mizanfil
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 18 lip 2010, 10:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mizanfil je napisao/la: - a zašto je vama toliko stalo da mi budemo Hrvati??? ne shvatam...
Ne shvaćam ni ja. Svim Hrvatima koje poznajem je stalo da s muslimanima nemaju ništa zajedničko, nikakvih veza ni zajedništva, nitko ne želi da živi s vama. Bježe od vas, Božemiprosti, ko vrag od križa. Ja vas evo prvi podupirem da ne budete Hrvati, kog bismo vraga s vama?? Gospon moderator, a otkud je toliko popularna tema o "Hrvatima islamske vjere"? I otkud su forumaši toliko napaljeni da dokažu kako smo mi Hrvati? Čemu to kad već bježite od nas "kao đavo od krsta"? A mogao bi se prestati skrivati iza zamjenice "MI", ti govoriš na forumu samo i isključivo tvoje mišljenje. Isto tako ja govorim samo u vlastiti ime i nemaš potrebe da mi se obraćaš zamjenicom "VI", nemoj me persirati Ja ne predstavljam nikog i ništa ovdje, jesam Bošnjak ali nemoj kroz mene gledati 2 miliona ljudi, osjećam se neugodno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 18 lip 2010, 11:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59551 Lokacija: DAZP HQ
|
ova tema se ni na koji način ne dotiče Bošnjaka, lijepo piše da se radi o Hrvatima islamske vjeroispovjesti koji su u određenom trenutku povijesti postojali.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|