|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 164 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 26 lis 2020, 00:51 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Dakle, kod Hrvata volimo Vucu! OK, to smo apsolvirali. Idemo dalje. Mirko Filipović: Šala, jasno, mislim na Cro Copa: Ljudina. Car. Legenda. Sutradan posle njegovih mečeva se stajalo u plićaku i živo prepričavalo kako je obarao svojom ubitačnom levicom... njegov meč sa Emeljanenkom je danima bio glavna tema... U jednoj teretani u Bg sam naleteo na hrvatski Playboy (ako neko zna koji je broj u pitanju neka bude ljubazan i napiše, voleo bih da potražim u PDFu da imam) sa njegovim intervjuom i - oduševio se. Ponudio sam da otkupim časopis ali vlasnik teretane mi ga velikodušno poklonio uz "al' se naložio na neku sa slika, ode kući da drka i ulepi središnje strane" grimasu... koliko jednostavan no nonsence lik, Patrijarhalan ali blag (sećam se i sada rečenice iz intervjua: "Nikad ne bih ni pomislio da dignem ruku na Klaudiu ali ona naprosto zna kada treba zašutjeti."), skroman, odmeren i prizeman... zbog njega sam i ja krenuo na Muay Tai, nisam hteo za ništa drugo ni da čujem... Mirko, član jedinice "Lučko"... jedan od heroja... ličnost velikog formata... svetsko blago!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 09 stu 2020, 22:33 |
|
|
Majstori ste da iskoristite Muslimane za svoje potrebe! dudu je napisao/la: imao sam telco s Austrijancem iz Beča, jutro nakon napada, i tako kurtuazno krenemo pričati o tom događaju, i iziritira me kad je rekao da su napadači Makedonci pa sam mu krenuo objašnjavati. međutim, isto tako samo ga i prepao, rekavši da naše službe odavno znaju da je Beč centar salafija za Balkan. brijem da neće izaći iz kuće još 20 dana. uglavnom, nije mi na kraju povećao cijene koliko je planirao. Croats: utilizing Muslims since 1993.!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 09 stu 2020, 22:55 |
|
|
Bas sam pre neki dan video nesto vredno postovanja kod Hrvata, i to Hercegbosanaca. I pade mi ne pamet ova tema. Da li je neki covek, ili neki biznis, zaboravio sam... Mozda bi kolege Hercegbosanci mogli da nabrajaju vredne ljude ili materijalna dobra koja imaju, mozda mi pomognu da se setim.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 09 stu 2020, 23:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bas sam pre neki dan video nesto vredno postovanja kod Hrvata, i to Hercegbosanaca. I pade mi ne pamet ova tema. Da li je neki covek, ili neki biznis, zaboravio sam... Mozda bi kolege Hercegbosanci mogli da nabrajaju vredne ljude ili materijalna dobra koja imaju, mozda mi pomognu da se setim. Robelec is your man! Samo idite na PP, jer ako on počne da nabraja sve HB preduzetnike i biznismene i firme...
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 02:47 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bas sam pre neki dan video nesto vredno postovanja kod Hrvata, i to Hercegbosanaca. I pade mi ne pamet ova tema. Da li je neki covek, ili neki biznis, zaboravio sam... Mozda bi kolege Hercegbosanci mogli da nabrajaju vredne ljude ili materijalna dobra koja imaju, mozda mi pomognu da se setim. Robelec is your man! Samo idite na PP, jer ako on počne da nabraja sve HB preduzetnike i biznismene i firme... zamijetio sam njegov entuzijazam
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 08:48 |
|
|
Cijenim što su izmislili kravatu, što je i dan danas simbol građanskog društva, poslovne ozbiljnosti, te kulture i otmjenosti!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 16:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7372 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Kod Hrvata cenim to što igraju najbolji fudbal i umeju dobro da ratuju.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 16:47 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
kiler je napisao/la: Kod Hrvata cenim to što igraju najbolji fudbal i umeju dobro da ratuju. Nogomet DA, ratovanje je, da ne povredim neke, i eufemisticki-politicki korektno da se izrazim je UPITNO, i na tudjoj grbini.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 16:50 |
|
|
K:M je napisao/la: kiler je napisao/la: Kod Hrvata cenim to što igraju najbolji fudbal i umeju dobro da ratuju. Nogomet DA, ratovanje je, da ne povredim neke, i eufemisticki-politicki korektno da se izrazim je UPITNO, i na tudjoj grbini. Mnogi su se razbilijali na stijeni. Avari, Franci, Bugari, Mađari, Mleci, Saraceni...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 18:52 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Mnogi su se razbilijali na stijeni. Avari, Franci, Bugari, Mađari, Mleci, Saraceni... Dobro me podseti: u Hrvata još cenim specifičan humor. Njihovu osobitu komediju, preciznije: CROmediju! (neko neka javi Mađarima, Mlecima, Francima, Saracenima da su zaustavljeni i razbijeni ... nije korektno da ti ljudi žive u neznanju! )
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 19:34 |
|
|
lično kod vastašije cenim doprinos modnoj industriji. od kravate, preko stolnjaka fudbalske reprezentacije pa sve do modnog mačka. nemilo dominišu u tom aspektu ljudskog delovanja
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 19:48 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Purger111 je napisao/la: Mnogi su se razbilijali na stijeni. Avari, Franci, Bugari, Mađari, Mleci, Saraceni... Dobro me podseti: u Hrvata još cenim specifičan humor. Njihovu osobitu komediju, preciznije: CROmediju! (neko neka javi Mađarima, Mlecima, Francima, Saracenima da su zaustavljeni i razbijeni ... nije korektno da ti ljudi žive u neznanju! ) Ma najbolji ste vi, vi ste razbili Austrijance i Njemce... da baš vi, a ne neke svjetske sile... a 50 godina kasnije izgubili od Hrvata i Shiptara...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 stu 2020, 21:41 |
|
|
Idemo dalje na Temu... Dakle, početkom veka završavam srednju. Treba da se uradi neki "diplomski rad", "završni rad", "maturski rad"... ne sećam se kako se zvao. Elem, treba kao da se radi o razvoju Turizma i da budu slike valorizovanih turističkih hubova. Tada nije bilo kompjutera i neta pa se moralo snalaziti. Tako meni neko dade neke ex Yu brošure da iskoristim. I listam ja tako, isecam makazama pa lepim koje mi se učine najlepše fotke. Ima ih divnih, Dalmacija, slovenačko primorje, Neum, Istra, itd... A onda ugledah natpis "Bol" koji mi se učini smešan, te mi oči padoše na serijal slika koji mi se zauvek urezao u sećanje: Moja reakcija otprilike bila je: Umesto pohvala posvećujem pesmu:
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 11 stu 2020, 13:29 |
|
|
Seetio sam se. Ovo dete cenim kod Hercegbosanaca! Bosnjaka! Marka!
Znaci, bukvalno placem, suze liju kad gledam ovaj youtube, svaki put iznova. Dete peva kao andjeo.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 24 stu 2020, 21:06 |
|
|
Haustor!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 25 stu 2020, 05:51 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Idemo dalje na Temu... Dakle, početkom veka završavam srednju. Treba da se uradi neki "diplomski rad", "završni rad", "maturski rad"... ne sećam se kako se zvao. Elem, treba kao da se radi o razvoju Turizma i da budu slike valorizovanih turističkih hubova. Tada nije bilo kompjutera i neta pa se moralo snalaziti. Tako meni neko dade neke ex Yu brošure da iskoristim. I listam ja tako, isecam makazama pa lepim koje mi se učine najlepše fotke. Ima ih divnih, Dalmacija, slovenačko primorje, Neum, Istra, itd... A onda ugledah natpis "Bol" koji mi se učini smešan, te mi oči padoše na serijal slika koji mi se zauvek urezao u sećanje: Moja reakcija otprilike bila je: Umesto pohvala posvećujem pesmu: Kao prvo, podseti si me na detinjstvo, svake godine sam išao tamo. Zadnji put sam bio 1991. Kao drugo, jedna od najboljih, ako ne i najbolja plaža na kojoj sam bio (mada je moguće da je utisak preteran, jer kada si klinac, mnogo se lakše oduševljavaš). Inače, obožavao sam i uvek išao na levi deo kada gledaš iz pravca na kojem dolaziš na plažu, jer su tamo uvek ogromni talasi i obožavao sam da me bacaju po ceo dan. I ne razumem šta ti je smešno. Zlatni rat je stvarno vrhunska plaža, zašto sereš po mestu na kojem nisi bio? edit, lapsus, sa desne strane su talasi, na levoj je mirno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 25 stu 2020, 07:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76332 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: Seetio sam se. Ovo dete cenim kod Hercegbosanaca! Bosnjaka! Marka!
Znaci, bukvalno placem, suze liju kad gledam ovaj youtube, svaki put iznova. Dete peva kao andjeo. Što te nema je sevdalinka, zvuči pomalo španjolski/andaluzijski, što ni nije čudo s obzirom da ju donijeli u Bosnu u 15. i 16. stoljeću Sefardi. A mali će izgubit soprano kad uđe u tinejdžerske godine, i postat metal pjevač ko onaj Dino Jelušić. Iznimno je talentiran, želim mu da uspije i da napravi karijeru, nema baš Hercegbosanaca koji su regionalno muzički uspješni.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 25 stu 2020, 07:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Seetio sam se. Ovo dete cenim kod Hercegbosanaca! Bosnjaka! Marka!
Znaci, bukvalno placem, suze liju kad gledam ovaj youtube, svaki put iznova. Dete peva kao andjeo. Što te nema je sevdalinka, zvuči pomalo španjolski/andaluzijski, što ni nije čudo s obzirom da ju donijeli u Bosnu u 15. i 16. stoljeću Sefardi. A mali će izgubit soprano kad uđe u tinejdžerske godine, i postat metal pjevač ko onaj Dino Jelušić. Iznimno je talentiran, želim mu da uspije i da napravi karijeru, nema baš Hercegbosanaca koji su regionalno muzički uspješni. Dusko Kulis je uspesan u regionu! Je li on Hercegbosanac ili samo Bosanac?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 25 stu 2020, 07:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76332 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Što te nema je sevdalinka, zvuči pomalo španjolski/andaluzijski, što ni nije čudo s obzirom da ju donijeli u Bosnu u 15. i 16. stoljeću Sefardi. A mali će izgubit soprano kad uđe u tinejdžerske godine, i postat metal pjevač ko onaj Dino Jelušić. Iznimno je talentiran, želim mu da uspije i da napravi karijeru, nema baš Hercegbosanaca koji su regionalno muzički uspješni. Dusko Kulis je uspesan u regionu! Je li on Hercegbosanac ili samo Bosanac? Ja ni ne znam tko je Duško Kuliš, ali sam čuo za njega.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 25 stu 2020, 07:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dusko Kulis je uspesan u regionu! Je li on Hercegbosanac ili samo Bosanac?
Ja ni ne znam tko je Duško Kuliš, ali sam čuo za njega. Au, Roberto, ne verujem da si ozbiljan... Pred rat je bio veliki bosanski patriota, a posle se pricalo da je postao komandant HVO Kresevo.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 25 stu 2020, 07:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja ni ne znam tko je Duško Kuliš, ali sam čuo za njega.
Au, Roberto, ne verujem da si ozbiljan... Pred rat je bio veliki bosanski patriota, a posle se pricalo da je postao komandant HVO Kresevo. Za djelomičnu utjehu, znam tko je Denis Kuljiš
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 25 stu 2020, 08:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Au, Roberto, ne verujem da si ozbiljan... Pred rat je bio veliki bosanski patriota, a posle se pricalo da je postao komandant HVO Kresevo.
Za djelomičnu utjehu, znam tko je Denis Kuljiš Odlicno! Zaboravio sam da pomenem: osnovno zanimanje Duska Kulisa je pevac. Da ne pomislis da je nesto drugo!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 25 stu 2020, 22:46 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: I ne razumem šta ti je smešno. Zlatni rat je stvarno vrhunska plaža, zašto sereš po mestu na kojem nisi bio? Ko se smeje, po čemu sere? Ti si potpuno prs'o, matori...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 30 stu 2020, 23:08 |
|
|
Najjači sitkom na ovim prostorima a i šire... briljantno:
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 30 stu 2020, 23:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Dusko Kulis je uspesan u regionu! Je li on Hercegbosanac ili samo Bosanac? Ja ga slušo prije rata misleći da je Srbin. Kako sam se prevario. Hit mu je bio "Suzo moja Suzana".
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|