|
|
Stranica: 14/25.
|
[ 621 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 25 pro 2020, 19:11 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Robbie MO je napisao/la: K:M je napisao/la: Kradeš mi fazone. Mnogo je klošara po Zg.
Bandić ne može sve prehraniti pučkim kuhinjama.
Kažu mi purgeri, da je to najveći rast građ sektora. Masa novih kuhinja, što diže bdp Zag i RH.
Sada je slogan, dajte BANDI glas za 1 džoint i kvas. Hrvati moji, tko vas bre izgladni i u siromaštvo baci? Pa i u New Yorku vlada siromaštvo i bijeda medju mnogim mladim ovisnicima. Takve samo vojska ili preseljenje na farmu može spasit. ovaj Nice boj Zg je vise puta "sacovao" kucu mladenke na moru. Mislio da se tamo skida sa droga. Da ima ludjacki sex, nis ne radi i da ga punica izdrzava. Preracunala se ljenstina. Kad je video stjenice, zohare i stakore i prizemnicu tlocrta 35m2 bacio se u depru, ove ga skuzile i ko kera isutirale iz zivota.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 12:38 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
BBC je napisao/la: lider30 je napisao/la: Update bitte. Crna Kronika - Večernji List. Pa vjerojatno i nisi daleko od istine. Stvar je u tome da ja nikakvu drugu ne mislim ni traziti. Jednostavno sam preabnormalan. Prije ovoga bih rekao "trazit cu, ali tesko naci". Sada mi ne pada na pamet pokusavati s nekim novim, a da vam ispricam zasto tj svoju teoriju o svijetu i idealnom uredjednju dobio bih uvrede, brisanje postova, ban i prijavu policiji U takvom svijetu cak i nije bitno sto se novo dogadja jer vi tesko mozete razumijeti zasto ja zapravo jesam, da parafraziram Robija, bolesnik. D. ce ostati moj projekt iako i nije neke kvalitete jer niceg drugog nema. NEMA, ne "nemam".
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 12:50 |
|
|
Ovo ti se opet vraća na ono što sam ti već govorio, stavljaš svoj nagon i svoje potrebe na razinu neupitnosti i svetosti. Jer kao ti si takav i to je zadano, taj božanski status je neupitna svetinja. A odgovor na te jeftine zablude je jedostsvan, NEMOJ BITI TAKAV. Jer biti takav znači biti nevaljan, a svemu što je nevaljano se trebaš suprotstaviti, pa makar to bila i tvoja svetost. Pobrini se za sebe i za svoj život, ako nisi u stanju sam traži stručnu pomoć, sakrivanje iza vlastitith sklonosti je izgovor da se problem ne rješava.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
NiceBoyZg je napisao/la: BBC je napisao/la: Crna Kronika - Večernji List.
Pa vjerojatno i nisi daleko od istine. Stvar je u tome da ja nikakvu drugu ne mislim ni traziti. Jednostavno sam preabnormalan. Prije ovoga bih rekao "trazit cu, ali tesko naci". Sada mi ne pada na pamet pokusavati s nekim novim, a da vam ispricam zasto tj svoju teoriju o svijetu i idealnom uredjednju dobio bih uvrede, brisanje postova, ban i prijavu policiji U takvom svijetu cak i nije bitno sto se novo dogadja jer vi tesko mozete razumijeti zasto ja zapravo jesam, da parafraziram Robija, bolesnik. D. ce ostati moj projekt iako i nije neke kvalitete jer niceg drugog nema. NEMA, ne "nemam". Znači doživotni projekt će ti ta klošarka ostati. A je li ti shvaćaš što znači "NE", kad netko neće (ili ne želi više) s tobom biti. Što više navaljuješ, to su šanse (ako uopće postoje) samo još i manje, nitko ne želi očajnika. Ne možeš u 2020 prisiliti nekoga da bude s tobom, ako neće. Ona ima puno pravo na izbor što će sa sobom i svojim životom, to što si bio s njom ne znači da ju posjeduješ, čak ni tijekom veze, a kamoli nakon prekida veze, a zatim i prekida komunikacije. Sve ostalo ide ka crnoj kronici. Tebi fali seks i povrijeđen ti je ego.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Krilnik
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:25 |
|
|
Meni je samo fascinantno koliko visoko mišljenje lik ima o sebi, a realnost...
_________________ Prvo sapun, onda parfem.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
NiceBoyZg nemoj ovo shvatiti kao ad hominem, ali meni se čini da si ljenčuga koja razvijanjem filozofije protiv svijeta objašnjava zašto ti u životu ne ide.
Bez rada, a tu ne mislim samo na posao nego još više ulaganje u sebe (a što je TEŠKO, ali i ugodno), nema ništa.
1. Socijalno ulaganje i mentalno zdravlje -druženje s normalnim ljudima -druženje s ambicioznim i kompetitivnim ljudima od kojih možeš nešto naučit i koji te mogu i pogurati -ostavi se klošara , prekini sve kontakte
2. Ulaganje u tijelo -normalni bioritam, zdravlje, teretana
3. Obrazovanje, struka -to nije samo do para i egzistencije nego i do samopoštovanja. Moraš imati nešto u čemu rasturaš, da te svi poštuju i sam sebe.
Kad je sve to na mjestu, onda ti lijepe stvari same dolaze, ko kupci u dućan s dobrom robom. Bez barem 50% ovoga s liste nema ti ništa a meni se čini da si zanemario 90%. Možeš se ti vaditi na mentalno zdravlje (koje se može popraviti ovim gore stvarima, osim ako nemaš šizofreniju ili neke teže stvari), na "splet okolnosti u životu" (ta fraza je često drugi naziv za neučenje na greškama, takvi ko magnet privlače i proizvode nove probleme sebi i onima koji imaju tu sreću biti oko njih).
Najgore je ako si lijen a tvrdoglav ko magare, ako ti je kriv svijet, i ne učiš na greškama. Luksuz tvrdoglavosti mogu priuštiti samo ljudi koji imaju rezultate, pa su uvjereni da rade kako treba. Mada, ni oni previše. Uglavnom, kao klošaru ti neće lijepo biti u životu koliko god čekao da ti nešto dođe ili upadne, ne postoji klošarska utopija, život je rad i trud.
I ljudi su u velikoj mjeri definirani neposrednom okolinom. S kim si takav si, najbolja narodna izreka. Ja bih to malo korigirao, s kim si tijekom zadnjih 5 godina, takav si. Ne može ni to preko noći.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:34 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Ne razumijes jer pristupas ovome previse klasicno. Ne zanima mene biti s takvom osobom. Ja sam to mozda mogao biti i danas, ja sam taj koji je rekao odlucno stop kad je opet pocela vrijedjati. To nije imalo buducnosti, jer da je imala mozga ostala bi u svom stanu, ne bi ni dolazila meni, a kamoli ne bila tjerana gdje god je dosla. Nema to veze ni sa seksom ni egom.
Nemam sanse ni s bolesnim cudovistem D. koje mene ide napadati i raditi mi nepopravljivu stetu iako je uopce niti zovem niti joj pisem, a nemam sanse ni s kim drugim.
Ono sto vi ne shvacate jest da mene ne zanima trazenje cure iz razloga koji nisu "zelim biti s D.". Ne zelim biti ni s D. ni sam ni traziti nekog.
Ali, da se shvati zasto to mislim i sto onda zelim trebalo bi znati sto mislim uopce o tome kako se danas uparuju muskarci i zene i kako bi se po meni trebali uparivati.
Vi ovo sudite po vlastitim zivotnim paradigmama ali ja sam malo kompliciraniji od toga.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:37 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1980 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Koliko shvaćam,većina današnjih žena se ne uklapa u tvoju (idealnu) paradigmu?
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:38 |
|
|
Krilnik je napisao/la: Meni je samo fascinantno koliko visoko mišljenje lik ima o sebi, a realnost... Pa bar znam citati, ti jos trazis gdje joj je otac po temi, mozda nadjes do 2030. A i ovo o misljenju o sebi si izmislio jer to nigdje nisi mogao vidjeti. Ti si jednostavno nepopravljivo tupavi krkan i pridruzujes se Lapo na bloku..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:38 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ne razumijes jer pristupas ovome previse klasicno. Ne zanima mene biti s takvom osobom. Ja sam to mozda mogao biti i danas, ja sam taj koji je rekao odlucno stop kad je opet pocela vrijedjati. To nije imalo buducnosti, jer da je imala mozga ostala bi u svom stanu, ne bi ni dolazila meni, a kamoli ne bila tjerana gdje god je dosla. Nema to veze ni sa seksom ni egom.
Nemam sanse ni s bolesnim cudovistem D. koje mene ide napadati i raditi mi nepopravljivu stetu iako je uopce niti zovem niti joj pisem, a nemam sanse ni s kim drugim.
Ono sto vi ne shvacate jest da mene ne zanima trazenje cure iz razloga koji nisu "zelim biti s D.". Ne zelim biti ni s D. ni sam ni traziti nekog.
Ali, da se shvati zasto to mislim i sto onda zelim trebalo bi znati sto mislim uopce o tome kako se danas uparuju muskarci i zene i kako bi se po meni trebali uparivati.
Vi ovo sudite po vlastitim zivotnim paradigmama ali ja sam malo kompliciraniji od toga. A na temelju čega ti zaključuješ da je nama svima život jednostavan.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: NiceBoyZg nemoj ovo shvatiti kao ad hominem, ali meni se čini da si ljenčuga koja razvijanjem filozofije protiv svijeta objašnjava zašto ti u životu ne ide.
Bez rada, a tu ne mislim samo na posao nego još više ulaganje u sebe (a što je TEŠKO, ali i ugodno), nema ništa.
1. Socijalno ulaganje i mentalno zdravlje -druženje s normalnim ljudima -druženje s ambicioznim i kompetitivnim ljudima od kojih možeš nešto naučit i koji te mogu i pogurati -ostavi se klošara , prekini sve kontakte
3. Obrazovanje, struka -to nije samo do para i egzistencije nego i do samopoštovanja. Moraš imati nešto u čemu rasturaš, da te svi poštuju i sam sebe.
Kad je sve to na mjestu, onda ti lijepe stvari same dolaze, ko kupci u dućan s dobrom robom. Bez barem 50% ovoga s liste nema ti ništa a meni se čini da si zanemario 90%. Možeš se ti vaditi na mentalno zdravlje (koje se može popraviti ovim gore stvarima, osim ako nemaš šizofreniju ili neke teže stvari), na "splet okolnosti u životu" (ta fraza je često drugi naziv za neučenje na greškama, takvi ko magnet privlače i proizvode nove probleme sebi i onima koji imaju tu sreću biti oko njih).
Najgore je ako si lijen a tvrdoglav ko magare, ako ti je kriv svijet, i ne učiš na greškama. Luksuz tvrdoglavosti mogu priuštiti samo ljudi koji imaju rezultate, pa su uvjereni da rade kako treba. Mada, ni oni previše. Uglavnom, kao klošaru ti neće lijepo biti u životu koliko god čekao da ti nešto dođe ili upadne, ne postoji klošarska utopija, život je rad i trud.
I ljudi su u velikoj mjeri definirani neposrednom okolinom. S kim si takav si, najbolja narodna izreka. Ja bih to malo korigirao, s kim si tijekom zadnjih 5 godina, takav si. Ne može ni to preko noći.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:41 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Krilnik je napisao/la: Meni je samo fascinantno koliko visoko mišljenje lik ima o sebi, a realnost... Pa bar znam citati, ti jos trazis gdje joj je otac po temi, mozda nadjes do 2030. A i ovo o misljenju o sebi si izmislio jer to nigdje nisi mogao vidjeti. Ti si jednostavno nepopravljivo tupavi krkan i pridruzujes se Lapo na bloku.. Nekada ljudi koji otvoreno kažu stvari koje bole ili iritiraju, mogu biti u pravu i najviše ti pomoći, ako sa iglom probiju taj tvoj začarani balon. Brate, kako možeš misliti da si savršen, ako ti ništa ne ide. Nije li ti to malo čudno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:47 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: NiceBoyZg nemoj ovo shvatiti kao ad hominem, ali meni se čini da si ljenčuga koja razvijanjem filozofije protiv svijeta objašnjava zašto ti u životu ne ide.
I ljudi su u velikoj mjeri definirani neposrednom okolinom. S kim si takav si, najbolja narodna izreka. Ja bih to malo korigirao, s kim si tijekom zadnjih 5 godina, takav si. Ne može ni to preko noći. I naravno, ovisnost. Ne znam o čemu je ovisan, je li to samo trava, ali ako je, to je glavni problem jer takvi ljudi (nažalost poznajem ih i iz blizine) ne osjećaju nikakvu gratituciju i zadovoljstvo od dobro završenog posla, kemija im je totalno uništila rad prirodnog dopamina koji nagrađuje rad i trud zadovoljstvom. Teži ovisnici nažalost ne osjećaju nikakvo zadovoljstvo poslije dobro završenog posla, taj prirodni dopamin osjetiš i kada očistiš hebenu kuću, zato ovisnici i jesu klošari i zato i žive u smeću i zapuste i zdravlje i propadaju. Sjebavaju kemijom jedini prirodni mehanizam koji nas tjera da pokrenemo dupe i da rješavamo probleme brže nego što prirodno dolaze novi. Znači, ako je ovisnik, sve ovo gore što sam rekao može pomnožiti s 0 jer nitko neće raditi nešto što mu ne pričinjava zadovoljstvo.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 13:55 |
|
|
Mijenjati loše stvari o sebi je teško, evo recimo i kad ja čitam vlastiti post vidim koliko i sam imam bulshit. Jer, kršim nekoliko stvari koje sam napisao. Ali barem nisam na 0% i srećom nisam ovisnik.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:01 |
|
|
Droge su problematične jer droge zaista rade, zaista donose zadovoljstvo, bolji seks, smirenost, sreću.
Ali dugoročna cijena koja je neizravna, a svodi se na sjebavanje prirodnog dopamina koji mora biti glavni, jer te pokreće da uopće živiš i da nisi klošar, je jako jako skupa i na kraju je računica definitivno debelo u teškom minusu, jer ljudi zanemaruju sve i sve drugo im propadne, i onda su u depri, osjećaju da su izgubili godine i vrijeme i da ne mogu više uhvatiti i stići druge ljude, sve im je teško, nemaju šta ponuditi društvu jer ništa ne znaju raditi (pa im je teško do love) itd.
Droge rade toliki problem baš zato što nisu toliko opasne na kratke rokove, npr. ništa ti neće biti i neće te ubiti ako uzmeš koku, dapače odlično će ti biti.
Da nema ovog dugoročnog efekta sjebavanja prirodog dopamina, puno teških droga bi se propisivali kao lijekovi (ako se ne varam meth je lijek za AHDH), bitno je samo osigurati kontrolirano doziranje (npr. tako da se samo u bolnici daju, kao što nemaju injekcije antibiotika za doma) da ne dođe do predoziranja.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:14 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ne razumijes jer pristupas ovome previse klasicno. Ne zanima mene biti s takvom osobom. Ja sam to mozda mogao biti i danas, ja sam taj koji je rekao odlucno stop kad je opet pocela vrijedjati. To nije imalo buducnosti, jer da je imala mozga ostala bi u svom stanu, ne bi ni dolazila meni, a kamoli ne bila tjerana gdje god je dosla. Nema to veze ni sa seksom ni egom.
Vi ovo sudite po vlastitim zivotnim paradigmama ali ja sam malo kompliciraniji od toga. Dobro, vidim da većina toga što pišemo ne nailazi na plodno tlo. Reci ti nama, što bi ti otprilike htio čuti, što ti misliš da bi trebalo poduzeti. Objasni nam tu svoju politički nekorektnu utopijsku perspektivu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:17 |
|
|
Purger111 je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Ne razumijes jer pristupas ovome previse klasicno. Ne zanima mene biti s takvom osobom. Ja sam to mozda mogao biti i danas, ja sam taj koji je rekao odlucno stop kad je opet pocela vrijedjati. To nije imalo buducnosti, jer da je imala mozga ostala bi u svom stanu, ne bi ni dolazila meni, a kamoli ne bila tjerana gdje god je dosla. Nema to veze ni sa seksom ni egom.
Vi ovo sudite po vlastitim zivotnim paradigmama ali ja sam malo kompliciraniji od toga. Dobro, vidim da većina toga što pišemo ne nailazi na plodno tlo. Reci ti nama, što bi ti otprilike htio čuti, što ti misliš da bi trebalo poduzeti. Objasni nam tu svoju politički nekorektnu utopijsku perspektivu. Možda mu treba samo pažnja. Bilokakva.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Droge su problematične jer droge zaista rade, zaista donose zadovoljstvo, bolji seks, smirenost, sreću.
Ali dugoročna cijena koja je neizravna, a svodi se na sjebavanje prirodnog dopamina koji mora biti glavni, jer te pokreće da uopće živiš i da nisi klošar, je jako jako skupa i na kraju je računica definitivno debelo u teškom minusu, jer ljudi zanemaruju sve i sve drugo im propadne, i onda su u depri, osjećaju da su izgubili godine i vrijeme i da ne mogu više uhvatiti i stići druge ljude, sve im je teško, nemaju šta ponuditi društvu jer ništa ne znaju raditi (pa im je teško do love) itd.
Droge rade toliki problem baš zato što nisu toliko opasne na kratke rokove, npr. ništa ti neće biti i neće te ubiti ako uzmeš koku, dapače odlično će ti biti.
Da nema ovog dugoročnog efekta sjebavanja prirodog dopamina, puno teških droga bi se propisivali kao lijekovi (ako se ne varam meth je lijek za AHDH), bitno je samo osigurati kontrolirano doziranje (npr. tako da se samo u bolnici daju, kao što nemaju injekcije antibiotika za doma) da ne dođe do predoziranja. Zamislimo čovjeka u prirodi. Sumnjam da smo adaptirani za primanje megalomanskih količina dopamina/endorfina na dnevnoj bazi. Jednom kad se navikneš na izlučivanje tih razmjera, trijezan život bez droge postaje blijed i siv. Bazični nivo "sreće" je naprosto postavljen previsoko za stres svakodnevnog života i karijere.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:21 |
|
|
Ne mislim da sam savrsen, nisam ovisnik o travi i pusio sam je samo s njom, zadnji put oko 23.08., sad imam grmic kupljen za nju koji ne znam smotati. Citati temu. Ugl napisat cu svoje teorije u posebnoj temi za koji dan, spreman na brisanje i ban. Vi niste svjesni koji sam ja ekstrem i na sto sam sve spreman i sto sam sve radio. Mislite da je do toga sto imam kcer doslo normalno ? Na neki obican nacin je ne bih dobio nikad. Ja sam abnormalna osoba i takva je bila i D. Isto tako, vi ne znate sto je stvarno politicki nekorektno. Vjerojatno smatrate da vam je forum takav. Za mene ste male mace. Moja su vjerovanja toliko ekstremna da su izvan toga o cemu uopce razmisljate. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Overton_windowKategorija "Unthinkable"
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ali dugoročna cijena koja je neizravna, a svodi se na sjebavanje prirodnog dopamina koji mora biti glavni, jer te pokreće da uopće živiš i da nisi klošar, je jako jako skupa i na kraju je računica definitivno debelo u teškom minusu, jer ljudi zanemaruju sve i sve drugo im propadne, i onda su u depri, osjećaju da su izgubili godine i vrijeme i da ne mogu više uhvatiti i stići druge ljude, sve im je teško, nemaju šta ponuditi društvu jer ništa ne znaju raditi (pa im je teško do love) itd. Ovo je izrazito važno za imati na umu. Nema goreg osjećaja nego kad zaostaješ za kolegama i vršnjacima. Naša generacija već lagano osnuje obitelj, radi na solidnim pozicijama, vodi inovativne start-upove. Ljudi koje ja znam gurali su se gdje god su stigli još u ranim 20-ima, imali su visoku razinu ambicije i drago mi je što sam bio okružen takvima jer sam zahvaljujući nekima od njih danas ovdje gdje jesam. Slika stvarnosti koju opisuje NBZ za moje krugove bila bi ravna paklu. Oni si to ne bi dozvolili ni prije 10 godina, a kamoli sad. Premda znam neke koji su se izdigli iz mnogo ozbiljnijih i izazovnijih okolnosti.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:32 |
|
|
U nekom smislu i trazim paznju, ali ne kako vi to zamisljate. Nista ne izmisljam niti preuvelicavam. Htio bih s nekim razgovarati o svojim idejama, a da me se ne proglasi za ludjaka jer nemaju veze sa Sumeranima, Annunakijima itd vec itekako stvarnim i opipljivim stvarima. Raspravljati o tim idejama bez da me se psihologizira kao da smo u SSSR-u, a ja nisam komunist i otvoreno kazem da nisam pa moram u (zasad virtualnu) psihijatrijsku bolnicu.
Moji me stavovi apriorno iskljucuju iz civiliziranog drustva pa ih moram skrivati, a maska je teska i iscrpljujuca, te mi do sada nije donijela puno. Mozda bi rasprava bila moguca ako bih iznio samo svoje teorije, a presutio njihove implikacije u koje vjerujem.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:35 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1980 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ne mislim da sam savrsen, nisam ovisnik o travi i pusio sam je samo s njom, zadnji put oko 23.08., sad imam grmic kupljen za nju koji ne znam smotati. Citati temu. Ugl napisat cu svoje teorije u posebnoj temi za koji dan, spreman na brisanje i ban. Vi niste svjesni koji sam ja ekstrem i na sto sam sve spreman i sto sam sve radio. Mislite da je do toga sto imam kcer doslo normalno ? Na neki obican nacin je ne bih dobio nikad. Ja sam abnormalna osoba i takva je bila i D. Isto tako, vi ne znate sto je stvarno politicki nekorektno. Vjerojatno smatrate da vam je forum takav. Za mene ste male mace. Moja su vjerovanja toliko ekstremna da su izvan toga o cemu uopce razmisljate. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Overton_windowKategorija "Unthinkable" Mene prvog više ništa ne može iznenaditi...iznesi svoje teorije što prije. Znam da si negdje napisao da si žestoki antifeminist...
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:44 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Mislite da je do toga sto imam kcer doslo normalno ? Na neki obican nacin je ne bih dobio nikad.
Ja sam abnormalna osoba ' Silovatelj, ili nosi probušene kondome da bi svijet napunio svojim savršenim genetskim materijalom, silovao mentalno retardiranu turisticu na obali koju nastavlja uhoditi na društvenim mrežama, objašnjava "kćer u inozemstvu" koja "nije nastala na normalan način" Anununki klošarska Kleopatra je bila savršena za potomka mesiju i novu nadrasu.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:45 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ne mislim da sam savrsen, nisam ovisnik o travi i pusio sam je samo s njom, zadnji put oko 23.08., sad imam grmic kupljen za nju koji ne znam smotati. Citati temu. Ugl napisat cu svoje teorije u posebnoj temi za koji dan, spreman na brisanje i ban. Vi niste svjesni koji sam ja ekstrem i na sto sam sve spreman i sto sam sve radio. Mislite da je do toga sto imam kcer doslo normalno ? Na neki obican nacin je ne bih dobio nikad. Ja sam abnormalna osoba i takva je bila i D. Isto tako, vi ne znate sto je stvarno politicki nekorektno. Vjerojatno smatrate da vam je forum takav. Za mene ste male mace. Moja su vjerovanja toliko ekstremna da su izvan toga o cemu uopce razmisljate. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Overton_windowKategorija "Unthinkable" Kroz tvoje profesionalne postove stekao sam utisak da si racionalan pojedinac i moram priznati da me malo šokiralo ovo što si opisao na privatnom planu. Ja često izlažem stavove koje bi mnogi okarakterizirali kao teoretičarsko-urotničke, ulazim u apstraktno i teološko što mi dosta ljudi zamjera, ponekad sam oštar u kvalifikaciji protivnika u političkoj utakmici... Ali važno je napomenuti da moja grubost proizlazi iz dobre namjere, kao neka vrsta odgoja koja nastoji iznjedriti dobro i pravednost u svakom pojedincu. Nikako ne poziv na nasilje, mržnju i slične oblike ekstremnog djelovanja. Takve metode vode čovjeka na krivi trag u životu. Vode ga na besmislenu destrukciju, umjesto na konstruktivnu izgradnju.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 26 pro 2020, 14:52 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: U nekom smislu i trazim paznju, ali ne kako vi to zamisljate. Nista ne izmisljam niti preuvelicavam. Htio bih s nekim razgovarati o svojim idejama, a da me se ne proglasi za ludjaka jer nemaju veze sa Sumeranima, Annunakijima itd vec itekako stvarnim i opipljivim stvarima. Raspravljati o tim idejama bez da me se psihologizira kao da smo u SSSR-u, a ja nisam komunist i otvoreno kazem da nisam pa moram u (zasad virtualnu) psihijatrijsku bolnicu.
Moji me stavovi apriorno iskljucuju iz civiliziranog drustva pa ih moram skrivati, a maska je teska i iscrpljujuca, te mi do sada nije donijela puno. Mozda bi rasprava bila moguca ako bih iznio samo svoje teorije, a presutio njihove implikacije u koje vjerujem. Njušim neki marksizam ili možda ultra-patrijarhalnost na tragu islamske? Mene to neće šokirati, ja sam se u životu nagledao raznih marksista sa Filozofskog, skinheadova na bazi neo-nacizma, samaca u 50-ima, traumatiziranih branitelja, dijelio radno okruženje sa srpskim nacionalistima, cvijećarima, konzervativnim muslimanima itd. Nema šta nisam vidio i čuo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|