|
|
Stranica: 11/25.
|
[ 621 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76383 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ne znam meni se čini da su to neke sitne stvari.
Ona je pokazala neku tvoju bezvezariju koje se sramiš (moguće nepotrebno?), a ti o njoj vjerojatno imaš da je sitna dilerica (većina siromašnih ovisnika su sitni dileri, tako financiraju svoju ovisnost, droge su skupe).
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:41 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Robbie MO je napisao/la: Ne znam meni se čini da su to neke sitne stvari.
Ona je pokazala neku tvoju bezvezariju koje se sramiš (moguće nepotrebno?), a ti o njoj vjerojatno imaš da je sitna dilerica (većina siromašnih ovisnika su sitni dileri, tako financiraju svoju ovisnost, droge su skupe). Ne bih ulazio u to što je pokazala, ali kažem ti da je vrlo ozbiljno, nikakva bezvezarija. Ja sam o njoj što imam iznio majci u pismu, a dalje ćemo vidjeti jer ne znam kako je ispao razgovor danas i što o svemu one kažu. Onda ću na kraju svih provjera možda poduzeti neke korake ovisno o rezultatima "istrage" jer se ne radi uopće o sitnoj stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Robi, skriveni romantičar, krišom uživa u priči o fatalnoj ljubavi, a pred njim kao negoduje! ON ne haje! A ne znam šta bih ti reko. Par puta mi je rečeno da sam romantičan, ali te stvari koje sam radio (a koje navodno spadaju pod romantične aktivnosti) radio sam slučajno, i ZA SEBE. Poanta romantike valjda je da radiš stvari koje ti se ustvari ne daju radit, ali druga strana u njima uživa. Papučarenje i gubitak alfa statusa. Romantične stvari se ,,ne rade,, bilo zbog sebe ili druge osobe, one se jednostavno ,,dese,, same po sebi, u ne planiranom ili ne namještenom trenutku. Kao ono u jednoj reklami, žuri on na posao, žuri ona na fax, sudaraju se u žurbi, padaju joj sveske, on ih podiže, čisti ih dlanom ruke, a u momentu im se sretnu pogledi, zastane dah na trenutak, tijelo se ukoči, zjenice rašire, bljesnu zubi uz širok osmijeh. Slijedi izvinjenje, u isti glas, zatim prihvatanja istog, a u momentu počinje kiša da pada, on širi kišobran, ona ga uzme pod ruku i laganim korakom uz muziku odumirećeg jesenjeg lista koji proizvodi čudesne zvuke, ispod njegovog sigurnog, muškog koraka i njenog laganog, ponosnog hoda, zakoračiše u novo poglavlje života. A BBC je moj tip ličnosti definitivno!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76383 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
NiceBoyZg je napisao/la: a D. za nju vjerojatno nije ni saznala već se osvećuje što joj je majci otkriven njen način života. Dakle, lijepo joj ide "promjena". Zar je u Zagrebu u 2020 tabu pušenje trave. Je li iz jako konzervativne familije? Ili se radi o nekim dodatnim načinima života Meni se čini da oboje imate konzervativne roditelje i onda od muhe radite slona, prijetite si da ćete starim pobožnim majkama ispričati do u detalje šta ste radili u toj "zemunici".
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:45 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Lapo lapo imate dara i stil za pisanje. Pustite nešto, ovaj je ubuđao priču psiho dramom.
Primetio sam ja te iskrice i begenisanje Vas i BBC. Očekujem i njegove priče iz života.
Bilo bi lepo da se ljudi bliže upoznaju i druže.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:49 |
|
|
K:M je napisao/la: Lapo lapo imate dara i stil za pisanje.
Jes vidio
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:54 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Robbie MO je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: a D. za nju vjerojatno nije ni saznala već se osvećuje što joj je majci otkriven njen način života. Dakle, lijepo joj ide "promjena". Zar je u Zagrebu u 2020 tabu pušenje trave. Je li iz jako konzervativne familije? Ili se radi o nekim dodatnim načinima života Meni se čini da oboje imate konzervativne roditelje i onda od muhe radite slona, prijetite si da ćete starim pobožnim majkama ispričati do u detalje šta ste radili u toj "zemunici". Jesi procitao temu, Robi ? Ona nije samo pusila travu vec je popusila desetke tisuca kn, ukljucujuci na kraju i one za stanarinu i rezije u svom stanu. K tome je napravila milijardu drugih stvari. Sama trava nije problem, majka joj je bila amenovala narucuvanje sjemenki ove jeseni (propale su) , ali tada jos nije znala sto danas zna.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: BBC je napisao/la: Ajmo nas dvoje ovu situaciju reprizirati da vidimo jel to moguće. Minus zajebavanje sa tvojom mamom. Ja ne znam ništa o Annunaki ali znam dugo pričati o CIA i KGB.
Prvi put da vidim BBCa da bari To je krkanski nije moj stil. Žalosno toliko puta funkcionira u stvarnom životu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 21:59 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Novem ga upozorava:,,Momče, gledaj kćerku, biraj majku,,! ON ne haje!
Čuj, neznam odakle ti to. No, moja prva ocjena, odmah nakon što je počeo s pričom, i dalje stoji. Zapravo se potvrđuje.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 22:00 |
|
|
5 minuta pauza za reklame
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 22:11 |
|
|
BBC je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Prvi put da vidim BBCa da bari
To je krkanski nije moj stil. Žalosno toliko puta funkcionira u stvarnom životu. Tačno. Bariš!? Sam izraz je bez veze. Bari se hrenovka, jaje, a ne žena. Žena se šarmira. Onako, iz daleka, nenapadno, neprimjetno, poluzainteresovano, ciljanim i pažljivo odabranim, već unaprijed smišljenim planom, procijenivši ono što bi moglo da je zainteresuje.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 22:27 |
|
|
novem je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Novem ga upozorava:,,Momče, gledaj kćerku, biraj majku,,! ON ne haje!
Čuj, neznam odakle ti to. No, moja prva ocjena, odmah nakon što je počeo s pričom, i dalje stoji. Zapravo se potvrđuje. Ma to sam bez veze napisala, zezam se! Blokača!? Haha, pogodak!
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 23:01 |
|
|
Njena majka ne zna nista o tome sto joj kcer radi. Samo je rekla mojoj majci da to poslikam. Takav je danas bio razgovor pa nema smisla da joj i ja sutra zovem majku da bih cuo isto.
Sutra zovem direktno D., koja se vjerojatno nece javiti, ne bih li malo pojednostavio stvari i pitao je o svemu.
Ako to ne prodje, a uvjeren sam da nece, sllijedi slanje MMS-ova, screencapova na mail ako ga jos cita i, najvaznije za srednjovjecnu zenu koja ne koristi racunalo, isprintani materijali popraceni pismom s kontekstom.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 23:42 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Njena majka ne zna nista o tome sto joj kcer radi. Samo je rekla mojoj majci da to poslikam. Takav je danas bio razgovor pa nema smisla da joj i ja sutra zovem majku da bih cuo isto.
Sutra zovem direktno D., koja se vjerojatno nece javiti, ne bih li malo pojednostavio stvari i pitao je o svemu.
Ako to ne prodje, a uvjeren sam da nece, sllijedi slanje MMS-ova, screencapova na mail ako ga jos cita i, najvaznije za srednjovjecnu zenu koja ne koristi racunalo, isprintani materijali popraceni pismom s kontekstom. Greška za greškom. To se rješava oštrim rezom i amen.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 23:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Njena majka ne zna nista o tome sto joj kcer radi. Samo je rekla mojoj majci da to poslikam. Takav je danas bio razgovor pa nema smisla da joj i ja sutra zovem majku da bih cuo isto.
Ako to ne prodje, a uvjeren sam da nece, sllijedi slanje MMS-ova, screencapova na mail ako ga jos cita i, najvaznije za srednjovjecnu zenu koja ne koristi racunalo, isprintani materijali popraceni pismom s kontekstom. Greška za greškom. To se rješava oštrim rezom i amen. Trebaš pozornije čitati temu.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 23:45 |
|
|
Već vidim kako se ova tema razvlači kao meksička sapunica, za 10 godina će se pisat ljubavni savjeti bez da se zna čemu je tema bila namjenjena.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 23:47 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Greška za greškom. To se rješava oštrim rezom i amen. Trebaš pozornije čitati temu. Da si poslušao u startu, tema bi imala par postova. Sretno ti bilo sinko, nek' ti je Bog na pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 23:56 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Trebaš pozornije čitati temu.
Da si poslušao u startu, tema bi imala par postova. Sretno ti bilo sinko, nek' ti je Bog na pomoći. To što ona sad protiv mene radi veze nema s ovom temom. Mogao sam je i ne otvoriti i svejedno mi nanosi štetu.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 pro 2020, 00:31 |
|
|
K:M je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Uglavnom ako je ovo što kaže Petunija istina onda mogu zamisliti da se D. osjetila toliko napadnuto da napravi ono od jučer. Problem je u tome što je njen identitet bio zaštićen, a ona odala moje stvari pred ljudima koji me znaju i to više ne može povući. Na kraju će samo imati još veće probleme jer njoj ne bi bilo ništa, a ono što je napravila je nepovratno i nema "možda", šteta je učinjena. Primitivizam i glupost.
Umjesto da dođe do detanta, a razmišljao sam je kontaktirati oko kazeta, dobro bi im došlo tih skoro 1500 kn, samo se problem produbljava. Jel razmišljaš o scenariju "Romea i Julije", purgerska džoint varijanta? Vaša rentirana zemunica puna žohara i stjenica, postaće kultno mjesto Zg. Mjesto divljeg sexa, jeftinog džointa, psihodelirija, bluda i razvrata. 'aj u ***
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 pro 2020, 07:38 |
|
|
Petunija mi zvuči kao leteća.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 pro 2020, 09:00 |
|
|
Vjerojatno. Nepostojeći, osnovnoškolski humor te nevjerojatno bljakava balanost i sterilnost, upravo što tamo prolazi. Da je hrana bila bi ona Poli salama, i to dobro odstajala. Nije sposobna ni prenijeti razlog da ne dođe u kontrakciju sa samom sobom.
Uglavnom danas zovem D. da vidim hoće li se javiti jer je slikanje svega i slanje komplikacija (pogledajte sve na prijašnjim stranicama).
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 pro 2020, 10:01 |
|
|
Ovo već postaje lagano dostadno.
Opada broj gledatelja, Season 2 se vjerojatno neće obnoviti
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 pro 2020, 12:33 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Petunija je napisao/la: Malo mrdne guzičicom, okrene okicama i štrcne. Jeb k'o jeb.
Najromantičnija stvar napisana na ovome forumu od njegovog osnivanja. Oda kozmičkoj ljubavi. Prekrasno. Jelda? Grobi je divan sugovornik. Čak sam na minutu povjerovala da je doista Nevolja.
_________________ sotto l'ombra di un bel fiore
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 pro 2020, 12:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovo već postaje lagano dostadno.
Opada broj gledatelja, Season 2 se vjerojatno neće obnoviti Nisam citao njegovo djelo ali citam odgovore jer su kraci i sprdaju ga, to mi je zanimljivo.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 23 pro 2020, 12:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovo već postaje lagano dostadno.
Opada broj gledatelja, Season 2 se vjerojatno neće obnoviti Kažu da je 10 epizoda optimalno. Ovdje već 14.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|