Kako je privlacna zena ova Gwen Stefani, nema je u svet! Tako bih je posedovao, iako sam piletna za nju.
Platinasta blondusa, skoro da uopste ne stari. Ima lepo lice cak i kad je bez sminke. Inace religiozna katolkinja, pa uvek ima zive i tople oci i pogled, za razliku od onih bez bozboznih propaliteta is dzeta seta.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80288 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
weasel je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
Sta je smesno? Videces ti kad nadjem njen e-mail, pa srocim "Draga Gwen, ja sam taj i taj. Reci "dragicka"..."
Zamislio sam u glavi kako bi taj vaš susret izgledao, nešto slično kao Borat i Pamela.
Nemoj se ni slučajno obeshrabrit. Reci ti njoj junačku povijest otadžbine, priredi joj kakav srpski ručak i pada kao Berlin 45-te.
Pola Boratovih i Bruno skečeva su stvarni, što me iznenadilo, ali ovaj nije jedan od njih. Koprcala bi se daleko više u stvarnosti i ne bi ga pustila da bude pokraj nakon što kaže da je rapist.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Na YouTube je osvanuo video klip https://www.youtube.com/watch?v=b6obCgp1qKw kao osveta za trajni ban na dotičnom forumu. Optužen je ni manje, ni više Vladica Rus Da li se sprema sljedeća osveta i kome?
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10175 Lokacija: Banja Luka
Za manje od 40 dana je Ljetnjak i počinje novo ljeto
Elem..
Našim slovenskim precima godina je počinjala 1.marta , kada su u čast obnavljanja prirode poslije zime proslavljali Ljetnjak . On je bio početak godine (sviđa mi se rezon ,svaka im čast .. volio bih da je tako ostalo ) A po ljetima su se brojale godine , pa i danas nerjetko čujemo čestitku sretno Novo LJeto ,..prije par ljeta .. koliko imaš ljeta i sl..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.