|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 99 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
sicani
|
Naslov: Sta vas trenutno nervira? Postano: 08 srp 2010, 01:03 |
|
|
Nervira me ogromna kolicina mrznje, nepostivanja i vrijedjanja u forumu. ode nivo u mracan podrum.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 08 srp 2010, 01:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Isto, ode u *** totalni...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 08 srp 2010, 13:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
forum je često samo ogledalo društva, a pojedinci su iskoristili neprisustvo moderatora da bi se raskalašili, no od danas je tome stigao kraj
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 08 srp 2010, 14:40 |
|
|
Pa bilo je modova cini mi se... stvar je sto bi trebalo cesce banirat (pa i mene ako treba ) za vrijedjanje, trollanje, provociranje itd... jer napise se ne znam koliko stranica i dovoljan je samo jedan troll da sve ode u tri lijepe... I onda se postovi brisu, a da stvar bude gora troll se ostavi koji ubrzo zatim zatroola drugu temu, sto provokacijama, vrijedjanjem itd... Po meni stvar je jasna... jednom upozorenje, a ako se nastavi ide ban i cao... Jer kako god okrenete, vise gubite forumasa zeljnih normalne rasprave, a ostaju trollovi...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 08 srp 2010, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Važno se naći na licu mjesta i srezati offtopic i vrijeđanje na samom početku, jer ako se fula samo jedan post, to pokrene cijelu lavinu i brzo se nakupi par stranica. Čast izuzecima ali većina forumaša jedva čekaju priliku da opsuju ili počnu vrijeđat na nacionalnoj osnovi.
Modova nema uvijek, a i ako su prisutni to ne znači da nadgledaju svaku poruku i temu, ovo nije ničiji plaćeni posao, ljudi rade koliko mogu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 09 srp 2010, 19:19 |
|
|
Ma... ja znam da modovi nisu uvijek na forum, no ovdje su itekako bili, neki su i pisali na temi, jedan ili dva, a neko je obrisao postove... jedno je odredjena doza neceg, medjutim spominjanje majki i sl stvar da prodje bez opomene, da ne kazem bana je nevjerovatno, bilo ko da to napise, a u ovom slucaju je bilo rijec o Zlatnom Ljijanu... i sta, vratit mu ponasat se kao i on dakle jedna primitivan i moram rec prilicno ogranicena seljacina i ode tema u neku stvar... Postovi su brisani, ali mislim da se moze vidjet na temi o djamiji u Ljubuskom, ako je potrebno neka i ja dobijem ban.
I ne zalim se samo ja... osobito na doticnog.
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 10 srp 2010, 23:31 |
|
|
Aztec je napisao/la: Pa bilo je modova cini mi se... stvar je sto bi trebalo cesce banirat ( pa i mene ako treba :zubati ) za vrijedjanje, trollanje, provociranje itd... jer napise se ne znam koliko stranica i dovoljan je samo jedan troll da sve ode u tri lijepe... I onda se postovi brisu, a da stvar bude gora troll se ostavi koji ubrzo zatim zatroola drugu temu, sto provokacijama, vrijedjanjem itd... Po meni stvar je jasna... jednom upozorenje, a ako se nastavi ide ban i cao... Jer kako god okrenete, vise gubite forumasa zeljnih normalne rasprave, a ostaju trollovi... pa, posto ja tebe strasno (bez razloga) nerviram...ecco...
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
|
|
Vrh |
|
|
Korisničko ime
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 18 srp 2010, 22:56 |
|
|
Nervira me što nije petak.
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 05 kol 2010, 19:28 |
|
|
opusteno...nista me ne nervira....
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
|
|
Vrh |
|
|
scorpio57
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 05 kol 2010, 21:59 |
|
|
_________________ Bože čuvaj me prijatelja,neprijatelja se sam čuvam
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 10 kol 2010, 20:47 |
|
|
sicani je napisao/la: Nervira me ogromna kolicina mrznje, nepostivanja i vrijedjanja u forumu. ode nivo u mracan podrum. Poželeo sam da čujem ovu pesmu a onda ispod pročitah komentar Citat: Ajde da se svi lepo terate u picku materinu! Na svakom video klipu na youtube-u koj je na srpskom ili hrvatskom jeziku nadju se dva idiota (jedan Srbin i jedan Hrvat) i pocnu da se prepiru ko je kriv zasto se Yuga raspala! E pa ja cu da vam kazem zbog koga: zbog vas tz. "PATRIOTA" vi ste samo maloumni, samozivi, idioti a ne patriote! Zar je vama toliko dosadno i imate toliko vrmena da se svaki dan svadjate preko youtube komentara? STVARNO STRASNO!!!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 10 kol 2010, 21:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25839 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nervira me to što mi se miš na kompu pokvario, pa moram 3x da ga mrdnem ne bi li pokrenuo uvu strelicu na ekranu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 15 kol 2010, 17:15 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
prije 5 dana,te nakon 22 godine, bacio sam cigarete. nervira me mnogo sto sta ..ali proci ce.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 15 kol 2010, 17:32 |
|
|
Lako je izdržati prvih pet dana. Prva godina se ne računa. Prava iskušenja nastaju tek nakon toga.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 15 kol 2010, 17:36 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lako je izdržati prvih pet dana. Prva godina se ne računa. Prava iskušenja nastaju tek nakon toga. e bas mi je to trebalo da procitam
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 16 kol 2010, 09:52 |
|
|
Nervira me Boris Tadić - i trenutno i hronično.
|
|
Vrh |
|
|
user99
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 16 kol 2010, 10:59 |
|
|
nervira me previse offtopic filozofiranja na forumu. nemamo svi vremena za čitanje gluposti.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 16 kol 2010, 19:35 |
|
|
user99 je napisao/la: nervira me previse offtopic filozofiranja na forumu. nemamo svi vremena za čitanje gluposti. eh da smo svi pametni kao ti. gdje bi nam bio kraj mozda bi zivjeli u BiH bez kantona , bez republike Srpske, mozda..mozda..ali nismo
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 22 kol 2010, 14:43 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Trenutno me nervira hrpa bubuljcavih drkadzija na forumu koji prosipaju silu u virtualnom svijetu ,sto im je neka satisfakcija u zamjenu za hronicnu nejebicu...predlazem virtualnim predatorima da si gurnu kaziprst u bulju da napokon osjete prave cari sex-a...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 22 kol 2010, 16:35 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
nervira me sto se blize ispiti a ja nemam volje da ucim :S
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 23 kol 2010, 13:34 |
|
|
nervira me sto nije uvijek ljeto...uvijek me to nervira...
|
|
kosevo
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 23 kol 2010, 14:02 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Trenutno me nervira hrpa bubuljcavih drkadzija na forumu koji prosipaju silu u virtualnom svijetu ,sto im je neka satisfakcija u zamjenu za hronicnu nejebicu...predlazem virtualnim predatorima da si gurnu kaziprst u bulju da napokon osjete prave cari sex-a... Blago tebi što si pun sexuanalnog iskustva. I vjerovatno možeš 10 x da se poseksaš sam sa sobom.
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
Vrh |
|
|
sicani
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 24 kol 2010, 11:26 |
|
|
forumi, u kojima ne mogu otvarati teme jer nemam potrebnih 100 postova. tamo neki kreteni trolovali i eto sad, ja moram da ispastam tudju glupost.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 24 kol 2010, 11:41 |
|
|
Apsolutno ništa, život je odličan da bolji ne može ni biti!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sta vas trenutno nervira? Postano: 24 kol 2010, 12:03 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: nervira me sto nije uvijek ljeto...uvijek me to nervira... Uh... i mene isto. A sada me naročito nervira što ljeto polako odlazi. A nije ga ni bilo kako treba.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|