Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Pa bilo je modova cini mi se... stvar je sto bi trebalo cesce banirat (pa i mene ako treba ) za vrijedjanje, trollanje, provociranje itd... jer napise se ne znam koliko stranica i dovoljan je samo jedan troll da sve ode u tri lijepe... I onda se postovi brisu, a da stvar bude gora troll se ostavi koji ubrzo zatim zatroola drugu temu, sto provokacijama, vrijedjanjem itd...
Po meni stvar je jasna... jednom upozorenje, a ako se nastavi ide ban i cao... Jer kako god okrenete, vise gubite forumasa zeljnih normalne rasprave, a ostaju trollovi...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Važno se naći na licu mjesta i srezati offtopic i vrijeđanje na samom početku, jer ako se fula samo jedan post, to pokrene cijelu lavinu i brzo se nakupi par stranica. Čast izuzecima ali većina forumaša jedva čekaju priliku da opsuju ili počnu vrijeđat na nacionalnoj osnovi.
Modova nema uvijek, a i ako su prisutni to ne znači da nadgledaju svaku poruku i temu, ovo nije ničiji plaćeni posao, ljudi rade koliko mogu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Ma... ja znam da modovi nisu uvijek na forum, no ovdje su itekako bili, neki su i pisali na temi, jedan ili dva, a neko je obrisao postove... jedno je odredjena doza neceg, medjutim spominjanje majki i sl stvar da prodje bez opomene, da ne kazem bana je nevjerovatno, bilo ko da to napise, a u ovom slucaju je bilo rijec o Zlatnom Ljijanu... i sta, vratit mu ponasat se kao i on dakle jedna primitivan i moram rec prilicno ogranicena seljacina i ode tema u neku stvar... Postovi su brisani, ali mislim da se moze vidjet na temi o djamiji u Ljubuskom, ako je potrebno neka i ja dobijem ban.
I ne zalim se samo ja... osobito na doticnog.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Aztec je napisao/la:
Pa bilo je modova cini mi se... stvar je sto bi trebalo cesce banirat (pa i mene ako treba :zubati ) za vrijedjanje, trollanje, provociranje itd... jer napise se ne znam koliko stranica i dovoljan je samo jedan troll da sve ode u tri lijepe... I onda se postovi brisu, a da stvar bude gora troll se ostavi koji ubrzo zatim zatroola drugu temu, sto provokacijama, vrijedjanjem itd...
Po meni stvar je jasna... jednom upozorenje, a ako se nastavi ide ban i cao... Jer kako god okrenete, vise gubite forumasa zeljnih normalne rasprave, a ostaju trollovi...
pa, posto ja tebe strasno (bez razloga) nerviram...ecco...
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
Nervira me ogromna kolicina mrznje, nepostivanja i vrijedjanja u forumu. ode nivo u mracan podrum.
Poželeo sam da čujem ovu pesmu
a onda ispod pročitah komentar
Citat:
Ajde da se svi lepo terate u picku materinu! Na svakom video klipu na youtube-u koj je na srpskom ili hrvatskom jeziku nadju se dva idiota (jedan Srbin i jedan Hrvat) i pocnu da se prepiru ko je kriv zasto se Yuga raspala! E pa ja cu da vam kazem zbog koga: zbog vas tz. "PATRIOTA" vi ste samo maloumni, samozivi, idioti a ne patriote! Zar je vama toliko dosadno i imate toliko vrmena da se svaki dan svadjate preko youtube komentara? STVARNO STRASNO!!!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
Trenutno me nervira hrpa bubuljcavih drkadzija na forumu koji prosipaju silu u virtualnom svijetu ,sto im je neka satisfakcija u zamjenu za hronicnu nejebicu...predlazem virtualnim predatorima da si gurnu kaziprst u bulju da napokon osjete prave cari sex-a...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
zlatni_ljiljan je napisao/la:
Trenutno me nervira hrpa bubuljcavih drkadzija na forumu koji prosipaju silu u virtualnom svijetu ,sto im je neka satisfakcija u zamjenu za hronicnu nejebicu...predlazem virtualnim predatorima da si gurnu kaziprst u bulju da napokon osjete prave cari sex-a...
Blago tebi što si pun sexuanalnog iskustva. I vjerovatno možeš 10 x da se poseksaš sam sa sobom.
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.