|
|
Stranica: 79/142.
|
[ 3530 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:15 |
|
|
Bilo bi interesantno vidjeti fertilitet po političkim i ideološkim uvjerenima.
Baš me zanima koliki je fertilitet žena koje su glasale za Kolindu i za Zokija. I ostali podaci. Samo kod nas se s tim nitko ne bavi.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:19 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Bilo bi interesantno vidjeti fertilitet po političkim i ideološkim uvjerenima.
Baš me zanima koliki je fertilitet žena koje su glasale za Kolindu i za Zokija. I ostali podaci. Samo kod nas se s tim nitko ne bavi. Kako bi to uopće prikupio? Glasanje je tajno a statistike na 5000 ljudi uzorku su jako manjkave.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:22 |
|
|
weasel je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Bilo bi interesantno vidjeti fertilitet po političkim i ideološkim uvjerenima.
Baš me zanima koliki je fertilitet žena koje su glasale za Kolindu i za Zokija. I ostali podaci. Samo kod nas se s tim nitko ne bavi. Kako bi to uopće prikupio? Glasanje je tajno a statistike na 5000 ljudi uzorku su jako manjkave. 5000 je sasvim dovoljno, ako nađeš ljude koji su to voljni obaviti.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:24 |
|
|
divizija je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Bolje biti napredan i imati bolji život nego imati djecu. . Nadam se da se držiš toga i da ćeš poštedjeti iduću generaciju homo sapiensa svoje genetike. Ja mislim da trebamo imati hrpu djece, ali većina vas ovdje bi nas zbog toga vraćali u srednji vijek (i koriste za širenje religijske propagande), što je neprihvatljivo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:26 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: weasel je napisao/la: Kako bi to uopće prikupio? Glasanje je tajno a statistike na 5000 ljudi uzorku su jako manjkave. 5000 je sasvim dovoljno, ako nađeš ljude koji su to voljni obaviti. Nije ni blizu dovoljno, premalen uzorak.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:26 |
|
|
weasel je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: 5000 je sasvim dovoljno, ako nađeš ljude koji su to voljni obaviti. Nije ni blizu dovoljno, premalen uzorak. Dobra istraživanja se mogu raditi i s 1000. Pa ne možeš cijelu državu natjerati.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:32 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Jako napredno je izumrijet. Nema šta Jako je napredno imati milijardu jadnika. Nema šta. Tko je jadniji, neka sponzoruša i fufica materijalno situirana koja s 60 god umre bez djece na antidepresivima sa 3 psa, nesretna i emotivno nezrela ili moja prababa koja je umrla sa 98 god, kad sam ja imao 12, koja je sa 98 god imala 11 djece, 30 unuka i 35 praunuka (danas i mnogo više) koje je sve potomke znala nabrojat sa 98 god i koja je govorila da su joj najveća srića i blago u životu dica i unučići. Imala je možda teži život od te fufice ali sretniji i ispunjeniji, a ''jadniji'' nije sigurno.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:39 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Ja mislim da trebamo imati hrpu djece, ali većina vas ovdje bi nas zbog toga vraćali u srednji vijek (i koriste za širenje religijske propagande), što je neprihvatljivo. Prvo, povratak u vremenu j fizikalno nemoguć. Drugo, nitko tebe niti ikoga koga ubrajaš u vas ne vi slao nigdje, vi ste nebitni i od vas nema pomoći, već ste izgubljeni za naciju i čovječanstvo i samo je bitno izolirati vaš štetan utjecaj, kao što se mor azdrave jabuke čuvati od trulih.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:52 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: weasel je napisao/la: Nije ni blizu dovoljno, premalen uzorak. Dobra istraživanja se mogu raditi i s 1000. Pa ne možeš cijelu državu natjerati. Yep, zato naši redovito pogađaju rezultate izbore s velikom preciznošću...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 21:54 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10942 Lokacija: No Country for White Men
|
Izlazne ankete su uvik "pogađale".
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 22:00 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Jako je napredno imati milijardu jadnika. Nema šta. Tko je jadniji, neka sponzoruša i fufica materijalno situirana koja s 60 god umre bez djece na antidepresivima sa 3 psa, nesretna i emotivno nezrela ili moja prababa koja je umrla sa 98 god, kad sam ja imao 12, koja je sa 98 god imala 11 djece, 30 unuka i 35 praunuka (danas i mnogo više) koje je sve potomke znala nabrojat sa 98 god i koja je govorila da su joj najveća srića i blago u životu dica i unučići. Imala je možda teži život od te fufice ali sretniji i ispunjeniji, a ''jadniji'' nije sigurno. Pa ne kažem da je jadno imati djecu. Nego da je jadno unazađivati društvo zbog toga. Nisu svi u modernom društvu "fufice" i "sponzoruše", kako to naši vrli desničari vide.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 22:04 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Pa ne kažem da je jadno imati djecu. Nego da je jadno unazađivati društvo zbog toga. Nisu svi u modernom društvu "fufice" i "sponzoruše", kako to naši vrli desničari vide. Naravno da nisu, ima još onih unazađenih koji se bave glupotima poput obitelji, odlaska u Crkvu, kojima muškari koji si odsjeku pimpek ne postaju žene i sl. Nemoj se slučajno unazadit tako.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 22:05 |
|
|
divizija je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Pa ne kažem da je jadno imati djecu. Nego da je jadno unazađivati društvo zbog toga. Nisu svi u modernom društvu "fufice" i "sponzoruše", kako to naši vrli desničari vide. Naravno da nisu, ima još onih unazađenih koji se bave glupotima poput obitelji, odlaska u Crkvu i sl. Nemoj se slučajno unazadit tako. Vidiš, to je vaš problem. Povezujete obitelj s religijom. I svi ostali su nepoćudni element. Mogu i ateisti imati obitelji.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 22:13 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Vidiš, to je vaš problem. Povezujete obitelj s religijom. I svi ostali su nepoćudni element. Mogu i ateisti imati obitelji. Obitelj je usko povezana s religijom atesiti su podskuina čovječanstva s najnižim fertilitetom. Googlaj malo, informiraj se. Ateisti uglavnom šire memove poput tvjeg da je napredno izumrijet.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 22:17 |
|
|
divizija je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Vidiš, to je vaš problem. Povezujete obitelj s religijom. I svi ostali su nepoćudni element. Mogu i ateisti imati obitelji. Obitelj je usko povezana s religijom atesiti su podskuina čovječanstva s najnižim fertilitetom. Googlaj malo, informiraj se. Ateisti uglavnom šire memove poput tvjeg da je napredno izumrijet. Nije. Koleracija ne znači kauzalnost. Nerazvijene zemlje su religioznije i imaju više djece. Ali sama religija nema veze s fertilitetom. Ja nikad nisam rekao da je napredno izumrijeti, samo ne mislim da je način promocija religije. Ja bi najradije milijardu Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 22:25 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Nije. Koleracija ne znači kauzalnost.
Nerazvijene zemlje su religioznije i imaju više djece. Ali sama religija nema veze s fertilitetom.
Ja nikad nisam rekao da je napredno izumrijeti, samo ne mislim da je način promocija religije. Ja bi najradije milijardu Hrvata. "Bolje biti napredan i imati bolji život nego imati djecu" je napisao tko, netko ti je ukrao tipkovinciu??? Religija ima svaku korelaciju s fertilitetom, unutar razvijenih zemalja je ista korelacija kao i unutar nerazvijenih, fertilnije regije su religioznije. Najfertilnije regije su uviejk najreligionznije. Druga je stvar što općinto razvijeni svijet je sklon hednonizmu, pa samim time opada i religioznost. Kako ti je velebit lijepo obasnio, biološki će opstati samo oni koji odbace hedonizam kao vrijednost.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 22:42 |
|
|
divizija je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Nije. Koleracija ne znači kauzalnost.
Nerazvijene zemlje su religioznije i imaju više djece. Ali sama religija nema veze s fertilitetom.
Ja nikad nisam rekao da je napredno izumrijeti, samo ne mislim da je način promocija religije. Ja bi najradije milijardu Hrvata. "Bolje biti napredan i imati bolji život nego imati djecu" je napisao tko, netko ti je ukrao tipkovinciu??? Religija ima svaku korelaciju s fertilitetom, unutar razvijenih zemalja je ista korelacija kao i unutar nerazvijenih, fertilnije regije su religioznije. Najfertilnije regije su uviejk najreligionznije. Druga je stvar što općinto razvijeni svijet je sklon hednonizmu, pa samim time opada i religioznost. Kako ti je velebit lijepo obasnio, biološki će opstati samo oni koji odbace hedonizam kao vrijednost. Zato jer su najfertilnije regije i najnerazvijenije. Napisao sam da je bolje. Ne vrijedi se unazađivati zbog fertiliteta. Ali ne mislim da je napredno izumrijeti, kako si ti rekao.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 23:43 |
|
|
Jasno je što misliš, ne moraš dalje ništa objašnjavat
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 27 vel 2021, 23:54 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Jasno je što misliš, ne moraš dalje ništa objašnjavat Ovo je slobodan forum. :)
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 28 vel 2021, 03:41 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: divizija je napisao/la: "Bolje biti napredan i imati bolji život nego imati djecu" je napisao tko, netko ti je ukrao tipkovinciu???
Religija ima svaku korelaciju s fertilitetom, unutar razvijenih zemalja je ista korelacija kao i unutar nerazvijenih, fertilnije regije su religioznije. Najfertilnije regije su uviejk najreligionznije. Druga je stvar što općinto razvijeni svijet je sklon hednonizmu, pa samim time opada i religioznost.
Kako ti je velebit lijepo obasnio, biološki će opstati samo oni koji odbace hedonizam kao vrijednost.
Zato jer su najfertilnije regije i najnerazvijenije. Napisao sam da je bolje. Ne vrijedi se unazađivati zbog fertiliteta. Ali ne mislim da je napredno izumrijeti, kako si ti rekao. Pod "unazađivanje" misliš "konačno počnemo prakticirati svoju religiju"? Jedine zemlje koje su imale značajnog uspjeha u povećanju fertiliteta su to napravile kroz religiju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 28 vel 2021, 07:17 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Zato jer su najfertilnije regije i najnerazvijenije. Napisao sam da je bolje. Ne vrijedi se unazađivati zbog fertiliteta. Ali ne mislim da je napredno izumrijeti, kako si ti rekao. Što je unazađivanje? Kad ne smatraš muškarca koji je odreza pimpek ženom? Kad ne plačeš i roniš suze za kriminalcem koji je prijetio trudnoj ženi nožem? Kad ne glorificiraš uvoz islamistikoh ološa? Unazadimo se, pobogu!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 28 vel 2021, 09:53 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Bolje biti napredan i imati bolji život nego imati djecu. A ne, kako se na ovoj temi hoće, vratiti HR u srednji vijek zbog demografije. Drukčije je doba, treba tražiti druga rješenja. Kao što već rekoh, ja ipak mislim da bi funkcioniralo plaćanje po djetetu. Napredan je i ima bolji život onaj koji ima djecu. Oni bez djece su trule bijedne kreature dostojne svakog sažaljenja. Osobe sa invaliditetom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 28 vel 2021, 12:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Bolje biti napredan i imati bolji život nego imati djecu. A ne, kako se na ovoj temi hoće, vratiti HR u srednji vijek zbog demografije. Drukčije je doba, treba tražiti druga rješenja. Kao što već rekoh, ja ipak mislim da bi funkcioniralo plaćanje po djetetu. Napredan je i ima bolji život onaj koji ima djecu. Oni bez djece su trule bijedne kreature dostojne svakog sažaljenja. Osobe sa invaliditetom. Ja se ne slažem. Neki ljudi su sretni bez djece. I ne razumijem uopće kako bi religija pomogla. Pa ne piše pobogu, "Isus ti kaže da štancaš djecu od jutra do sutra". Ja mislim da bi moglo ići kroz prizmu nekog domoljublja, ali nikako religije.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 28 vel 2021, 12:41 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10942 Lokacija: No Country for White Men
|
Postanak 1,27 Tako stvori Bog čovjeka na sliku svoju, na sliku Božju stvori ga, muško i žensko stvori ih. Postanak 1,28 I Bog ih blagoslovi, i reče im Bog: "Rađajte se i množite se, napunite zemlju i podvrgnite je sebi! Vladajte nad ribama morskim, nad pticama nebeskim i nad svakim živim bićem, što se miče na zemlji!"
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 28 vel 2021, 13:02 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Samo Seoba Srba Spasava Hrvatsku.
Na oscilu novog grba RH.... SSSSH.
Sve ostalo je put u demografski slom, ODRON i krah.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|