|
|
Stranica: 5/13.
|
[ 319 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 19:28 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Zašto se svi na ovom forumu drže predpostavke ta je Mislimana sve manje i manje, dok se ostali narodi magično povećavaji ili? Jer od sva 3 naroda daleko najviše selite, i najveće padove rođenih imate , a daleko vas je najmanje.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 19:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59672 Lokacija: DAZP HQ
|
Srbi i Putin u mišjoj rupi nakon ove izjave. Citat: "Međutim, ovaj put to neće proći jer su svi oni koji vole državu Bosnu i Hercegovinu jači za jedno veliko generacijsko iskustvo, a ni genocidna politika nema sredstava za provođenje. Šta više, za dva dana bi doživjeli potpuni debakl. Ako želi vidjeti nestanak RS-a, neka pokuša provesti to što govori. Pošto sam siguran da to ne želi, Dodiku bi bilo bolje da se okrene rješavanju stvarnih problema građana, a ne da moramo raspravljati o njegovim ispadima", navodi Komšić.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 19:39 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Zašto se svi na ovom forumu drže predpostavke ta je Mislimana sve manje i manje, dok se ostali narodi magično povećavaji ili? Jer od sva 3 naroda daleko najviše selite, i najveće padove rođenih imate , a daleko vas je najmanje. Daleko nas je najmanje? Ako gledaš Ex-yu da, ako gledaš samo BiH, Mislimani su većina. Sva 3 naroda u Bih nestaju manje više podjednako, tako da se unutarnji odnos snaga neće uskoro promijeniti. U ovoj matematici o smanjenju broja Muslimana, vjerovatno se uzima u obzir konačni uplit Hrvatske ili Srbije? Da budemo realni gledajući samo Bih, Muslimani će biti dominantna većina narednih 20 godina najmanje. Razlog je što ni Hrvatski ni Srpski lideri unutar Bih, ne odudaraju puno od Bošnjačkih
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 19:43 |
|
|
Ova današnja sjednica Skupštine bi mogla biti početak otvorene konfrontacije RS s tzv. MZ.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 19:52 |
|
|
Pa šta vam nije jasno Biden će Hrvate odma riješiti i morat ćemo srušit Pelješki most, dovest Mesića na vlast, a BH Hrvati će se morati kolektivno iseliti.
Turska će udarit s druge strane osvojit Grčku, Makedoniju, Bugarsku, Rumunjsku i Srbiju, napravit Veliku Albaniju i pripojit Sandžak BiH.
Cijeli svijet će pljeskat i podupirat jer su Muslimoni doživili genocid 95. i sve mora biti kako oni žele.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 19:55 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Jer od sva 3 naroda daleko najviše selite, i najveće padove rođenih imate , a daleko vas je najmanje.
Daleko nas je najmanje? Ako gledaš Ex-yu da, ako gledaš samo BiH, Mislimani su većina. Sva 3 naroda u Bih nestaju manje više podjednako, tako da se unutarnji odnos snaga neće uskoro promijeniti. U ovoj matematici o smanjenju broja Muslimana, vjerovatno se uzima u obzir konačni uplit Hrvatske ili Srbije? Da budemo realni gledajući samo Bih, Muslimani će biti dominantna većina narednih 20 godina najmanje. Razlog je što ni Hrvatski ni Srpski lideri unutar Bih, ne odudaraju puno od Bošnjačkih Zašto da gledamo samo BiH? Ajde da gledamo samo kanton Sarajevo. Gledajući Kanton Sarajevo Muslimani su ogromna većina i čak se doseljavaju!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 19:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Daleko nas je najmanje? Ako gledaš Ex-yu da, ako gledaš samo BiH, Mislimani su većina. Sva 3 naroda u Bih nestaju manje više podjednako, tako da se unutarnji odnos snaga neće uskoro promijeniti. U ovoj matematici o smanjenju broja Muslimana, vjerovatno se uzima u obzir konačni uplit Hrvatske ili Srbije? Da budemo realni gledajući samo Bih, Muslimani će biti dominantna većina narednih 20 godina najmanje. Razlog je što ni Hrvatski ni Srpski lideri unutar Bih, ne odudaraju puno od Bošnjačkih Zašto da gledamo samo BiH? Ajde da gledamo samo kanton Sarajevo. Gledajući Kanton Sarajevo Muslimani su ogromna većina i čak se doseljavaju! Ne ide mi se tvojom logikom. Izvini
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 19:59 |
|
|
novem je napisao/la: Ova današnja sjednica Skupštine bi mogla biti početak otvorene konfrontacije RS s tzv. MZ. Nije ni MZ više šta je nekad bila... Ima raznih MZ. Uostalom gdje nam je Hambasada Hamerike i OHR? Evo već je 19:00 a ne oglašavaju se? Kasne. Obično se podguzne muve javljaju 5 minuta poslije Dodikovog govora.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:00 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zašto da gledamo samo BiH? Ajde da gledamo samo kanton Sarajevo. Gledajući Kanton Sarajevo Muslimani su ogromna većina i čak se doseljavaju! Ne ide mi se tvojom logikom. Izvini Znam Glupi Bosanče ne zamaraj se.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:00 |
|
|
Ovo je još jedan probni balon od strane Dodika i Vučića. Opipavaju puls MZ, nista vise...
Raspad ove nakarade će još da pričeka, naravno na muslimansku žalost. Jer što vrijeme više odmice oni su u nepovoljnijoj situaciji.
U slučaju sukoba, neće doći do vojne intrrvencije od zapada. Doći će ekonomski udar kako na srbiju tako i na rs, naravno i na nas ako se upustimo u nešto slično...
Hrvati i Srbi moraju degradirat ovu drzavu,njene institucije kao i sami narod koji smatra da na istu polaze pravo. Tek nakon toga krenuti u nešto ozbiljnije
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:03 |
|
|
Diablo je napisao/la: Ovo je još jedan probni balon od strane Dodika i Vučića. Opipavaju puls MZ, nista vise...
Raspad ove nakarade će još da pričeka, naravno na muslimansku žalost. Jer što vrijeme više odmice oni su u nepovoljnijoj situaciji.
U slučaju sukoba, neće doći do vojne intrrvencije od zapada. Doći će ekonomski udar kako na srbiju tako i na rs, naravno i na nas ako se upustimo u nešto slično...
Hrvati i Srbi moraju degradirat ovu drzavu,njene institucije kao i sami narod koji smatra da na istu polaze pravo. Tek nakon toga krenuti u nešto ozbiljnije Mislim da je prvo puls opipan, pa je zbog toga doslo do ove Deklaracije. Naravno, cekaju se reakcije MZ. Ako ih sutra ne bude, to je dobar znak.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:07 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: novem je napisao/la: Ova današnja sjednica Skupštine bi mogla biti početak otvorene konfrontacije RS s tzv. MZ. Nije ni MZ više šta je nekad bila... Ima raznih MZ. Uostalom gdje nam je Hambasada Hamerike i OHR? Evo već je 19:00 a ne oglašavaju se? Kasne. Obično se podguzne muve javljaju 5 minuta poslije Dodikovog govora. Valjda sastavljaju zajednički papir.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:07 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Ne ide mi se tvojom logikom. Izvini Znam Glupi Bosanče ne zamaraj se. Ne namjeravam. Tvojom logikom bi došči do spoznaje da Italijana ima više od Hrvata a Kineza najviše. Haha, čuj on bi računo i izvan BiH.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:10 |
|
|
Diablo je napisao/la: Ovo je još jedan probni balon od strane Dodika i Vučića. Opipavaju puls MZ, nista vise...
Dobro me napomenu, zaboravih da su Dodik i Vučić juče imali sastanak. Slušam malo po malo Dodika (razvezao 2 sata nikako pogledati) i čudno mi zvuči, kao da zna više nego što smije reći... Ko zna št su on i Vučić juče pričali. Možda je bilo novo Karađorđevo.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:12 |
|
|
novem je napisao/la: Ova današnja sjednica Skupštine bi mogla biti početak otvorene konfrontacije RS s tzv. MZ. Trebamo napokon izaći i Inzka pozvati da odgovara zbog bonskih ovlasti 2010, šta mislite koliko je miliona *** spremio na uništenju Aluminija? Tražiti podršku Dodika na odgovornosti, zbog toga su i smijenili Telgetiju koji je se osramotio brutalno
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:12 |
|
|
Inzka trebamo mi i Srbi uhititi
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:13 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znam Glupi Bosanče ne zamaraj se.
Ne namjeravam. Tvojom logikom bi došči do spoznaje da Italijana ima više od Hrvata a Kineza najviše. Haha, čuj on bi računo i izvan BiH. Haha čuj raćunati hagresore Srbiju i Hrvatsku u BiH odnose hahaha pa kad su oni bili neki faktor u BiH hahaha a mene budale hahaha
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:20 |
|
|
Nema u ovom dokumentu ništa specijalno. Liči mi na podizanje uloga u očekivanju predstojećih pritisaka MZ.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Ne namjeravam. Tvojom logikom bi došči do spoznaje da Italijana ima više od Hrvata a Kineza najviše. Haha, čuj on bi računo i izvan BiH. Haha čuj raćunati hagresore Srbiju i Hrvatsku u BiH odnose hahaha pa kad su oni bili neki faktor u BiH hahaha a mene budale hahaha Haha pa cemu likovanje smanjenju broja Muslimana. Trenutni omjer Srbi/muslimani po tvome je 10/1,5 Čeka se onda da bude 10/1.2 ili? ahaha glup si ko *** jbt, nemoj vise pisat
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:24 |
|
|
Opće je poznato da van granica BiH staje poznati svemir stoga ne treba računati Hrvate i Srbe van BiH.
Logika by Mujo
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Diablo je napisao/la: Ovo je još jedan probni balon od strane Dodika i Vučića. Opipavaju puls MZ, nista vise...
Dobro me napomenu, zaboravih da su Dodik i Vučić juče imali sastanak. Slušam malo po malo Dodika (razvezao 2 sata nikako pogledati) i čudno mi zvuči, kao da zna više nego što smije reći... Ko zna št su on i Vučić juče pričali. Možda je bilo novo Karađorđevo. Moguće... mada sam mišljenja kako se Vučić "preko" Dodika želi predstaviti zapadu kao jedna vrsta mirotvorca, humanitarca ujedno držeći MZ za "muda"prilikom pregovora o kosovu. S ovime je poslana neizravna poruka, šta ih čeka u bih ako nešto probaju na kosovu(kontra srpskih interesa) Iskreno, nitko sretniji od mene ako se vi uskoro odcjepite jer tada prestaje i naša agonija u ovoj nakazi, mada male su sanse...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:27 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Haha čuj raćunati hagresore Srbiju i Hrvatsku u BiH odnose hahaha pa kad su oni bili neki faktor u BiH hahaha a mene budale hahaha
Haha pa cemu likovanje smanjenju broja Muslimana. Trenutni omjer Srbi/muslimani po tvome je 10/1,5 Čeka se onda da bude 10/1.2 ili? ahaha glup si ko *** jbt, nemoj vise pisat Čeka se povoljan trenutak. Možda je sad povoljno... vidićemo, opušteno. Usput se radujemo vašoj propasti. Kao narodi koji broje više miliona pripadnika, može nam se. Puno ste zla posijali pa nemoj se čuditi što se mnogi vesele vašoj nesreći.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Opće je poznato da van granica BiH staje poznati svemir stoga ne treba računati Hrvate i Srbe van BiH.
Logika by Mujo Napiso sam već, trenutni omjer je ionako preveliki u koristi Hrvata i Srba, čemu čekati 10 godina na smanjenje broja Muslimana?10 naprema 1.5 ili 10 naprema 1.2 u čemu je razlika?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:31 |
|
|
zbl je napisao/la: Nema u ovom dokumentu ništa specijalno. Liči mi na podizanje uloga u očekivanju predstojećih pritisaka MZ. Meni opet sve izgleda kao da je Srbima dat signal da postignu sto mogu, ali sto elegantnije... I to dat je u vreme kad su pocele litije u CG, kad se ceo zapad drzao po strani, sto je vrlo neobicno. Bosnjacima se salju poruke da ne ocekuju pomoc. A s druge strane bivsi sef CIA porucuje da BiH treba da se podeli. Srbi imaju veoma dobru diplomatiju, i uopste iskustvo u medjunarodnim odnosima, da je sasvim logicno da su shvatili poruku, pa idu u tom pravcu. Muslimani ili jos nisu shvatili da se nesto desava ili se prave ludi u nadi da ce ih neko posmatrati kao zrtvu koju treba zastititi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 10 ožu 2021, 20:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Haha pa cemu likovanje smanjenju broja Muslimana. Trenutni omjer Srbi/muslimani po tvome je 10/1,5 Čeka se onda da bude 10/1.2 ili? ahaha glup si ko *** jbt, nemoj vise pisat Čeka se povoljan trenutak. Možda je sad povoljno... vidićemo, opušteno. Usput se radujemo vašoj propasti. Kao narodi koji broje više miliona pripadnika, može nam se. Puno ste zla posijali pa nemoj se čuditi što se mnogi vesele vašoj nesreći. Imaš pravo da misliš šta hoćeš. Čekanje povoljnog trenutka meni zvuči kao nemoć. Ko ja kad sam čeko pravi trenutak da priđem djevojci a ona se u međuvremenu udala
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|