|
|
Stranica: 38/55.
|
[ 1354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:39 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ma smešni su kao bioskop, gospodine Elitni opet smajlić
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:48 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Kakve veze vi Srbi imate s Komšićem? Zašto ga vi niste nametnuli i zašto lupate te smajliće smrdljive? Pogotovo ovaj degenerik Aga
Muslimane smo gledali do prije 2 godine u RH kao cvijeće, kao Hrvate Blavore, hajde ti meni reci nešto, ali pokušaj ne biti blavor bar 5 minuta. Šta ti više paše, da Дрвар, Гламоч и Грахово vratimo matici Srpskoj ili da ga poklonimo vašim federalnim partnerima. Oni bi bili prezadovoljni, popravili bismo odnose s njima, a ni vaš sukob oko Дрвара, Гламоча и Грахова u iovako širokom spektru vaših sukoba nam ne bi bio mrzak, dagušče
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:49 |
|
|
Kako sam temeljno unistio harmoniju koja je vladala na forumu do moje pojave na ovoj temi! Hrvati, sta bi vam Tudjman rekao kad zbog 20 km krsa i kamena hocete da dovedete u pitanje sve!? Samo razmislite koliki je dobitak ovo sto vam ja predlazem u odnosu na ono sto trenutno imate... S obzirom na vasu situaciju i za ovo ce biti povuci, a malo mi ga i potegni... Potrebni smo vam, to zna svaki odgovoran Hrvat na vlasti, pa se isti mnogo ne uzbudjava oko DGG-a!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:51 |
|
|
Jest, a mi ćemo Srebrenicu , Zvornik i Foču poklonit Muslimanima , zauzvrat oni nama Prijedor, Brod i Trebinje
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:56 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Hara je napisao/la: Nastavi niz, zasto samo te tri opcine? Mnogo je opcina bivse zajednicke domovine koje su vam NATO, CIA i Vatikan vojno uzeli.
Rođeni, moram te razočarati ali dio NATO operacije koju vi nazivate traktorijadom nisam bio. Ali zato ovi crtači mapa i flomaster generali čiji guzovi zijevaju za srpskom zemljom svi odreda djeluju kao da su tu zemlju napustili s kesom u ruci, pa tu činjenicu da ta zemlja ostaje i dalje srpska pokušavaju zauzeti flomasterima. Ali avaj Ok, ali ne vidim u buducnosti vise pomicanja granica izmedju nasa dva naroda. Sva je prilika da cemo se i u buducnosti susretati sa zajednickim prijetnjama, sto ce nas gurati u medjusobnu suradnju. Danas su to muslimani i pandemija, ubuduce ko zna sto. Nisam se trebao ubacivati, moja greska, pisite jedni drugima sto hocete.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kako sam temeljno unistio harmoniju koja je vladala na forumu do moje pojave na ovoj temi! Hrvati, sta bi vam Tudjman rekao kad zbog 20 km krsa i kamena hocete da dovedete u pitanje sve!? Samo razmislite koliki je dobitak ovo sto vam ja predlazem u odnosu na ono sto trenutno imate... S obzirom na vasu situaciju i za ovo ce biti povuci, a malo mi ga i potegni... Potrebni smo vam, to zna svaki odgovoran Hrvat na vlasti, pa se isti mnogo ne uzbudjava oko DGG-a! Pa to što poklanjaš nije vaše. Imalo bi smisla ako Srbi npr. okupiraju Bošnjakistan i onda ga nama poklone. Ovako je besmisleno, kao da ja kažem poklanjamo vam pola Albanije uključujući Drač i Tiranu u zamjenu za Trebinje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:58 |
|
|
Nudim Srbima cijelu Bugarsku i Makedoniju, i još Madagaskar u zamjenu za Banja Luku.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:01 |
|
|
Aleksiju ćemo poklonit Chicago a on nama Trebinje
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:01 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Jest, a mi ćemo Srebrenicu , Zvornik i Foču poklonit Muslimanima , zauzvrat oni nama Prijedor, Brod i Trebinje Drugar, pokloniti možeš samo nešto svoje, a Srebrenica, Zvornik i Foča to sigurno nisu Pokušaj sa zap. Mostarom, a ako ne prihvate, ti ponudi još
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nudim Srbima cijelu Bugarsku i Makedoniju, i još Madagaskar u zamjenu za Banja Luku. Ak bi izbio opci picvajz jos najprva stvar koju trebamo napravit jest zauzet CG prije Srba. Onda im je ponudit u zamjenu za BL. :)
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nudim Srbima cijelu Bugarsku i Makedoniju, i još Madagaskar u zamjenu za Banja Luku. Zar nije onda lakše uzet Bugarsku i Madagaskar,a BL zaobić ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kako sam temeljno unistio harmoniju koja je vladala na forumu do moje pojave na ovoj temi! Hrvati, sta bi vam Tudjman rekao kad zbog 20 km krsa i kamena hocete da dovedete u pitanje sve!? Samo razmislite koliki je dobitak ovo sto vam ja predlazem u odnosu na ono sto trenutno imate... S obzirom na vasu situaciju i za ovo ce biti povuci, a malo mi ga i potegni... Potrebni smo vam, to zna svaki odgovoran Hrvat na vlasti, pa se isti mnogo ne uzbudjava oko DGG-a! Pa to što poklanjaš nije vaše. Imalo bi smisla ako Srbi npr. okupiraju Bošnjakistan i onda ga nama poklone. Ovako je besmisleno, kao da ja kažem poklanjamo vam pola Albanije uključujući Drač i Tiranu u zamjenu za Trebinje. Kvako, ne moramo to zvati poklanjanjem, neka to bude zajednicki rad na tome da vas od onoga sto sad imate dovedemo do ovog sto ja predlazem! A sada imate samo Zapadnu Hercegovinu. Centralna Bosna je na vrlo klimavim nogama. Cak u Odzaku gradonacelnik moze da bude musliman...
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Kakve veze vi Srbi imate s Komšićem? Zašto ga vi niste nametnuli i zašto lupate te smajliće smrdljive? Pogotovo ovaj degenerik Aga
Muslimane smo gledali do prije 2 godine u RH kao cvijeće, kao Hrvate Blavore, hajde ti meni reci nešto, ali pokušaj ne biti blavor bar 5 minuta. Šta ti više paše, da Дрвар, Гламоч и Грахово vratimo matici Srpskoj ili da ga poklonimo vašim federalnim partnerima. Oni bi bili prezadovoljni, popravili bismo odnose s njima, a ni vaš sukob oko Дрвара, Гламоча и Грахова u iovako širokom spektru vaših sukoba nam ne bi bio mrzak, dagušče Imam ja bolj prijedlog: Kako bi bilo da deportiramo tvoju majku skupa s tobom na štapu iz Rijeke i pritom Muslimanima poklonimo Podrinje i djelove istočne Bosne? Mislim da bi to poboljšalo odnose, ionako bi mislim dali sve da izađu npr do Banja Luke za naše ciljeve. Naporan si s tim smajlićima majmunčino smrdljiva
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:06 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2411 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Vi sa ovim kretenom i dalje raspravljate, kad fino bude neka dođe u Grahovo iz mirnog Chicaga. Svaku minu koju pokuša postavit će pojest, a onda ćemo im iz sadake ostavit Nevesinje kao srpsku spartu
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:08 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nudim Srbima cijelu Bugarsku i Makedoniju, i još Madagaskar u zamjenu za Banja Luku. Zar nije onda lakše uzet Bugarsku i Madagaskar,a BL zaobić ? Ne znam ja ništa Aleksije je prvi počeo dijeliti svijet.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:08 |
|
|
saskia je napisao/la: Vi sa ovim kretenom i dalje raspravljate, kad fino bude neka dođe u Grahovo iz mirnog Chicaga. Svaku minu koju pokuša postavit će pojest, a onda ćemo im iz sadake ostavit Nevesinje kao srpsku spartu Ovo je dobronameran predlog, kako to ne shvatas? Pa slicno je i Tudjman prihvatio na salvetu, i Macek! Ako necete, ne morate! Mi uvek mozemo da predjemo na alternativni plan: podebljavanje minisengenske granice BiH i Hrvatske, i onda necete dobiti nista!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:10 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2411 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
aleksije radicevic je napisao/la: saskia je napisao/la: Vi sa ovim kretenom i dalje raspravljate, kad fino bude neka dođe u Grahovo iz mirnog Chicaga. Svaku minu koju pokuša postavit će pojest, a onda ćemo im iz sadake ostavit Nevesinje kao srpsku spartu Ovo je dobronameran predlog, kako to ne shvatas? Pa slicno je i Tudjman prihvatio na salvetu, i Macek! Ako necete, ne morate! Mi uvek mozemo da predjemo na alternativni plan: podebljavanje minisengenske granice BiH i Hrvatske, i onda necete dobiti nista! Pređite na plan
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:11 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: saskia je napisao/la: Vi sa ovim kretenom i dalje raspravljate, kad fino bude neka dođe u Grahovo iz mirnog Chicaga. Svaku minu koju pokuša postavit će pojest, a onda ćemo im iz sadake ostavit Nevesinje kao srpsku spartu Ovo je dobronameran predlog, kako to ne shvatas? Pa slicno je i Tudjman prihvatio na salvetu, i Macek! Ako necete, ne morate! Mi uvek mozemo da predjemo na alternativni plan: podebljavanje minisengenske granice BiH i Hrvatske, i onda necete dobiti nista! Majmunčino mi diktiramo EU politiku, vi ste sa Albancima u šengenu nekakvom
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:13 |
|
|
bobanovski je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ovo je dobronameran predlog, kako to ne shvatas? Pa slicno je i Tudjman prihvatio na salvetu, i Macek! Ako necete, ne morate! Mi uvek mozemo da predjemo na alternativni plan: podebljavanje minisengenske granice BiH i Hrvatske, i onda necete dobiti nista! Majmunčino mi diktiramo EU politiku, vi ste sa Albancima u šengenu nekakvom De si Boki/u dupe me coki! To sam zaboravio, da vi i Bugari vodite EU i finansirate nemacku sirotinju!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:13 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Blavore, hajde ti meni reci nešto, ali pokušaj ne biti blavor bar 5 minuta. Šta ti više paše, da Дрвар, Гламоч и Грахово vratimo matici Srpskoj ili da ga poklonimo vašim federalnim partnerima. Oni bi bili prezadovoljni, popravili bismo odnose s njima, a ni vaš sukob oko Дрвара, Гламоча и Грахова u iovako širokom spektru vaših sukoba nam ne bi bio mrzak, dagušče Imam ja bolj prijedlog: Kako bi bilo da deportiramo tvoju majku skupa s tobom na štapu iz Rijeke i pritom Muslimanima poklonimo Podrinje i djelove istočne Bosne? A ja imam još bolji. Da federalnim partnerima dok si živ duvaš belegije, a da ti mama drži fenjer iznad glave da slučajno ne promašiš koju
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:15 |
|
|
Može li ovako? Ako nam ne date Banja Luku ovaj novi VP kojeg postavlja Plenković ukida RS Hoće li vam pomoći Thaci ?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:17 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Može li ovako? Ako nam ne date Banja Luku ovaj novi VP kojeg postavlja Plenković ukida RS Hoće li vam pomoći Thaci ? To bi bio greh prema vama. Vi treba prvo da mislite na etnicke hrvatske prostore! Sta ce vam Banjaluka kad tu Hrvata nema? kad bismo hranili vase besmisleno ponasanje, ne bismo vam pomogli!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:17 |
|
|
Moj vam je savjet dođite sebi da ne bi bilo ovako:
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Majmunčino mi diktiramo EU politiku, vi ste sa Albancima u šengenu nekakvom De si Boki/u dupe me coki! To sam zaboravio, da vi i Bugari vodite EU i finansirate nemacku sirotinju! Plenković odlikovao budućeg VP-a kojeg postavlja Njemačka i Francuska, cijela EU na našoj strani jer štite i svoje interese preko nas i Inzko izgubio podršku. Misliš da je to preko vaše sirotinje ili nas? Zašto nebi ukinuli Srpsku? To bi bilo humanistički, organizirati regije tj kantone a Livanjskom prepojiti i Mrkonjić
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 23:19 |
|
|
Ne može i Banja Luka i Kosovo biti Srbija.
Iste principe treba primjenjivati skvoteri...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|