HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 vel 2025, 09:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 875 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu
PostPostano: 19 ožu 2021, 14:42 

joe enter je napisao/la:
buenos aires je napisao/la:

Kod dinaraca je baba institucija, djed ne zna ništa.

Da cijepa drva i šuti. :zubati

Upravo tako , jer moj deda je umro relativno mlad , a baba Stana je sve preuzela , i ona je bila strah i trepet za svu muškadiju i ženskadiju u kući , ali i za celi komšiluk.
Hoću reći da su naše dinarske babe tj.žene jako čvrste i dominantne osobe bile.

Mnogi misle da je ona priča o svekrvi i snaji kao o psu i mački jedina istina , međutim istina je da su većinom babe(svekrve) branile svoje snahe od svojih pijanih i obesnih sinova upravo iz ženske solidarnosti i nedozvoljavale porodično nasilje.

Ima žena sposobnijih od svojih muževa. Idealno bi bilo da je muž taj koji je sposoban, ali to nije uvijek realnost.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 15:44 

joe enter je napisao/la:

Upravo tako , jer moj deda je umro relativno mlad , a baba Stana je sve preuzela , i ona je bila strah i trepet za svu muškadiju i ženskadiju u kući , ali i za celi komšiluk.
Hoću reći da su naše dinarske babe tj.žene jako čvrste i dominantne osobe bile.

Mnogi misle da je ona priča o svekrvi i snaji kao o psu i mački jedina istina , međutim istina je da su većinom babe(svekrve) branile svoje snahe od svojih pijanih i obesnih sinova upravo iz ženske solidarnosti i nedozvoljavale porodično nasilje.

Ima žena sposobnijih od svojih muževa. Idealno bi bilo da je muž taj koji je sposoban, ali to nije uvijek realnost.

Naravno da ima ali zbog ciste na mozgu današnja sposobnost žena se ne meri sposobnošću u poslu,nauci,...nego tako što jedne druge tapšu po ramenima i govore :"Mi smo kraljice,mi smo hrabre i odlučne žene" bez da su se u ičem pokazale na tržištu , i kad izađu na tržište onda kmeče i traže "zaštitu" od države jer eto patrijahalno društvo im ne dozvoljava da budu "kraljice,hrabre i odlučne žene" tj.da budu na poziciji moći jer one misle da se moć raspoređuje po kvotama na osnovu pola,roda,..i ostalih identiteta.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 15:56 

joe enter je napisao/la:

Naravno da ima ali zbog ciste na mozgu današnja sposobnost žena se ne meri sposobnošću u poslu,nauci,...nego tako što jedne druge tapšu po ramenima i govore :"Mi smo kraljice,mi smo hrabre i odlučne žene" bez da su se u ičem pokazale na tržištu , i kad izađu na tržište onda kmeče i traže "zaštitu" od države jer eto patrijahalno društvo im ne dozvoljava da budu "kraljice,hrabre i odlučne žene" tj.da budu na poziciji moći jer one misle da se moć raspoređuje po kvotama na osnovu pola,roda,..i ostalih identiteta.

Ako nas dvojica, i mnogi drugi muškarci u svijetu, nikad nos nećemo pomiliti u laboratiju, ničim doprineti znanosti, da li to znači da smo promašeni primjerci muškoga roda? Nemoj mi počinjati s tim supremacijskim tiradama o muškarcima kao bogom danoj inteligenciji samo na osnovu guštera u gaćama. :D

Ima puno muškaraca glupljih od panja.

Muško ženski rat treba što prije staviti van funkcije. Nisu žene idealne i logične u svemu što čine, ali nisu ni muškarci.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:03 

Mi smo žene Milionima godina držali izolovanima od svih teškoća Stvarnosti. Provodile su svo vreme sa decom i potpuno se Infantilizovale.

Kako drugačije objasniti njihove Infantilne ideje, umišljaj da se Istina & Činjenice mogu prosto odjebati, apsolutno odsustvo prihvatanja odgovornosti, ignorisanje Posledica, i potpunu ubeđenost da se iz svega mogu izvući dečije tužnim uzrazom lica?

Napomena: ne govorim o SVIM ženama, već o ogromnoj većini.

A te ženske konstrukcije kako eto one nisu imale baš nikakav modus za dolazak do Moći... to ni one same ne veruju - ali im je potrebno da mi verujemo. Valjda, muškarca se nije moglo izmanipulisati, prevariti, iskoristiti, namagarčiti, upregnuti u svoje svrhe, upotrebiti - te tako one nisu mogle ništa do da trpe mušku opresiju... :smijeh

Sreo sam mnogo žena pametnijih od muškaraca - ali nisam sreo muškarca koji stvarno veruje da Posledice ne postoje, da se Biologija može namagarčiti i da ga sve što postoji čini Žrtvom.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:06 

ikmandvaradtist je napisao/la:
Mi smo žene Milionima godina držali izolovanima od svih teškoća Stvarnosti. Provodile su svo vreme sa decom i potpuno se Infantilizovale.

Kako drugačije objasniti njihove Infantilne ideje, umišljaj da se Istina & Činjenice mogu prosto odjebati, apsolutno odsustvo prihvatanja odgovornosti, ignorisanje Posledica, i potpunu ubeđenost da se iz svega mogu izvući dečije tužnim uzrazom lica?

Napomena: ne govorim o SVIM ženama, već o ogromnoj većini.

A te ženske konstrukcije kako eto one nisu imale baš nikakav modus za dolazak do Moći... to ni one same ne veruju - ali im je potrebno da mi verujemo. Valjda, muškarca se nije moglo izmanipulisati, prevariti, iskoristiti, namagarčiti, upregnuti u svoje svrhe, upotrebiti - te tako one nisu mogle ništa do da trpe mušku opresiju... :smijeh

Sreo sam mnogo žena pametnijih od muškaraca - ali nisam sreo muškarca koji stvarno veruje da Posledice ne postoje, da se Biologija može namagarčiti i da ga sve što postoji čini Žrtvom.

O kakvim milijunima godina ti pričaš? Ne uzimaju robu od Oriona, uradio se ko majka jučer...

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:09 

Otkad smo se odvojili od Primata, mozgu... šta ti misliš kad je to bilo - pred krunisanje Hrviše II "CROmičnog" iz čuvene loze Ridikulisića? :smijeh

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:11 

Ako nas dvojica, i mnogi drugi muškarci u svijetu, nikad nos nećemo pomiliti u laboratiju, ničim doprineti znanosti, da li to znači da smo promašeni primjerci muškoga roda? Nemoj mi počinjati s tim supremacijskim tiradama o muškarcima kao bogom danoj inteligenciji samo na osnovu guštera u gaćama. :D

Muško ženski rat treba što prije staviti van funkcije. Nisu žene idealne i logične u svemu što čine, ali nisu ni muškarci.

Pa ja nisam mislio na sve žene , nego na ove moderne i priviliegovane koje nisu u doticaju sa stvarnošću tj.sa svojim sposobnostima , jer one misle da su SVE žene jednako sposobne kao i muškarci za SVE poslove i za svu nauku i da imaju iste prefernce kao i muškarci ali im patrijahat ne dozvoljava da se izraze , a to ne da nije istina nego je totalna glupost.

To je ono tipa , zašto nema žena u mornaričkim fokama,zašto ima malo žena među inžinjerima,..,dok zadnja stvar koja se dešava u USA je da su uspele u Sijetlu da sjebu školu tj.razred talentovane dece jer nema dovoljno rasne,rodne i ostale "raznovrsnosti" u njoj.

Samo žene(feministkinje) mogu u današnjici izjaviti :"Žene su hrabre i odlučne ali im patrijahat ne dozvoljava da budu hrabre i odlučne"

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:19 

Zadnjih par goidna je bio predlog zakona na državnom nivou da se krene automatski pri prvom pregledu žene ako misli da je trudna putem DNK proveri jel mu je otac za koga ona ili on tvrdi da jeste.

Sve ženske i feminističke organizacije su se digle na noge govoreći da je iz nekog razloga to diskriminacija spram žena.

I kad čovek vidi takvo nešto i vidiš da postoje ljudi koji neće da se bore protvi laži ako postoje tj.neće da provere dali je nešto laž , automatski dolazi do toga čovek krene verovati u sterotipe da su žene lažljive manipulativne kučke , a da bude sve gore ne postoji ženska organizacija koja se zalaže za to , čak su vrlo retke kritičarke toga.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:23 

joe enter je napisao/la:

Pa ja nisam mislio na sve žene , nego na ove moderne i priviliegovane koje nisu u doticaju sa stvarnošću tj.sa svojim sposobnostima , jer one misle da su SVE žene jednako sposobne kao i muškarci za SVE poslove i za svu nauku i da imaju iste prefernce kao i muškarci ali im patrijahat ne dozvoljava da se izraze , a to ne da nije istina nego je totalna glupost.

To je ono tipa , zašto nema žena u mornaričkim fokama,zašto ima malo žena među inžinjerima,..,dok zadnja stvar koja se dešava u USA je da su uspele u Sijetlu da sjebu školu tj.razred talentovane dece jer nema dovoljno rasne,rodne i ostale "raznovrsnosti" u njoj.

Samo žene(feministkinje) mogu u današnjici izjaviti :"Žene su hrabre i odlučne ali im patrijahat ne dozvoljava da budu hrabre i odlučne"

Patrijarhat, matrijarhat. Mani se ti prazni floskula, iđe proliće. Triba se po kojoj curi i lipo javit... Nije o glavu.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:26 

Patrijarhat, matrijarhat. Mani se ti prazni floskula, iđe proliće. Triba se po kojoj curi i lipo javit... Nije o glavu.

Pa ne bavim se ja tim floskulama već feministkinje , a ti koji si *** na temi ako te ne zanima.
Idi ganjaj cure , a ne tu odjednom meni kažeš da se manem floskula.

Svašta. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:33 

joe enter je napisao/la:

Pa ne bavim se ja tim floskulama već feministkinje , a ti koji si *** na temi ako te ne zanima.
Idi ganjaj cure , a ne tu odjednom meni kažeš da se manem floskula.

Svašta. :001_rolleyes

Pa zanima me, al se ne slažem da svu krivicu za stanje stvari u društvu triba natovarit na grbaču ženi.

Pa sve ovo se i dešava zbog kilave inertne muškadije, koja nije ni blizu definiciji muškarca od prije 100 godina, i više.

Nije lipo čut, al tako je.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:34 

joe enter je napisao/la:
Zadnjih par goidna je bio predlog zakona na državnom nivou da se krene automatski pri prvom pregledu žene ako misli da je trudna putem DNK proveri jel mu je otac za koga ona ili on tvrdi da jeste.

Sve ženske i feminističke organizacije su se digle na noge govoreći da je iz nekog razloga to diskriminacija spram žena.

Ovo je skandalozno.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 16:47 

Reconquista je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Ovo je skandalozno.

Pa ako im to uzmeš, šta im ostaje? :zubati

Moraju i one zadržat monopol na nečemu, ko što je tebi dat monopol na fizičku snagu.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 17:01 

Reconquista je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Ovo je skandalozno.

Jbg , jako bi bilo teško se nositi sa time da za preko 30% dece nisu očevi oni koje im majke tvrde da jesu.

https://www.cps.gov.uk/mersey-cheshire/news/man-jailed-fake-dna-test-deny-parentage-two-sons

Evo , ovde je lik lažirao DNK test da bi izbegao plaćanje alimentacije , i zbog toga je uhapšen i osuđen na 18 meseci zatvora.
Ja to podržavam.

U Americi je na stotine zasad poznatih slučaejva gde se saznalo da muškarac nije biološki otac , ali on i dalje mora plaćati alimentaciju , naravno ženi se ništa nije zakonski dogodilo.

E sad kad bi žene imale jednak tretman zakonski kad varaju i lažu po pitanju identiteta biološke dece , pa jedno milionče njih bi završilo u zatvoru u Americi.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 17:42 

https://theconversation.com/whos-your-daddy-dont-ask-a-dna-test-118566

Citat:
The gist of these stories is that such outcomes are not only ludicrous but unjust. Such tales not only appear in the mainstream media but provide fodder for men’s rights websites and have even inspired bills to make DNA testing mandatory at birth, though none has actually become law.

But history suggests such cases are not so strange. In fact, they follow from a long tradition in which paternity was a social and legal relationship, not a biological one.

Citat:
Such definitions of fatherhood did not mean it was less certain or less true: It was simply that the truth of paternity was social, not physical.

:rigam

Kad čovek čita ovakve tekstove i ovakve konstrukcije pozivajući se na Riljane i Britaniju 18.veka može samo da povrati i da svakom muškarcu sa imalo digniteta poveća prezir spram feminizma.

Dakle , prevara i laž je sasvim normalna jer otac eto otac se od strane žena i države ne smatra biološki , nego ima svoje obaveze bez obzira što ga je kurvetina varala.
Muškarac naravno može biti otac nebiološkoj deci , ali po američkoj žgadiji on se više ništa ne pita.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 17:51 

Do čega dovodi apsolutna nuklearna obitelj...
Čini mi se da je E.Todd ipak u pravu.

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 18:15 

Moraju i one zadržat monopol na nečemu, ko što je tebi dat monopol na fizičku snagu.

Ovakvi kao Prestonica Argentine su KANCER - po njima je malo što žene imaju bezbroj solucija da izboksuju svoju volju:

- vaginalna manipulacija

- zloupotreba muškog zaštitiničkog nagona

- psihološke igre

- emocionalna eksploatacija

- podsvesne ucene

- mentalna kastracija

- suze ("G Sudija, ja sam nedužna Žrtva ovog nasilnika pa dajte meni i decu i kuću i izdržavanje i alimentaciju... vidite kako mi je tužan izraz lica..." što je meni jedna rekla: "Ja mogu da zaplačem kad god mi zatreba - a ti?")

- glumljenje slabosti

- itd, itd...

... pa im treba dati JOŠ opcija da nas muzu i iskorištavaju?!

Ovakvi kao on su i doveli ovde gde smo... *** moj bi FemiNACIzam uspeo ovoliko da nije takvi Kvislinga i Kolaboratora... :rigam

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2021, 18:28 

Ovakvi kao Prestonica Argentine su KANCER - po njima je malo što žene imaju bezbroj solucija da izboksuju svoju volju:

- vaginalna manipulacija

- zloupotreba muškog zaštitiničkog nagona

- psihološke igre

- emocionalna eksploatacija

- podsvesne ucene

- mentalna kastracija

- suze ("G Sudija, ja sam nedužna Žrtva ovog nasilnika pa dajte meni i decu i kuću i izdržavanje i alimentaciju... vidite kako mi je tužan izraz lica..." što je meni jedna rekla: "Ja mogu da zaplačem kad god mi zatreba - a ti?")

- glumljenje slabosti

- itd, itd...

... pa im treba dati JOŠ opcija da nas muzu i iskorištavaju?!

Ovakvi kao on su i doveli ovde gde smo... *** moj bi FemiNACIzam uspeo ovoliko da nije takvi Kvislinga i Kolaboratora... :rigam

Pa ništa, ti nađi momka onda. :D

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2021, 00:15 

joe enter je napisao/la:

I kad čovek vidi takvo nešto i vidiš da postoje ljudi koji neće da se bore protvi laži ako postoje tj.neće da provere dali je nešto laž , automatski dolazi do toga čovek krene verovati u sterotipe da su žene lažljive manipulativne kučke , a da bude sve gore ne postoji ženska organizacija koja se zalaže za to , čak su vrlo retke kritičarke toga.

Kakav crni DNK? :ohmy Ljudi, kasnite, odavno DNK nije ono što te oslobađa Alimentacije. Stavljao sam linkove, ovde ili na onoj temi o ženama koju su mi iz nekog razloga izbrisali Moderatori...

Trenutno se raspituju kod advokata da li mogu da ti se uvale na Alimentaciju ako im pričuvaš dete na 2 sata dok skoknu na predavanje:

slika

Ali, kome pričati? Meni izbrisali Temu a samo sam Linkove stavljao, bez ikakvog komentara, opaske ili izjave... ili matori (preko 50) pa nisu u stanju da pojme kolike su promene nastupile (jebiga, kad odrasteš, formiraš se i veći deo života provedeš u kakvim-takvim ostacima Patrijarhata onda sve razvaš prema svojim Iskustvima) ili white knights koji ne daju da Činjenice koje gule sa žene anđeoski sloj dobiju pažnju...

Ovo je već nešto:

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2021, 12:44 

I kakvi su bili odgovori na ovo gore?
Ovo je fake, sumnjam u ovo.

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2021, 14:34 

joe enter je napisao/la:

Kakav crni DNK? :ohmy Ljudi, kasnite, odavno DNK nije ono što te oslobađa Alimentacije. Stavljao sam linkove, ovde ili na onoj temi o ženama koju su mi iz nekog razloga izbrisali Moderatori...

Trenutno se raspituju kod advokata da li mogu da ti se uvale na Alimentaciju ako im pričuvaš dete na 2 sata dok skoknu na predavanje:

slika

Ali, kome pričati? Meni izbrisali Temu a samo sam Linkove stavljao, bez ikakvog komentara, opaske ili izjave... ili matori (preko 50) pa nisu u stanju da pojme kolike su promene nastupile (jebiga, kad odrasteš, formiraš se i veći deo života provedeš u kakvim-takvim ostacima Patrijarhata onda sve razvaš prema svojim Iskustvima) ili white knights koji ne daju da Činjenice koje gule sa žene anđeoski sloj dobiju pažnju...

Ovo je već nešto:

A kad ti dođe takva sa mačem da je ženiš, onda bi neku finu, kulturnu. I tako u krug...

Ti si Iki jedna mizogena iskomplesirana kukavica, demoniziraš žensku seksualnost jer se iste plašiš kao đavo krsta.

Bježi s teme, sakrij se bolje u mišiju rupu. Tamo ti nitko neće slomiti nejako srdašce, a možeš i plakati do mile volje. :D

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2021, 15:37 

zaba1111 je napisao/la:

Ako još nije ušlo u sudove - ući će ubrzo. Ako je ludilo kao "silovanje pogledom" (stavljao sam linkove) počelo da ulazi u Pravni sistem; ako su Predbračni ugovori počeli uveliko da se cepaju; ako su onom Kanađaninu naredili da plaća izdržavanje iako nije bio ni oženjen, ni veren a čak ni živeo sa tom ženskom (stavljao linkove); ako u Francuskoj razmatraju zajednički proveden vikend kao osnovu za polaganje prava na imovinu; ako u jednom Zanzibaru Evrope kakav je Srbija ideš u zatvor zbog KOMPLIMENTA i ispričanog Vica (stavljao sam linkove) - šta misliš, kolilko će trebati da i to zaživi?

Prestonice Argentine,

ti si Soyboy white knight kukavelj i takvi kao ti zaslužuju sve što im žene urade. Trunku nam žao biti neće - naprotiv, uživaćemo gledajući i podsticati ih da vas što temeljnije unište (kao da njima treba podsticaj za to! :smijeh )... :devil2

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2021, 15:47 

zaba1111 je napisao/la:

Ako još nije ušlo u sudove - ući će ubrzo. Ako je ludilo kao "silovanje pogledom" (stavljao sam linkove) počelo da ulazi u Pravni sistem; ako su Predbračni ugovori počeli uveliko da se cepaju; ako su onom Kanađaninu naredili da plaća izdržavanje iako nije bio ni oženjen, ni veren a čak ni živeo sa tom ženskom (stavljao linkove); ako u Francuskoj razmatraju zajednički proveden vikend kao osnovu za polaganje prava na imovinu; ako u jednom Zanzibaru Evrope kakav je Srbija ideš u zatvor zbog KOMPLIMENTA i ispričanog Vica (stavljao sam linkove) - šta misliš, kolilko će trebati da i to zaživi?

Prestonice Argentine,

ti si Soyboy white knight kukavelj i takvi kao ti zaslužuju sve što im žene urade. Trunku nam žao biti neće - naprotiv, uživaćemo gledajući i podsticati ih da vas što temeljnije unište (kao da njima treba podsticaj za to! :smijeh )... :devil2

Kome nama? Rainbow sekciji Đujićevog unučeta? =))

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2021, 15:29 

Naivni se nadaju da "će to ići donekle pa će stati"... ne, ludilo nema granicu. Da ima - ne bi bilo Ludilo.

French Activists Try to Rescue Sex Dolls From 'Rape'

https://jezebel.com/french-activists-tr ... 1823923290

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2021, 17:51 

Naivni se nadaju da "će to ići donekle pa će stati"... ne, ludilo nema granicu. Da ima - ne bi bilo Ludilo.

French Activists Try to Rescue Sex Dolls From 'Rape'

https://jezebel.com/french-activists-tr ... 1823923290

Nisu one lude koliko si ti glup. :zubati

Jednostavno, nije im u interesu da muškarci obave to što imaju na lutkama, već da dođu kod njih.

Po njihovim (ženskim) uvjetima.

Svaka strana vuče uže na svoju stranu što bolje može, to je valjda jasno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 875 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: