HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 18:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 190 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 02 ožu 2020, 07:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 25 sij 2020, 15:08
Postovi: 4051
Lokacija: Свет
Mar-kan je napisao/la:
podrinje je napisao/la:

Vama Hrvatima u suverenom Trokutistanu ni razbijanje Jugoslavije se baš nije isplatilo. A zdušno ste kao jedan išli Mesićevim i Alijinim stopama dezintegracije države. I, jel vredelo?

Muslimani mogu pokušati nešto u Srpskoj, ali im se to neće isplatiti. Vama ne znam šta da kažem, ne bih ja obuvao vaše cipele...

Aj ne kaki, dovoljno je što si klon...


Dobro jutro, šerife.

_________________
Долетеће бели голуб, једне зоре ране...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 02 ožu 2020, 19:28 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 stu 2014, 21:01
Postovi: 1588
šukrija je napisao/la:
Lik očigledno misli na HB koja je kao pod okupacijom IS. Totalna glupost, niđe veze.

To što nisam spomenuo RS, ne znači da i RS nije pod okupacijom ID. I srpski formalni entitet i hrvatski neformalni entitet, zajedno su pod okupacijom ID koja ima podršku zapadnih globalista da ruše srpsku i hrvatsku zemlju, odnosno borbu za slobodu i suverenost.
Čak šta više, smatram da su RS mnogo više uništili, zato što su iz godine u godinu razbijali dejtonski sporazum. Ono što nisu mogli u ratu, uspeli su u miru.
Cilj Islamske Države, nije da stanovništvom postanu većina, to čak ni na Kosovu i Metohiji nisu uspeli, već da gospodare celom unitarnom BiH.



podrinje je napisao/la:
Blitz je napisao/la:
Kao prvo niko ne govori o nekom bratstvu i savezništvu, niti o nekim inferiornim i superiornim Hrvatima.

Prosto iznosim činjenicu da Hrvatska ima svoje Kosovo, dakle hrvatsku teritoriju koja je pod okupacijom Islamske Države i to je to.

Ako je oluja morala da se plati tom hrvatskom teritorijom, neka to kažu svojim nacionalistima i ovim Hrvatima u HB, da su prodati.

Pazi i mi i Hrvati smo saradjivali sa Fikretovim muslimanima u Cazinskoj krajini, koji nisu hteli da stanu pod zastavu ID Alije, ali to ne znači da smo uvezali sudbine i zastave, već samo govori o muslimani i njihovoj medjusobnoj borbi i pobedi ID odnosno ISIL škole.


Kakva okupacija ID? Kakvo hrvatsko Kosovo?! Alo, čoveče... Jedino Kosovo koje oni imaju je na potezu između Kistanja i Vrlike, drugim rečima jedan bezmalo opusteli zaseok u Dalmaciji.


Znaš li ti srećo majkina pre svega, čiji si ti? Da te ne upuca neko greškom ko grlicu ako krene tarapana po Hercegovini. Ajde živ mi bio reši to sa sobom polako, pa nam javi šta si odlučio... Čuj njega prodani su, i? Šta su Srbi u toj priči, šlep služba?

Nema više burazerskih usluga vađenja kestenja iz vatre za "Slavensku braću" ni "kršćanske suradnje", opametili se Srbi pa brinu brigu svoju, a vi ostali šta ćete i kako ćete, odrasli ste ljudi...

Rešavajte.

Nema tu emocija ni malo, a kamoli neke suradnje i saradnje, jednostavno moraš da prihvatiš realnost, a to je da je sudbina RS vezana za sudbinu HB i obrnuto.
Svaki Srbin i Hrvat koji to ne može da shvati je ili izdajnik odnosno liberal i levičar ili retardirani idiot.
Da se ne lažemo postoji dosta Srba i Hrvata kojima je Kosovo odnosno HB kamen oko vrata, kako oni kažu i njih zanima samo SR i HR.

Ako Dodik ima dobre odnose sa Čovićem, a loše sa Izetbegovićem, to ti već govori kako stvari stoje na terenu.
Ako zapad mora da kazni Srbe da bi nosili žig genocidnosti, da bi RS bila genocidna, da ne bi mogla nikada da se otcepi, onda nije slučajno što su i Hrvati dobili žig ''male genocidnosti'' koji je zapad nazvao UZP, samo zato što HB nije entitet, a da jeste i njima bi Ahmiće proglasili za genocidni akt.
Ovako i oni su političkom odlukom kažnjeni, kako nikada ne bi dobili entitet, odnosno kako se nikada ne bi otcepili.

HB i RS u bilo kom evropskom poretku će imati usaglašene zakone koji će biti u skladu sa ovim regionom i Evropom. Muslimani odnosno ID nikada neće poželeti te zakone, zato što oni imaju islamske zakone koji su u sukobu sa zakonima nevernika, kako nas oni zovu.
Pošto nemaju nacionalni identitet, svaka sekularnost vodi ka razbijanju njihove pseudonacije. Jer Turcima je lako da budu nacionalisti kad znaju ko su i šta su, ali ovi znaju da su p0tur ce.

_________________
Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 03 tra 2020, 19:58 
Offline

Pridružen/a: 03 tra 2020, 19:26
Postovi: 2
Evo čitam i ne verujem koliko ljudi lupetaju...vidi da neki mlate o haplo grupama. Pritom i neznani šta su haplo grupe, kako taj sistem funkcioniše i kako se na osnovu njih određuje starost i poreklo populacije!
Jedan gore je naveo kako su I2 i R1a doseljenike grupe a R1b starosedelaca grupa...
Potpuno pogrešno...
Starost haplo grupa se matematički računa i za to postoje matematički modeli...a kao što svi znamo matematika je jedina apsolutna istina i kod nje nema delimično tačnih i polutačnih rešenja...ili je tačno ili nije!!!
E pa kad su stručnjaci izračunali starost svih haplo grupa oni su uzeli veoma jednostavan sistem označavanja i bez neke nauke velike čak i laik može na osnovu toga da približno odredi koja je haplo grupa iz kog vremena odnosno kad je nastala. Napomenuću: razmak između mutacija u haplo grupama je više hiljada godina, neke su se desile za 7-10 hiljada godina a neke čak za 15-20 hiljada godina...
Haplo grupe su obeležene slovima abecede i arapskim brojevima...poređane su po starosti i najstarija je haplo grupa A koja se vezuje za "genetskog Adama" i koji nema veze sa onim Biblijskim Adamom!
I tako redom...A>>>B>>>C>>>D>> i redom a koliko ja poznajem Abecedu slovo "i" je znatno pre slova "r"...tako da je to lako. Haplo grupa I2 je mnooogo starija od grupa R1a kao i R1b...pritom R1a je starija(malo) od R1b...same oznake to govore a to su slova "a" i "b".
Haplo grupa I2 je još iz starijeg kamenog doba! Dog ove druge dve su od prilike sa granice mlađeg kamenog doba i gvozdenog doba...
E sad kako se određuje koliko je dugo neka grupa na određenom prostoru...na osnovu starosti grobova(skeleta) nađenih, a to se opet izračunava matematičkim metodama uz pomoć poluraspada radioaktivnog ugljenika tricijum koji svako živo stvorenje ima u sebi. Kao i predmeti takođe! Tačnost je poprilično velika posebno u zadnjih par decenija kad je nauka napredovala.
Tako da molim Hrvate da ne lupetaju bar o onome što matematički može da se proveri u svakom trenutku!
Ostale stvari koje tvrdite neću osporavati dok ih matematika i fizika ne budu potvrdile ili opovrgnule!
Ako neko sumnja u poreklo Hrvata rado ću mu objasniti kako to sam da utvrdi i proveri! Nije uopšte teško, dovoljno je poznavanje matematike 7. razreda osnovne škole!
Napominjem da Matematika(Fizika) nikad ne lažu a to svi znamo!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 03 tra 2020, 20:18 
Offline

Pridružen/a: 03 tra 2020, 19:26
Postovi: 2
Moram da se ogradim odmah...Šarićeve tvrdnje su jako diskutabilne čak i za većinu Srba...
Tako da dok ih ne potvrdi neko kopetentan...ne verujem ni ja.
Sa druge strane ovo što sam pričao o genetici, odnosno o Haplo grupama je dokazana stvar i to ne može niko osporiti!
Da u zvaničnoj istoriji Hrvata i Srba ima ceo niz nelogičnosti koje se direktno suprotstavljaju genetici i to je činjenica zdravorazumska...ali to sve treba neko doooobro da analizira i koriguje!
Jer ovde neko laže...i to debelo...ili oni koji podučavaju zcaničnu istoriju...ili oni koji pokušavaju da je kao takvu ospore. Ne kažem da su ovi drugi potpuno u pravu ali genetika kaže da nisu ni ovi zvanični istoričari ništa više tačni. Po sredi su neke opšte stvari koje za noviju istoriju nemaju preveliki značaj a recimo jedna od spornih tvrdnji je doseljavanje južnih Slovena (Srba,Hrvata,Bugara,Makedonaca,Bošnjaka, Crnogorca) na Balkan u 7 veku. Jer ako to nije tačno bar pola tih nacija onda nepostoji nego su veštački proizvedene što je i dovelo do svih ratova i istrebljenja međusobno!
Moje mišljenje je da to treba jako ispitati i na kraju saopštiti koje nacije su starosedelačke a koje su došle(ako takvih uopšte ima) a koje su veštački napravljene pa samim tim su bez prava da one druge osporavaju!
Mislim da je to u najvećem interesu pre svega muslimanima iz Bosne koji sebe nazivaju Bošnjaci...jer su oni najspornija grupa od svih!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 18 tra 2020, 12:00 
Offline

Pridružen/a: 07 tra 2020, 18:32
Postovi: 2
Zanimljivo https://www-hop-com-hr.cdn.ampproject.o ... asoidom%2F


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 30 stu 2020, 02:12 
Offline

Pridružen/a: 30 stu 2020, 01:55
Postovi: 1
Ovo je najnovije od Gorana Šarića i izazvalo je pravu euforiju:

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=1772572

Sada malo objašnjenja njegovog fenomena:

Goran Šarić je došao pod uticaj verovanja Miroljuba Petrovića, što ga je dovelo u sukob sa katoličanstvom i uskoro sa hrvatskim entitetom, pa je svoju potrebu za identitetom zadovoljio kroz identifikaciju sa srpskim entitetom. Ono priznanje i laskanje koje nikada ne bi ostvario kod svojih sopstvenih, pronašao je u poltronisanju Srbima i laskanju svemu onome što bi prosečan Srbin želeo od njega da čuje. U suštini, potreba čoveka da se bude neko i nešto, ne samopožrtvovanim radom, već kiteći se tuđim perjem i identifikacijom sa vrednostima predaka, zajednice kojoj pripada, itd, jeste izraz nezrelosti lilčnosti i koren našeg balkanskog primitivizma, bez obzira o kojoj naciji je reč. Gorana Šarića odlikuju iste zablude kao i Miroljuba Petroviča, a one su objašnjenje vrlo dobro na ovom linku:

http://svetlost.org/o-miroljubu-petrovicu.htm


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 30 stu 2020, 21:58 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 31 svi 2020, 15:38
Postovi: 4966
Goran Saric je osoba s visokom neuroticnosti. To mu se moze vidit po govoru tila, trzajevima ociju, mahanju rukama, sklonosti virovanju i fokusiranju na zavjere ka i njegovoj netoleranciji prema sivim zonama i misterijima zivota koje ga tiraju da ih popuni NECIM makar to nesto nama ostalima zvucalo suludim.

Lik je opisao kako je bia izgubljen, samo enciklopedija nekih informacija koje same po sebi nemaju smisla a onda ga je sredio njegov 'duhovni otac' Bogosav u Beogradu i 'objasnia' mu da je mitologija i poluistina temelj svakog vitalnog naroda.

To je argument 'noble lie' ili bile lazi o kojoj je govorio Platon. Esencijalno, nije bitna prica tj detalji teologije, bitno je da ljudi viruju u listu stvari koja je etnocentricna.

Stavovi Sarica su otprilike slideci:

1.) Hrvatstvo je konstrukt i vise identitet jednog teritorija a ne naroda. Otprilike ka sta je Italija misavina nevezanih naroda od Sicilijanaca koji su misavina Arapa i Grka, juzne Italije koja je misavina Grka i Normana, centralne Italije di su ostatci Latina tj Rimljana, sjeverne Italije di su germanski Langobardi i Sardinije di su ljudi koji genetski nisu niti Indoeuropljani. Dakle u ocima Sarica Hrvatska je jedna izmisljotina na temelju antickog mita.

2.) Hrvatstvo je produkt zavjere Beca, potomaka katolickih Vlaha koji su prezirali pravoslavne Vlahe s kojima su njegovali tradiciju krvne osvete i krade stoke i interesnih skupina burzoazije Zagoraca i Zidova kojima su se interesi kosili s srpskim jer su ovisili o zapadnom kapitalu i izvozu na zapad a odnosi sa istokom su im bili nikakvi.

3.) Izraz Srbi se odnosio na sve Juzne Slavene ali i na razna nasumicna plemena unutar i van Europe... Srbija je majka svih naroda

4.) Juzni Slaveni su Iliri a Iliri su izvor civilizacije i njihovo pleme su Etruscani od kojih su Rimljani preuzeli kulturu i takoder su Grci preuzeli od njih.

5.) Katolicka crkva je preuzeta od strane marksista i globalista kojima je u interesu sta vise imigracije iz centralne Afrike jer je tamo oko 400m Krscana s dominantnom Katolickom crkvom, visokom revnoscu i visokim natalitetom.

6.) HDZovci su uglavnom amoralni apoliticki oportunisti kojima Hrvatstvo predstavlja marketinski spin da kradu.

Moje procjene ovih ideja:
1 krivo, Hrvatstvom se hvale brojni Hrvatski autori, u Dubrovniku, prezime Horvat i Horwath, imena Hrvatin, a i s obzirom da i sam tvrdi da su Hrvati starosjedioci zasto nemaju legitimitet bit svoji

2 brojni faktori su doprinosili prevazi Hrvatskog identiteta nad drugima, nista od ovog nije netocno no onda tako mozemo i govoriti o smislu Italije, Svicarske, Bjelorusije, Ukrajine... moga je prevladat Ilirski identitet tj Ilirski preporod no tko kaze da to nebi propalo ko i recimo Cehoslovacki identitet.

3 jedino ako se velika vaznost da zabunama i generalizacijama. Termin Wend se koristio za sve slavene, termin Vlah se koristio za Morlake, Arbanase, Aromune. Termini Slav (slave tj rob) i Serv (sluga) su koristeni za brojne narode isto ka sta se i termin Rimljanin koristi za Rumunje i Rome... cak su ih i sami prihvatili. Zamislite da Slaveni tj Sloveni tj Slovaci recu 'vi ste svi Sloveni, vama se treba upravljat iz Bratislave'. Apsurdno.

4 Rimljani su nastali od emigranata Troje a oni od Helena koji su dosli iz Azije, to je istina ka i da su genetski Etruscani bliski Ilirima tj danasnjim Balkancima. No da je Balkan bas originator svega je nategnuto.

5 postoje jake indicije da je ovo tocno... Isusovci su marksisti globalisti a ta struja dominira Katolickom crkvom sada i natirali su prethodnog papu Ratzingera da se makne i doveli ovog fra Che Guevarru i Isusovci cak i u Hrvatskoj ultra aktivno forsiraju globalizam i 'integraciju' sta vise uljeza a pogotovo 'dobre krscane' iz Afrike i Filipina. Vamo je u pravu.

6 uglavnom je u pravu... no cak i ja koji ne mogu smislit HDZ priznajem da postoje ljudi poput Andrije Hebranga i Davora Ive Stiera koji davaju neki minimum prihvatljivosti i teoretske mogucnosti da od HDZa bude nesto no ne racunam uopce.

Koliko god Saric ima neke fascinantne ideje od kojih su neke i korisne, pogotovo integracija antike i pogled na kler koji je blizi realnosti... osican duboko gadenje prema njegovoj oikofobiji, zaziranju od Hrvatstva... namjerno koristenje izraza 'ljudi s naseg prostora' umisto 'Hrvati' i to sta ne pokazuje ikakvu konkretnu odanost Hrvatstvu i osica se dovoljno komforno da klima glavom na protuHrvatske izjave njegovih sugovornika koji su cesto zestokih antiHrvatskih stavova u nekim Srpskim emisija.

Ovo mi je besmisleno. Tip je inteligentan i nije da ne moze doprinit 'nasim narodima' kako on voli rec. Izrazito je kontraproduktivno da se stavlja kontra nekih temeljnih ideja koje jednostavno idu i moraju ici ako si Hrvat... isto ka i sta postoje neke stvari koje idu i moraju ic ako si Srbin ili Izraelac.

Recimo nema smisla da si Izraelac koji drzi da je nelegitiman Zionizam. Nema smisla da si Srbin koji drzi da su nelegitimna djela Srba spram x ili y naroda. Jednostavno, prirodno je i adaptivno da se drzis perspektive SVOG naroda. Takoder svim Hrvatima je neupitna dogma da je Oluja vise manje akcija protiv kriminalaca koji su se ponili dislojalno i tjt. Kad ti se brat potuce s nekim i onda se obojica pravdaju da je drugi kriv i ne znas kome virovat, adaptivno je virovat tj odlucit virovat svom bratu.

U svim ovim pricama postoji siva zona no jednostavno, prirodno je zauzeti svoju stranu... osim ako si oikofob a oikofobija tj zaziranje od vlastitog i poznatog ima visoku korelaciju s raznim psihickim poremecajima. Milanovic izgleda, drzi da je Hrvatska 'slucajna nacija' pa je sposoban zauzet stranu te nacije cak i kad bi mu bilo lakse da je ne zauzima.

Saricu koji zeli ojacat da ljudi cijene svoju demografiju i ideju nativnosti Europe te da se obrane protiv zamjene stanovnistva zbilja nema smisla otirat ca 95% Hrvata i 100% onih koji bi bili receptivni na te poruke o antickoj povijesti, demografiji, antimigrantskim stavovima (desnici). Ljevica i liberali su anti tradicionalni i ne zanima ih ni tradicija koja je i dalje ziva kamoli ona koja je nestala prije 2500 godina. S druge strane Srbi ce ipak imat odredenu prirodnu skepsu prema tako neobicnoj pojavi poput njega. Dakle tip je samog sebe diskreditira i to skroz nepotrebno... jer ne moze odolit

Dakle oikofobija velika

_________________
Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 30 stu 2020, 22:08 
Offline

Pridružen/a: 12 kol 2020, 08:27
Postovi: 1595
Lik je i fizički bolestan. Raspada se.

Inače je neobrazovan tip koji se samo na balkanu može prodavat ko povijesničar. Studira je nekakvu teologiju i pitanje je jel i to uspio završit. Novi jovan deretić, kralj nepuloza i mitomanije.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 30 stu 2020, 23:30 
Offline

Pridružen/a: 04 srp 2019, 22:20
Postovi: 3546
Moguće da je iz miješanog braka, žrtva klasičnog etnomazohizma, podložan bizantinski fabriciranoj propagandi... Druga opcija je da se radi o ubačenom agentu infiltratoru, samo ne znam kome, njima ili nama...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 05 pro 2020, 18:17 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 12:56
Postovi: 9973
Tipični autošovinist, a lovu uzima tamo daleko pričajući bajke koje vole slušati

_________________
Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 05 pro 2020, 19:52 
Offline

Pridružen/a: 30 sij 2012, 17:47
Postovi: 4042
Šarlatan i redikul. Gost Mišakove emisije.

_________________
(*_*)


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 05 pro 2020, 19:54 
Online
Avatar

Pridružen/a: 01 kol 2020, 11:37
Postovi: 15481
Nit je povjesničar nit je hrvatski.
Srpski teolog

_________________
Broj učenika u osnovnim školama u USK
2013/2014 - 25,758
2023/2024 - 15,503


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 05 pro 2020, 20:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 31 svi 2020, 15:38
Postovi: 4966
Purger111 je napisao/la:
Moguće da je iz miješanog braka, žrtva klasičnog etnomazohizma, podložan bizantinski fabriciranoj propagandi... Druga opcija je da se radi o ubačenom agentu infiltratoru, samo ne znam kome, njima ili nama...


Ne mora netko bit potomak Srba da se prikloni njima, i to potpuno, unatoc religiji, unatoc obitelji.

slika
slika

http://slavicnet.com/pls/ije/forum_v5.s ... t?id=25338
Autor ovog je bivsi clan VRS Vukovarac sa slavicneta, Katolik, potomak poginulog branitelja clana 204. Vukovarske brigade i sin zene koja je civilna zrtva srpskih logora. Ovakvih primjera ima dosta.

Tribas citat Starcevica o ovoj temi. Ne radi se tu o obiteljskoj lozi.
Radi se prvenstveno o ideji i emociji... tako prica Goran Saric.

Pitali su ga dali ima Srpskih predaka i ponosno je rekao da ima neki sukun sukun dida... dakle nije iz misanog braka, da svi toliko istrazuju ko zna sta bi nasli.

Reka je da dok su mu starci radili, dali su ga nekoj zestokoj HDZovki da ga cuva i ona ga je ucila da mrzi Srbe i Muslimane. On je grozno mrzia nju i tu neku sredinu kojoj ona (i valjda starci mu) pripadaju. Uzet u obzir da je on tada bia taman u predskolskoj i ranoj osnovnoj za vrime rata. To su bile neke formativne godine. Onda je upisa teologiju i pocea istrazivat svasta i to ga je odvelo do Beograda di je 'svatia' ideju Svetosavlja i kaze da je to odlicno.

Dakle radi se o osobi koja je mozemo rec od starta imala jedan bunt prema HDZovcima koji su prvo bili dousnici partije i komunisti, onda nacionalisti a danas su globalisti libtardi. Poistovjecivanje Hrvatstva s HDZom je budalastina zesca.

Ko zna mozda ako bude ima Srpkinju curu i slomi mu srce ce se vratit Hrvatskoj stvari. :zastava_Hrvata

_________________
Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 05 pro 2020, 20:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 26 stu 2020, 15:23
Postovi: 13278
Šarlatana ima svakakve vrste. Ne treba se oko toga puno uzrujavati. Neš ti. Nek radi šta mu luda glava hoće.

_________________
HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 06 pro 2020, 00:26 
Offline

Pridružen/a: 10 vel 2018, 15:56
Postovi: 2950
Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
Velebit je napisao/la:

Ne mora netko bit potomak Srba da se prikloni njima, i to potpuno, unatoc religiji, unatoc obitelji.

slika
slika

http://slavicnet.com/pls/ije/forum_v5.s ... t?id=25338
Autor ovog je bivsi clan VRS Vukovarac sa slavicneta, Katolik, potomak poginulog branitelja clana 204. Vukovarske brigade i sin zene koja je civilna zrtva srpskih logora. Ovakvih primjera ima dosta.

Tribas citat Starcevica o ovoj temi. Ne radi se tu o obiteljskoj lozi.
Radi se prvenstveno o ideji i emociji... tako prica Goran Saric.

Pitali su ga dali ima Srpskih predaka i ponosno je rekao da ima neki sukun sukun dida... dakle nije iz misanog braka, da svi toliko istrazuju ko zna sta bi nasli.

Reka je da dok su mu starci radili, dali su ga nekoj zestokoj HDZovki da ga cuva i ona ga je ucila da mrzi Srbe i Muslimane. On je grozno mrzia nju i tu neku sredinu kojoj ona (i valjda starci mu) pripadaju. Uzet u obzir da je on tada bia taman u predskolskoj i ranoj osnovnoj za vrime rata. To su bile neke formativne godine. Onda je upisa teologiju i pocea istrazivat svasta i to ga je odvelo do Beograda di je 'svatia' ideju Svetosavlja i kaze da je to odlicno.

Dakle radi se o osobi koja je mozemo rec od starta imala jedan bunt prema HDZovcima koji su prvo bili dousnici partije i komunisti, onda nacionalisti a danas su globalisti libtardi. Poistovjecivanje Hrvatstva s HDZom je budalastina zesca.

Ko zna mozda ako bude ima Srpkinju curu i slomi mu srce ce se vratit Hrvatskoj stvari. :zastava_Hrvata


Treba se sjetiti Đure Vilovića, katolički raspop, koji je bio ključna osoba četničkog pokreta u NDH. Izbjegao je kaznu 1945. Pred smrt je stalno plakao, a žena mu i majka njegovog sina kojeg je poveo u četnike nikad sinu nije otišla na grob. Hrvat koji je postao posrbica.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 10 pro 2020, 09:06 
Offline

Pridružen/a: 10 pro 2020, 08:37
Postovi: 2
https://youtu.be/yfGqRVDHw_U


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 11 tra 2021, 17:38 
Offline

Pridružen/a: 11 tra 2021, 16:41
Postovi: 3
Ja mislim da taj Goran Šarić ni sam ne zna tko je i što je. On tvrdi da su njegovi doselili iz Crne Gore u Hercegovinu, pa iz Hercegovine u Dalmaciju, pa iz Dalmacije u Liku, pa iz Like u Rijeku. Pa su malo iz Zadra porijeklom , pa ipak iz Šibenika. Pa ide priča o Beranama. Toliko toga je zapetljao da ni crni vrag više ne bi skužio koja je nacionalnost te familije. Otac mu se zove Vladimir Šarić i ateist je. Po imenu Vladimir ne možemo procijeniti ništa jer to ime postoji jednako i kod Hrvata i kod Srba. Kada bi znali ime njegovog djeda i pradjeda puno lakše bi zaključili jesu li Hrvati ili Srbi. Inače prezime Šarić postoji u Zadarskoj županiji u mjestima Biograd, Pakoštane, Drage, Turanj, Vrana, svi su Hrvati i katolici. U Šibensko-kninskoj županiji konkretno u općini Kistanje sam čuo za nešto malo Šarića koji su Srbi pravoslavni. Osobno sam razgovarao sa Goranom Šarićem na Facebooku i Instagramu. Prvo mi je rekao da se izjašnjava kao Hrvat na popisu stanovništva a onda je tvrdio da nikad nije rekao za sebe da je Hrvat. Kada sam ga pitao za njegovog oca i djeda odnosno šta oni kažu kojem narodu pripadaju rekao je da ne može o tome pričati. Čudna osoba definitivno.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 11 tra 2021, 17:40 
Offline

Pridružen/a: 11 tra 2021, 16:41
Postovi: 3
Goran Šarić kada priča o Jasenovcu uvijek kaže da je to bio genocid a to što su četnici i partizani ubili možda i više Hrvata nego ustaše Srba to Šarić niti ne spominje, po njemu to nisu ni obični zločini a kamoli genocid. Zanimljiva je i usporedba Jasenovac i Srebrenica. Za Jasenovac ne postoji ni jedna presuda nekog suda da je to genocid a za Srebrenicu postoji nekoliko presuda u Hagu da je genocid, pa ipak Šarić nikada nije rekao da su Srbi u Srebrenici napravili genocid, ponekad kaže da to jest bio zločin ali nikad još nije upotrijebio riječ genocid unatoč presudama ne bošnjačkog suda nego međunarodnog. Ne znam što rade domoljubi i desne opcije u Rijeci. Valjda i tamo postoje neke udruge hrvatskih branitelja, navijači Armada, stranke kao što su HDZ i Domovinski pokret. Zašto se ne suprostave Šarićevoj četničkoj
antihrvatskoj propagandi ? Što mu ne pokucaju na vrata ? Da taj monstrum živi u Splitu imam osjećaj da bi odavno završio kao vaterpolisti Crvene Zvezde.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 11 tra 2021, 19:34 
Offline

Pridružen/a: 30 lip 2016, 15:26
Postovi: 7774
Dudu je to najbolje objasnio, lik je psihički bolesnik koji u Srbiji može širiti te svoje teorije jer kod njih to prolazi kao i svaki ekstremizam. Tamo njih je Informer najčitaniji kao i Kurir iako imaju bijedne argumente.

Nebitno je radi li to iz materijalne koristi, cure ili bolesti.

mora platiti


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 11 tra 2021, 19:39 
Offline

Pridružen/a: 30 lip 2016, 15:26
Postovi: 7774
Velebit je napisao/la:
Purger111 je napisao/la:
Moguće da je iz miješanog braka, žrtva klasičnog etnomazohizma, podložan bizantinski fabriciranoj propagandi... Druga opcija je da se radi o ubačenom agentu infiltratoru, samo ne znam kome, njima ili nama...


Ne mora netko bit potomak Srba da se prikloni njima, i to potpuno, unatoc religiji, unatoc obitelji.

slika
slika

http://slavicnet.com/pls/ije/forum_v5.s ... t?id=25338
Autor ovog je bivsi clan VRS Vukovarac sa slavicneta, Katolik, potomak poginulog branitelja clana 204. Vukovarske brigade i sin zene koja je civilna zrtva srpskih logora. Ovakvih primjera ima dosta.

Tribas citat Starcevica o ovoj temi. Ne radi se tu o obiteljskoj lozi.
Radi se prvenstveno o ideji i emociji... tako prica Goran Saric.

Pitali su ga dali ima Srpskih predaka i ponosno je rekao da ima neki sukun sukun dida... dakle nije iz misanog braka, da svi toliko istrazuju ko zna sta bi nasli.

Reka je da dok su mu starci radili, dali su ga nekoj zestokoj HDZovki da ga cuva i ona ga je ucila da mrzi Srbe i Muslimane. On je grozno mrzia nju i tu neku sredinu kojoj ona (i valjda starci mu) pripadaju. Uzet u obzir da je on tada bia taman u predskolskoj i ranoj osnovnoj za vrime rata. To su bile neke formativne godine. Onda je upisa teologiju i pocea istrazivat svasta i to ga je odvelo do Beograda di je 'svatia' ideju Svetosavlja i kaze da je to odlicno.

Dakle radi se o osobi koja je mozemo rec od starta imala jedan bunt prema HDZovcima koji su prvo bili dousnici partije i komunisti, onda nacionalisti a danas su globalisti libtardi. Poistovjecivanje Hrvatstva s HDZom je budalastina zesca.

Ko zna mozda ako bude ima Srpkinju curu i slomi mu srce ce se vratit Hrvatskoj stvari. :zastava_Hrvata

Može li link za ovog lika?

Srbija uglavnom ima pun *** psihičkih bolesnika i kod njih je šovinizam normalan, to ti je kao kad onaj prijeđe na Islam a Hrvat katolik i desničar.

Mnogi su pukli zbog soroševaca i raznih anacionalnih opcija u Hrvatskoj i ponašaju se tako, možda imaju osobne primjere itd.

Treba ih liječiti elektrošokovima


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 11 tra 2021, 20:16 
Offline

Pridružen/a: 11 tra 2021, 16:41
Postovi: 3
Ovo je Facebook profil od Gorana Šarića https://m.facebook.com/profile.php?id=1 ... ent_filter


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 11 tra 2021, 21:30 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 09 tra 2017, 21:00
Postovi: 3201
Ovaj sve luđi i luđi kako vrijeme ide. Nadmašit će i šešelja i deretića.

_________________
5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 15 tra 2021, 17:05 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2021, 15:41
Postovi: 763
Ali zato Ljubić , Bujanec , Dujmović , Jurič i Martinović , prema Srbima uvek šalju poruke mira ,ljubavi ,suživota i tolerancije ,jeli tako bobi , ali je problem što Srbi ne primećuju te milozvučne poruke


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 06 kol 2022, 12:23 
Offline

Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17
Postovi: 7949
Lokacija: Сарај Чадор
Ko je zaista Goran Šarić? Miljenik happy televizije i srpskog medijskog prostora.

_________________
Skidanje okova je imperativ.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Goran Šarić takozvani "hrvatski povjesničar"
PostPostano: 06 kol 2022, 13:05 
Offline

Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58
Postovi: 7447
Lokacija: Nizza, Naissus...
Amiđa je napisao/la:
Ko je zaista Goran Šarić? Miljenik happy televizije i srpskog medijskog prostora.

Agent provokator VSOA.

Podmladak Vjekoslava škembonje.

_________________
Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva
https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 190 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 63 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO