|
|
Stranica: 61/70.
|
[ 1750 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 27 tra 2021, 19:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
weasel je napisao/la: BBC je napisao/la:
I kako bi to riješilo ijedan problem ? 3 naroda se mrze i tu nema pomoći osim razlaza.
Mrzit ćete se još par godina dok posve nestane prijetnja rata. Ti su glup. Ti nisi u stanju Srbe prestati mrziti a u Varti očekuješ čuda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 28 tra 2021, 12:39 |
|
|
Citat: U Banjoj Luci danas je počela sjednica Narodne skupštine RS, a uvojen je i dnevni red na kojem se nalazi tačka “Pokretanje inicijative za razgovor i dijalog između strana Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine, kao i tri konstitutivna naroda Srba, Hrvata i Bošnjaka o mogućim rješenjima za BiH”. https://www.klix.ba/vijesti/bih/narodna ... /210428050  Nažalost, pošto smo mi pravoslavna država, ova tačka dnevnog reda će doći na razmatranje tak iza Vaskrsa. Mi kad je Vaskrs danima ne radimo nego samo sjedimo, jedemo i pijemo. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 28 tra 2021, 13:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: U Banjoj Luci danas je počela sjednica Narodne skupštine RS, a uvojen je i dnevni red na kojem se nalazi tačka “Pokretanje inicijative za razgovor i dijalog između strana Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine, kao i tri konstitutivna naroda Srba, Hrvata i Bošnjaka o mogućim rješenjima za BiH”. https://www.klix.ba/vijesti/bih/narodna ... /210428050  Nažalost, pošto smo mi pravoslavna država, ova tačka dnevnog reda će doći na razmatranje tak iza Vaskrsa. Mi kad je Vaskrs danima ne radimo nego samo sjedimo, jedemo i pijemo.  Vi niste pravoslavci nego Svetosavci, otpadnici!
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 28 tra 2021, 13:45 |
|
|
BBC je napisao/la: weasel je napisao/la: Mrzit ćete se još par godina dok posve nestane prijetnja rata. Ti su glup. Ti nisi u stanju Srbe prestati mrziti a u Varti očekuješ čuda. Ti si također, iznimno inteligentan Lijepo sam napisao što očekujem, družit ćete se još kojih 10-20 godina dok nestane i najmanja šansa rata pri razlazu. Uostalom gdje se tebi žuri, nisi li ti ispalio za EU koju mrziš svakim drugim postom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marko80
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 28 tra 2021, 13:56 |
|
|
|
Kazu neki da im je Aida najbolji ekonomski projekt. Da ce im to omoguciti da i narednih 30 godina samo vicu "genocid, genocid - Aida" i da nece morati nista raditi, nego da ce zivjeti od humanitarne pomoci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 29 tra 2021, 09:50 |
|
|
I više je nego jasno da su non paperi iz EU kuhinje. Citat: Kramon: Јužni Tirol mogući model za sjever KosmetaSpecijalni izvjestilac EU za Kosovo Viola fon Kramon izjavila je da bi status Јužnog Tirola u Austriji mogao da bude uspješan model za sjeverni dio Kosova i Metohije, ali da bi morao da uzme u obzir specifičnosti situacije na terenu. Govoreći o navodnom francusko-njemačkom non-pejperu, Fon Kramonova je rekla da ono što je predloženo u tom dokumentu izgleda kao status Јužnog Tirola u Italiji, kojim su riješeni bilateralni problemi Italije i Austrije. - To može biti uspješan model, ali mora da bude personalizovan i uzme u obzir specifičnosti situacije na Kosovu - navela je Fon Kramon. Ona je izrazila nadu da će dijalog Beograda i Prištine biti odblokiran nakon posjeta Briselu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, prenosi prištinski Repoteri. Fon Kramonova je pozvala evropsku diplomatiju da poveća nivo koordinacije kako bi se izbjegli nesporazumi i naglasila da je "srećna što su ideju o razmjeni teritorija već odbile SAD i EU". https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=430366 Naravno mogu se jebati sa tim svojim prijedlogom al odlično je što se u EU razmišlja o završetku podjele Jugoslavije.  Znaju dobro da ova rupa pod nazovom zapadni Balkan neće ući u EU dok se ne riješe pitanja koja prave probleme decenijama ako ne i vjekovima. Naravno BiH i Kosovo su najveći problemi.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 29 tra 2021, 14:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Naravno mogu se jebati sa tim svojim prijedlogom al odlično je što se u EU razmišlja o završetku podjele Jugoslavije.  Znaju dobro da ova rupa pod nazovom zapadni Balkan neće ući u EU dok se ne riješe pitanja koja prave probleme decenijama ako ne i vjekovima. Naravno BiH i Kosovo su najveći problemi. A gle, poanta je da EU slabi, UK-lešinari su već vani. Onda je bolje sam riješiti probleme u susjedstvu nego da ih riješi neko drugi. Al ozbiljno, prošlo je preko 25 godina od rata. To ti je juga 71, kada je slomljeno hr. proljeće. Polako, ali sigurno prema kraju. Ovo sigurno neće trajati još 20 godina, niti će biti rata na kraju mini-yu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 22:50 |
|
|
Ceha je napisao/la:  Banovina 2.0. Rekao Milošević da će dati Cazin, Srbi održali riječ  Ovo malo zeleno može njima otić. Salveta je tu  Naj bliže realnosti makar još uvjek tako ne izgleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 23:03 |
|
|
Nebula je napisao/la: weasel je napisao/la: Čitav taj rep zapadno od SBK za vas neće smisla imati, u tom prostoru neće uskoro biti 100k Muslimana.
Velik teritorij a malo ljudi, bolje vam je to žrtvovat i podebljat filđan.
Ae Tako i ja razmišljam. Ali ako vi niste spremni žrtvovati enklave u SBK gdje ste 20% rođenih zašto bi mi žrtvovali cijeli kanton. Nema logike. PS: ovo "ae" mi je pravo kul  Da, ali ti si uzeo veliki prostor Hrvatima bez da si išta ponudio u zamjenu? Istovremeno ništa ne tražiš od Srba, vidio sam objašnjenje zašto, ali takva vas je politika devedesetih dovela tu gdje sada jeste, sa takvom politikom srljate u potpunu propast. Zadnji put kad sam bio na forumu zapamtio sam te kao jednog od realnijih i normalnijih Bošnjaka? Znači preostaje prepustiti stvari vremenu da radi za nas, kako su tu već neki zaključili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 23:14 |
|
|
Nebula je napisao/la: HHerceg je napisao/la: To ne govori da si ti normalan već da ste svi retardirani. Objani svojima tko im je oslobodio brda oko Sarajeva i koliko nas je to % koštalo. koliko vas je koštalo? Daj cifru poginulih u akcijama za osvajanje Šipova i Mrkonjića? A ja ću onda staviti cifru stradalih od 92-ge do 95-te da bi Hrvatska dobila vremena da se spremi za Oluju. Bošnjaci su slomili zube velikoj Srbiji. Najviše municije, granata i poginulih imaju u borbi sa nama. Neuporedivo najviše. A da ne spominjemo uništenu industriju (Unis, Energoinvest, Šipad itd) koja ne bi bila uništena da smo ostali po strani i pustili vas da se koljete. PS: okolinu Sarajeva smo dobili za Srebrenicu. To svako zna. Ostali ste vi po strani na početku rata kad je Alija rekao "ovo nije naš rat" pa ste dobili što ste dobili Srebrenicu i ostalo. A što se tiče dobivanja vremena za Oluju? Trebali smo još malo pričekati sa Olujom, uzet u ruke kikiriki i kokice dok se vi rokate i pičekati 2-3 mjeseca, i što misliš kako bi stvari izgledale nakon toga?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 23:23 |
|
|
Nebula je napisao/la: Sve vjere su ovdje nametnute od nekog okupatora. Prije ili kasnije Vaša vjera je nametnuta od okupatora, naš nije, mi smo svoju prihvatili nakon dolaska na ove prostore i upoznavanja sa njom. Malo pročitaj i prouči Hrvatsku povijest, a u nekoj mjeri je to i vaša povijest. Nije tema, ali mi nije jasno kako nevjernici objašnjavaju Međugorje? Mi to izmislili radi turizma? Pa izmislite i vi, treba vam, gladni ste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 23:29 |
|
|
Belski je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako znaš? Možda nam svima jebe mater.  Nimoj se skrbiti opet ti rečem. Ako ti ikad takovo ča rečem, sigurno ćeš me razumiti. Samo to nije moja navada. I nije ti mater kriva ča ti ništo znaš ili ne znaš. Va tvojoj je dobi to osobna stvar človika. Ili imaš ili nimaš volje učiti i svit oko sebe spoznavati. Tu ću stati, nima potribe dalje trolati ovu temu jer je sama po sebi zanimljiva i prez raspri o hrvatskom jaziku. Svaka čast kad ste uspjeli očuvati ovo znanje starog načina govora u ovom modernom vremenu. Ja razumijem svaku rječ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 23:38 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: @Nebula Ne gubi vrijeme na objašnjavanje i pravdanje. Nemaš kome i nemaš s kim. Oni su došli ovdje i inače da rade kavgu. Ignoriraj budale. Ako hoćeš da ih spriječiš kad napadnu, brani se. Nećemo mi vas napadati, nismo niti u prošlom ratu, ako se nesjećaš, vi ste krenuli prvi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 23:46 |
|
|
|
A gle, ja sam za dogovor.
Vrijeme hrvatstva Subotice je nažalost davno prošlo. Većinu granica smo uredili, što se može napraviti u BiH, napravit će se. CG je druga država. Hrvatskoj je u interesu jadransko-jonska autocesta, zna se tično što nas zanima tu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 23:48 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pred Oluju se drži 36% pola mi, pola oni. Zauzeli su nam oko 6%, po 3% u srednjoj Bosni i po 3 u sjevernoj Hercegovini. Prije toga su bili na 12%. Računaj si da su Grahovo i Glamoč oko 3%. Dakle, mi smo imali 21, oni 12. Samo u tih naših 21% su i njihove selendre koje je odbranio HVO, npr neka Jablanička ili Konjička sela...
Ako makneš i Kupres i još neko pogranično selo, onda se dođe do srpskih 70%, pa i preko...
Jadan onaj koga je HVO branio. Hoces spomenut kako ste zajedno sa četnicima držali Konjic? Kako ste im predali Ljubinu i Prevlje? Eh ko vas ne zna. Da, nakon što se vi nas napali i sa nama zaratili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 30 tra 2021, 23:52 |
|
|
Ceha je napisao/la: weasel je napisao/la: Da vam nije bilo HVO-a Srbi bi vas sve zgazili kao žohare, dok je HVO ratovao za Kupres, Mostar i Posavinu harmija je ispijala kahve.
Trebali smo ih pustiti niz vodu. Da smo pustili Srbima da osvoje Bihać, danas bi Hrvatska bila u BL. Strateška Hrvatska greška je što nismo pričekati sa Olujom par mjeseci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 00:00 |
|
|
weasel je napisao/la: HOS-ovci su svi odreda Hrvatine, odakle uopće ta predodžba da itko od njih navija za đamijaše, kao da su po raspadu HOs-a otišli u harmiju. A taj Blaž Kraljević kojeg dižu u nebesa bi da ga HVo nije dohvatio sasvim sigurno tamanio harmijaše jednako kako je tamanio četnike. Ona izdajnička nakupina amebe iz 2010. Nisu ni pravaši ni hosovci nego dno dna.
Ti dečki nisu zaslužili da se po njima pljuje. Ginuli su kao mravi od Iloka do Dubrovnika.
A lasica osobno, DP također svim srcem navijaju za Herceg-Bosnu to je valjda kristalno jasno. Točno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 00:08 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Škoro i DP su dodrinaši. Bar se tako meni čini. Muslimani katoličke vjere. Dok nas Dodik podržava i brani, a Komšić i Bakir napadaju i pokušavaju ukinit, ona Karolina Krišto, koju sam do tad simpatizirao, odlazi kod Senada u emisiju i pljuje po Dodiku i Čoviću. Ni riječ o Komšiću, Bakiru, islamskim pokušajima zatiranja Hrvata itd. Ulizuje se tamo Senadu i ponižava nas i sebe da je ružno za gledat bilo. Ogadila mi se tad. Škoro svoje mišljenje o BiH nije stigao do sada prezentirati, zbog poznatih razloga. Njegov stav je da mu je jednak svaki Hrvat ma gdje u svijetu živio. Njegov govor u Splitu prije predsjedničkih izbora je pokazao što misli o BiH. Ukratko njegov je stav ako Hrvati ne mogu ostvaroti svoja prava u BiH, BiH se treba vratiti na tvorničke postavke, tj na stanje prije Daytona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 00:08 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Škoro i DP su dodrinaši. Bar se tako meni čini. Muslimani katoličke vjere. Dok nas Dodik podržava i brani, a Komšić i Bakir napadaju i pokušavaju ukinit, ona Karolina Krišto, koju sam do tad simpatizirao, odlazi kod Senada u emisiju i pljuje po Dodiku i Čoviću. Ni riječ o Komšiću, Bakiru, islamskim pokušajima zatiranja Hrvata itd. Ulizuje se tamo Senadu i ponižava nas i sebe da je ružno za gledat bilo. Ogadila mi se tad. Što se tiče Karoline, tako pričaju političari kad su daleko od BiH i nisu do karaja upozati sa tom temom i zauzeti svojim drugim borbama. A ispravan Hrvat i domoljub u Zagrebu mora stalno voditi borbu. Da je u situaciji da odlučuje ne bih se bojao što će učiniti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 01:06 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 3082 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
BAN2020 je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Škoro i DP su dodrinaši. Bar se tako meni čini. Muslimani katoličke vjere. Dok nas Dodik podržava i brani, a Komšić i Bakir napadaju i pokušavaju ukinit, ona Karolina Krišto, koju sam do tad simpatizirao, odlazi kod Senada u emisiju i pljuje po Dodiku i Čoviću. Ni riječ o Komšiću, Bakiru, islamskim pokušajima zatiranja Hrvata itd. Ulizuje se tamo Senadu i ponižava nas i sebe da je ružno za gledat bilo. Ogadila mi se tad. Što se tiče Karoline, tako pričaju političari kad su daleko od BiH i nisu do karaja upozati sa tom temom i zauzeti svojim drugim borbama. A ispravan Hrvat i domoljub u Zagrebu mora stalno voditi borbu. Da je u situaciji da odlučuje ne bih se bojao što će učiniti. Ako si političar onda moraš imat pojma o političkoj temi o kojoj pričaš, sve ostalo su izgovori za protuhrvatske stavove, a Karolina je iritantna od prvog pojavljivanja, to nije kadar za vođenje RH
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 11:52 |
|
|
saskia je napisao/la: BAN2020 je napisao/la:
Što se tiče Karoline, tako pričaju političari kad su daleko od BiH i nisu do karaja upozati sa tom temom i zauzeti svojim drugim borbama. A ispravan Hrvat i domoljub u Zagrebu mora stalno voditi borbu. Da je u situaciji da odlučuje ne bih se bojao što će učiniti.
Ako si političar onda moraš imat pojma o političkoj temi o kojoj pričaš, sve ostalo su izgovori za protuhrvatske stavove, a Karolina je iritantna od prvog pojavljivanja, to nije kadar za vođenje RH Nije da ona nema pojma, ali ne može nitko u kratkom vremenu sebe potpuno prezentirati, niti svoje stavove prema svim temama, a BiH je samo jedna od mnogih tema za bilo kojeg političara u Zagrebu. Može se vidjeti na primjeru Zorana Milanovića, koliko je trajao put do današnjeg Milanovića? Gdje ona to nešto neprihvatljivo rekla o Hrvatima u BiH, nisam čuo a pratio sam, dajte stavite tu volio bih pogledati? Njen problem je što se ne može uklopiti u neku jaču političku cjelinu, pa će uvjek ostati vuk samotnjak, znači ego je problem kao i kod velikog broja HR političara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 12:04 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 3082 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
BAN2020 je napisao/la: saskia je napisao/la:
Ako si političar onda moraš imat pojma o političkoj temi o kojoj pričaš, sve ostalo su izgovori za protuhrvatske stavove, a Karolina je iritantna od prvog pojavljivanja, to nije kadar za vođenje RH
Nije da ona nema pojma, ali ne može nitko u kratkom vremenu sebe potpuno prezentirati, niti svoje stavove prema svim temama, a BiH je samo jedna od mnogih tema za bilo kojeg političara u Zagrebu. Može se vidjeti na primjeru Zorana Milanovića, koliko je trajao put do današnjeg Milanovića? Gdje ona to nešto neprihvatljivo rekla o Hrvatima u BiH, nisam čuo a pratio sam, dajte stavite tu volio bih pogledati? Njen problem je što se ne može uklopiti u neku jaču političku cjelinu, pa će uvjek ostati vuk samotnjak, znači ego je problem kao i kod velikog broja HR političara. Nemoj da se više prezentira Boga ti Milanović je uvijek stajao uz Hrvate u BiH
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 13:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
De o Škori i ostalima na drugoj temi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 16:55 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Trebali smo ih pustiti niz vodu. Da smo pustili Srbima da osvoje Bihać, danas bi Hrvatska bila u BL.
Strateška Hrvatska greška je što nismo pričekati sa Olujom par mjeseci. Aha, pa da Srbi pregrupiraju udarne snage iz istočne Bosne u zapadnu Bosnu i hrvatsku, da zauzmu bihać i opet napadnu Šibenik i Livno. Oluja je morala krenuti tad ili nikad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 01 svi 2021, 18:19 |
|
|
weasel je napisao/la: BAN2020 je napisao/la:
Strateška Hrvatska greška je što nismo pričekati sa Olujom par mjeseci.
Aha, pa da Srbi pregrupiraju udarne snage iz istočne Bosne u zapadnu Bosnu i hrvatsku, da zauzmu bihać i opet napadnu Šibenik i Livno. Oluja je morala krenuti tad ili nikad. Koje su im to udarne snage u istočnoj Bosni bile? Ti misliš da bi se oni održali u Kninu, pa da su tamo dovukli 500 Ramba?  Naši su bili na brdu iznad grada. Zauzete su sve dominantne kote, oni se nisu imali gdje obranit. Osim toga;  Iz tog sendviča bi ih malo tko spasio, tu je Bihać nebitan. Nema niti nikakvih komunikacija preko njega, pogledaj koliko je to malo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|