|
|
Stranica: 5/736.
|
[ 18377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 06 svi 2021, 22:23 |
|
|
Ne praviti ko Muslimani od muhe slona.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 06 svi 2021, 22:30 |
|
|
PCM je napisao/la: Ne praviti ko Muslimani od muhe slona. 20 godina sa Covicem tapkamo u mjestu i ako ne budemo puhali i u hladno svescemo se na statisticku gresku.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 06 svi 2021, 22:35 |
|
|
belky je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne praviti ko Muslimani od muhe slona. 20 godina sa Covicem tapkamo u mjestu i ako ne budemo puhali i u hladno svescemo se na statisticku gresku. Mujo providan si Molim ban za Muju zbog lažnog predstavljanja
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 06 svi 2021, 23:00 |
|
|
espresso je napisao/la: belky je napisao/la: 20 godina sa Covicem tapkamo u mjestu i ako ne budemo puhali i u hladno svescemo se na statisticku gresku.
Mujo providan si Molim ban za Muju zbog lažnog predstavljanja bas si jadan
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 06 svi 2021, 23:07 |
|
|
PCM je napisao/la: Ne praviti ko Muslimani od muhe slona. Nešto česta pojava u zadnje vrijeme.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Housetent
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 06 svi 2021, 23:23 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dobro mi ovdje zvuči Bakir. Prije dan dva se usrao, mislio sam da će potpisati. Izgleda da će izdržati ko Haris 2006. Očigledno više strahuje od vlastitih đematlija nego od Amera i EU. Nestanak BiH je na vidiku. Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU. Ameri ga mogu jedino smijeniti ali to je krajnja mjera i ima puno drugih koji bi onda trebali da lete. Naravno da je puno veća opasnost od domaće javnosti, odnosno opozicije koja bi ga satrala. No ne brini ti za Bakira , šta ćemo ako Mile pukne iduće godine? Hoćeš li moći preživjeti kao dežurni SNSD svirač? Tako je,ta europska unija je prihvatila samo katoličke zemlje i to je to,muslimani i pravoslavci nikad uci nece i to je svakoj budali jasno,ma sta god radili i bili podanici nema ulaska.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 06 svi 2021, 23:26 |
|
|
Housetent je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU. Ameri ga mogu jedino smijeniti ali to je krajnja mjera i ima puno drugih koji bi onda trebali da lete. Naravno da je puno veća opasnost od domaće javnosti, odnosno opozicije koja bi ga satrala. No ne brini ti za Bakira , šta ćemo ako Mile pukne iduće godine? Hoćeš li moći preživjeti kao dežurni SNSD svirač? Tako je,ta europska unija je prihvatila samo katoličke zemlje i to je to,muslimani i pravoslavci nikad uci nece i to je svakoj budali jasno,ma sta god radili i bili podanici nema ulaska. Grčka, Rumunija, Bugarska...
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 06 svi 2021, 23:30 |
|
|
Kako nece talibani uci. Pun ih racku u Francuskoj, Njemackoj, Svicarskoj...
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 09 svi 2021, 22:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 09 svi 2021, 23:14 |
|
|
belky je napisao/la: Dobre vijesti iz Brisela. Promjena Izbornog zakona u BiH postaje sluzbeni stav EU! Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona ove godine https://www.vecernji.hr/vijesti/bruxell ... ne-1491132Eh ... a još "jučer" je ona bačina Komšić kričal o velikoj premagi zbog izjave nikog potekača va nimškoj vladi. Vindar ... nije skončano dok nije skončano. Pratimo dalje.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 04:32 |
|
|
Sve je OK, ali BiH nije u EU, niti će kada biti zbog osmanskog naslijeđa. Nemaju ni poluge kojima bi mogli natjerati nekoga na nešto. Ove izjave će raznijeti vjetar kao i sve ostalo što je došlo iz tzv. EU. Kakav izborni zakon i bakrači.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 04:49 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Sve je OK, ali BiH nije u EU, niti će kada biti zbog osmanskog naslijeđa. Nemaju ni poluge kojima bi mogli natjerati nekoga na nešto. Ove izjave će raznijeti vjetar kao i sve ostalo što je došlo iz tzv. EU. Kakav izborni zakon i bakrači. Do jučer je bio za konfederaciju s takijom kako je Hrvat Sad bi do zadnjeg BiH Muslimana branio izborni svjestan kako mu Federacija nikada neće postati nacionalna muslimanska država.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 05:01 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Sve je OK, ali BiH nije u EU, niti će kada biti zbog osmanskog naslijeđa. Nemaju ni poluge kojima bi mogli natjerati nekoga na nešto. Ove izjave će raznijeti vjetar kao i sve ostalo što je došlo iz tzv. EU. Kakav izborni zakon i bakrači. Turčin je bio za konfederaciju, pričao kako je Hrvat a sad bi do zadnjeg BiH Muslimana branio izborni svjestan kako mu Federacija nikada neće postati nacionalna muslimanska država. Vi ste bez MZ 0, doslovno 0 Za mene je na stolu zajednička hrvatska država ili svatko za sebe. Izborni zakon neće približiti Hrvate i Bošnjake (većinom Hrvate muslimane) niti će nas približiti zajedničkoj hrvatskoj državi. Pa zašto bih ja podržavao onda izborni zakon??? Zašto bih ja podržavao stvaranje male izborne muslimanije i katoličke talibanije? To nije moj interes ni kao hrvatskog nacionaliste ni kao građanina BiH. 0 bodova. Mi pišamo na MZ nakon što smo bezbroj puta prevareni. S njima samo na bazi konkretnih usluga za konkretnu uslugu. Nek nas prime u NATO ili EU, i eto im izborni zakon ili nešto takvog ranga. Usluga za uslugu. Ljubav za ljubav, sir za novac. Možeš me zvati kako želiš, ti si jedan mali provincijalni katolički ekstremist. Koga zanima što vi mislite.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 05:17 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Turčin je bio za konfederaciju, pričao kako je Hrvat a sad bi do zadnjeg BiH Muslimana branio izborni svjestan kako mu Federacija nikada neće postati nacionalna muslimanska država.
Vi ste bez MZ 0, doslovno 0 Za mene je na stolu zajednička hrvatska država ili svatko za sebe. Izborni zakon neće približiti Hrvate i Bošnjake (većinom Hrvate muslimane) niti će nas približiti zajedničkoj hrvatskoj državi. Pa zašto bih ja podržavao onda izborni zakon??? Zašto bih ja podržavao stvaranje male izborne muslimanije i katoličke talibanije? To nije moj interes ni kao hrvatskog nacionaliste ni kao građanina BiH. 0 bodova. Mi pišamo na MZ nakon što smo bezbroj puta prevareni. S njima samo na bazi konkretnih usluga za konkretnu uslugu. Nek nas prime u NATO ili EU, i eto im izborni zakon ili nešto takvog ranga. Usluga za uslugu. Ljubav za ljubav, sir za novac. Možeš me zvati kako želiš, ti si jedan mali provincijalni katolički ekstremist. Koga zanima što vi mislite. Zašto kao Hrvat muhamedovac podržavaš majorizaciju Hrvata poput 2010 ili 2001 okupacijom doma naroda? Zar nisi u prvom redu Hrvat? Smatraš kako je majorizacija približavanje RH? Političkim i biološkim uništenjem Hrvata HRHB dolazite do konfederacije? Zašto vam je takija tako retardirana?
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 05:20 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Turčin je bio za konfederaciju, pričao kako je Hrvat a sad bi do zadnjeg BiH Muslimana branio izborni svjestan kako mu Federacija nikada neće postati nacionalna muslimanska država.
Vi ste bez MZ 0, doslovno 0 Za mene je na stolu zajednička hrvatska država ili svatko za sebe. Izborni zakon neće približiti Hrvate i Bošnjake (većinom Hrvate muslimane) niti će nas približiti zajedničkoj hrvatskoj državi. Pa zašto bih ja podržavao onda izborni zakon??? Zašto bih ja podržavao stvaranje male izborne muslimanije i katoliče talibanije? To nije moj interes ni kao hrvatskog nacionaliste ni kao građanina BiH. 0 bodova. Mi pišamo na MZ nakon što smo bezbroj puta prevareni. S njima samo na bazi konkretnih usluga za konkretnu uslugu. Nek nas prime u NATO ili EU, i eto im izborni zakon ili nešto takvog ranga. Usluga za uslugu. Ljubav za ljubav, sir za novac. Bahatost. Neviđena. Muslimani u Bih nisu državotvoran narod.Jer...da jesu ponašali bi se kao da tu državu i žele.S Alijom su već zaigraii kurvinski. Nitko normalan u vašoj zamišljenoj državi, u kalifatu, ne želi živjeti.Dokazuješ čistim primjerom da islam ne poznaje demokraciju. BiH je uistinu postala nakaradnija od bivše JugoslAvije. Nije muslimanska, već zajednička. .Ili je neće biti. Izborni zakon je najmanje što Hrvati moraju imati da bi se osjećali kao u svojoj državi. S takvim potezima zabrane jednom od naroda rušite državu.I svu sućut i prijateljstvo koje ste nekad imali. Politika Bošnjaka u BiH je prozirna.Očajnička.Nasilna.Nedržavotvorna.
|
|
Vrh |
|
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 05:47 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Za mene je na stolu zajednička hrvatska država ili svatko za sebe. Izborni zakon neće približiti Hrvate i Bošnjake (većinom Hrvate muslimane) niti će nas približiti zajedničkoj hrvatskoj državi. Pa zašto bih ja podržavao onda izborni zakon??? Zašto bih ja podržavao stvaranje male izborne muslimanije i katoličke talibanije? To nije moj interes ni kao hrvatskog nacionaliste ni kao građanina BiH.
0 bodova.
Mi pišamo na MZ nakon što smo bezbroj puta prevareni. S njima samo na bazi konkretnih usluga za konkretnu uslugu. Nek nas prime u NATO ili EU, i eto im izborni zakon ili nešto takvog ranga. Usluga za uslugu. Ljubav za ljubav, sir za novac.
Možeš me zvati kako želiš, ti si jedan mali provincijalni katolički ekstremist. Koga zanima što vi mislite.
Zašto kao Hrvat muhamedovac podržavaš majorizaciju Hrvata poput 2010 ili 2001 okupacijom doma naroda? Zar nisi u prvom redu Hrvat? Smatraš kako je majorizacija približavanje RH? Političkim i biološkim uništenjem Hrvata HRHB dolazite do konfederacije? Zašto vam je takija tako retardirana? On jeste Hrvat! ali samo kad može neku korist izvući za to… kao što su mu preci oportunistički koristili prelazak na stranu okupatora.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 08:50 |
|
|
Pritisak na Muslimane se nastavlja. Citat: Ustavni sud BiH oborio apelaciju Bošnjaka, RS ima pravo na međunarodnu saradnjuhttps://www.nezavisne.com/novosti/bih/U ... nju/660664 Srpske, hrvatske i strane sudije preglasali muslimanske.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 11:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38913 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hrvatski non paper postao službena politika EU prema BiH.
Nek se islamisti zahvale na tome svom precjedniku Sejdi koji bi se kačio s jednom EU članicom. Krezubi polupismeni SDA talibani mislili da na granici EU mogu praviti hilafet u kojem će biti iznad kršćana.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 11:07 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Sve je OK, ali BiH nije u EU, niti će kada biti zbog osmanskog naslijeđa. Nemaju ni poluge kojima bi mogli natjerati nekoga na nešto. Ove izjave će raznijeti vjetar kao i sve ostalo što je došlo iz tzv. EU. Kakav izborni zakon i bakrači. Super. Recite to EU. Nećete vi u EU. Nemaju šta vama oni nametat kao uvjet za status kandidata. Okrenite se svojoj matici Turskoj i nastavite prijetit europi islamskim terorizmom
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 11:12 |
|
|
Vi ste bez MZ 0, doslovno 0 Za mene je na stolu zajednička hrvatska država ili svatko za sebe. Izborni zakon neće približiti Hrvate i Bošnjake ( većinom Hrvate muslimane) niti će nas približiti zajedničkoj hrvatskoj državi. Pa zašto bih ja podržavao onda izborni zakon??? Zašto bih ja podržavao stvaranje male izborne muslimanije i katoličke talibanije? To nije moj interes ni kao hrvatskog nacionaliste ni kao građanina BiH. 0 bodova. Mi pišamo na MZ nakon što smo bezbroj puta prevareni. S njima samo na bazi konkretnih usluga za konkretnu uslugu. Nek nas prime u NATO ili EU, i eto im izborni zakon ili nešto takvog ranga. Usluga za uslugu. Ljubav za ljubav, sir za novac. Možeš me zvati kako želiš, ti si jedan mali provincijalni katolički ekstremist. Koga zanima što vi mislite. UH, uh ...
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 11:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38913 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Neće BiH u EU ali hoće Muslimani.
Kakvo osmansko naslijeđe u BiH, jedino osmansko naslijeđe u BiH ste vi i džamije. Grčka i Bugarska su imali duže osmansko naslijeđe pa su danas EU članice, i sad pogodite zašto jer su se riješili tog anadolijskog naslijeđa koje je otišlo s Pomacima i Turcima.
Dobro barem je taliban priznao da oni blokiraju ulazak BiH u EU, da se nisu namjerili na Hrvate već su mogli biti dio EU.
Jasno dao do znanja da ne pripadaju Europi i društvu naprednih europskih naroda nego u društvo bliskoistočnih kozojeba.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 11:18 |
|
|
To osmanlijsko nasljeđe je na 22% okupirane BiH, kad to iseli do kraja i BiH se cijela oslobodi nema više nikakvog ''nasljeđa''
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 11:18 |
|
|
Znači hrvatski non paper, prošao. Bravo Sejdo, bravo Muslimani, sila ste
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 11:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59540 Lokacija: DAZP HQ
|
gdje nalazite, tražim linkove, svuda piše da se o tome razgovara?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 10 svi 2021, 11:31 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10004 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|