|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 164 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 17 svi 2021, 21:03 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Droga, dizes u nebo i spustas u GROB....
Narkic je Dvornik.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 17 svi 2021, 21:08 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Vidiš kako je matori mudar. Pjesma je o heroinu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 17 svi 2021, 21:11 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
K:M je napisao/la: Droga, dizes u nebo i spustas u GROB....
Narkic je Dvornik. Moguće. Ali ne vidim zašto izraz ne bi mogao da se upotrebi i za nekog u kog si zaljubljen... neuporedivo više muškaraca je "spušteno u grob" zbog žena nego od droge... lično znam neuporedivo više pičkomana (navučen na pičku narkoman) nego narkomana... A gde se uklapa onda deo "čak i sada kada nisam tvoj"? "Skinuo" se bio pa više nije "njegov"? Bilo kako bilo, čovek je Genije. Da je sad na vrhuncu, ne bi silazio sa MTVja... harao bi planetom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 17 svi 2021, 21:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76335 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Ti, ti si mi u mislima Ti, ti si mi u grudima Još ploviš mi u žilama Ti, ti si mi u mislima Ti, ti si mi u grudima Još ploviš mi u žilama Još lutaš mi po mislima Čak i sada kada nisam tvoj Još držiš me u zubima Bez tebe nisam više svoj I kako sada da se oprostim od tebe I kako sada da zaboravim na sve Ti dižes me do oblaka Ti spuštaš me u grob Ti kralj si moga sumraka A ja zauvijek tvoj sam rob I kako sada da se otkačim od tebe I kako sada da zaboravim na sve Ti, ti si mi u mislima Ti, ti si mi u grudima Još ploviš mi u žilama Ja sam čovjek tvoj Ja sam čovjek tvoj Ti, ti si mi u mislima Ti, ti si mi u grudima Još ploviš mi u žilama Ja sam čovjek tvoj Ja sam čovjek tvoj Da je ljubavna pjesma bila bi kraljica . Još ploviš mi u žilama Bez tebe nisam više svoj I kako sada da se otkačim od tebe Ti dižes me do oblaka Ti spuštaš me u grob
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bit cu kratak
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 17 svi 2021, 21:18 |
|
|
Ti si mi u mislima -> Vise droga, heroin u venama, u plucima kanabis. Hipnotiziran -> benzodiazepami . Afrika -> trava/kanabis.
Ima ona pjesma ebeneezer goode koja je bila prva na listama u uk. Tek nakon nekog vremena skontali da je pjesma o ekstaziju..
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 17 svi 2021, 21:22 |
|
|
Sve i da ste u pravu - šta? Car ne promoviše drogu niti je hvali. Meni - dovoljno! Šta ko radi privatno i kako živi je njegova stvar. Stavio sam njegovu muziku na Temu, ne njega lično ni kao Uzora niti išta.
Lik je bio Genije za RITAM i to je jasno...
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 17 svi 2021, 21:33 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ikmane znaš li o čemu piva u prvoj pismi? Ljubavna pesma, šta drugo? Isto ko i ona lutko!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 17 svi 2021, 21:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
I Gibonnijeva Posoljeni zrak i razlivena tinta.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 10 srp 2021, 11:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 18 srp 2021, 17:28 |
|
|
Takve slučajeve svi rado i brzo zaboravljaju, jer tu nacionalna histerija ostaje bez tepiha pod nogama. Meni je potpuno normalno da čovek za zemlju u kojoj je rođen povlači oroz bez razmišljanja.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 20 srp 2021, 08:44 |
|
|
Je li tko od "ostalih" gleda hrvatske televizijske serije i koje? Mislin, koje su in se svidile?
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 20 srp 2021, 09:36 |
|
|
Godinama unazad ne pratim ništa, jedino Na rubu znanosti (ako mi se dojmi tema), u Srbiji takvih emisija više ni nema. Nema ko to da vodi...
Treš teatar je preuzeo sve.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 srp 2021, 22:10 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Je li tko od "ostalih" gleda hrvatske televizijske serije i koje? Mislin, koje su in se svidile? Nekoliko je nabrojano na Temi, izlistaj strane unazad...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Šta mi ostali cenimo kod Hrvata Postano: 21 srp 2021, 22:18 |
|
|
...ima dosta legendi o njegovim pjesmama..npr gibo mu je napisa tekst "zašto praviš slona od mene" al se nije htio potpisat sram ga bilo a ono hit..ili kad je naravio "manijak" telefon zovnuo ramba koji je ima valjda nekakav koncert i rambo mu u wc napiše tekst u pet minuta...ima toga još..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|