Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
dudu je napisao/la:
Ne znam šta tu ima biti slabo, dobar i jak sastav.
Ne pamtiš Njemačku od 2000. do 2004., još sam pod dojmom te igračke nekvalitete i limitiranosti, a opet igrali finale 2002.
Sličan kvalitet. Tada su imali pomahnitalog Klozea, Balaka na vrhuncu, Kana u vrhunskoj formi... uz još gomilu sasvim solidnih igrača, dobar žreb i germansku Disciplinu - prođoše daleko.
Ovaj put neće!
Da mi nude a da sam vlasnik kluba Milijarder - uzeo bih samo Vernera i Gnabrija. Ostale ni za badava!
P.S.: ili smo trebali o ovome na Temi "Euro 2020"?
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24430 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
ikmandvaradtist je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Ne znam šta tu ima biti slabo, dobar i jak sastav.
Ne pamtiš Njemačku od 2000. do 2004., još sam pod dojmom te igračke nekvalitete i limitiranosti, a opet igrali finale 2002.
Sličan kvalitet. Tada su imali pomahnitalog Klozea, Balaka na vrhuncu, Kana u vrhunskoj formi... uz još gomilu sasvim solidnih igrača, dobar žreb i germansku Disciplinu - prođoše daleko.
Ovaj put neće!
Da mi nude a da sam vlasnik kluba Milijarder - uzeo bih samo Vernera i Gnabrija. Ostale ni za badava!
P.S.: ili smo trebali o ovome na Temi "Euro 2020"?
I sad Neuera pred svim drugim golmanima. Neuer je i sada najbolji golman na svijetu i vrijedi blizu 20% tima.
Stvarno ne znam koji je više vrag sa nekad velikim Nijemcima,jedan Werder i Schalke,koji bi po svim kriterijima trebali bit u TOP 7-8 Bundeslige,ispadoše u Cvajtu...
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
Bosansko – hercegovački reprezentativac Elvir Baljić igrao je za turski Fenerbahče, Real ga je platio tada zaista velikih 15 nilijuna eura. Baljić je otišao na posudbu u Rayo Vallecano kod Elvira Bolića. Ozljede su ga spriječila da napravi u Realu nešto ozbiljnije… Marca je čitateljima ukazala na to da je Baljić kasnije postao profesionalni pjevač.
Predrag Spasić bio je igrač koji je svojedobno igrao za jugoslavensku reprezentaciju, nije bio pretjerano tehnički talentiran, no bio je veliki borac, ali u Realu nije uspio. Na Camp Nouu je postigao autogol protiv Barcelone. Odigrao je oko 20 utakmica, ali je nakon toga otišao u Osasunu.
s druge strane...
Modrić nakon potpisivanja novog ugovora s Realom otkrio tajnu svoje dugovječnosti
“To mi puno znači i ispunjava me s ponosom. Puno mi znači jer ću ovdje biti punih deset godina. Nisam to očekivao jer sam i klub stigao kao 27-godišnjak, a ovdje su zahtjevi jako veliki i morate biti na visokoj razini da biste ovdje nastavili. Nema ničega boljeg nego biti igrač Reala, nema boljeg osjećaja od igranja na Bernabeuu. Svi ovdje žele doći, a ja ću ovdje biti deset godina”, rekao je Modrić, koji je za potpisi novog ugovora pristao na smanjenje plaće od 10%.
“Bilo je puno takvih trenutaka, poput osvajanja La Decime 2016/17, a 2018. godina bila mi je spektakularna i na osobnoj razini. A osvajanje čak četiri Lige prvaka, iskreno, to nisam očekivao…”, rekao je Modrić.
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
Gazda je napisao/la:
9 godinu zaredom Hrvati osvajaju LP, ikman na aparatima
Wow, ku' ćete sa tolikim Trofejima? Imate li dovoljno veliku vitrinu?
Ah, da...
Lično, neverovatna mi je ta Nivelacija:
ono čime se vi hvalite do neba (DoPrvaštvo, DoDoPrvaštvo, igrači u Finalima), to mi - ni ne računamo (Partizan '66, Urugvaj '30e, igrači osvajači u klubovima kao Vidić, Jugović, Stanković, Ivanović i ko sve ne)!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.