HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 ruj 2025, 21:41.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1270 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatski Narodni Sabor - HNS
PostPostano: 05 lip 2021, 21:56 

Unutar zidina Kosače na jednodnevnom festivalu demokracije šta je zaključeno?

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 00:25 

Glavni zakljucak, netom pretvoren i u odluku, koji se nakon završetka svehrvatskog sabora, održanom na duvanjskom polju,na kojem su bili politički velikodostojnici,velmože i dousnici,a indirektno ili preko glasnika upućen povlastenima u proteklom tridesetogodišnjem,financijski, materijalno pa i duhovno plodonosnom periodu,odabranima, jeste taj da prestanu placat porez Turcima u Sarajevu.

Normalno, zakljucak je jednoglasno odbijen, uz obrazloženje kako je interes kaste interes Hrvatskog naroda u BiH. I da bi to vodilo daljnjem slabljenju polozaja istog.

Ovaj mali Raguz se nesto inatio, kazu da to bas nije pametno ali nek ostane zabilježeno.
:zubati
Ove sto su ispalili zadnjih godina niko nista nije ni pitao :zubati

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 00:54 

BBC je napisao/la:
Raguž danas: Dragan Čović je diktator i totalitarist.
Rečenica iza toga kaže da nikoga osobno ne vrijeđa pa mu nije baš jasno zato njega ostali HNS članovi vrijeđaju.

Jako loš loser. Ako ti ne ide na izborima čestitaj pobjedniku. To nema veze sa politikom već kulturom i odgojem.

De citiraj gdje je nazvao Čovića diktatorom i totalitaristom? Je li mu spominjao privatni život kao što je Čović njemu jučer u live prijenosu? Je li išta slagao Raguž u svome govoru?

Problem vas HDZ-ovaca skrivenih iza nickova je taj što se našao netko s mudima od titanijuma da vam sve u lice skrha. Rado bi ga nazvali izdajicom, ali imate problem što on jednako tako u lice govori i bošnjačkom vodstvu, ponajviše onima koji su tabu tema kod vas, a to su npr. Bakir Izetbegović, Safet Oručević itd. Kad bilo koji od vas HDZ-ovaca makar anonimno ode na lijevu obalu i snimi clip o pranju para od strane bošnjačke mostarske bolumente, javite se. Heroji iza tipkovnice! Boli vas što se našao netko koga ne možete ni kupiti, ni potkupiti, a ni preplašiti. Naravno da će biti glavni na sarajevskim medijima kad napada Čovića, ta neće biti na dnevnik.ba, poskoku i drugim medijima koje HDZ uređuje. Samo spomenite i da je glavni bio na istim medijima kada je bio predmetom napada.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 00:55 

Ne kontam. Kontaš li ti ?

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 01:07 

Treba podsjetiti da Covic ima misiju da tupave mujage drzi na uzdi i to radi odlicno. Kad procitam komentare na klixu sve mi je jasno, bijesni su, cova im vadi mast iz dana u dan i na tome mu skidam kapu, mislim da nemamo taj kadar kao sto je covic trenutno, bakir i dodig pokraj gospodina izgledaju kao dva kakva djecaka koja podlijezu emocijama. Sto se tice samog hdza kriminalci teski, uz covu se veze niz afera jos odprije i bojim se da ga lako mogu s tim ucijeniti. A da ne pricam o debilima tipa rade bosnjaka, denisa lasica i ostalih idiota kojima se okruzio, ne bi im dao da ovce cuvaju. Nisam neki fan dosad bio politike HRS, uglavnom se to svodilo na neka facebook priopcenja ali mislim da zasluzuje priliku ako se stvari posloze u pravom smjeru. Dao sam im glas na lokalnim izborima, imaju moj glas i na opcim izborima ako se uopce odrze, a nadam se da ce se ovaj protektorat prije raspast. One scene od jucer ne volim vidit, raguz zavrsio pljescu mu oni par podanika, a oni hdz uhljebi i dupelisci ko zaliveni, pa zivot ti jebem nismo u sjevernoj koreji ili trokutistanu. Ta kriminalna banda zvana HDZ mora pasti cim se rijesimo lojavih mujaga.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 01:16 

Nego sta je tocno Raguz jucer pogresno rekao pa mu se ovde zamjera? Nisam neki zagrizeni fan Raguza, ta njegova zona komfora u eronetu gdje se zna kako se zaposljava i po kojoj liniji mi smeta, ali ne vidim neku bolju alternativu. Ovi smecari iz HDZa su nam svima na vrh glave.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 08:30 

Naša Kvačica je napisao/la:
Raguž naravno ima pravo reći što misli, osobito ako misli da je HDZ mlak i da to treba čvršće, ali ne bi trebao izlaziti iz HNS-a.

HNS je upravo mjesto gdje Hrvati mogu razgovarati, makar i međusobno se optuživati, to je sve ok, neka se svađaju ali HNS mora ostati.

Obratili su se putem dopisa na FB i jasno rekli sto se dogodilo.

Meni nije jasno zasto se ne moze na HNS-u razgovarati o demografskim ciljevima, pa i demografskom stanju Hrvata u BiH.

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 08:37 

mijat_tomic je napisao/la:
Nego sta je tocno Raguz jucer pogresno rekao pa mu se ovde zamjera? Nisam neki zagrizeni fan Raguza, ta njegova zona komfora u eronetu gdje se zna kako se zaposljava i po kojoj liniji mi smeta, ali ne vidim neku bolju alternativu. Ovi smecari iz HDZa su nam svima na vrh glave.

Neka kaže što misli, to je ok, ne sviđa mi se napuštanje HNS.

HNS je nadstranačka stvar. Raguž je dužan pomagati razvoj HNS a ne rušiti ga. U tom smislu je Ilija Cvitanović imao puno zreliji govor u kome je isto kritizirao ali ponovio da nam HNS treba. Slično i Vukadin, kritika je ok, protivnik je HDZa, ali treba ostati u zajedništvu prema vani.

Raguž se ponaša neodgovorno, podsjeća na Škoru.

1320 of 2558 - 51.6%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 08:41 

Graničar Jozo je napisao/la:
Raguž naravno ima pravo reći što misli, osobito ako misli da je HDZ mlak i da to treba čvršće, ali ne bi trebao izlaziti iz HNS-a.

HNS je upravo mjesto gdje Hrvati mogu razgovarati, makar i međusobno se optuživati, to je sve ok, neka se svađaju ali HNS mora ostati.

Meni nije jasno zasto se ne moze na HNS-u razgovarati o demografskim ciljevima, pa i demografskom stanju Hrvata u BiH.

Nisam vidio taj dopis. Mogao si ga i kopirati ovdje. Ali kakve koristi ionako ga većina Hrvata neće pročitati.

Sve što su rekli u dopisu mogao je Raguž reći u svom govoru na HNS, pa bi netko i čuo. Zato HNS i služi da se čuje glas Hrvata, svi su to pratili preko TV.

I sad to treba baciti i preći na Facebook.

1320 of 2558 - 51.6%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 11:51 

BBC je napisao/la:
Ne kontam. Kontaš li ti ?

Ne kontam ni ja, kako je moguce da se jedan baustelac iz austrije ovako zalaze za organizaciju koja nas je razbila u svakom pogledu.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 11:57 

Treba podsjetiti da Covic ima misiju da tupave mujage drzi na uzdi i to radi odlicno. Kad procitam komentare na klixu sve mi je jasno, bijesni su, cova im vadi mast iz dana u dan i na tome mu skidam kapu, mislim da nemamo taj kadar kao sto je covic trenutno, bakir i dodig pokraj gospodina izgledaju kao dva kakva djecaka koja podlijezu emocijama. Sto se tice samog hdza kriminalci teski, uz covu se veze niz afera jos odprije i bojim se da ga lako mogu s tim ucijeniti. A da ne pricam o debilima tipa rade bosnjaka, denisa lasica i ostalih idiota kojima se okruzio, ne bi im dao da ovce cuvaju. Nisam neki fan dosad bio politike HRS, uglavnom se to svodilo na neka facebook priopcenja ali mislim da zasluzuje priliku ako se stvari posloze u pravom smjeru. Dao sam im glas na lokalnim izborima, imaju moj glas i na opcim izborima ako se uopce odrze, a nadam se da ce se ovaj protektorat prije raspast. One scene od jucer ne volim vidit, raguz zavrsio pljescu mu oni par podanika, a oni hdz uhljebi i dupelisci ko zaliveni, pa zivot ti jebem nismo u sjevernoj koreji ili trokutistanu. Ta kriminalna banda zvana HDZ mora pasti cim se rijesimo lojavih mujaga.

Mujage se mogu drzati na lancu jos cvrsce, pogotovo od osobe koja se nema s cime ucijeniti. Za ostalo se slazemo sve...

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 11:59 

Nisam vidio taj dopis. Mogao si ga i kopirati ovdje. Ali kakve koristi ionako ga većina Hrvata neće pročitati.

Sve što su rekli u dopisu mogao je Raguž reći u svom govoru na HNS, pa bi netko i čuo. Zato HNS i služi da se čuje glas Hrvata, svi su to pratili preko TV.

Možda kontaju da će ih više Hrvata čuti preko klixa ili muslimanskih radija.
Idiotski potez, radi ovoga će i ostati samo lokalna stranka, nemaju širu vizuru, autogol u ključnim trenucima za Hrvate u BiH.

Još vidim u toj fb objavii stavili vidimo se na izborima 2022.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 11:59 

Groot je napisao/la:
Samo otiđite na Klix, Slobodnu Bosnu i ostale medije Gradžana ateista. Raguž im je trenutno u rangu Stipe Mesića.

Pa dobro ih takija. Onda glasa za Kordica.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 12:02 

Strava 9. Sabor na kojem je glavna tema napuštanje HRS-a.
Nisu valjda Sabor organizirali da donesu odluku o naplati 1KM za RTV HB?
Deklaracija ne donosi ništa novo, ponavljaju se s floskulama, HRS se bunio s razlogom ali ovo nije način, ponašaju se politički nezrelo u ovim trenucima.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 12:24 

HRS i Raguž nemaju nikakve veze i utjecaj za sukobe na relaciji muslimani - Hrvati. Previše su toga rekli i uradili da se muslimanima doslovce gade, iako ih trpaju na naslovnice. Zbog istog razloga neće od nikakvh veleposlanstava ili NGO dobiti ni jednu KM.
To rečeno možemo dalje analizirati. Vidim skačete kao da ih se neko plaši iz nekog razloga, Jesus Kriste. Megalomanija.

Nevezeano uopće za HNS moje osobno mišljenje je da su klasični krkani. Pogledajte im samo vijesti na web stranici stranke. Kao da ih sastavljali Šešelj, Kerum i Milanović zajedno. To je tako bombastično i nebulozno. Kao malo dijete koje vrišti kad mu ne daš igračku. A igračka su naravno glasovi Hrvata na izborima.

Ajmo sad na temu, HNS. Za HRS imate staru temu pa je dignite i tamo cmizdrite. Kako je Raguž pokušavao na silu dobiti glasove birača na izborima tako i vi ovu temu oteli za vaše nebuloze, kao da vas ima 6 milijuna.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 13:20 

Naša Kvačica je super objasnio i tu se nema šta dodat.

HRS je definitivno najbolja hrvatska opozicijska stranka od nastanka višestranačja do danas. Međutim u zadnje vrijeme raste nivo jeftinog populizma kod njih. Ovo napuštanje HNS-a je po meni dio toga.

Evo njihovih amandmana na rezoluciju HNS-a koji nisu prihvaćeni.
slika

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 13:31 

listopad je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Raguž danas: Dragan Čović je diktator i totalitarist.
Rečenica iza toga kaže da nikoga osobno ne vrijeđa pa mu nije baš jasno zato njega ostali HNS članovi vrijeđaju.

Jako loš loser. Ako ti ne ide na izborima čestitaj pobjedniku. To nema veze sa politikom već kulturom i odgojem.

De citiraj gdje je nazvao Čovića diktatorom i totalitaristom? Je li mu spominjao privatni život kao što je Čović njemu jučer u live prijenosu? Je li išta slagao Raguž u svome govoru?

Problem vas HDZ-ovaca skrivenih iza nickova je taj što se našao netko s mudima od titanijuma da vam sve u lice skrha. Rado bi ga nazvali izdajicom, ali imate problem što on jednako tako u lice govori i bošnjačkom vodstvu, ponajviše onima koji su tabu tema kod vas, a to su npr. Bakir Izetbegović, Safet Oručević itd. Kad bilo koji od vas HDZ-ovaca makar anonimno ode na lijevu obalu i snimi clip o pranju para od strane bošnjačke mostarske bolumente, javite se. Heroji iza tipkovnice! Boli vas što se našao netko koga ne možete ni kupiti, ni potkupiti, a ni preplašiti. Naravno da će biti glavni na sarajevskim medijima kad napada Čovića, ta neće biti na dnevnik.ba, poskoku i drugim medijima koje HDZ uređuje. Samo spomenite i da je glavni bio na istim medijima kada je bio predmetom napada.

Daj ne zajebavaj, raga visi na Dnevniku, uvijek sugovornik, prenosi se svako priopćenje.

https://www.dnevnik.ba/tags/slaven-raguz

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 13:38 

Iako ne mislim da je istupanje iz HNS-a dobar potez, podržavam ragu jer je jedan od nas, što se ne može reći sa HDZ-ovce, koji jesu većim dijelom neka svoja nedodirljiva kasta. Sa ragom se sve može dogovoriti i pogurati, poslušat će svakoga, a do HDZ-ovca nikako. A samo na primjeru lokalnih izbora u Mostaru se pokazalo koliko je trula, troma i nesposobna ta organizacija.

HNS je odličan kao ideja, ali prelistajte sve stranice ove teme, pa vidite što se najavljivalo od 2021. Zašto se ragini amandmani nisu dali na glasanje, pa nek ih obore.

Ako pozorno pročitate, raga traži ono o čemu se baš najviše pisalo na forumu. Nije sve taktično, naravski, ali u tome i je poanta, kraju "dostojanstvenim" priopćenjima, i stalnoj defanzivi.

Možda se baš javi ovdje pa pojasni.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 13:39 

Pa što je Čović tako ružno rekao protiv Raguža pa ovog tako uvrijedilo - zna li tko? Samo je rekao da radi u javnom poduzeću, a nema člansku iskaznicu HDZa. Šta je tu uvreda?

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 13:43 

HRS malte ne svaki dan u dnevniku RTV HB a onda dođu i kažu "to je čovićeva/HDZova tv".

Razumijem ja sve al ova retorika je retorika platformaša i muslimanskih šupkolizaca. Prema tome nek nastave sa konkretnim stvarima a klone se ovakve demagogije i populizma.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 13:59 

maradot je napisao/la:
Pa što je Čović tako ružno rekao protiv Raguža pa ovog tako uvrijedilo - zna li tko? Samo je rekao da radi u javnom poduzeću, a nema člansku iskaznicu HDZa. Šta je tu uvreda?

To je rekao nakon što su napustili sabor, nešto je bilo prije toga

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 14:17 

espresso je napisao/la:
Naša Kvačica je super objasnio i tu se nema šta dodat.

HRS je definitivno najbolja hrvatska opozicijska stranka od nastanka višestranačja do danas. Međutim u zadnje vrijeme raste nivo jeftinog populizma kod njih. Ovo napuštanje HNS-a je po meni dio toga.

Evo njihovih amandmana na rezoluciju HNS-a koji nisu prihvaćeni.
slika

Ovi su nepismeni.
Tko je to "Carl Schmidt"!?
:smijeh

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 14:32 

Kamo sreće da RS ima opoziciju koja će da napada SNSD kad ovi pokažu neodlučnost i saviju rep pred pritiskom, a ne ovu cijaško-islamističku Borenović, Šarović, Nešić, kojom Muslimani upravljaju kao sa tetrisom.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2021, 14:34 

Neka kaže što misli, to je ok, ne sviđa mi se napuštanje HNS.

HNS je nadstranačka stvar. Raguž je dužan pomagati razvoj HNS a ne rušiti ga. U tom smislu je Ilija Cvitanović imao puno zreliji govor u kome je isto kritizirao ali ponovio da nam HNS treba. Slično i Vukadin, kritika je ok, protivnik je HDZa, ali treba ostati u zajedništvu prema vani.

Raguž se ponaša neodgovorno, podsjeća na Škoru.

Tu se slazemo, nisam uopce bio upucen da su napustili HNS. Mislim da su to moralo rijesit unutar same organizacije, a ne ovako javno samo dajat tupavim bosnjama gorivo. Na kraju ce zavrsit ko Ljubic i onaj njegov HDZ smijesni, poprilicno glup i amaterski potez.

Vrh

PostPostano: 07 lip 2021, 09:12 

Nije mi zgodno na mobitelu prčkat.

https://www.facebook.com/hrvatska.repub ... 3698230338

FB post je kudikamo sadržajniji od šturog priopćenja.

Izlaganje zastupnika HRS Livno (netko je tražio video) - preporuka.
https://www.facebook.com/hrslivno/posts/351906696530509

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1270 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Ceha, Fredericktown, iprodano, Mostarski Gavran, Tomba17 i 48 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: