|
|
Stranica: 1002/1373.
|
[ 34301 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 15:17 |
|
|
storarare je napisao/la: Što sam ja jazavac ? Pa, onako. Imam običaj da nazivam aninimuse sa neta i u realu raznim imenima. Jazavac se zapatilo i nametnulo nekako. Može i oposum, dikobraz, itd. Ako ih ima više u jednom danu. Uglavnom imena čudnih i nesimpatičnih životinja dolaze u obzir. Kljunaru jedan...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 15:22 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Čim sam ja zazlužuio ove vređanje , mogu i ja tako da vređam ali to nije moj način komunikacije .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 15:23 |
|
|
storarare je napisao/la: Čim sam ja zazlužuio ove vređanje , mogu i ja tako da vređam ali to nije moj način komunikacije . Plakaćeš? Likčino...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 15:30 |
|
|
|
Naravno da neću , ali bih voleo civilizovanu komunikaciju , zato ovako mek stav, ako ne možeš da budeš civilizovan , onda ne moj ni da bi odgovaraš
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 15:40 |
|
|
storarare je napisao/la: Naravno da neću , ali bih voleo civilizovanu komunikaciju , zato ovako mek stav, ako ne možeš da budeš civilizovan , onda ne moj ni da bi odgovaraš Zabole mene i sve ostale forumaše šta bi ti voleo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 15:43 |
|
|
|
A zašto sad odjenom ovako ponašanje , biće da ste se dogovorili da me cucate ,.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 15:50 |
|
|
storarare je napisao/la: A zašto sad odjenom ovako ponašanje , biće da ste se dogovorili da me cucate ,. Hahaha, kakav lik! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 17:04 |
|
|
storarare je napisao/la: Što sam ja jazavac ? Zašto me zoveš Gicko ? Gicko se rimuje sa Cicko, a cicko dolazi od tvog banisanog nicka: cicak!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 17:14 |
|
|
|
Pa iki hoće da se udružimo sa mujagama , pa sam zbog toga sumnjao. da je zelen A kako provali za cicak ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 12 srp 2021, 17:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Gicko, ti si se opasno ubezobrazio, a to uopste nije lepo. Posle ce djavo da ti bude kriv...  Šta očekuješ od nekog ko je 1998.godište ? Tek su mu nedavno narasli mliječni zubi.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 11:39 |
|
|
Citat: Načelnik policije komandovao akcijom u kojoj je sprečeno postavljanje transparenta o VučićuSve vrste javne i tajne policije u Novom Sadu bile su upregnute u nedelju uveče kako bi sprečile aktiviste omladine novosadskog odbora Stranke slobode i pravde da na Varadinskom mostu istaknu veliki natpis na engleskom jeziku „Vučić is a dictator“ („Vučić je diktator“). https://www.danas.rs/drustvo/nacelnik-n ... o-akcijom/ Šteta što Pekić više nije živ, ovo vreme ja tako potentan izvor komedijaških novela. Ukratko, nema transparenta nema ni diktatora. Prosto ko pasulj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 12:37 |
|
|
|
Eto dokle smo dosli, kako bi nam zivot bio bolji, samo da su aktiviste omladine novosadskog odbora Stranke slobode i pravde pustili da stave baner: Vucic Diktator.
Prosto ne znam kako cemo kao nacija da prezivimo takvu tragediju
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 12:40 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Eto dokle smo dosli, kako bi nam zivot bio bolji, samo da su aktiviste omladine novosadskog odbora Stranke slobode i pravde pustili da stave baner: Vucic Diktator.
Prosto ne znam kako cemo kao nacija da prezivimo takvu tragediju Da ćemo preživeti sve ovo to nam se još niko nije usudio obećati. Verovatno ni neće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 12:44 |
|
|
|
Sta ima iko da nam prica da cemo preziveti, nego sta cemo, to je stvar individualnog izbora a ne sta ce ti neko reci na TV-u.
Jel moze upuceniji jos detalja oko projekta Prahovo da okaci? To je na samom izlazu Dunava iz zemlje, da li ce praviti i Luku jer time imamo industrijski izlaz u Crno More, nije mala stvar.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 12:51 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Sta ima iko da nam prica da cemo preziveti, nego sta cemo, to je stvar individualnog izbora a ne sta ce ti neko reci na TV-u.
Jel moze upuceniji jos detalja oko projekta Prahovo da okaci? To je na samom izlazu Dunava iz zemlje, da li ce praviti i Luku jer time imamo industrijski izlaz u Crno More, nije mala stvar. Koji će tebi to klinac? Valjaš robu neku pa ti treba jeftin prevoz? E, privrednici moji... na pogrešnom ste forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 13:02 |
|
|
|
Pobegneš od naprednjačke porpagande sa tv na forum ,ali kurko tu te dočekaju SNS propagandne brigade . Ima li forum gde oni ne pišu ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 13:08 |
|
|
storarare je napisao/la: Pobegneš od naprednjačke porpagande sa tv na forum ,ali kurko tu te dočekaju SNS propagandne brigade . Ima li forum gde oni ne pišu ? Ako znaš strane jezike, nema zime. Pipci svake vlasti (pa tako i ove) su dugački samo onoliko koliko joj se prostire biračko telo. Što znači, gde nema bakuta koje bi te kolicima za pijac mlatnule zbog tako neortodoksnih političkih stavova, nema ni njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 13:56 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Sta ima iko da nam prica da cemo preziveti, nego sta cemo, to je stvar individualnog izbora a ne sta ce ti neko reci na TV-u.
Jel moze upuceniji jos detalja oko projekta Prahovo da okaci? To je na samom izlazu Dunava iz zemlje, da li ce praviti i Luku jer time imamo industrijski izlaz u Crno More, nije mala stvar. Koji će tebi to klinac? Valjaš robu neku pa ti treba jeftin prevoz? E, privrednici moji... na pogrešnom ste forumu. Imam familiju koja zivi blizu, sta se ti brines sta ja pitam i koga ja pitam?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 13:59 |
|
|
storarare je napisao/la: Pobegneš od naprednjačke porpagande sa tv na forum ,ali kurko tu te dočekaju SNS propagandne brigade . Ima li forum gde oni ne pišu ? Imas li iznad 20 godina, posto ti je ponasanje jako ruzno kao i argumentacija koju iznos, pises i obracas se ljudima u frustrirajucem tonu, te Madjari, te obojeni u Vojvodini, te Vucieva propaganda, za sta god covek da uzme ti dodjes i zracis, a onda kada te neko naduva kurcem, onda postavljas pitanja zasto ti se neko tako obraca. Ne moze jedna dobra stvar da se iskomentarise u Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 14:27 |
|
|
|
Koja frustracija , ako nekad nešto napišem što se vama ne svidi pa moram da budem iznapušavan , demokratija na delu .Kako ja to zračim ? Šta sam napisoa to za Mađare osim da se Orban oblizuje na VAojvodinu drugo ništa .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 14:37 |
|
|
storarare je napisao/la: Koja frustracija , ako nekad nešto napišem što se vama ne svidi pa moram da budem iznapušavan , demokratija na delu .Kako ja to zračim ? Šta sam napisoa to za Mađare osim da se Orban oblizuje na VAojvodinu drugo ništa . Gicko, pises vrlo slicno kao Lapo-Lapo! I ponasas se kao ona! Da nisi njen klon? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 14:52 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 14:58 |
|
|
|
Vidim Tanskosić pomno prati šta pišem ,pa hajde da ja ne bi zračio ko što pišeš ti mi prosledi šta bi trebalo da pišem važiske. Kako to pišem slično kao ona , kako se to ponašam kao ona ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 15:06 |
|
|
storarare je napisao/la: Vidim Tanskosić pomno prati šta pišem ,pa hajde da ja ne bi zračio ko što pišeš ti mi prosledi šta bi trebalo da pišem važiske. Kako to pišem slično kao ona , kako se to ponašam kao ona ? Evo bas kao sto si u ovom upisu pokazao! Sad bi ti voleo da pisemo o tebi, da te analiziramo, da te objasnjavamo... Prvo dosadjujes, pa posle izigravas zrtvu... Lapusin dvojnik, ili Lapusa licno! Ja mislim da bi trebalo da ti isposlujemo jedan slatki mali ban! O moderacijoooo! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 13 srp 2021, 15:10 |
|
|
|
Ja dosađujem qa ne dosadjuje Kinez koji lepi 50 vesti dnevno ,ne rise više.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|