|
|
Stranica: 45/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 19 kol 2021, 21:21 |
|
|
novem je napisao/la: Citat: Mehanizam mutageneze SARS-CoV-2 inducirane molnupiraviromMolnupiravir je oralno dostupan antivirusni kandidat koji se trenutno nalazi u ispitivanjima faze III za liječenje pacijenata s COVID-19. Molnupiravir povećava učestalost mutacija virusne RNA i umanjuje replikaciju SARS-CoV-2 na životinjskim modelima i kod ljudi. https://www.nature.com/articles/s41594-021-00651-0Mogao bi izgleda biti dobar ovaj molnupiravirPreliminarne studije pokazale su da aktivni sastojak zapravo usporava virus dok se razmnožava. Molnupiravir" šverca građevne blokove RNA u genetski sastav virusa. Ako se potom genetski materijal dalje reproducira, u virusu se stvaraju neispravne kopije RNK.
SAD naručile 1,7 mil doza za preko milijardu dolara.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 19 kol 2021, 21:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Da li bi ovo mogla biti istina? VAXXED PATIENTS' BLOOD EXAMINED, HORRIFIC FINDINGS REVEALED BY GERMAN PHYSICIANS https://www.bitchute.com/video/0Jj5STRykhX5/Prije mjesec dana ista ekipa (Jane Ruby nije doktor) objavila je identičan video samo tad nije bio njemački nego britanski doktor ( koji isto nije doktor) Phillip van Welbergen. Sada je njemački " doktor" čiji rad i ime ne objavljuju. Za par dana će vjerovatno biti poznati mujgurski doktor Bakir Izetbegović
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 19 kol 2021, 23:17 |
|
|
Cijeli Novi Zeland je stavljen u lockdown jer je jedna osoba pozitivna u Aucklandu. Ne znaš više jel ovo komedija ili tragedija. https://t.co/cRXtPQ5kHm?amp=1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 kol 2021, 12:49 |
|
|
|
AstraZeneca najavila tablete protiv korone, nije da su prvi... Vreme ja za temu "Koronavirus i lijekovi".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 kol 2021, 13:21 |
|
|
|
Ja sam se cijepio sa AZ, na čuđenje dijela obitelji i prijatelja. Jedan od razloga je što su oni koje znam sa Pfizerom magnetni, a nije mi se nosilo magnet u sebi. Drugo je što mislim kako je AZ bila daleko najjeftinija, morali su biti izvrgnuti antireklami u režiji od ovih koji su prodavali 5-6 puta skuplje jer inače nijedna država ne bi imala razloga naručiti njihova cjepiva. U zapadnom svijetu se agresivno gura mRNA iako sam siguran da nema ništa manje nuspojava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 kol 2021, 16:08 |
|
|
maradot je napisao/la: Cijeli Novi Zeland je stavljen u lockdown jer je jedna osoba pozitivna u Aucklandu. Ne znaš više jel ovo komedija ili tragedija. https://t.co/cRXtPQ5kHm?amp=1To je kontrola. Dan poslije 32 nova slucaja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 kol 2021, 17:30 |
|
|
buenos aires je napisao/la: AstraZeneca najavila tablete protiv korone, nije da su prvi... Vreme ja za temu "Koronavirus i lijekovi". Tvrde: Citat: 77% smanjen rizik od razvoja simptomatskog COVID-19.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 kol 2021, 18:55 |
|
|
novem je napisao/la: buenos aires je napisao/la: AstraZeneca najavila tablete protiv korone, nije da su prvi... Vreme ja za temu "Koronavirus i lijekovi". Tvrde: Citat: 77% smanjen rizik od razvoja simptomatskog COVID-19. U rangu trenutno ponuđenih vakcina, s manjim oscilacijama gore dole.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 kol 2021, 21:47 |
|
|
|
Mislim da je ovo razuman komentar o ciepljenju ili neciepljenju:
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 kol 2021, 17:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27795 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Da malo prebacim loptu na ovu temu, jer ste previše zamutili na temi o Koroni u BiH. Procent cijepljenih po državama. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 kol 2021, 18:54 |
|
|
|
Evo zanimljivih podataka njemačkog RKI zadnja četiri tjedna.
>60 god.
Ukupno Covid-19 na intenzivnom odjeljenju: 140 S potpunom imunizacijom: 13 (9,3%)
Preminuli s Covid-19, ukupno: 123 Preminuli s potpunom imunizacijom: 19 (15,4%)
Delta soj je pogoršao stanje. Jer za sedam proteklih mjeseci prvi postotak je bio 1%, a drugi 1,7%.
Sreća je da su ovi postotci (9,3 i 15,4) kod populacije od 18-59, dosta niski tj. iznose 2,4% i 0%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 22 kol 2021, 20:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24818 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Ja vec dvaput Pfizer. Druga prije 10 dana. Vrlo male nuspojave poslije druge vakcine.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 12:08 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ja vec dvaput Pfizer. Druga prije 10 dana. Vrlo male nuspojave poslije druge vakcine. E jbg...ne znam za Bumbija, sve su prilike ako se nastave bockati 8x, ostaće forum Kvačici i meni u amanet 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 12:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Pričekajmo jesen. Jesen stiže dunjo moja...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 12:51 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ja vec dvaput Pfizer. Druga prije 10 dana. Vrlo male nuspojave poslije druge vakcine. Sta znaci vrlo male, konkretno koje si imao nuspojave nakon 2 v?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 19:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Izgubila dva sina zbog Covid-19 unutar 24 sata. Ona bila cijepljena, oni bili tvrdoglavi i nisu. Svi troje bili zaraženi istovremeno. :strip_exif(true):strip_icc(true):no_upscale(true):quality(65)/d1vhqlrjc8h82r.cloudfront.net/08-21-2021/t_69f630b253b641d89815076192d50137_name_Mom_loses_sons_2.jpg)
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 19:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24818 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
POL_GASOL je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ja vec dvaput Pfizer. Druga prije 10 dana. Vrlo male nuspojave poslije druge vakcine. Sta znaci vrlo male, konkretno koje si imao nuspojave nakon 2 v? Nekoliko sati malo sam se slabije osjecao. Ono kao da cu gripu dobiti (predgripozo stanje), a nisam dobio ni temperaturu. Dakle jedno poslijepodne (dan poslije) kosti boljele i lagana slabost organizma. Uvecer i ujutro nestalo odjednom.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 20:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Izgubila dva sina zbog Covid-19 unutar 24 sata. Ona bila cijepljena, oni bili tvrdoglavi i nisu. Svi troje bili zaraženi istovremeno. :strip_exif(true):strip_icc(true):no_upscale(true):quality(65)/d1vhqlrjc8h82r.cloudfront.net/08-21-2021/t_69f630b253b641d89815076192d50137_name_Mom_loses_sons_2.jpg) Slicno i ovdje. Zena i sin se vakcinisali, on nije htio. 60-65 godina, nikakvih bitnih zdravstvenih problema. Sve troje se zarazili, zena i sin asimptomatski, on vec 5 dana na respiratoru trebaju ga prebaciti na ECMO masinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 21:20 |
|
|
DRAMATIČAN APEL IZ MOSTARSKE BOLNICE: UVEDITE NAJSTROŽIJE MJERE DO SADA! Uposlenici mostarske COVID bolnice uputili su u ponedjeljak dramatičan apel građanima da prekinu masovna okupljanja i počnu poštivati epidemiološke mjere jer je zabilježen veliki porast novozaraženih od koronavirusa, dok je tokom vikenda sedam osoba preminulo od posljedica povezanih s COVID-19. https://crna-hronika.info/dramatican-ap ... ada/275972Pa zar se Hrvati nisu cijepili?? Znam da Muslimani ne vjeruju u koronu al Hrvati su trebali već odradit to.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 21:39 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: DRAMATIČAN APEL IZ MOSTARSKE BOLNICE: UVEDITE NAJSTROŽIJE MJERE DO SADA! Uposlenici mostarske COVID bolnice uputili su u ponedjeljak dramatičan apel građanima da prekinu masovna okupljanja i počnu poštivati epidemiološke mjere jer je zabilježen veliki porast novozaraženih od koronavirusa, dok je tokom vikenda sedam osoba preminulo od posljedica povezanih s COVID-19. https://crna-hronika.info/dramatican-ap ... ada/275972Pa zar se Hrvati nisu cijepili?? Znam da Muslimani ne vjeruju u koronu al Hrvati su trebali već odradit to. o čemu ti pričaš, pa rvati su ti antivaxeri 9 od 10, to su sve teoretičari zavjera sa kauča, najgore od svih u bih stoje po tom pitanju, u fbih najveći porast zaraženih je u rvackim kantonima, evo što neće da se cijepe nego ni pravila nikakva ne poštuju.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 23 kol 2021, 21:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Napokon Corona napada mlade osobe. Hvala Corona, dosta su nas zajebavali sa svojim kršenjem epidemioloških pravila. Ide na niže dok ne dođe do partijanera sa Zrće i takvih mazgi. Citat: Spustila se i prosječna dob hospitaliziranih - i to za 13 godina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 kol 2021, 01:08 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: DRAMATIČAN APEL IZ MOSTARSKE BOLNICE: UVEDITE NAJSTROŽIJE MJERE DO SADA! Uposlenici mostarske COVID bolnice uputili su u ponedjeljak dramatičan apel građanima da prekinu masovna okupljanja i počnu poštivati epidemiološke mjere jer je zabilježen veliki porast novozaraženih od koronavirusa, dok je tokom vikenda sedam osoba preminulo od posljedica povezanih s COVID-19. https://crna-hronika.info/dramatican-ap ... ada/275972Pa zar se Hrvati nisu cijepili?? Znam da Muslimani ne vjeruju u koronu al Hrvati su trebali već odradit to. o čemu ti pričaš, pa rvati su ti antivaxeri 9 od 10, to su sve teoretičari zavjera sa kauča, najgore od svih u bih stoje po tom pitanju, u fbih najveći porast zaraženih je u rvackim kantonima, evo što neće da se cijepe nego ni pravila nikakva ne poštuju. Slazem se, ja se cijepio, a relativno sam mlad, ekipa me okolo gleda i sprda ko da imam HIV. Sve poremeceno, kafici puni, nikakve mjere, bit ce kuknjave kroz mjesec dana
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 kol 2021, 06:51 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 kol 2021, 08:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Uvijek sam se pitao kako naši djedovi nisu znali kako manje djece pravit, odgovor je vjerojatno kako su ipak znali da ako prospu unutra će bit djece.
Odgovor je kako su bili sujevjerni. Spržit će im jaja ako ne poštuju prirodu i u pakao otići jer izazivaju Boga.
E sad to isto vidim u ovom slučaju. To je nama urođeni mentalitet.
Ne primit cjepivo slučajno jer nije prirodno a i virus ne postoji jer ne bi nama njega bogek poslal, a ako ipak jest onda ima razlog što je to napravio, da sprži Sodomu i Gomoru po svijetu.
Ajde sunce vam vaše, izađite iz srednjeg vijeka i kamenih kuća.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 24 kol 2021, 08:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44076 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
POL_GASOL je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: DRAMATIČAN APEL IZ MOSTARSKE BOLNICE: UVEDITE NAJSTROŽIJE MJERE DO SADA! Uposlenici mostarske COVID bolnice uputili su u ponedjeljak dramatičan apel građanima da prekinu masovna okupljanja i počnu poštivati epidemiološke mjere jer je zabilježen veliki porast novozaraženih od koronavirusa, dok je tokom vikenda sedam osoba preminulo od posljedica povezanih s COVID-19. https://crna-hronika.info/dramatican-ap ... ada/275972Pa zar se Hrvati nisu cijepili?? Znam da Muslimani ne vjeruju u koronu al Hrvati su trebali već odradit to. o čemu ti pričaš, pa rvati su ti antivaxeri 9 od 10, to su sve teoretičari zavjera sa kauča, najgore od svih u bih stoje po tom pitanju, u fbih najveći porast zaraženih je u rvackim kantonima, evo što neće da se cijepe nego ni pravila nikakva ne poštuju. Najviše su pogođeni turistički kantoni. Šta ti očekuješ kad se bez ikakvih mjera puste turisti od Brazila do Saudijske Arabije, dodaj tu dijasporu koja došla i pobjegla od mjera na Zapadu i eto ti recepta za ovakve brojke.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|