|
|
Stranica: 20/31.
|
[ 760 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 28 srp 2021, 15:14 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Samo biljeziti, cerati cemo se nekada.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 09 kol 2021, 20:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85689 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
U zadnjih 1-2 godine, broj priloga na Youtube iz općina HercegBosne povećao se za preko duplo ili +100%.
To se vidi po tome što je 50% takvih priloga u produkciji RTV HB. Bez tih priloga materijala bi bilo duplo manje.
Dodatno, s obzirom da je većina ostalog materijala amaterski, broj profesionalnih medijskih priloga s prostora HercegBosne se povećao za 5x.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 10 kol 2021, 20:34 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6916 Lokacija: Izvan sebe
|
Robbie MO je napisao/la: U zadnjih 1-2 godine, broj priloga na Youtube iz općina HercegBosne povećao se za preko duplo ili +100%.
To se vidi po tome što je 50% takvih priloga u produkciji RTV HB. Bez tih priloga materijala bi bilo duplo manje.
Dodatno, s obzirom da je većina ostalog materijala amaterski, broj profesionalnih medijskih priloga s prostora HercegBosne se povećao za 5x. Odlicno! Izgleda da smo krenuli sa mrtve tacke!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 14 kol 2021, 02:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85689 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Dogurali su do 10 000 subscribers.
To je i dalje skromna brojka, 100 000 se traži, ali brzo raste.
U svakom slučaju bar više od FTV, koja ima 32 000 subscribers. No Face TV ima 230 000.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 14 kol 2021, 16:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ugodan jutarnji ritual. Kavu i na YT za sve klipove sa RTV HB, kao i naravski utakmice HNL-a na HNTV kanalu.
Na RTV HB uvijek od prethodnog dana budu 1-2 priloga vrijednih gledati. Ne očekujte neke dijaloške emisije niti nešto tipa Face TV. RTV HB je županijska TV, kronika događaja i manifestacija. Politiku uglavnom preskočim, ukoliko nije neki novi sugovornik.
Ono što me zanima su događaji u raznim općinama, društveni život je puno bogatiji nego što sam mislio.
S obzirom da ne mogu "zapaliti" publiku kroz pristup, mislim da je 50.000 pretplaćenih na YT neki vrhunac za 2-3 godine.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 14 kol 2021, 16:40 |
|
|
|
Nedavno je bila jedna profesorica iz TG u emisiji iz kulture, ali nemam naviku gledat, odnosno došlo vrijeme da ništa duže od 5 minuta ne mogu gledat, pa nisam ni pogledao... Ako se isplati gledat pogledat ću i ako nađem staviti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 14 kol 2021, 16:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 14 kol 2021, 16:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43917 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Meni običaj postao pogledati dnevnik i emisiju Sprint.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 25 kol 2021, 16:11 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
MARKA ZA TELEVIZIJU Na Čovićev poziv odazvalo se 37 tisuća korisnika, ako iz EP uopće govore istinu https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... nu/197039/
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 25 kol 2021, 16:22 |
|
|
|
20% od domaćinstava što je solidno, pošto je bilo dobrovoljno i ljudi decenijama ne plaćaju nikakvu javnu tv pretplatu.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
listopad
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 kol 2021, 00:44 |
|
|
novem je napisao/la: 20% od domaćinstava što je solidno, pošto je bilo dobrovoljno i ljudi decenijama ne plaćaju nikakvu javnu tv pretplatu. Solidno za šefove, malo manje za novinare i osoblje. Doduše po onome što su mi rekli postotak se kreće oko 10% što je također jednako solidno iz istih razloga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 kol 2021, 11:09 |
|
|
|
Težište je da ih se utrpa u proračun F. Na tome se radi. Inače bi taj papir bolje pripremili.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 kol 2021, 11:41 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43917 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
listopad je napisao/la: novem je napisao/la: 20% od domaćinstava što je solidno, pošto je bilo dobrovoljno i ljudi decenijama ne plaćaju nikakvu javnu tv pretplatu. Solidno za šefove, malo manje za novinare i osoblje. Doduše po onome što su mi rekli postotak se kreće oko 10% što je također jednako solidno iz istih razloga. Ionako većina toga ide za sanaciju dugova, to su i sami priznali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 kol 2021, 10:59 |
|
|
|
Sviđaju mi se ove reakcije koje pretplata izaziva, kao i komešanje u 24% mahali.
Velika reklama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 28 kol 2021, 09:02 |
|
|
|
Nek se zna kome smeta RTV HB
HDZ 1990 Dobroslav Bukmir, zastupnik u Skupštini ŽZH Ne dam ni marku za rad jednostranačke TV, ali uplaćivao bih više za rad javnog servisa na hr. jeziku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 01 ruj 2021, 17:59 |
|
|
HHerceg je napisao/la: MARKA ZA TELEVIZIJU Na Čovićev poziv odazvalo se 37 tisuća korisnika, ako iz EP uopće govore istinu https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... nu/197039/Pa ima li neki podatak koliko je i nas preko Paypal( ja sam preko paypal- sasvim jednostavno) ili na druge nacine iz dijaspore uplatilo ili smo u ovoj cifri? S druge strane mozda nas koji smo uplatili jednokratno i ne bi trebalo uracunati u tu cifru. Ja sam uplatio hinjski tako da je iznos djeljiv sa 12 pa ispada nekako kao da sam za mjesecnu pretplatu, ali jednokratno uplatio. 
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 01 ruj 2021, 18:01 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Nema.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 01 ruj 2021, 18:16 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Nema. Nema veze cista radoznalost. Inace mislim da ako mi nismo u toj cifri od 37000, onda je rezultat dobar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 ruj 2021, 10:58 |
|
|
|
To je broj samo kućanstava koja su odlučiila plaćati uz račun EP HZHB.
Sad od muke navali prijetiti mailovima.
Osobito kada je u pitanju predsjednik Hrvatske Zoran Milanović koji uvelike doprinosi aktualiziranja problema položaja Hrvata u BiH i rješavanju pitanja konstitutivnosti naroda u ovoj zemlji, piše RTV Herceg Bosne.
Njegove izjave, barem sudeći po porukama koje stižu zadnjih dana preko društvenih mreža i u inboxe mailova RTV Herceg Bosne izazivaju burne reakcije pojedinaca iz bošnjačkog naroda. Mnogi od njih se ne mogu suzdržati, pa kroz prijetnje, psovke i druge vulgarnosti pokušavaju postići neki cilj koji je samo njima poznat.
Vrijedi 1KM samo za živciranje islamista, ustvari najbolje uložena marka ikada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 ruj 2021, 18:13 |
|
|
daramo je napisao/la: To je broj samo kućanstava koja su odlučiila plaćati uz račun EP HZHB.
Sad od muke navali prijetiti mailovima.
Osobito kada je u pitanju predsjednik Hrvatske Zoran Milanović koji uvelike doprinosi aktualiziranja problema položaja Hrvata u BiH i rješavanju pitanja konstitutivnosti naroda u ovoj zemlji, piše RTV Herceg Bosne.
Njegove izjave, barem sudeći po porukama koje stižu zadnjih dana preko društvenih mreža i u inboxe mailova RTV Herceg Bosne izazivaju burne reakcije pojedinaca iz bošnjačkog naroda. Mnogi od njih se ne mogu suzdržati, pa kroz prijetnje, psovke i druge vulgarnosti pokušavaju postići neki cilj koji je samo njima poznat.
Vrijedi 1KM samo za živciranje islamista, ustvari najbolje uložena marka ikada. Imas pravo, a s druge strane imamo neku nasu informaciju. Ja se ne bunim sto sam uplatio, dapace, drago mi je da budem dio zajednistva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 16:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nisam nikad radio u TV produkciji, pa moj komentar uzmite s rezervom. Ova brojka zaposlenih mi se čini puno veća nego očekivano, da si me pitao da pogodim sudeći po opsegu programa, rekao bih možda 20ak. Po prilozima sam primijetio možda 6-7 novinara max. Naravski, ista stvar je sa muslimanskim FTV-om i BHRT, tu se spominjalo čini mi se 800ak uposlenih. Vjerojatno naopako postavljena piramida, puno đenerala, malo vojnika. Citat: “Imamo 43 stalno uposlena i 15-ak honorarno uposlenih, dopisništvo u Kiseljaku i Orašju, te centralu u Mostaru. Godišnji nam je budžet oko 1,2 miliona maraka što je premalo. Za plaće s doprinosima nam treba stotinjak hiljada maraka mjesečno”, navela je.
Karačić smatra kako se “cijela ova priča nepravedno ispolitizirala”.
“Mi se borimo za medijski prostor na hrvatskom jeziku i to ne treba biti tabu tema. Ne postoji javni medij na hrvatskom jeziku u BiH. Nije vam medij na hrvatskom jeziku ako vi na javnoj servisu u nekom redoslijedu pročitate dnevnik na hrvatskom ili nedjeljom stavite katoličku misu”, kazala je Karačić.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 16:08 |
|
|
|
Neka na kraju imaju 200 zaposlenih i neka budu većina u Mostaru i Kiseljaku.
Ali naravno, da svaki zaposleni mora biti opravdav i kvalificiran, zahtjevamo kvalitetu, i da produkcija mora biti maksimalna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 16:25 |
|
|
|
Oni kukaju da ih je i sad premalo u odnosu na bht i ftv. I ja bi rekao previše s obzirom na obujam tv sadržaja kojeg nude.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 16:29 |
|
|
|
Opet, nitko nije od nas radio u tom poslu, imaš kameramene, montažere, tonsku ekipu, producente, logistiku. Vjerojatno je u TV situacija da ti je za priloge potrebno 4-5 ljudi iza scena za svakog jednog novinara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 16:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Vi mislite da se lokali čiste sami od sebe. Nisu svi zaposleni majstori za medije. 2 čistačice minimalno, obvezan vozač, obvezan odvjetnik, itd...
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|