|
|
Stranica: 10/16.
|
[ 390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 01:52 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Srbima ovo koda su osvojili svjetsko prvenstvo , nama danas bila rutina Ok, nemojmo se zavaravat, skinut portugal u gostima u odlucujucoj utakmici nije bas zajebancija. Mi npr nikad nismo dobili portugal, ne leze nam jednostavno. Mislim da je u tome draz, mogli su oni dobit nekog tamo kazahstana i osigurat izravan prolaz, ali nije to isto. Pa mi smo jebene engleze skinuli 2007 na wembleyu i slavilo se, a vec smo prije toga osigurali plasman i rusi nas i dan danas radi toga gotive
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 04:43 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Fino me iznenadiše! Ja sam mislio da ćemo u baraž, pa tamo izgubiti kao od Škotske. Hagresor je napisao/la: Mukiji će imat uzbudljivo svjetsko. Navijat će protiv čak dva tima sljedeće godine. Život piše priče Možda im i Turska prođe. Mi se zajebavamo, a njima triput zanimljivije nego Srbima ili Hrvatima.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 08:25 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Fino me iznenadiše! Ja sam mislio da ćemo u baraž, pa tamo izgubiti kao od Škotske. Hagresor je napisao/la: Mukiji će imat uzbudljivo svjetsko. Navijat će protiv čak dva tima sljedeće godine. Život piše priče Možda im i Turska prođe. Mi se zajebavamo, a njima triput zanimljivije nego Srbima ili Hrvatima. Možda se opet digne atmosfera kao na Euru 2008. Pogotovo ako igrala Hrvatska - Turska ili Srbija - Turska. Gorit će u zapadnom Sarajevu u prvoj varijanti, ili u istočnom Mostaru u drugoj varijanti. Inače ne vidim nešto na klixu slike slavlja iz glavnog grada nakon sinoćnje utakmice Portugal-Srbija. Čudno, s obzirom kako im je istočno Sarajevo doslovce preko ulice.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 08:35 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Fino me iznenadiše! Ja sam mislio da ćemo u baraž, pa tamo izgubiti kao od Škotske.
Možda im i Turska prođe. Mi se zajebavamo, a njima triput zanimljivije nego Srbima ili Hrvatima. Možda se opet digne atmosfera kao na Euru 2008. Pogotovo ako igrala Hrvatska - Turska ili Srbija - Turska. Gorit će u zapadnom Sarajevu u prvoj varijanti, ili u istočnom Mostaru u drugoj varijanti. Inače ne vidim nešto na klixu slike slavlja iz glavnog grada nakon sinoćnje utakmice Portugal-Srbija. Čudno, s obzirom kako im je istočno Sarajevo doslovce preko ulice. https://www.klix.ba/sport/nogomet/banja ... /211115004Ima iz BL. I sve mi nismo bitni ovo-ono, a ne možete ni prolaz na SP proslaviti bez nas. Muko moja
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 08:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: Koje zagadjenje u BL, a vidim ima i smoga u zraku Magla nije smog Mujo. Magla je prirodna pojava. Moraš izaći iz te smrdljive kotline da osjetiš miris magle. Još ljepši miris od magle je kad se pomješaju baklje, magla i Srpstvo. Namiriši se Srpstva Ture. Citat: 30. 10. 2021. u 13:58:00Radiosarajevo.ba Nekoliko gradova naše zemlje jutros su na stranicama o zagađenosti zraka "obojeni" crvenom bojom. To bi u prevodu značilo kako je zrak u tim sredinama vrlo opasan po zdravlje stanovištva.
Vazduh je nazagađeniji u Zenici, a indeks zagađenosti iznosi 176. Ovaj indeks u Banjaluci bio je 172, u Sarajevu jedan manje, Tuzli 162, Kaknju i Živinicama 161 i u Visokom 153.
Nažalost, bh. gradovi su lideri kada uporedimo svjetske gradove po indeksu zagađenosti. Ne možeš ti bez Turaka i guslanja ni u fudbalskoj pobjedi. Hajd sad nastavi guslati o magli.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 08:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
Dogodine u Prizrenu! Jel se to seliš? Taman, moći ćeš i na stadion, pa da pratiš svoju reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 11:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60829 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 11:36 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Kako mujage skiĆe zbog majoce veseli se srpski rode ,to skiĆanje je muzika za moje uši
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 12:25 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Fino me iznenadiše! Ja sam mislio da ćemo u baraž, pa tamo izgubiti kao od Škotske. Hagresor je napisao/la: Mukiji će imat uzbudljivo svjetsko. Navijat će protiv čak dva tima sljedeće godine. Život piše priče Možda im i Turska prođe. Mi se zajebavamo, a njima triput zanimljivije nego Srbima ili Hrvatima. Neće Turska, Crnogorci će ih otpraviti po običaju
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 12:31 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Dogodine u Prizrenu! Jel se to seliš? Taman, moći ćeš i na stadion, pa da pratiš svoju reprezentaciju. I ti ćeš se preseliti onda u novu 23% Bosnu. Bitno je da nacija slavi i svuda se o tome priča. I pričaće se do Katara.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 12:42 |
|
|
K..M je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Jel se to seliš? Taman, moći ćeš i na stadion, pa da pratiš svoju reprezentaciju.
I ti ćeš se preseliti onda u novu 23% Bosnu. Bitno je da nacija slavi i svuda se o tome priča. I pričaće se do Katara. Ko priča? Jutros niko ne priča. Valja raditi i platu zaraditi. Gladna usta ne mogu ni navijati a tek šta drugo. Razumljivo mi je slavlje, al ispucalo se sinoć, život teče dalje.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 12:50 |
|
|
Misliš, pisali bi srbijanski portali jer bi to bio izgovor za poraz. Ovako je sve ok. Nebitno sad.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 14:02 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: K..M je napisao/la: I ti ćeš se preseliti onda u novu 23% Bosnu.
Bitno je da nacija slavi i svuda se o tome priča. I pričaće se do Katara. Ko priča? Jutros niko ne priča. Valja raditi i platu zaraditi. Gladna usta ne mogu ni navijati a tek šta drugo. Razumljivo mi je slavlje, al ispucalo se sinoć, život teče dalje. Nacionalne baterije napunjene. Život teče dalje. Srce ko Rusija.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 14:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ko priča? Jutros niko ne priča. Valja raditi i platu zaraditi. Gladna usta ne mogu ni navijati a tek šta drugo. Razumljivo mi je slavlje, al ispucalo se sinoć, život teče dalje. Nacionalne baterije napunjene. Život teče dalje. Srce ko Rusija. Jel ona Rusija što je sinoć izgubila? Ako je onako, onda prilično jadno. Ni šut, jedva centar da pređoše. Hrvati ko u Oluji. Još i kiša bila. Prigodno.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 14:32 |
|
|
AAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEVIIIIIIIIII
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 14:56 |
|
|
Mujage skice ko krmad na objave draska stanivukovica, Drasko slavi pobjedu Srbije kao Srbin A mujguri krepase od muke.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 14:57 |
|
|
Zamisli Srbin slavi pobjedu Srbije. Evo baš mi je krivo. Što Srbin slavi pobjedu Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:34 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 19:36 |
|
|
Ovo je neponovljivo. Razvaliti Amere nakon bombardovanja.
Danima se plakalo od sreće.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 19:37 |
|
|
Koji vam je ono Kinez u stručnom štabu?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 19:48 |
|
|
e da, ima košarkaška, prvi susret Cibona-Partizan, 1998. dobili i u Zagrebu i Beogradu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 20:00 |
|
|
Šta je to Saletova trojka Hrvatima? Da ne guglam. Kecmanova je ono u Areni Zagreb Cibona Partizan? Srbi ne mogu valjda ni shvatit koliko je to nama nevažno. Kao što je nama nevjerojatno da se oni toliko vesele plasmanu na veliko natjecanje. Mi samo pamtimo ona na koja se nismo plasirali. Lakše je. Košarka je u Hrvatskoj postala stvar sprdancije. Crna ovca hrvatskog sporta. To većina minus košarkaški fanatici prati sa strane kao dokle mogu biti tako loši i bez rezultata. Mislim da se samo košarkaši zbog toga nerviraju i neugodno im je u društvu kad su s ostalim sportašima.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 20:02 |
|
|
Ovo je najteže...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 20:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
Ovo je najteže...
to i ja pamtim kao danas. još se trese.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 20:05 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Šta je to Saletova trojka Hrvatima? Da ne guglam. Kecmanova je ono u Areni Zagreb Cibona Partizan? Srbi ne mogu valjda ni shvatit koliko je to nama nevažno. Kao što je nama nevjerojatno da se oni toliko vesele plasmanu na veliko natjecanje. Mi samo pamtimo ona na koja se nismo plasirali. Lakše je. Košarka je u Hrvatskoj postala stvar sprdancije. Crna ovca hrvatskog sporta. To većina minus košarkaški fanatici prati sa strane kao dokle mogu biti tako loši i bez rezultata. Mislim da se samo košarkaši zbog toga nerviraju i neugodno im je u društvu kad su s ostalim sportašima. mislim da je to do prvog većeg rezultata, popalili smo se tamo 2013. kad smo ušli u polufinali Eurobasketa. međutim to je sve slabo, reprezentacije u košarci su slabe, otkazi su normalni, slaba gledanost, ni po čemu se ne može usporediti s nogometom, ali doslovno ni po čemu, 100 mjesta ispod.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|