|
|
Stranica: 14/36.
|
[ 891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 26 ruj 2010, 14:10 |
|
|
Idemo ovako, šta je se to u Novom Travniku dogodilo pozitivno od rata, ima li šta, zna li tko?Kakvu to Novi Travika budućnost ima?Ima li u Novom Travniku sporta, kulture ili bilo šta osim hrpe kafića!? Gdje novotravničani rade, od ćega žive?Ono što je Novi Travnik krasilo to je mladost, sad ni toga nema.Ono što smo imali sve je uništeno i to svjesno da tako se izrazim "namjerno" ne znam zašto.Svi oko nas nešto imaju, a mi ništa, za nepovjerovati!
Bratstvo, firma koja je zapošljavala 15 tisuća ljudi propala da dna, zašto?Mene samo zanima poleđina svega ovoga, mislim da ljudi koji su na vlasti i ne mogu biti krivi toliko, jer nemogu valjda mrziti svoje.Mislim da je u pozadini neko vrlo močan kome Novi Travnik ne paše, samo ne znam zašto!
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 26 ruj 2010, 14:11 |
|
|
statisticki podaci
Franjo Mamuša - NHI prisustvo sjednicama 19/23 postavljena pitanja 3 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 0 ostalo 6
Dražana Hegediš - NHI prisustvo sjednicama 17/19 postavljena pitanja 0 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 0 ostalo 4
Tihana Mladina Valjan - HDZ 1990 prisustvo sjednicama 22/23 postavljena pitanja 1 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 0 ostalo 2
Anto Bilić HDZ 1990 prisustvo sjednicama 21/23 postavljena pitanja 1 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 0 ostalo 0
Zoran Pocrnja HDZ 1990 prisustvo sjednicama 19/23 postavljena pitanja 2 pokretanje incjative 1 predlozeni amandmani 0 ostalo 47
Josip Kvasina HDZ prisustvo sjednicama 23/23 postavljena pitanja 5 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 16 ostalo 28
Radoje Vidović HDZ prisustvo sjednicama 21/23 postavljena pitanja 4 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 6 ostalo 6
Ljuban Šantić - HDZ prisustvo sjednicama 21/21 postavljena pitanja 2 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 0 ostalo 0
Mirko Batinić - HDZ prisustvo sjednicama 23/22 postavljena pitanja 0 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 16 ostalo 88
Anica Radić - HDZ prisustvo sjednicama 22/23 postavljena pitanja 1 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 0 ostalo 7
Lidija Bradara - HDZ prisustvo sjednicama 23/23 postavljena pitanja 6 pokretanje incjative 0 predlozeni amandmani 1 ostalo 27
Ovo je statistika, ma sto ona znacila!
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Postano: 26 ruj 2010, 14:30 |
|
|
Novi Travnik vise nije Novi Travnik sada jsu to Kasapovici u punom smislu rjeci! Od kraja nesretnog rata do danas jedino sto se desilo je da su se promjenili kontejneri za otpad! Doista ja neznam sto se jos promjenilo, pardon renovirala se opcina i njena uza okolica, nanovo su podignuti sakralni objekti, u nekim mjesnim zajednicama i po dva objekta...!? Bacanje na koljena,sjedenje u prvom safu ili molitve u prvom redu klupa su IN.
Cjeli Novi Travnik se naginje na PC VITEZ, cjeli grad radi u toj zoni. Nesposobnost opcinskog vjeca a i kantona, da otvori bilo sto je toliko vidljivo da ce izbori biti stvarno zanimljivi (na lokalnoj razini) i ako gradani daju glasove istim strankama, koje jos nikada nisu javno rekle ko ce koju duznost da obnasa sa liste, to ce biti konacan udarac za slom kako MORALNI tako i bilo koji drugi ....
Inace Novi Travnik je imao, ljude koji su obnasali velike duznosti u Federaciji, i koji nisu ucinili nista da bi se ovaj grad izuvukao iz sivila !!? U gradu je nastipilo mentalno sljepilo koje je sa vremenom kontaminiralo cjelu pocinu. Grad u kojemu se nemoze prespavati (nema gotela,jer se jos natezu Manduka i Pistolj), u kojemu se nemoze obuci u cjelosti ako te slucajno posprica kakvo vozilo koje vikendom proleti kao da je na Silverstonu ... to se ne naziva gradom nego MJESNOM ZAJEDNICOM.
Ova MZ, je u nemogucnosti, obezbjediti elementarne ljudske potrebe kao sto je rasvjeta, preglasna glazba iz kafica,zatrpani trotuari sa vozilima ili vrsenje nuzde po cjelom gradu, ucestale tuce, razbojnistva i mnogo toga ... i nije ovo nikakv ljudski PESIMIZAM Dipalo, vec realnost zivljenja u datom vrmenu i na datoj lokaciji ...
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 29 ruj 2010, 01:33 |
|
|
Lagumdžija u Novom Travniku: SDP je pokret protiv sadašnjeg stanja
SDP-ova kampanja „Država za čovjeka“ nastavljena je u Novom Travniku. Pred više od tisuću okupljenih predstavljeni su kandidati za kantonalni, federalni i državni parlament. Okupljenima se između ostalih obratio, predsjednik SDP-a dr Zlatko Lagumdžija.
SDP-ova kampanja „Država za čovjeka“ nastavljena je u Novom Travniku. Pred više od tisuću okupljenih predstavljeni su kandidati za kantonalni, federalni i državni parlament. Okupljenima se između ostalih obratio, predsjednik SDP-a dr Zlatko Lagumdžija.
Lagumdžija je okupljenima rekao da je poruka SDP-a o državi po mjeri svakog čovjeka okupila sve građane BiH koji smatraju da zemlja ide u pogrešnom smjeru.
„Mi smo tokom ove kampanje postali pokret protiv sadašnjeg stanja. Najbolji dokaz toga su tisuće ljudi koji su nam dali podršku i koji će 3. listopada izaći i izvesti svoje najbliže, da daju svoj glas za novi početak za BiH.“
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 29 ruj 2010, 11:15 |
|
|
SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 1 Jordamović Mirsad 2 Lendo Fatima 3 Rosić Atif 4 Kovačević Mirza 5 Kukić Enisa 6 Miškić Anto 7 Dujmenović Sanja 8 Karač Naser 9 Mujić Sanel 10 Gajić Tatjana 11 Perenda Zakir 12 Babić Mahir 13 Skopljak Edina 14 Krnjić Alija 15 Poljak Nikola 16 Saldum Amra 17 Šahinović Alija 18 Begović Ibrahim 19 Čakić Svetlana 20 Varupa Ređep 21 Belegić Besim 22 Ljubunčić Ismeta 23 Herceg Sulejman 24 Otuzbir Azerina 25 Hukić Nahid – Rile
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 29 ruj 2010, 11:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Oni će promijeniti sve, vratit će "baznu" industriju i svi ćemo živjeti lijepo i složno kao Sj. Koreji.
Jedni nude Afganistan, drugi Sj. Koreju. Na kraju ćemo molit Allaha ili Boga: vratite nam lopove!
Mogu li ljudi u BiH, a valjda mogu shvatit da postoje socijalno osjetljive, višenacionalne, uređene, pravedne, bez lopovluka, kapitalističke zemlje, bez "bazne" (čitaj teške industrije i rudnika)?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 29 ruj 2010, 11:31 |
|
|
HSS-NHI u StojkovićimaMZ Stojkovići – Novi Travnik je održan predizborni skup HSS-NHI,na kojem su kandidati za sve razine vlasti, na predstojećim izborima, predstavili izborni program HSS-NHI.
Posebnu pažnju je izazvalo izlaganje kandidata za Skupštinu Županije Središnja Bosna – Mate Bavrke,inače stanovnika MZ Stojkovići.
U otvorenoj raspravi poslije predstavljanja programa, kandidati su odgovarali na pitanja gradjana i posebno istakli da u svom programu obečavaju samo ono što i planiraju ostvariti.
Nositelj liste za Federalni parlament dr.Drago Džambas je još jednom pozvao gradjane da izidju na izbore i da izaberu dobre i kvalitetne ljude sa lista koje su im ponudjene.Hoce li kandidat MS Stojkovici,ako bude izabran ostaviti sadasnji posao u pekari!? Ni ova stranka,kao niti ostale pored kandidata nema nikakvih informacija, imovinska kartica,strucna sprema,i duznost koju ce obasat!?Kandidati ove sranke u velikom broju ili u vecini poslje zavrsenog mandata odu u mirovinu, ovo vise nije anomalija vec pravilo. Vjerojatno su se ugledali na precjednika Glasajte ...
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 29 ruj 2010, 11:38 |
|
|
Glast za SKOK http://razglasaj.ba/?p=2430Ovi ce da nas tapiraju do kraja...onda ce neko (iz vana) vjerojatno podvucu refu, razjebati ovu utopisku troglavu azdaju, i konacno ali doista konacno nesto napraviti korisno ne za nasu generaciju +-10-15 god. vec za buduce generacije kojima je neizbjezno ponovo ratovanje na ovim prostorima, ako se ovo na vrjeme ne rasturi!
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 30 ruj 2010, 02:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 30 ruj 2010, 09:06 |
|
|
Trebao si na kavu svratiti.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 30 ruj 2010, 09:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Meni osobno od svih naših kasabica u središnjoj Bosni najviše liči na grad. I doista mu treba dati zasluženu pažnju, ko god došao na vlast.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 30 ruj 2010, 10:08 |
|
|
Burruchaga, treba si stadion uslikati da vide naš wembley.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 30 ruj 2010, 12:15 |
|
|
drove1983 je napisao/la: Burruchaga, treba si stadion uslikati da vide naš wembley. Imam i sliku stadiona negdje zakopanu među silnim slikama, kad nađem stavit ću.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 30 ruj 2010, 12:17 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Meni osobno od svih naših kasabica u središnjoj Bosni najviše liči na grad. I doista mu treba dati zasluženu pažnju, ko god došao na vlast. u pravu si, jedini naš gradić u SB koji ima pravu Skyline
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 30 ruj 2010, 12:23 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Meni osobno od svih naših kasabica u središnjoj Bosni najviše liči na grad. I doista mu treba dati zasluženu pažnju, ko god došao na vlast. u pravu si, jedini naš gradić u SB koji ima pravu Skyline A otkud si ti Burruchaga?
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 03 lis 2010, 18:18 |
|
|
Hahaha ima nas Drove koji bi imali o cemu pricati kada bi se satali ... a kaj ne bu kavu strnku zbigecali ...mozda na lokacu ...
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 04 lis 2010, 14:46 |
|
|
zomby je napisao/la: Hahaha ima nas Drove koji bi imali o cemu pricati kada bi se satali ... a kaj ne bu kavu strnku zbigecali ...mozda na lokacu ... Ti radiš u EP, jel tako?
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 04 lis 2010, 15:49 |
|
|
:-) ...promasio si Drove...
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 04 lis 2010, 17:19 |
|
|
Afera Forex: Prevarili građane za više od 100 milijunaPosljednih dana u Republici Hrvatskoj je aktuelna vijest o navodnoj prevari više tisuća građana putem izmišljenih ulagačkih fondova. Kako znam da je više stotina građana Novoga Travnika koji su uložili svoj novac u isti fond samo sa sjedištem u našemu gradu mislim da bi bilo interesantno da prenesete ovu vijest. Mnogi građani Novoga Travnika koji ne prate zbivanja u RH bi se mogli prepoznati u ovoj vijesti. Vijest možete naći na sljedećem linku: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ ... orexa.html
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 04 lis 2010, 21:08 |
|
|
:-) nisu svi prevareni...iako bi za poznavatelje prilika u Sredisnjoj Bosni prepoznali imena onih koji nisu prevareni ...Doni oselaj konja ...
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 04 lis 2010, 21:21 |
|
|
Ja sam prije jedno 8 godina sreo jednog Amerikanca koji je radio za velike Investment kompanije u forex tržištu, i čovjek mi je tada sve objasnio i rekao da mali investitori u tom tržištu nemaju nikakvu šansu, čak mi je i objasnio s kojim trikovima "veliki" trgovci pokupe "stop loss-ove" malih tradera itd.
Kad je se pojavila tema forexa na forumu.yu tamo negdje 2006-07 sam ljude upozoravao s nekoliko postova da je forex jedna velika prevara i da mali nemaju šanse na tom tržištu, ali gle čuda svi moji postovi su bili brisani, valjda im nije odgovoaralo da im netko plaši klijente.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 14 lis 2010, 13:34 |
|
|
drove1983 je napisao/la: Afera Forex: Prevarili građane za više od 100 milijunaPosljednih dana u Republici Hrvatskoj je aktuelna vijest o navodnoj prevari više tisuća građana putem izmišljenih ulagačkih fondova. Kako znam da je više stotina građana Novoga Travnika koji su uložili svoj novac u isti fond samo sa sjedištem u našemu gradu mislim da bi bilo interesantno da prenesete ovu vijest. Mnogi građani Novoga Travnika koji ne prate zbivanja u RH bi se mogli prepoznati u ovoj vijesti. Vijest možete naći na sljedećem linku: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ ... orexa.html Gdje je bilo sjedište u NT?
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 14 lis 2010, 16:58 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: drove1983 je napisao/la: Afera Forex: Prevarili građane za više od 100 milijunaPosljednih dana u Republici Hrvatskoj je aktuelna vijest o navodnoj prevari više tisuća građana putem izmišljenih ulagačkih fondova. Kako znam da je više stotina građana Novoga Travnika koji su uložili svoj novac u isti fond samo sa sjedištem u našemu gradu mislim da bi bilo interesantno da prenesete ovu vijest. Mnogi građani Novoga Travnika koji ne prate zbivanja u RH bi se mogli prepoznati u ovoj vijesti. Vijest možete naći na sljedećem linku: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ ... orexa.html Gdje je bilo sjedište u NT? Pored caffe Nicolina.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 22 lis 2010, 19:34 |
|
|
drove1983 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Gdje je bilo sjedište u NT?
Pored caffe Nicolina.
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 26 lis 2010, 01:03 |
|
|
[quote="sioux111"] Uskoro novi sportski tereni u Novom TravnikuDa se u Novom Travniku dešavaju i lijepe stvari svjedoći i početak izgradnje novih sportskih terena s kojima se Novi Travnik nekada svakako mogao pohvaliti. Također donosimo vam i maketu, kako bi navedeni tereni trebali uskoro i izgledati. Izgleda previše dobro da bi bilo istinito, ali živi bili pa vidjeli. Ovu je maketu Sioux111 već davno postavijo.Počela je gradnja terena, ali neće biti baš po ovoj maketi, bit će dva terena, jedan košarkaški i jedan nogometni, a možda i treći koji bi trebao biti odbojkaški.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|