|
|
Stranica: 69/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 18:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nije vredno divljenja, nego kažem da ima dobru memoriju. Ne možeš ti da biraš čega ćeš da se sećaš i šta će ti ostati urezano u mozgu. Ja isto imam šleper trivijalnih gluposti u lobanji kojih se sećam, ali takođe imam stvari kojih bi želeo da se sećam, ali se ne sećam (uvek je u pitanju nešto što se desilo dok sam bio drogiran). Tako da samo konstatujem da ima dobru memoriju, čak uporedivu sa mojom, reč divljenje je nešto što si mi ti imputirao da bi zvučao bombastičnije. Uglavnom, nemoj da si ljubomoran na nas kojima svaka sitnica ostane u pamćenju iako se ne trudimo da je zapamtimo. Ne radimo to namerno da bi se ti osećao inferiorno. Sesice, to je nivo hrcka. Puko gomilanje informacija. Prava inteligencija je baratanje informacijama, vrsenje njihove selekcije, kvalifikacije, klasifikacije, odredjivanje vrednosti... To sto lujka i ti izvucete neku glupost bez smisla i razloga nema nikakvu vrednost. To što sam pomenuo talenat iznadprosečne memorije, ne znači automatski da je to jedini talenat koji posedujem. A sad, jel možeš ti barem jednom, barem greškom, da se nekako zajebeš i napišeš post u kojem ne imputiraš osobi sa kojom razgovaraš ono što nije rekla ili smatraš da je neophodno opisati postova od tri toma u tvrdim koricama, ne bi li se nabrojao sve što kada razgovaram sa nekim ko ima iole mozga smatram da treba da se podrazumeva. Jer kod tebe nije problem da si ti shvatio da je memorija, samo memorija i ništa osim memorije u pitanju, znaš ti dobro da nije samo to u pitanju, nego pokušavaš da ispadneš pametan tako što ćeš mi kao objasniti nešto što bolje i znam i razumem od tebe. Ajde dosta je bilo za danas, nastavi da se svađaš sam sa sobom, ako ti to čini zabavu. Ja sam završio za danas.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 18:42 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Laki nije glup. Isto kao i Novovrijeme. Mana im je samo što su na pogrešnoj strani. Po ubjeđenju ili naplaćenju, to ne znam! Biće da je ovo drugo, korisno. Lake Placid je moron, ne treba mi tvoja ocena da to zaključim. Novovrijeme nije, on je inteligentan dečko, mada nekada ima jako tupave ideje, kao npr kada je hteo da menja Sandžak za RS.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 19:10 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sesice, to je nivo hrcka. Puko gomilanje informacija. Prava inteligencija je baratanje informacijama, vrsenje njihove selekcije, kvalifikacije, klasifikacije, odredjivanje vrednosti... To sto lujka i ti izvucete neku glupost bez smisla i razloga nema nikakvu vrednost.
To što sam pomenuo talenat iznadprosečne memorije, ne znači automatski da je to jedini talenat koji posedujem. A sad, jel možeš ti barem jednom, barem greškom, da se nekako zajebeš i napišeš post u kojem ne imputiraš osobi sa kojom razgovaraš ono što nije rekla ili smatraš da je neophodno opisati postova od tri toma u tvrdim koricama, ne bi li se nabrojao sve što kada razgovaram sa nekim ko ima iole mozga smatram da treba da se podrazumeva. Jer kod tebe nije problem da si ti shvatio da je memorija, samo memorija i ništa osim memorije u pitanju, znaš ti dobro da nije samo to u pitanju, nego pokušavaš da ispadneš pametan tako što ćeš mi kao objasniti nešto što bolje i znam i razumem od tebe. Ajde dosta je bilo za danas, nastavi da se svađaš sam sa sobom, ako ti to čini zabavu. Ja sam završio za danas. Ti si dao na vrednosti i sadrzaju njenog upisa, a ne samo cinjenici da je memorisala nesto. Komentarisao si kao da je smisleno. I time si pokazao da nemas talenat da razlucujes vredne od bezvrednih informacija. A i sumnjiv je taj vas "talenat iznadprosecne memorije". Pamtite neke stvari, nesumniivo, ali jos nije utvdjeno sta ste sve propustili da primetite i memorisete.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 19:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 21:40 |
|
|
Hajmo razlaz iz kafane! Neću svašta u kavani. Aleksije, Vuče, KiM-e, Tera i Šabane, šta pijete?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 21:42 |
|
|
Uh, zaboravi Graničnog i Ulitanog! Može i DrMaga, samo blizu sam Save, pa ako hoće, hoće, a ako neće ne zamjeram!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 21:43 |
|
|
Ja već pijem "Nostalgiju" vinarije Aleksić.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 21:45 |
|
|
teranova je napisao/la: Ja već pijem "Nostalgiju" vinarije Aleksić. Uzdravlje! Dobar izbor, ženska vinarija!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 21:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 21:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
teranova je napisao/la: Ja već pijem "Nostalgiju" vinarije Aleksić. Ja sa tim ispiram oči
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 21:53 |
|
|
Svarog je napisao/la: teranova je napisao/la: Ja već pijem "Nostalgiju" vinarije Aleksić. Ja sa tim ispiram oči Ko te zvao? Mene tjeraš sa svojih tema, a ovdje upadaš kao padobranac! Šetnja. Sve rezervirano i ne služimo brlju!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 22:04 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ja sa tim ispiram oči Ko te zvao? Mene tjeraš sa svojih tema, a ovdje upadaš kao padobranac! Šetnja. Sve rezervirano i ne služimo brlju! Nije tačno , ja tebe nisam otjerao , nego sam ti lijepo rekao da ne trpaš politiku u temu . Tako i ti , možeš mi dati tarabu jedino ako počnem da lupam iventar Uostalom i šta ću ovdje, kafana bez rakije je ko gej klub .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 22:06 |
|
|
A... pa imam ja i rakiju ali večeras ovo. Moram malo da apstiniram.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 22:09 |
|
|
teranova je napisao/la: A... pa imam ja i rakiju ali večeras ovo. Moram malo da apstiniram. To se ja šalim malo. Znam da imaš ,čestita si ti , iz domaćinske kuće Odoh sad , iznervira me gazdarca .
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 sij 2022, 22:10 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ko te zvao? Mene tjeraš sa svojih tema, a ovdje upadaš kao padobranac! Šetnja. Sve rezervirano i ne služimo brlju!
Nije tačno , ja tebe nisam otjerao , nego sam ti lijepo rekao da ne trpaš politiku u temu . Tako i ti , možeš mi dati tarabu jedino ako počnem da lupam iventar Uostalom i šta ću ovdje, kafana bez rakije je ko gej klub . Hajde dobro, oprošteno ti je! Od sada lijepo i ljubazno samnom!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 00:21 |
|
|
teranova je napisao/la: Ja već pijem "Nostalgiju" vinarije Aleksić. Mogla si da se otvoriš i za "Kovačević", kad već kršiš post na Badnji dan.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 00:52 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mogla si da se otvoriš i za "Kovačević", kad već kršiš post na Badnji dan. Ne robujem pravilima, vidiš. "Kovačević" čuvam za sutra, na balkonu je. Znaš ti šta valja.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 00:55 |
|
|
A reci stvarno, bolje je od bilo kog stranog vina koje možeš da kupiš kod nas. Stvarno je vrh. I napiješ se ko dupe od njega.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 00:56 |
|
|
Nego, ako je crno vino, makni ga sa balkona. Crno vino se ne hladi, crno vino se pije na sobnoj temperaturi.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 00:56 |
|
|
Ma da. Uvek odvojim lovu za dobra vina, nije mi žao. I volim da razgledam vinoteke, to mi je pasija.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 01:01 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nego, ako je crno vino, makni ga sa balkona. Crno vino se ne hladi, crno vino se pije na sobnoj temperaturi. Ugrejaću ga sutra sat pred konzumaciju. Pod sobna se ne podrazumeva baš ona po stanovima.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 01:04 |
|
|
Oko 16 stepeni, nisam mislio na sobnu u avgustu.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 01:09 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
20 stupnjeva klimatize, ako nema onda 35 u blokovima betonskim....neka podgrije crno vino ili ga prokuha.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 01:15 |
|
|
K..M je napisao/la: 20 stupnjeva klimatize, ako nema onda 35 u blokovima betonskim....neka podgrije crno vino ili ga prokuha. Kakvih 35, jel si ti lud jbt! 20 je i ok, ali preporuka je oko 16.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 sij 2022, 01:17 |
|
|
Cabernet uz neku jaku mesinu, vrh. Merlot ne volim, presladak je.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|