|
|
Stranica: 113/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25630 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ceha je napisao/la: Hrvatska se mora pozicionirati kao američki saveznik u toj priči, s jasnim vlastitim interesima. Nije li Plenky proročki ohrabrivljao Ukrajince? Vlast treba. Male države se moraju kurvati. Narod ne treba i ne smije.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:15 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Kinezi najavili vojnu vježbu u Južnom kineskom moru od nedjelje do utorka.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Kolega zx16 koji je u zap Rusiji na granici sa Ukr....ima zastrasujuce filmice....mladic naci Azov mozak mu izvadjen od granate. Mnostvo mrtvih koje vade iz kombija.////// https://forum.krstarica.com/threads/rus ... 3/page-345
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Dosadan si. Idi demografiju komentiraj.
Šta kmečiš za Rusima i Kinezima, jesu ti to rođaci? Ja navijam za ruse samo zato jer su svi za koje sam navijao propali. Jedino me strah da kosmicka karma ne primjeti da je moje navijanje neiskreno. Inace Ukrajinci su posebna nacije razlicita od Rusa. Ko tvrdi suprotno fali mu daska u glavi.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39235 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
HHerceg je napisao/la: Kinezi najavili vojnu vježbu u Južnom kineskom moru od nedjelje do utorka. Kad je bal nek je maskenbal. Moraju i Kinezi dokazati da su sila.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:21 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
Sada im je idealno vrijeme da napadnu Formosu.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:23 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: dudu je napisao/la: Šta kmečiš za Rusima i Kinezima, jesu ti to rođaci? Ja navijam za ruse samo zato jer su svi za koje sam navijao propali. Jedino me strah da kosmicka karma ne primjeti da je moje navijanje neiskreno. Inace Ukrajinci su posebna nacije razlicita od Rusa. Ko tvrdi suprotno fali mu daska u glavi. Imaju različit jezik,ali opet nije to velika razlika. Nešto poput hrvatskog i slovenačkog.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:24 |
|
|
Navodno ni Melitopol nije zauzet, moguće da je ruska propaganda. Citat: Britanski ministar oružanih snaga: Rusi nisu zauzeli Melitopol Agencije su se pozvale na rusko ministarstvo obrane, no britanski ministar oružanih snaga James Heappey negirao je te navode.
"Ruske snage nisu zauzele grad Melitopol, a oklopne kolone koje su napredovale prema glavnom gradu Kijevu zadržao je ukrajinski otpor", rekao je Heappey.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:25 |
|
|
Čekam neku vijest da Ukrajinci ulaze u Rusiju. Gledajući zapadnu štampu, čovjek bi lako mogao pomisliti da je to sljedeći korak.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39235 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Rusi već izabrali ukrajinskog Lukašenka, bit će to Viktor Medvečuk, Putinov kum i lider proruske opcije u Ukrajini kojeg su Majdanovci strpali u kućni pritvor.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:27 |
|
|
Turčin onaniše na ruske orlove i sporuĆuje Hrvatima:
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:29 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Primarijus je napisao/la: Navodno ni Melitopol nije zauzet, moguće da je ruska propaganda. Citat: Britanski ministar oružanih snaga: Rusi nisu zauzeli Melitopol Agencije su se pozvale na rusko ministarstvo obrane, no britanski ministar oružanih snaga James Heappey negirao je te navode.
"Ruske snage nisu zauzele grad Melitopol, a oklopne kolone koje su napredovale prema glavnom gradu Kijevu zadržao je ukrajinski otpor", rekao je Heappey. Čudno da Englezi do sad nisu objavili rat Rusiji koliko su se napalili . Al ne pale sa da im London 50 % stanovištva ne englezi i da im je gradonačelnik Pakistanski Musliman . Zanimljivo .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:30 |
|
|
K..M je napisao/la: Kolega zx16 koji je u zap Rusiji na granici sa Ukr....ima zastrasujuce filmice....mladic naci Azov mozak mu izvadjen od granate. Mnostvo mrtvih koje vade iz kombija.////// https://forum.krstarica.com/threads/rus ... 3/page-345
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:30 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: Bil se iko sjetijo da pomogne? Kakvi su to zapadni prijatelji kad ih nema kada trebaju? E moj Ukrajinče uzalud si od sebe budalu pravijo...
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:34 |
|
|
Na temelju kakve optužbe su ovog Medvečuka srtpali u kućni pritvor?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76192 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Broc je napisao/la: Izašla je šesta mapa Okupirano je 30% istočne Ukrajine. (iza Dnjepra)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:43 |
|
|
Djecki NE kuzite, da ako Ukr pobjedi (nemoguce), BiH ce opstati i svi cete se pobosanciti=ukrajinizirati=yugoslavenizirati.
Umjetnom identitetom......svakom borcu za razvaljivanje BiH ODGOVARA RAZVALJENA=FEDERALIZIRANA Ukr.
Nije tesko skuziti, ako imate IQ veci od broja cipela....i to nema veze ni sa vjerom, simpatijama, vec INTERESOM.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25630 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Broc je napisao/la: Izašla je šesta mapa A što sam ja rekao jutros? Kad su pojedini raspravljali da Rusi od jučer "ništa ne osvajaju". Citat: Inače¸je ovaj forum šega po tom pitanju ( a i drugi).
Čim Rusi nešto osvoje odmah ide- šugava Ukrajina, jaki Rusi, licemjerni zapad
Čim ne bude vijesti par sati odmah - Ta će Rusi, propali su, hrabri Ukrajinci...
Jutros, kao i jučer ujutro nema novih vijesti jer noću nema toliko prodora a i vijestima treba neko vrijeme da stignu, da budu potvrđene. Ono što se dešava sada saznati ćemo tek popodne. Ja sam uvjeren da ćemo u idućim satima svjedočiti novim prodorima Rusa. Još malo vijesti i napredovanju Rusa, o propasti Ukrajine i to će biti to za danas. Onda će ujutro opet biti priče kako je ruska invazija neuspješna, da su zapeli, da imaju strašne gubitke. Pa popodne opet kako napreduju...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:47 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
K..M je napisao/la: Djecki NE kuzite, da ako Ukr pobjedi (nemoguce), BiH ce opstati i svi cete se pobosanciti=ukrajinizirati=yugoslavenizirati.
Umjetnom identitetom......svakom borcu za razvaljivanje BiH ODGOVARA RAZVALJENA=FEDERALIZIRANA Ukr.
Nije tesko skuziti, ako imate IQ veci od broja cipela....i to nema veze ni sa vjerom, simpatijama, vec INTERESOM. Ne vidim poveznicu kako će Ljubušak postat Bosanac teoretskom ukrajinskom pobjedom 1500 km zračne linije istočno
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:48 |
|
|
K..M je napisao/la: Djecki NE kuzite, da ako Ukr pobjedi (nemoguce), BiH ce opstati i svi cete se pobosanciti=ukrajinizirati=yugoslavenizirati.
Nije tesko skuziti, ako imate IQ veci od broja cipela....i to nema veze ni sa vjerom, simpatijama, vec INTERESOM. ..da navijamo za ruse agitatoru..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:49 |
|
|
saskia je napisao/la: K..M je napisao/la: Djecki NE kuzite, da ako Ukr pobjedi (nemoguce), BiH ce opstati i svi cete se pobosanciti=ukrajinizirati=yugoslavenizirati.
Nije tesko skuziti, ako imate IQ veci od broja cipela....i to nema veze ni sa vjerom, simpatijama, vec INTERESOM. Ne vidim poveznicu kako će Ljubušak postat Bosanac teoretskom ukrajinskom pobjedom 1500 km zračne linije istočno ..a cuj truli kapitalizam moze sve..
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:50 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Zelensky navuče Putina da kupi vremena pa ga odjebe, on stvarno želi da Rusi samelju sve od Luhanska do Lavova
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Još malo vijesti i napredovanju Rusa, o propasti Ukrajine i to će biti to za danas.
Onda će ujutro opet biti priče kako je ruska invazija neuspješna, da su zapeli, da imaju strašne gubitke. Pa popodne opet kako napreduju...
Ma sve su to propagandne vijesti a svi znaju istinu, Rusi napreduju brzinom kojom druge države samo mogu zamišljati. A moja prognoza je da će uskoro sjesti za stol (još par dana) i smišljati mirovni plan. Gledam onu voditeljicu dnevnika otvara emisiju obučena u plavo žuto, isto ko varta.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:57 |
|
|
saskia je napisao/la: K..M je napisao/la: Djecki NE kuzite, da ako Ukr pobjedi (nemoguce), BiH ce opstati i svi cete se pobosanciti=ukrajinizirati=yugoslavenizirati.
Nije tesko skuziti, ako imate IQ veci od broja cipela....i to nema veze ni sa vjerom, simpatijama, vec INTERESOM. Ne vidim poveznicu kako će Ljubušak postat Bosanac teoretskom ukrajinskom pobjedom 1500 km zračne linije istočno Zasto ne mislis da bi muje uz Amriku ispirale mozak kroz skolstvo, medije, bosansvo....sto sugoslavenstvo u komunizmu. https://www.youtube.com/watch?v=dU2gmcTVCmY&t=5s
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|