|
|
Stranica: 127/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:35 |
|
|
Civilizovan svijet je zauzeo stranu a četnici i njihova braća su također zauzeli svoju stranu...nema veze što je pogrešna
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Th1950 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Da, da
3 dan imaju svu zračnu prednost, PVO Ukrajine totalno uništen a crtu ne mogu maknuti.
Provlače se jedino kroz rupe, raspadaju se kao JNA. promarširali iz Melitopola do Berdyanska u roku 24 sata jedan grad 150 000 drugi 107 000 . Baš čudno da tako brzo pade
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Groot je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja zaista ne mogu da shvatim optimizam ovih LGBT simpatizera sa foruma... Ne možeš kurcem na Rusiju. Ja zaista ne mogu da shvatim optimizam ovih agresorskih simpatizera sa foruma. U biti mogu, oni su isto pokušali prije 30 godina. Očito im je agresija u krvi. Rusi su trebali NATO državu u trbuhu imati? Rusi se ne bore protiv Ukrajinaca, nego američkih useful idiots.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:38 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
2 drogirana i pijana Uk sa skupim inozemnim igrackama....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:39 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
laganini je napisao/la: Th1950 je napisao/la: promarširali iz Melitopola do Berdyanska u roku 24 sata jedan grad 150 000 drugi 107 000 . ..pozdravi mamu... Moderacijo gore u onome postu mi je ospovao Majku jel se to kažnjava banom od bar jedan dan ? ili ? da znam ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ja zaista ne mogu da shvatim optimizam ovih LGBT simpatizera sa foruma... Ne možeš kurcem na Rusiju. LGBT nije kao doktrina komunizma u sssr-u jedan i stalan nego je to stranacki PR momentalna stvar koja svugdi pocinje blijediti
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
bobanovski je napisao/la: Th1950 je napisao/la: -ghost of Kijev - 3500 mrtvih rusa - ruska vojska dezertira zbog pada valute - 13 narodnih heroja na zmijskom otoku Dolaziš iz srednje Bosne i navijaš za čečenske glavosječe, svjestan si kako su ti čečeni bili među mudzahedinima u srednjoj Bosni? Kako te nije sramota? Amerikanci ti raščerečili dupe u BiH, a ti navijaš za njih ovdje. Tako zvuči tvoje pitanje.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:42 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Th1950 je napisao/la: -ghost of Kijev - 3500 mrtvih rusa - ruska vojska dezertira zbog pada valute - 13 narodnih heroja na zmijskom otoku Dolaziš iz srednje Bosne i navijaš za čečenske glavosječe, svjestan si kako su ti čečeni bili među mudzahedinima u srednjoj Bosni? Kako te nije sramota? Ti čečeni koji su se borili u srednjoj bosni su se borili i protiv Rusa u oba čečenska rata . Ovi koji se bore za ruse sigurno nisu ratovali po srednjoj bosni . A bolje pitanje je vi navijate za Američku postavljenu vladu u Ukrajini a Amerika i zapad nas je uništilo od rata na ovamo u Bosni i to vam je ok ? Rusi su u Bosni za nas , što nebi ja bio za njih ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:42 |
|
|
Mislim da će noćas biti najviše promjena na terenu, treći je dan ukrajinci su iscrpljeni nemaju prave zamjene da se odmore, a rusi su dovuli novu vojsku i jače naoružanje. Vidit ćemo hoće li koristit zrakoplovstvo ili će još ukrajincima ostavit koji dan da se predaju.
Ne znam di idu ovi naši, mislim svaka čast koje spreman ići u rat, al što bi reko Alija to nije naš rat.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:44 |
|
|
ВАЖНЕ ВЕСТИ РУСИ СЕ ПРОБИЛИ ДО МАЈДАН ТРГА!!!!
Руска авијација извела велики број удара по земаљским циљевима у Запорожју. Из Кијева стижу инфо да су на Мајдану отпочеле борбе.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:44 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Civilizovan svijet je zauzeo stranu a četnici i njihova braća su također zauzeli svoju stranu...nema veze što je pogrešna ******** i narkomani. Taj svijet odlazi u prošlost. A tek kad Kina opali po Tajvanu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:45 |
|
|
lider30 je napisao/la: Groot je napisao/la: Ja zaista ne mogu da shvatim optimizam ovih agresorskih simpatizera sa foruma. U biti mogu, oni su isto pokušali prije 30 godina. Očito im je agresija u krvi. Rusi su trebali NATO državu u trbuhu imati. Rusi se ne bore protiv Ukrajinaca, nego američkih useful idiots. Srbi su trebali graničiti sa ustaškom državom? Srbi se nisu borili protiv normalnih Hrvata nego protiv Ustaša.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:46 |
|
|
daramo je napisao/la: Th1950 je napisao/la: promarširali iz Melitopola do Berdyanska u roku 24 sata jedan grad 150 000 drugi 107 000 . Baš čudno da tako brzo pade Što ste selibratili, selibratili ste. Više nećete.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:47 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Civilizovan svijet je hrpa degenerika, pedofila i mazohista
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:48 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:48 |
|
|
lider30 je napisao/la: Groot je napisao/la: Ja zaista ne mogu da shvatim optimizam ovih agresorskih simpatizera sa foruma. U biti mogu, oni su isto pokušali prije 30 godina. Očito im je agresija u krvi. Rusi su trebali NATO državu u trbuhu imati. Rusi se ne bore protiv Ukrajinaca, nego američkih useful idiots. Koja je razlika Turska i baltičke zemlje u NATO-u i Ukrajina u istom? Zar NATO ako treba nešto učiniti iz Ukrajine isto to eventualno ne može učiniti iz Poljske, Turske, Latvije? Jel mi se čini ili opravdavaš agresiju koja nema opravdanje?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:49 |
|
|
Groot je napisao/la: Srbi su trebali graničiti sa ustaškom državom? Srbi se nisu borili protiv normalnih Hrvata nego protiv Ustaša. false analogy. CIA, sorošoidi i sotonisti oji podržavaju Ukrajinu su Hrvatskoj udarili embargo i podržavali JNA
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:50 |
|
|
lider30 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Dolaziš iz srednje Bosne i navijaš za čečenske glavosječe, svjestan si kako su ti čečeni bili među mudzahedinima u srednjoj Bosni?
Kako te nije sramota? Amerikanci ti raščerečili dupe u BiH, a ti navijaš za njih ovdje. Tako zvuči tvoje pitanje. Ukrajinci su braca krscani i uz Poljake jedini normalan narod u Europi. Svjesni su i oni sto je i tko je Amerika. Ovo mi zvuci kao da nekog ubojicu branis pedofilom. +kako se ne diviti ovom otporu?
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
|
|
Brane je napisao/la: Mislim da će noćas biti najviše promjena na terenu, treći je dan ukrajinci su iscrpljeni nemaju prave zamjene da se odmore, a rusi su dovuli novu vojsku i jače naoružanje. Vidit ćemo hoće li koristit zrakoplovstvo ili će još ukrajincima ostavit koji dan da se predaju.
Ne znam di idu ovi naši, mislim svaka čast koje spreman ići u rat, al što bi reko Alija to nije naš rat. Je Domovinski rat bio od Petera Dlaka ili od Jean-Michel Nicoliera?
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:51 |
|
|
al nema to veze,gledajmo sto je najbolje za ukrince za nas je u hb najbolje da se raspadne pa makar i rusi pomogli ali za ukraince je najbolje da ih NATO naoruza
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
|
Ja čak mislim da ih Rusi ova prva 3 dana lagano skroz napadaju . Na snimkama konvoja se samo vide mt-lb , t-72 , kamioni , bmp-1 i nešto dvica i GAZ-Tigrovi i Grad-ovi .
Nema t-90 , nema upotrebe avijacije masovno , nema puno artiljerije , Rusi se samo vozikaju na većinu strana . Otpor im je jedino pružen kako treba na istoku kod Donbasa i oko Harkiva i Sume .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kako mozemo znati da nije ruska propaganda, gdje je ostatak videa?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:52 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Civilizovan svijet je zauzeo stranu a četnici i njihova braća su također zauzeli svoju stranu...nema veze što je pogrešna To se zove imati petlju! Biti okruzen natom, a podrzati Ruse.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:52 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Stari video isto
amp.topwar.ru/73904-raspyataya-ukraina.html
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|