HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 pro 2024, 13:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5186 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 208  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije
PostPostano: 16 ožu 2022, 15:27 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Gay pride nije podrška ******** nego test je li društvo takvo kako treba bit da čovjek može živjeti i raditi a da ga nitko ne j. što je crn, ********, Bosanac, ili cigan; već da je bitno koja mu je profesija i koliko je dobar u tome. Oni loši će uvijek poput Komšića pokušvata odvest okolicu u neke druge vode.

Krivo. Dokaz toga je sta je postotak LGBTQIA+ ljudi porasta masivno od kako je doslo do seksualne subverzije i liberalizacije. S par posto na 39% danas. To pokazuje da se radi o tome da se eksperimentiranjem i promidzbom minja ljudska seksualnost a koja je fleksibilna i ovisi o inicijalnin iskustvima. U osjetljivoj fazi formacije preferenci u doba puberteta, sve je do formacije putem iskustva i navike. Istrazivanja u pokazala da oko 80% mladih u toj fazi ima nejasnu seksualnost te da je glavni prediktor koja ce seksualnost ispast, doslovno, sta osoba proba.

S druge strane, dokazno je kroz povijest da su tolerancija i inkluzivnost odlike drustva koja propadaju.

Odlike drustava na usponu su etnocentrizam, militarizam, fekundizam i revnost.

Apsolutno ne razumijem bilo koga tko više cijeni zatvorena, totalitarna društva s besmislenim ciljevima od liberalnih gdje se živi kako svatko od nas zaslužuje a ne da imaš par oligarha koji uživaju u svemu.

Zatvorena, totalitarna drustva tj nacije koje funkcioniraju po nacelima po kojima na manjoj razini funkcioniraju sekte i plemena, su jedine drzave koje ne kolapsiraju, u kojima nije pola ljudi gojazno, preko pola odraslih zena na antidepresivima, u kojima nema vise udomljenih macaka od dice i naglorastuci udio pervertita medu to malo dice sta uopce se rode.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 15:30 

Šta 39%?

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 15:45 

Sendvičsaburekom je napisao/la:
Ma ništa, osim što žele da sjebu čovječanstvo za rad svojih egoističnih ambicija, samo ne kontaju da će na kraju završiti isto kao ja, ili ti ili neka sirotinja u najzabitijem djelu centralne Afrike, ali ne kontaju oni to, sad zasad misle da su bogovi i da ako nastave praviti sranja da će postati besmrtni, ali od toga ništa, to im čak i ja mogu garantirati...

Ček malo, jesu li ti u crkvi još što rekli? Ljudi su izjednačili ljude na cijeloj planeti kao nitko dosad. Računalo s windowsima iz 2000-ih koje je svakom dostupno je isto što i najnaprednija tehnika iz 80-ih.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 15:48 

Velebit je napisao/la:
Gay pride nije podrška ******** nego test je li društvo takvo kako treba bit da čovjek može živjeti i raditi a da ga nitko ne j. što je crn, ********, Bosanac, ili cigan; već da je bitno koja mu je profesija i koliko je dobar u tome. Oni loši će uvijek poput Komšića pokušvata odvest okolicu u neke druge vode.

Krivo. Dokaz toga je sta je postotak LGBTQIA+ ljudi porasta masivno od kako je doslo do seksualne subverzije i liberalizacije. S par posto na 39% danas. To pokazuje da se radi o tome da se eksperimentiranjem i promidzbom minja ljudska seksualnost a koja je fleksibilna i ovisi o inicijalnin iskustvima. U osjetljivoj fazi formacije preferenci u doba puberteta, sve je do formacije putem iskustva i navike. Istrazivanja u pokazala da oko 80% mladih u toj fazi ima nejasnu seksualnost te da je glavni prediktor koja ce seksualnost ispast, doslovno, sta osoba proba.

S druge strane, dokazno je kroz povijest da su tolerancija i inkluzivnost odlike drustva koja propadaju.

Odlike drustava na usponu su etnocentrizam, militarizam, fekundizam i revnost.

Apsolutno ne razumijem bilo koga tko više cijeni zatvorena, totalitarna društva s besmislenim ciljevima od liberalnih gdje se živi kako svatko od nas zaslužuje a ne da imaš par oligarha koji uživaju u svemu.

Zatvorena, totalitarna drustva tj nacije koje funkcioniraju po nacelima po kojima na manjoj razini funkcioniraju sekte i plemena, su jedine drzave koje ne kolapsiraju, u kojima nije pola ljudi gojazno, preko pola odraslih zena na antidepresivima, u kojima nema vise udomljenih macaka od dice i naglorastuci udio pervertita medu to malo dice sta uopce se rode.

A ništa, čekaj Ruse koje elite star doziva.

Što se tiče sexualnosti, ili jesi nešto ili nisi, očito je to fluidnije nego se misli i doista nema razloga da ljudi koji su skloni istom spolu to i ne čine. Sexualnost je ionako najnebitniji identitet. Ja provedem u sexu 10 minuta tjedno, uz malo sreće a čini mi se uskoro i tableta. :smijeh

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 16:02 

Što se tiče sexualnosti, ili jesi nešto ili nisi, očito je to fluidnije nego se misli

samo Junuz može u ovako kratkoj sintagmi iznjeti toliko kontradiktornosti.

to je s jedne strane impresivno, to moraš biti znat

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 16:05 

Citat:
Objasnio je i da je Evropski savet, odnosno šefovi vlada EU doneli odluku koja je, kako kaže, "za nas čudna, i od sinoć o tome razgovaramo sa svima, ali neću da iznesem političke stavove pre dobre analize".

- Suština je u tome da su Evropljani ostavili mogućnost da na njihovoj teritoriji posluju sa "Gaspromnjeftom", da uzvoze i izvze iz Rusije, ali da treće zemlje ne mogu da uvoze i izvoze naftu. Nisu kaznili Ruse, nisu kaznili sebe, nego su kaznili nas - rekao je Vučić.

Možemo se mi Vučiću smijati do prekosutra, ali lik je objasnio suštinu zapadnjačke politike i njihove percepcije prava, pravde, zakona i svega ostalog...

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 16:15 

Putin najavljuje maltene libertarijansku ekonomiju. Izgleda se Jiv seli u Rusiju.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 17:57 

slika

Ajde vest manje više, ali kakve ovo bu1e rade po fabrikama u Evropi krv ti Isusovu.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 18:14 

Problem sa LNG plinom i ne mal problem je da se ne potpisuju dugogodišnji ugovori. Niko neće jer se prodaje brzo. Može Joe Biden laprdati da će dati EU toliko i toliko LNG ali on o tome ne odlučuje već privatnici i kapitalisti.
Ako Azija ponudi veću cijenu tankeri se okreću i uplovljavaju u azijske luke. Nijemci to znaju.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 19:00 

Citat:
Objasnio je i da je Evropski savet, odnosno šefovi vlada EU doneli odluku koja je, kako kaže, "za nas čudna, i od sinoć o tome razgovaramo sa svima, ali neću da iznesem političke stavove pre dobre analize".

- Suština je u tome da su Evropljani ostavili mogućnost da na njihovoj teritoriji posluju sa "Gaspromnjeftom", da uzvoze i izvze iz Rusije, ali da treće zemlje ne mogu da uvoze i izvoze naftu. Nisu kaznili Ruse, nisu kaznili sebe, nego su kaznili nas - rekao je Vučić.

Možemo se mi Vučiću smijati do prekosutra, ali lik je objasnio suštinu zapadnjačke politike i njihove percepcije prava, pravde, zakona i svega ostalog...

Dakle, mi smijemo a vi ne. Zar niste vi bolji jer ste svoji?

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 19:35 

Dakle, mi smijemo a vi ne. Zar niste vi bolji jer ste svoji?
Ne znam ja koji ste to vi, ustvari mi vi, stvarno ne razumijem tvoje rastrzane stihove, ponekad kad pročitam tvoj upis, pomislim da pišeš neku haiku poeziju...

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 20:04 

Sve teže lovim klonove. Otkrio je da kad si u EU imas prava i obveze, a kad nisi onda samo obveze. :D

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2022, 21:12 

https://www.24sata.hr/news/hrvatska-zap ... eka-822661
Hrvatska zaplijenila tri jahte Putinovih ljudi: Nalaze se u Betini, Skradinu i u luci Rijeka

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 11:49 

Što se tiče sexualnosti, ili jesi nešto ili nisi, očito je to fluidnije nego se misli i doista nema razloga da ljudi koji su skloni istom spolu to i ne čine. Sexualnost je ionako najnebitniji identitet. Ja provedem u sexu 10 minuta tjedno, uz malo sreće a čini mi se uskoro i tableta. :smijeh

Zdrava seksualnost prije svega je uvjet opstanka društva a uz to i odličan indikator mentalnog zdravlja. Grubo rečeno, onaj što ga gura u nečije debelo crijevo ne može bit normalan.
Standardna podvala homo propagande je da su oni izvan spavaće sobe isti ko i svi ostali. Svi podatci o seksualno prenosivim bolestima i mentalnim poremećajima homića pokazuju koliko je to izopačen "način života".

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 12:10 

Ostaje nejasno i nisam siguran da će iko od rusofila dati odgovor....kako to da većina ide na zapad, zarađuje eure, dolare, nisu im mrski, voze se mercedesi, bmw i šta već ne, markirana odjeća sa zapada, a istovremeno taj zapad ne valja, Rusija majka...pa kad je tako, što ne idete u Rusiju, oni isto imaju lade, moskiviće, imaju...šta još imaju? ***. Imaju Putina, oligarhe i 140 miliona bijede.
I sad budi pametan da neko želi da bude ruski podanik.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 13:05 

Mariooo je napisao/la:
Ostaje nejasno i nisam siguran da će iko od rusofila dati odgovor....kako to da većina ide na zapad, zarađuje eure, dolare, nisu im mrski, voze se mercedesi, bmw i šta već ne, markirana odjeća sa zapada, a istovremeno taj zapad ne valja, Rusija majka...pa kad je tako, što ne idete u Rusiju, oni isto imaju lade, moskiviće, imaju...šta još imaju? ***. Imaju Putina, oligarhe i 140 miliona bijede.

mogu reći samo u svoje osobno ime - ne idem na zapad, nemam namjeru oći, ne konzumiram skoro ništa od tamo, gadi m ise njihova "kultura", glazba, meidji, sve je yebeni drek, ne vozim vozilo sa zapada, ogromna većina proizvoda koju kupujem nisu sa zapada, a nije mi mrska ni jedna valuta na svijetu, iako sve što ne potrošim odmah mijenjam u nekretnine i zlato. fiat valute su sve drek od ovce, neki manji, neki veći.

sad ja pitam tebe, zašto ti trošiš ruski plin, arapsku naftu i 90% robe imaš iz Kine, Kineezi ti grade pelješki, a drkaš na Zapad?

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 13:08 

divizija je napisao/la:
Mariooo je napisao/la:

mogu reći samo u svoje osobno ime - ne idem na zapad, nemam namjeru oći, ne konzumiram skoro ništa od tamo, gadi m ise njihova "kultura", glazba, meidji, sve je yebeni drek, ne vozim vozilo sa zapada, ogromna većina proizvoda koju kupujem nisu sa zapada, a nije mi mrska ni jedna valuta na svijetu, iako sve što ne potrošim odmah mijenjam u nekretnine i zlato. fiat valute su sve drek od ovce, neki manji, neki veći.

sad ja pitam tebe, zašto ti trošiš ruski plin, arapsku naftu i 90% robe imaš iz Kine, Kineezi ti grade pelješki, a drkaš na Zapad?

Pričaš sa mustafom iz jablanice.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 13:17 

divizija je napisao/la:
Mariooo je napisao/la:

Plin ne trošim, bar ne lično. Čak ni za grijanje.
Zato što ne uvoze Ameri naftu :zubati
90%? Ne volim kinesku robu, ima mi nekakav čudan šmek i alergičan sam i na dodir iste.
Dobro, Kinezi grade pelješki, a od kojih para? Koje je financirao sve to?
Kao i sve ostalo što se finansira na Balkanu.
Ne Kinezi, ne Rusi, da je do njih ovo bi bila pustinja.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 13:19 

Skeletor je napisao/la:
divizija je napisao/la:

Pričaš sa mustafom iz jablanice.

Šta to tebe boli q s kim ko priča?
Učestvuj normalno u raspravi, prestani glumiti dežurnog policajca ili nekakvog moderatora.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 13:36 

Citat:
Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov dao je komentare dan nakon što je predsjednik Rusije Vladimir Putin uputio oštro upozorenje ruskim "izdajnicima" za koje je rekao da Zapad želi iskoristiti kao "petu kolonu" da uništi zemlju.

"U tako teškim vremenima mnogi ljudi pokazuju svoje pravo lice. Mnogo ljudi se pokazuje, kako mi na ruskom kažemo, kao izdajice", rekao je Peskov novinarima.

"Oni sami nestaju iz društva. Neki ljudi napuštaju svoje funkcije, neki napuštaju aktivan radni život, neki napuštaju zemlju i sele se u druge zemlje. Tako se dešava ovo čišćenje."

On se referisao na Putinov komentar da će Rusija proći prirodno i neophodno "samočišćenje" jer će ljudi moći "razlikovati prave patriote od ološa i izdajnika".

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 13:50 

Purge: Russian Edition
Kakvih će tu smaknuća biti

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 13:59 

Citat:
Putin’s Worsening Problems
Losses in manpower and firepower, bad logistics and new frontlines with too few soldiers: Analysts say the invasion is grinding to a stalemate

https://newlinesmag.com/argument/putins ... -problems/
Citat:
Still another problem bedeviling Moscow is its arsenal, which also seems to have been largely the product of Potemkin imagination, according to Karl. “Putin was told he had [something like] 10,000 missiles. In fact, he had 1,000. It’s peculiar that he didn’t remember how he was lying to his own bosses as a young KGB officer. Such lying is common in the culture.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 14:01 

Mariooo je napisao/la:

Meni isto to nejasno...ali isto tako nejasno mi je zašto se taj bogati zapad bavi nama zadnjih 30 godina. Šta smo im to zanimljivi? Zar je svijet tako mali pored čitave Azije i Afrike da se bave shupak državom BiH i okolnim banana drźvicama. Najveći obožaavetelji zapada su već otišli tamo i zarađuje eure. Ponosno čiste kolezete i švapske guzice sa osmjehom na licu. Zato nam dođu ljeti ponosni i veseli.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 14:06 

Lutorčina je napisao/la:
Mariooo je napisao/la:

Meni isto to nejasno...ali isto tako nejasno mi je zašto se taj bogati zapad bavi nama zadnjih 30 godina. Šta smo im to zanimljivi? Zar je svijet tako mali pored čitave Azije i Afrike da se bave shupak državom BiH i okolnim banana drźvicama. Najveći obožaavetelji zapada su već otišli tamo i zarađuje eure. Ponosno čiste kolezete i švapske guzice sa osmjehom na licu. Zato nam dođu ljeti ponosni i veseli.

Nama na Balkanu?
Zašto se Rusija bavi Ukrajinom?
Zašto se bavila Čečenijom?
Ili recimo Afganistanom, Sirijom?
Sad na koji način se bave...u ovom kontekstu je to nebitno.
Ali tu ti je odgovor.
U interesnoj sferi si velike sile.
Oni su veliki i rade šta im je ćejf.
Htjeli su razjebati Jugu i to i nije bilo teško kad su se stvorili uslovi za to i došli odgovarajući ljudi koji će dovesti do raspada.
Raspao se i SSSR. Jedna od teorija je da bi Putin da obnovi to nekakvo Rusko carstvo.
Za običnog čovjeka sve to nema nikakav značaj.
Šta će tebi sutra cijeli Balkan ako će ti djeca trebati provesti 5 godina pod granatama?
To nema cijenu.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2022, 14:07 

Skeletor je napisao/la:
slika

Ajde vest manje više, ali kakve ovo bu1e rade po fabrikama u Evropi krv ti Isusovu.

I onda onaj dođe i meni kaže kako sam ja opterećen Srbima.
Šta je sporno što neka žena nosi maramu?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5186 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 208  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pakovic i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: