|
|
Stranica: 19/71.
|
[ 1762 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:56 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6359 Lokacija: Izvan sebe
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: ‘Visoki predstavnik u BiH je ilegalan, a glodavca Zekanovića je trebalo uhititi! Nemam ništa protiv Švedske i Finske, ali...‘ Komentirajući potez Hrvoja Zekanovića u Saboru koji je mahao vrećicom s bijelim prahom tvrdeći da ju je pronašao na Pantovčaku aludirajući da je u njoj kokain, rekao je: - Taj Plenkovićev glodavac, rodent, koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen…? Istina, štiti ga imunitet, ali do određene težime kaznenog djela, a ovo je teško kazneno djelo, Trebalo ga je privesti i optužiti za rasparčavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati, izjavio je Milanović, kako ga je citirao N1. Komentirajući šefa diplomacije Gordana Grlića Radmana i njegove komentare na predsjednikov račun u kontekstu najave blokade pristupa Švedske i Finske u NATO, rekao je: - On je rumeni seoski đilkoš, nema se on zašto crveniti. To je Plenkovićev Rummenige. Neka se crveni zbog lopovluka u svojoj stranci. Zbog toga se crveni? Radosno hoda poljem pjesnik i citira Jesenjina Lavrovu prije mjesec i pol ili dva i pol mjeseca, tko je rusofil, on ili ja?, upitao je Milanović. - Švedska ministrica vanjskih poslova bila mi je frendica, znamo se sto godina. Ali sorry, ja sam hrvatski predsjednik. Plenković je jučer bio nejasan. Očekivao sam da kaže da je predsjednik Republike ili potpuno poludio, ili je trebao reći da se slaže sa mnom. Tipična kukavica. I onda je danas pustio Zekanovića, herojskog zeca… Znam što sam rekao. Hrvatska prva, ne America first. Mi smo predmet omalovažavanja, džeparenja, kako da kažem da imamo potrebe, da smo saveznici? Ili će Zapad natjerati Izetbegovića da se usvoji civilizirano rješenje ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno ondje došao, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti UN-a, ali upliće se u sve, odjednom nema što reći o izbornom zakonu u BiH. Pa taj čovjek ima Bonnske ovlasti, neka ih iskoristi. On je iz Europske pučke stranke koja je u rasulu, ali još ih ima. Plenković je iz EPP-a, neka mu kaže da iskoristi te ovlasti, poručio je Milanović. - BiH nije moja izborna zona, ali to su hrvatski interesi i kad netko kaže da to treba odvojiti jedno od drugog, onda njega i slične treba odvojiti od hrvatskog naroda, dodao je. - Nemam ništa protiv Finske i Švedske. Imam protiv onih koji nam mogu pomoći, ali ne žele, izjavio je najavljujući da će učiniti sve da, dok god se ne riješi pitanje izbornog zakona u BiH, za koji navodi da je "vitalni hrvatski interes", Hrvatski sabor ne prihvati ulazak tih dviju zemalja u NATO. Rekao je i da u tom smislu namjerava izvesti i HDZ na čistac tvrdeći da neće nogom smjeti kročiti u BiH ako propuste ovu priliku. - Ovo radim nerado, ali nemam izbora. Doveden sam u situaciju da zbog bezobrazluka elita u Sarajevu i nerada međunarodnih pregovarača, nepovjerenja prema Hrvatskoj, moj zadatak je zaštititi te ljude. Ako će me zato proglasiti šovinistom, fućka mi se, rekao je.https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... i-15188966 Wow! Sljedeće izbore ako treba cijeli dan stojim u redu, ali glasam za Milanovića. Ma ne glasam u hrvatskoj iz principa, ali majke mi ja cu isto glasati za njega.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:57 |
|
|
HDZ se svakom izjavom i svakog dana pozicionira kao veleizdajnička stranka. I to treba prihvatiti kao gotovu stvar. Nadam se da će Milanović imati muda zablokirati, jer od ovih se nemamo čemu nadati
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 19:58 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: ‘Visoki predstavnik u BiH je ilegalan, a glodavca Zekanovića je trebalo uhititi! Nemam ništa protiv Švedske i Finske, ali...‘ Komentirajući potez Hrvoja Zekanovića u Saboru koji je mahao vrećicom s bijelim prahom tvrdeći da ju je pronašao na Pantovčaku aludirajući da je u njoj kokain, rekao je: - Taj Plenkovićev glodavac, rodent, koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen…? Istina, štiti ga imunitet, ali do određene težime kaznenog djela, a ovo je teško kazneno djelo, Trebalo ga je privesti i optužiti za rasparčavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati, izjavio je Milanović, kako ga je citirao N1. Komentirajući šefa diplomacije Gordana Grlića Radmana i njegove komentare na predsjednikov račun u kontekstu najave blokade pristupa Švedske i Finske u NATO, rekao je: - On je rumeni seoski đilkoš, nema se on zašto crveniti. To je Plenkovićev Rummenige. Neka se crveni zbog lopovluka u svojoj stranci. Zbog toga se crveni? Radosno hoda poljem pjesnik i citira Jesenjina Lavrovu prije mjesec i pol ili dva i pol mjeseca, tko je rusofil, on ili ja?, upitao je Milanović. - Švedska ministrica vanjskih poslova bila mi je frendica, znamo se sto godina. Ali sorry, ja sam hrvatski predsjednik. Plenković je jučer bio nejasan. Očekivao sam da kaže da je predsjednik Republike ili potpuno poludio, ili je trebao reći da se slaže sa mnom. Tipična kukavica. I onda je danas pustio Zekanovića, herojskog zeca… Znam što sam rekao. Hrvatska prva, ne America first. Mi smo predmet omalovažavanja, džeparenja, kako da kažem da imamo potrebe, da smo saveznici? Ili će Zapad natjerati Izetbegovića da se usvoji civilizirano rješenje ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno ondje došao, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti UN-a, ali upliće se u sve, odjednom nema što reći o izbornom zakonu u BiH. Pa taj čovjek ima Bonnske ovlasti, neka ih iskoristi. On je iz Europske pučke stranke koja je u rasulu, ali još ih ima. Plenković je iz EPP-a, neka mu kaže da iskoristi te ovlasti, poručio je Milanović. - BiH nije moja izborna zona, ali to su hrvatski interesi i kad netko kaže da to treba odvojiti jedno od drugog, onda njega i slične treba odvojiti od hrvatskog naroda, dodao je. - Nemam ništa protiv Finske i Švedske. Imam protiv onih koji nam mogu pomoći, ali ne žele, izjavio je najavljujući da će učiniti sve da, dok god se ne riješi pitanje izbornog zakona u BiH, za koji navodi da je "vitalni hrvatski interes", Hrvatski sabor ne prihvati ulazak tih dviju zemalja u NATO. Rekao je i da u tom smislu namjerava izvesti i HDZ na čistac tvrdeći da neće nogom smjeti kročiti u BiH ako propuste ovu priliku. - Ovo radim nerado, ali nemam izbora. Doveden sam u situaciju da zbog bezobrazluka elita u Sarajevu i nerada međunarodnih pregovarača, nepovjerenja prema Hrvatskoj, moj zadatak je zaštititi te ljude. Ako će me zato proglasiti šovinistom, fućka mi se, rekao je.https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... i-15188966
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:02 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naši dragi pišljivi saveznici su poslali Ukrajini 37 000 protuoklopnih raketa , jednog Ukrajini koja nije članica nit EU nit NATO-a a Hrvatskoj jednoj "saveznici" ne žele dat podršku za koju bi trebali izdvojit pola minute protiv 1 milijun najsiromašnijeg i najadnijih kozojeba u Europi i oni nit to neće .
kakvi "saveznici" u pičku
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:03 |
|
|
Hagresor je napisao/la: HDZ se svakom izjavom i svakog dana pozicionira kao veleizdajnička stranka. I to treba prihvatiti kao gotovu stvar. Nadam se da će Milanović imati muda zablokirati, jer od ovih se nemamo čemu nadati Nakon svega ovoga nema sumnje da će ako dođe do frke Milanović dat zapovjed OSRH-u kao glavni zapovjednik da štiti Hrvate u RH . nadam se da će većina OSRH vojnika odazvat .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:28 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Hagresor je napisao/la: HDZ se svakom izjavom i svakog dana pozicionira kao veleizdajnička stranka. I to treba prihvatiti kao gotovu stvar. Nadam se da će Milanović imati muda zablokirati, jer od ovih se nemamo čemu nadati Nakon svega ovoga nema sumnje da će ako dođe do frke Milanović dat zapovjed OSRH-u kao glavni zapovjednik da štiti Hrvate u RH . nadam se da će većina OSRH vojnika odazvat . To je neustavno lol, jebo vas pas retardirane. Nije on vrhovni zapovjednik na isti način kao što je američki predsjednik. Slanja vojske mora odobriti Sabor
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:30 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Ovo je Milanovićeva dobra izjava, da vidimo što dalje. Iako mislim da je preko 70% njegovih naklapanja bez veze i štetno, često ubode pravo. Ako HDZ ne izgura obustavu ili odgodu izbora do promjene IZ, Milanović može blokirati sve, jer ima takve zakonske ovlasti kao lančana reakcija.
Besmisleno je što napada Plenkovića za sve živo, no Plenković nije uspio oko BH svojom politikom diplomacije iza kulisa. Ako ne nađe načina da nakon ovih zadnjih muslimanskih svinarija blokira tu farsu od izbora u protektoratu, onda je, urbi et orbi, Plenković dosta dobar, no kad dođe do nečeg jačeg- ništa, osoba koja samo širi defetizam i podložništvo. To nije uspjeh ako si iznad Bugatrske i realno Rumunjske.
Ne bih stavljao sve na njega, narod je pasivan, tup i paraliziran, no nekad državnik- ako to jest, kao što je bio Tuđman- mora djelovati i da ide uz dlaku.
Plenković ide niz dlaku, pa se nešto isplati, a dosta toga- ne, dapače, truba. Ne može predsjednik ništa blokirati osim vojnih stvari. Ajde da za svaki zakon traži ocjenu ustavnosti, ali onda bi se valjda našlo načina da ustavni sud radi ekspresno.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:30 |
|
|
Mozda bi bolje od ulazenja u sukobe sa eu zemljama bile sankcije svim bosnjacima sa hrvatskim papirima po uzoru na sankcije zapada Rusiji koje su stvorile fin presedan. Recimo oduzeti Dzeki drzavljanstvo i restoran i slicno.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:34 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Nakon svega ovoga nema sumnje da će ako dođe do frke Milanović dat zapovjed OSRH-u kao glavni zapovjednik da štiti Hrvate u RH .
nadam se da će većina OSRH vojnika odazvat . To je neustavno lol, jebo vas pas retardirane. Nije on vrhovni zapovjednik na isti način kao što je američki predsjednik. Slanja vojske mora odobriti Sabor Mora *** u ovakvoj situaciji . On će dat zapovjed a odazvat će se sigurno bar 50 % vojnika .
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:36 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: To je neustavno lol, jebo vas pas retardirane. Nije on vrhovni zapovjednik na isti način kao što je američki predsjednik. Slanja vojske mora odobriti Sabor Mora *** u ovakvoj situaciji . On će dat zapovjed a odazvat će se sigurno bar 50 % vojnika . Ajd jbg, hoćeš jebeni građanski rat u Hrvatskoj. Nisu bitni vojnici uopće, ali generali i glavni stožer su pametni ljudi, ignorirat će neustavne naredbe.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:36 |
|
|
A nisu ni obični vojnici toliki idioti
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:38 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Mora *** u ovakvoj situaciji .
On će dat zapovjed a odazvat će se sigurno bar 50 % vojnika . Ajd jbg, hoćeš jebeni građanski rat u Hrvatskoj. Nisu bitni vojnici uopće, ali generali i glavni stožer su pametni ljudi, ignorirat će neustavne naredbe. Neće tu bit problema , ima u HB dosta generala i časnika u HR komponenti OSBIH . a sigurno će se odazvat i nekih 20 % posto u OSRH-u , oni koji su porijeklom iz HB Inače gadljivo je tvoje navijanje da idemo ratovat za obranu Finske a nećeš branit Hrvate u HB .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:39 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: A nisu ni obični vojnici toliki idioti pa da nisu idioti da idu branit slabije i svoj narod . Al su zato legende kad ti navijaš da jurišaju za Finsku protiv Rusije .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Th1950 je napisao/la: Inače gadljivo je tvoje navijanje da idemo ratovat za obranu Finske a nećeš branit Hrvate u HB .
Dogodi se i najboljima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:41 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: A nisu ni obični vojnici toliki idioti pa da nisu idioti da idu branit slabije i svoj narod . Al su zato legende kad ti navijaš da jurišaju za Finsku protiv Rusije . Ako Zoki izda neku nardbu bez aupotpisa Plenkija (može u izvanrednim situacijama) ili odbrenja Sabora, to je nevažeće, zapravo kvazi-državni udar, za to bi ga se moglo opozvati, iako vjv ne bi bilo 2/3. (Mislim da bi ga se moglo opozvati u smislu da bi Ustavni sud prihvatio da je to kršenje Ustava i maknuo ga.)
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:43 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Ajd jbg, hoćeš jebeni građanski rat u Hrvatskoj.
Nisu bitni vojnici uopće, ali generali i glavni stožer su pametni ljudi, ignorirat će neustavne naredbe. Neće tu bit problema , ima u HB dosta generala i časnika u HR komponenti OSBIH . a sigurno će se odazvat i nekih 20 % posto u OSRH-u , oni koji su porijeklom iz HB Inače gadljivo je tvoje navijanje da idemo ratovat za obranu Finske a nećeš branit Hrvate u HB . Ako Zoki sam izda naredbu za obranu Finske bez Sabora i Plenkija, bio bih protiv toga naravno. Ti zapravo navijaš za građanski rat.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:43 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: pa da nisu idioti da idu branit slabije i svoj narod .
Al su zato legende kad ti navijaš da jurišaju za Finsku protiv Rusije . Ako Zoki izda neku nardbu bez aupotpisa Plenkija (može u izvanrednim situacijama) ili odbrenja Sabora, to je nevažeće, zapravo kvazi-državni udar, za to bi ga se moglo opozvati, iako vjv ne bi bilo 2/3. (Mislim da bi ga se moglo opozvati u smislu da bi Ustavni sud prihvatio da je to kršenje Ustava i maknuo ga.) Zoran će izdat naredbu jer je vrhovni zapovjednik , u to nema sumnje . Samo se mi trebamo pobunit i nešto napravit . Nema sumnje da će doć par tisuća OSRH vojnika .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Takvi tipovi su bili komunistički birokrati. Danas im djeca drkaju na Brisel i nove "unije" koje ti nameću zakone.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:44 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Neće tu bit problema , ima u HB dosta generala i časnika u HR komponenti OSBIH . a sigurno će se odazvat i nekih 20 % posto u OSRH-u , oni koji su porijeklom iz HB Inače gadljivo je tvoje navijanje da idemo ratovat za obranu Finske a nećeš branit Hrvate u HB . Ako Zoki sam izda naredbu za obranu Finske bez Sabora i Plenkija, bio bih protiv toga naravno. Ti zapravo navijaš za građanski rat. Pa ako obranu hrvata u BIH nazivaš građanski rat onda da .
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:45 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Ako Zoki izda neku nardbu bez aupotpisa Plenkija (može u izvanrednim situacijama) ili odbrenja Sabora, to je nevažeće, zapravo kvazi-državni udar, za to bi ga se moglo opozvati, iako vjv ne bi bilo 2/3. (Mislim da bi ga se moglo opozvati u smislu da bi Ustavni sud prihvatio da je to kršenje Ustava i maknuo ga.) Zoran će izdat naredbu jer je vrhovni zapovjednik , u to nema sumnje . Samo se mi trebamo pobunit i nešto napravit . Nema sumnje da će doć par tisuća OSRH vojnika . Ti si stvarno idiot koji ne zna što znači vrhovni zapovjednik. Zoki može izdati naredbu da se ide u BiH, to ima jednaku vrijednost kao da ja izdam narwdbu da vojska ide u Zambiju. I u vojsci ne rade idioti kao ti, ti ljudi imaju ugovor, a vjerojatno bi time riskirali i zatvor.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:47 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Ako Zoki sam izda naredbu za obranu Finske bez Sabora i Plenkija, bio bih protiv toga naravno.
Ti zapravo navijaš za građanski rat.
Pa ako obranu hrvata u BIH nazivaš građanski rat onda da . Građanskim ratom nazivam sukob u kojem će dio vojske koji prati Ustav i zakone će se sukobiti sa tvojom fantomskom vojskom Zokija. To ne može proći mirno
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:47 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Zoran će izdat naredbu jer je vrhovni zapovjednik , u to nema sumnje .
Samo se mi trebamo pobunit i nešto napravit .
Nema sumnje da će doć par tisuća OSRH vojnika . Ti si stvarno idiot koji ne zna što znači vrhovni zapovjednik. Zoki može izdati naredbu da se ide u BiH, to ima jednaku vrijednost kao da ja izdam narwdbu da vojska ide u Zambiju. I u vojsci ne rade idioti kao ti, ti ljudi imaju ugovor, a vjerojatno bi time riskirali i zatvor. U vojsci rade domoljubi a ti nisi upoznat da je 10-15 % OSRH-ovaca Hercegovci . U teškim trenucima donose se teške odluke , al vrijedi za slobodu ginut .
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:48 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Daj molim te, bar ste vi na ovom forumu odavno zaljubljeni u Srbe i Rusiju. Da se Hrvatska ponaša normalno i da zapad iti malo drži leđa nama odjebali bi obe u roku keks . A da budemo za zapad i hrvatsku koji nas gaze 30 godina ? pa nismo mazohisti pobogu Kad bi svi bili za vas, onda bi problem bio LGBT, onda nedovoljna zadojenost religijom. Ne čaži
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:48 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Pa ako obranu hrvata u BIH nazivaš građanski rat onda da . Građanskim ratom nazivam sukob u kojem će dio vojske koji prati Ustav i zakone će se sukobiti sa tvojom fantomskom vojskom Zokija. To ne može proći mirno Ko ? Da Hrvatski vojnici pucaju jedni po drugima zato što će se jedni odazvat na obranu slabijeg i nemoćnog svog naroda po naredbi vrhovnika ? oće *** .
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 27 tra 2022, 20:49 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Ti si stvarno idiot koji ne zna što znači vrhovni zapovjednik. Zoki može izdati naredbu da se ide u BiH, to ima jednaku vrijednost kao da ja izdam narwdbu da vojska ide u Zambiju.
I u vojsci ne rade idioti kao ti, ti ljudi imaju ugovor, a vjerojatno bi time riskirali i zatvor. U vojsci rade domoljubi a ti nisi upoznat da je 10-15 % OSRH-ovaca Hercegovci . U teškim trenucima donose se teške odluke , al vrijedi za slobodu ginut . Nek odu u BiH i nek dižu pobune u svoje ime, al dok su dio OSRH moraju se ponašati po Ustavu i zakonu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|