|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 12:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tehnologija nije ni mrvicu promijenila evoluciju. Stvari koje se događaju tisućama godina. To za mijenjanje gena nije evolucija. Kad tad bi došla cijena za platiti.
Isto kao što se nastanak socijalnih mreža podudara sa porastom nasilja, podijela u društvu i polarizacija svih vrsta. Jer nije prirodno da socijalne kontakte zamijenimo virtualnim. Evolucija ne dozvoljava takve prisile.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 18:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Povlačim se jer me te teme ********, udomitelji, uopće ne zanimaju. Ali sam za legalizaciiju trave.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 18:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: Mi smo jedina vrsta gdje evolucija vise ne vrijedi, jer ne vrijede pretpostavke evolucije - glavni mehanizam evolucije su slucajne promjene na genima a mi mozemo prckati po genima, raditi dramaticne planske promjene i raditi genetski inzenjering.
Evolucija je primitivan proces i mi smo iz njega izasli razvojem tehnologije. Odlično. Onda samo treba putem te iste tehnologije eliminirati homoseksualnost kao apsolutno nepotrebnu ljudsku devijaciju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 18:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Povlačim se jer me te teme ********, udomitelji, uopće ne zanimaju. Ali sam za legalizaciiju trave. Slažem se, za razliku od alkohola, tko je ikad igdje napravio zločin pod utjecajem trave. Pod utjecajem alkohola sam znao napraviti nered, ali s travom nikad. Za travu me vežu samo lijepa sjećanja. Ali ipak, i od trave nekako dugoročno oglupiš, pa sam prestao. Sad nit pijem nit pušim. Postao sam iznimno dosadan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 18:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76540 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Evolucija je primitivan proces i mi smo iz njega izasli razvojem tehnologije. Treba majmunima dijeliti smartphones Vrlo specificne tehnologije: genetskog inzenjeringa.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 24 ruj 2020, 19:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vrlo specificne tehnologije: genetskog inzenjeringa. Da...i onda netko ima hrabrosti tvrditi da je genetski materijal nastalo spletom slučajnosti
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 25 ruj 2020, 16:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mi smo jedina vrsta gdje evolucija vise ne vrijedi, jer ne vrijede pretpostavke evolucije - glavni mehanizam evolucije su slucajne promjene na genima a mi mozemo prckati po genima, raditi dramaticne planske promjene i raditi genetski inzenjering.
Evolucija je primitivan proces i mi smo iz njega izasli razvojem tehnologije. Vjerojatno će tom tehnologijom i sprijećiti neke pojave kod modernih ljudi, npr sve manje zubi radi finije i manje tvrde hrane, rast noktiju za koje se također predviđa da ćemo ih izgubiti, dlake na tijelu itd. To je pored ozbiljnijih stvari čisto radi kozmetike.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 29 tra 2022, 18:37 |
|
|
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 29 tra 2022, 19:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Djeluje kao stil koji bi Granicar i novovrijeme njegovali
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 30 tra 2022, 15:27 |
|
|
Ne spominji mi Granicarka... Uvredio me je nazvavsi me "dzukeletinom", u pokusaju da ispadne duhovit. Opet, kako covek da mu zamera... Gde je on jadan mogao da se nauci kulturi i granicama dobrog ukusa, kad je rastao i formirao se u druzenju sa bukvama, govedima i komunistima. Tako da, mozda on i nije kriv. A tebi ne nijedan Hrvat ne pada na pamet kao neko ko tera ovu modu? MIR, Dane Endehazija, Lars Ditrih, Ministar...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 30 tra 2022, 19:38 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Povlačim se jer me te teme ********, udomitelji, uopće ne zanimaju. Ali sam za legalizaciiju trave. Slažem se, za razliku od alkohola, tko je ikad igdje napravio zločin pod utjecajem trave. Pod utjecajem alkohola sam znao napraviti nered, ali s travom nikad. Za travu me vežu samo lijepa sjećanja. Ali ipak, i od trave nekako dugoročno oglupiš, pa sam prestao. Sad nit pijem nit pušim. Postao sam iznimno dosadan. znaš da je trava droga ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 30 tra 2022, 19:53 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
aleksije radicevic je napisao/la: Američka ***, otud i dolazi sve što je naopako. Ima ponešto ali ne tako drastično kao na tvojim slikama.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 30 tra 2022, 21:09 |
|
|
Ih, kada se to ovdje ,,nosilo,,!? Mi smo avangarda mode u svijetu. Jos prije xx godina to sam vidjala ispred seoske zadruge, u gradsim parkovima I radnickim menzama. Kradu od nas. Trebamo da zastitimo nas kreatorski duh. Mogu nam jos ukrasti one nase cuvene kombinacije kada nasi Alfa muzjaci strpaju majicu u farmerke ili obuku sorc, a na nogama bijele carape I crne cipele.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Modiranje na HB Postano: 01 svi 2022, 18:19 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ih, kada se to ovdje ,,nosilo,,!? Mi smo avangarda mode u svijetu. Jos prije xx godina to sam vidjala ispred seoske zadruge, u gradsim parkovima I radnickim menzama. Kradu od nas. Trebamo da zastitimo nas kreatorski duh. Mogu nam jos ukrasti one nase cuvene kombinacije kada nasi Alfa muzjaci strpaju majicu u farmerke ili obuku sorc, a na nogama bijele carape I crne cipele. Zaštititi i miomiris loše rakije koji nekako vonja iz svega što obuku. I u najskupljem sakou na autističnom smrknutom licu bez osmjeha mu i dalje piše: Made in Debilana.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|