|
|
Stranica: 189/454.
|
[ 11332 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 12:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nekad se permanentni ban za ovo dijelio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 17:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37902 Lokacija: Gl. grad regije
|
On i Marioo su 'normalni'. Kakvi su im ekstremi?
A dobro, valjda će uspjeti u tome što žele. Treba pokušavati. 30 g. je zrno pijeska u pustinji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 17:38 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2243 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Junuz Djipalo je napisao/la: On i Marioo su 'normalni'. Kakvi su im ekstremi?
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 17:50 |
|
|
Pa, treba imat uporište i temelj za drčno ponašanje.
Pljunuto zelenilo koje nestaje u slijepom crijevu Europe i nije nešto što nekoga puno svrbi. Jedino Hrvate BiH a i tu imamo puno više problema s MZ nego s Bošnjama.
Nego, danas me jedan jaro ispitivao kako iz Sa u Zg preselit s obitelji. Musliman.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 17:51 |
|
|
Nisu mi jasni ovi Muslimani. Znaci dobili su svojih 23 ili koliko vec posto. I jednog dana ce na tim teritorijima gdje su vecina, vjerojatno kreirati svoju nac drzavu. Ako sami sebe toliko ne uniste, pa i to prokockaju i nestanu sa pozornice poput neke nacionalne manjine. Mnogi narodi u svijetu poput Kurda, nemaju tu priliku. Muslimanima se ukazala prilika i oni je ne koriste. Oni rade u biti na svome unistenju. Bave se zajebavanjem Hrvata i Srba, kako im sto vise zagorcati zivot. Time se oni bave, umjesto sami sobom. Meni to stvarno nije jasno. Jel to znaci da su nesposobni kao narod da sami sobom upravljaju? Sto je to? Navikli su da im Srbi ili Hrvati sve organiziraju, pa su takvi ostali i do danas?
Zajebavaju Srbe u RS. Zajebavaju Hrvate i biraju im muslimanske radikale tipa Komsic za predsjednike i jos se smiju i na sladjuju. Izgleda da nisu svjesni da ce im se to obiti o glavu. Gdje to njihovo ponasanje vodi? Jesu li svjesni toga? Sa svima u okolini posvadjani. Grade neprijatelje od prvih susjeda. Pogotovo Hrvata i RH. A RH ih je i hranila i oblacila. Ali to ne cijene. Okrecu RH protiv sebe. I ljevicu i desnicu su uspjeli ujediniti. A to je tek pocetak. Kad se u RH ta udbasija koja drzi sve konce u drzavi... kad se oni urote protiv bos Muslimana i nekakve BIH... e onda je prica zavrsena. To su antikristi, nevjernici i oni radikalno stvari rjesavaju. I njih su poceli protiv sebe okretati, a kad ih totalno okrenu... prica je zavrsena. Kazem oni su i radikalni i tvrdoglavi i osvetoljubivi. I njihova je politika dugovjecna, odnosno cilj. Oni kad sebi pronadju neprrijatelja, to im je neprijatelj desetljecima i samo su njime okupirani.
Ali to bos Muslimani ne shvacaju.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:10 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2243 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Ne želimo formirati svoju nacionalnu državu na "23 ili koliko već posto", jer je veliki dio od preostalih "77 ili koliko već posto" etnički OČIŠĆEN od nas kroz genocid i zločine protiv čovječnosti, iako smo tamo prije samo 30 godina bili većinski narod. Dakle, nije pitanje želje da nekoga mrcvarimo ili još manje da živimo s vama, pitanje je teritorija koji je zločinom otet od našeg naroda. Neprijateljstvo sa Hrvatima ne počinje Komšićem ili sl., nego od 1993. godine. Od 1993. godine vi radite sve da uništite ovu državu, a posljedično i mi radimo i radit ćemo sve da ovu državu sačuvamo i da ona bude što više naša. Komšić je samo jedna od brojnih manifestacija te decenijske borbe.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dobro si priznao da ste vi s Hrvatima još uvijek u ratu samo drugim sredstvima, iako je potpisan mirovni sporazum još 1994. Dobro mi u BiH to znamo a sve više i Hrvati u samoj Hrvatskoj. U biti u ratu ste sa svim susjedima, ništa izvolite ako mislite da se tako gradi država.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:21 |
|
|
daramo je napisao/la: Dobro si priznao da ste vi s Hrvatima još uvijek u ratu samo drugim sredstvima, iako je potpisan mirovni sporazum još 1994. Dobro mi u BiH to znamo a sve više i Hrvati u samoj Hrvatskoj. U biti u ratu ste sa svim susjedima, ništa izvolite ako mislite da se tako gradi država. U ratu sa svim susjedima smo još od 1993. godine. Ništa novo. A vi, i jedni i drugi, niste u ratu s nama samo drugim sredstvima, iako je potpisan mirovni sporazum još 1994/5.?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:24 |
|
|
Ma mi smo 94. završili rat s muslićima, posebno RH.
Međutim, Muslimani nisu. Šutilo se, trpilo se.
Sad se više ne mora.
One koji nas vole usisat ćemo u RH. Fali nam ljudi. Oni koji jedu *** poput vas ćemo zajebavat dok ne isele a onda guzit na granici po 5-6 sati.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:25 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Ne želimo formirati svoju nacionalnu državu na "23 ili koliko već posto", jer je veliki dio od preostalih "77 ili koliko već posto" etnički OČIŠĆEN od nas kroz genocid i zločine protiv čovječnosti, iako smo tamo prije samo 30 godina bili većinski narod. Dakle, nije pitanje želje da nekoga mrcvarimo ili još manje da živimo s vama, pitanje je teritorija koji je zločinom otet od našeg naroda. Neprijateljstvo sa Hrvatima ne počinje Komšićem ili sl., nego od 1993. godine. Od 1993. godine vi radite sve da uništite ovu državu, a posljedično i mi radimo i radit ćemo sve da ovu državu sačuvamo i da ona bude što više naša. Komšić je samo jedna od brojnih manifestacija te decenijske borbe. A koliko ste vratili teritorije u zadnjih 27 godina? Kad mislite vratiti svih 100% tim vašim tempom? Čemu se nadate? Ne može to što ste vi naumili bez puške Mujo. Nema šanse. Gubite vrijeme i samouništavate se. RS je za vas završena priča isto ko Užice. Nekad vas je u Užicama bilo 98%
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:27 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Ne želimo formirati svoju nacionalnu državu na "23 ili koliko već posto", jer je veliki dio od preostalih "77 ili koliko već posto" etnički OČIŠĆEN od nas kroz genocid i zločine protiv čovječnosti, iako smo tamo prije samo 30 godina bili većinski narod. Dakle, nije pitanje želje da nekoga mrcvarimo ili još manje da živimo s vama, pitanje je teritorija koji je zločinom otet od našeg naroda. Neprijateljstvo sa Hrvatima ne počinje Komšićem ili sl., nego od 1993. godine. Od 1993. godine vi radite sve da uništite ovu državu, a posljedično i mi radimo i radit ćemo sve da ovu državu sačuvamo i da ona bude što više naša. Komšić je samo jedna od brojnih manifestacija te decenijske borbe. Sa takvim razmisljanjem cete propasti i to ti ozbiljno govorim. Pomirili su se i Hrvati da se istocni Srijem danas ne nalazi u RH. Pomirili su se i sa time da je RH otkinut "trbuh". Odnosno da se 80% teritorije danasnje BIH ne nalazi u RH i da na prostoru BIH danas zive i druga dva naroda na teritorijima koji su bili hrvatski. Hrvati su prihvatili tu realnost i postoji RH kakva postoji. Malo tko se vraca u proslos i govori da su BIH Hrvatskoj oteli Turci u genocidima nad Hrvatima kroz 500 godina i da je BIH privremeno okupirana teritorija od Muslimana i Srba. Vi gurate glavu u pijesak i ne korisatite sanse koje imate. Vi stvarate sebi od RH neprijatelja, umjesto prijatelja, jer prirodnijeg prijatelja u Europi ne mozete imati i necete imati. A to ce se dugorocno po vas pokazati pogubno. Znam da me ne shvacas o cemu govorim. Ali ti kazem. Kazem ti da ces se jednog dana kroz 30ak godina sjetiti nekih stvari i kukati nad tuznom sudbinom i prokockanim sansama. Slabite na svakojake nacine. Demografski ste gotivi. Ne postoji sansa da ovladate sa RS i hrvatskim dijelovima u BIH. Da to i ucinite nakako, demografski je to nemoguce, ali kad bi se nekako to ostvarilo. Mislis da bi se sto promijenilo? Da bi krenuo neki razvoj? Sudbina vam je ovako i onako u Njemackoj. U BIH ste zavrsena, propala prica. I zato ti kazem da cete na kraju prokockati i sansu da na podrucjima gdje ste vecina, da napravite svoju drzavu. Mnogi narodi u svijetu tu sansu nemaju. A vama je to palo s neba. Do jucer ste bili malobrojna nacionalna manjina, proglasili vas komunisti narodom. U prilici ste da na svojim prostorima gdje ste vecina, da stvorite sebi drzavu. I to mi nije jasno, da to ne koristite. Zivite u nekom paralelnom svemiru. Misleci da vas je 5 milijuna, da ce vas kroz 20 godina biti 7 milijuna itd. Vi ste na silaznoj putanji. Kroz 30 godina ce vas biti manje nego sto stanovnika ima Zagreb. Igrajte ovu taktiku do kraja tvrdoglavo. Ja ti kazem da ces se jednoga dana sjetiti ovih mojih rijeci i psovati majku vasim politicarima, hodzama, i ostalim "strucnjacima" koji vam umom vladaju.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: One koji nas vole usisat ćemo u RH. Fali nam ljudi. Oni koji jedu *** poput vas ćemo zajebavat dok ne isele a onda guzit na granici po 5-6 sati. Mene i stotine hiljada drugih poput mene možete jedino ubiti, ali ne iseliti. Ja živim u "Bošnjakistanu". Iseljavaju upravo oni koji su najviše za nekakav suživot, kojima su tri strane iste, koji od islama imaju arapsko ime, po kojima je RS trajna kategorija... Ostaju oni najradikalniji, oni koji smatraju da Bakira treba zamijeniti zbog njegovih "soft" stavova prema Srbima i Hrvatima. Naše vrijeme dolazi.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:32 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: One koji nas vole usisat ćemo u RH. Fali nam ljudi. Oni koji jedu *** poput vas ćemo zajebavat dok ne isele a onda guzit na granici po 5-6 sati. Mene i stotine hiljada drugih poput mene možete jedino ubiti, ali ne iseliti. Ja živim u "Bošnjakistanu". Iseljavaju upravo oni koji su najviše za nekakav suživot, kojima su tri strane iste, koji od islama imaju arapsko ime, po kojima je RS trajna kategorija... Ostaju oni najradikalniji, oni koji smatraju da Bakira treba zamijeniti zbog njegovih "soft" stavova prema Srbima i Hrvatima. Naše vrijeme dolazi. Tu se slažemo, ostaju najradikalniji. Oni zbog kojih Hambasada izgleda kao tvrđava. Što misliš hoće li Hambasada htjeti dati takvima 100 % BiH ili ijedan % BiH. Ma neće ni pedlja.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:33 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: One koji nas vole usisat ćemo u RH. Fali nam ljudi. Oni koji jedu *** poput vas ćemo zajebavat dok ne isele a onda guzit na granici po 5-6 sati. Mene i stotine hiljada drugih poput mene možete jedino ubiti, ali ne iseliti. Ja živim u "Bošnjakistanu". Iseljavaju upravo oni koji su najviše za nekakav suživot, kojima su tri strane iste, koji od islama imaju arapsko ime, po kojima je RS trajna kategorija... Ostaju oni najradikalniji, oni koji smatraju da Bakira treba zamijeniti zbog njegovih "soft" stavova prema Srbima i Hrvatima. Naše vrijeme dolazi. Znaš koji su među vama najradiklaniji? Oni koji su stisli muda i vratili se u RS. Znaš koliko ih je danas ostalo u RS? Šačica. A bili su ultra mega giga motivisani. Ako ništa zbog pobijenih članova porodice. Varaš se Mujo. Grdno se varaš. Umarate se brzo. Vidili smo vas u RS umorne i razoćarane. Otišli ste podvijenog repa a vratili se pobjednički na tenkovima SFORa.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne treba vas iseliti nego izolirati pa slobodno birajte svoj Hezbolah u pojasu Gaze.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:37 |
|
|
Marko80 je napisao/la: Sa takvim razmisljanjem cete propasti i to ti ozbiljno govorim. Pomirili su se i Hrvati da se istocni Srijem danas ne nalazi u RH. Pomirili su se i sa time da je RH otkinut "trbuh". Odnosno da se 80% teritorije danasnje BIH ne nalazi u RH i da na prostoru BIH danas zive i druga dva naroda na teritorijima koji su bili hrvatski. Hrvati su prihvatili tu realnost i postoji RH kakva postoji. Malo tko se vraca u proslos i govori da su BIH Hrvatskoj oteli Turci u genocidima nad Hrvatima kroz 500 godina i da je BIH privremeno okupirana teritorija od Muslimana i Srba.
Vi gurate glavu u pijesak i ne korisatite sanse koje imate. Vi stvarate sebi od RH neprijatelja, umjesto prijatelja, jer prirodnijeg prijatelja u Europi ne mozete imati i necete imati. A to ce se dugorocno po vas pokazati pogubno. Znam da me ne shvacas o cemu govorim. Ali ti kazem. Kazem ti da ces se jednog dana kroz 30ak godina sjetiti nekih stvari i kukati nad tuznom sudbinom i prokockanim sansama. Slabite na svakojake nacine. Demografski ste gotivi. Ne postoji sansa da ovladate sa RS i hrvatskim dijelovima u BIH. Da to i ucinite nakako, demografski je to nemoguce, ali kad bi se nekako to ostvarilo. Mislis da bi se sto promijenilo? Da bi krenuo neki razvoj? Sudbina vam je ovako i onako u Njemackoj. U BIH ste zavrsena, propala prica. I zato ti kazem da cete na kraju prokockati i sansu da na podrucjima gdje ste vecina, da napravite svoju drzavu. Mnogi narodi u svijetu tu sansu nemaju. A vama je to palo s neba. Do jucer ste bili malobrojna nacionalna manjina, proglasili vas komunisti narodom. U prilici ste da na svojim prostorima gdje ste vecina, da stvorite sebi drzavu. I to mi nije jasno, da to ne koristite. Zivite u nekom paralelnom svemiru. Misleci da vas je 5 milijuna, da ce vas kroz 20 godina biti 7 milijuna itd. Vi ste na silaznoj putanji. Kroz 30 godina ce vas biti manje nego sto stanovnika ima Zagreb.
Igrajte ovu taktiku do kraja tvrdoglavo. Ja ti kazem da ces se jednoga dana sjetiti ovih mojih rijeci i psovati majku vasim politicarima, hodzama, i ostalim "strucnjacima" koji vam umom vladaju. Od turske okupacije Bosne su prošla stoljeća. Ja živim tamo gdje nije bilo masovnog stradanja Bošnjaka, ali veliki dio mojih sunarodnjaka nije imao tu sreću. Da je moj otac ubijen u Srebrenici, djed protjeran iz Stoca, majka silovana u Foči..., kako bi neko mogao očekivati od mene da se ja pomirim s tim kao da se ništa nije desilo i da se odreknem tog prostora. Problem te naše kolektivne traume je u tome što je od rata i svih tih stradanja prošlo tek nešto više od 25 godina, što danas postoje slobode, mediji i društvene mreže, pa se može javno govoriti o tim stvarima i što postoji kakva-takva politička organizacija Bošnjaka, pa postoji nada da će se nepravda nekada ispraviti. Ja ne mislim da će Bošnjaci npr. u Foči ikad više biti većina. Pa čak i da svi Srbi odu, to će jednostavno ostati pustinja. Ali ni ja, niti ostali poput mene, nikad nećemo dozvoliti da Foča bude dio Srbije. Za nas su granice BiH najviši cilj. Neko to može zvati inatom, neko patriotizmom, neko ludilom. Svejedno.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Mene i stotine hiljada drugih poput mene možete jedino ubiti, ali ne iseliti. Ja živim u "Bošnjakistanu". Iseljavaju upravo oni koji su najviše za nekakav suživot, kojima su tri strane iste, koji od islama imaju arapsko ime, po kojima je RS trajna kategorija...
Ostaju oni najradikalniji, oni koji smatraju da Bakira treba zamijeniti zbog njegovih "soft" stavova prema Srbima i Hrvatima. Naše vrijeme dolazi. Tu se slažemo, ostaju najradikalniji. Oni zbog kojih Hambasada izgleda kao tvrđava. Što misliš hoće li Hambasada htjeti dati takvima 100 % BiH ili ijedan % BiH. Ma neće ni pedlja. Niko od nas, ili barem skoro niko od nas, nije bio radikalan 90-ih, pa su nas "Hambasade" prepustile na milost i nemilost srpskim koljačima. Upravo to shvatanje, da bez obzira koliko se ja trudio da budem sličan tebi kao europskom kršćaninu, to neće promijeniti odnos europskih kršćana prema meni kao muslimanu, radikalizira muslimane i generalno Bošnjake u BiH. To naravno ne mijenja činjenicu da se ja ipak doživljavam Europljaninom i da sam ponosan na to. Mi smo kao dijete sa posebnim potrebama koje je majka (Europa) ostavila u dom zato što je drugačije, ali je se ono ipak ne želi odreći.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:43 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Za nas su granice BiH najviši cilj. Neko to može zvati inatom, neko patriotizmom, neko ludilom. Svejedno. Ima i kod nas ovih šta misle da je Hrvatska na Drini ali to isto ne znam kako da nazovem (valjda nešto od to troje gore)
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Mene i stotine hiljada drugih poput mene možete jedino ubiti, ali ne iseliti. Ja živim u "Bošnjakistanu". Iseljavaju upravo oni koji su najviše za nekakav suživot, kojima su tri strane iste, koji od islama imaju arapsko ime, po kojima je RS trajna kategorija...
Ostaju oni najradikalniji, oni koji smatraju da Bakira treba zamijeniti zbog njegovih "soft" stavova prema Srbima i Hrvatima. Naše vrijeme dolazi. Znaš koji su među vama najradiklaniji? Oni koji su stisli muda i vratili se u RS. Znaš koliko ih je danas ostalo u RS? Šačica. A bili su ultra mega giga motivisani. Ako ništa zbog pobijenih članova porodice. Varaš se Mujo. Grdno se varaš. Umarate se brzo. Vidili smo vas u RS umorne i razoćarane. Otišli ste podvijenog repa a vratili se pobjednički na tenkovima SFORa. Ne, oni još uvijek osjećaju strah od vas, što je i prirodno. Mi, kojima Srbi nisu uspjeli pobiti članove porodice, ne osjećamo strah, nego samo prijezir prema Srbima. Upravo to odsustvo straha nas čini radikalnijim.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:44 |
|
|
Ma sta pričas najradikalniji su ovi što su se uvalili u Sarajevu i Zenici u državne sise.
Meni kad Zeničani cvile o bosnjackim stradanjima sere mi se.
Protjerali i pobili iz Zenice jednako kao Srbi u BL i onda bi još status žttve.
Ja bih ih trebao žalit kojem su isti ti oteli sve. Fuj.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:45 |
|
|
Tek nešto više od četvrt stoljeća Znaš li ti gdje su Nijemci i Francuzi bili četvrt stoljeća nakon WW2? U ekonomskim i političkim integracijama. To što imate ptsp većinom nije poslijedica rata nego vaših medija.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:46 |
|
|
i_jopet je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Za nas su granice BiH najviši cilj. Neko to može zvati inatom, neko patriotizmom, neko ludilom. Svejedno. Ima i kod nas ovih šta misle da je Hrvatska na Drini ali to isto ne znam kako da nazovem (valjda nešto od to troje gore) Razlika je u tome što se kod vas radi o manjini, a i što ta Hrvatska na Drini ne postoji. Granice BiH još uvijek postoje, a najmanje 90% Bošnjaka odlučno smatra da to tako mora i ostati.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:48 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Tu se slažemo, ostaju najradikalniji. Oni zbog kojih Hambasada izgleda kao tvrđava.
Što misliš hoće li Hambasada htjeti dati takvima 100 % BiH ili ijedan % BiH. Ma neće ni pedlja.
Niko od nas, ili barem skoro niko od nas, nije bio radikalan 90-ih, pa su nas "Hambasade" prepustile na milost i nemilost srpskim koljačima. Upravo to shvatanje, da bez obzira koliko se ja trudio da budem sličan tebi kao europskom kršćaninu, to neće promijeniti odnos europskih kršćana prema meni kao muslimanu, radikalizira muslimane i generalno Bošnjake u BiH. To naravno ne mijenja činjenicu da se ja ipak doživljavam Europljaninom i da sam ponosan na to. Mi smo kao dijete sa posebnim potrebama koje je majka (Europa) ostavila u dom zato što je drugačije, ali je se ono ipak ne želi odreći. Ma nisu vas oni sjebali nego pogrešna procjena vlastite moći. Kao i poslije rata. Kao i danas. Nekoliko prilika ste propustili zbog prevelike radikalnosti. Poput Srba u RH. Sad nisam siguran da će ih uopće više biti.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Tek nešto više od četvrt stoljeća Znaš li ti gdje su Nijemci i Francuzi bili četvrt stoljeća nakon WW2? U ekonomskim i političkim integracijama. To što imate ptsp većinom nije poslijedica rata nego vaših medija. Nacistička Njemačka je poražena u WW2. Republika Srpska nije, još uvijek postoji. Rat u BiH je završio bez pobjednika, upravo je to razlog svega ovog što se dešava.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 26 svi 2022, 18:49 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znaš koji su među vama najradiklaniji? Oni koji su stisli muda i vratili se u RS. Znaš koliko ih je danas ostalo u RS? Šačica. A bili su ultra mega giga motivisani. Ako ništa zbog pobijenih članova porodice. Varaš se Mujo. Grdno se varaš. Umarate se brzo. Vidili smo vas u RS umorne i razoćarane. Otišli ste podvijenog repa a vratili se pobjednički na tenkovima SFORa.
Ne, oni još uvijek osjećaju strah od vas, što je i prirodno. Mi, kojima Srbi nisu uspjeli pobiti članove porodice, ne osjećamo strah, nego samo prijezir prema Srbima. Upravo to odsustvo straha nas čini radikalnijim. Ma niđe veze. Vi ste radikalni na tastaturi a u stvarnosti pičkice. Ovi što su dolazili kod nas nakon rata su bili Talibani 1/1, puni mržnje i motiva za osvetom. Brzo su se smirili i odselili. Ostavili i džamije i obnovljene kuće i zapalili u Njemačku. Kozarac je groblje obnovljenih kuća. Stotine miliona ulupanih u inat.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 467 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|