|
|
Stranica: 1055/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 15:04 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Dobrovolnjo potpisujem da me sankcionišu. Pa da nikad ne vidim Sjeverni Pakistan aka London. There were 1,012,823 Muslims reported in the 2011 census in the Greater London area. In the 2011 census Office for National Statistics, the proportion of Muslims in London had risen to 12.4% of the population and 21% of Muslims in England. 21% muslimana u Engleskoj. Kakva ironija, bosanskomuslimanskog saveznika ce da uniste - muslimani!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 15:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Dobrovolnjo potpisujem da me sankcionišu. Pa da nikad ne vidim Sjeverni Pakistan aka London. There were 1,012,823 Muslims reported in the 2011 census in the Greater London area. In the 2011 census Office for National Statistics, the proportion of Muslims in London had risen to 12.4% of the population and 21% of Muslims in England. 21% muslimana u Engleskoj. Kakva ironija, bosanskomuslimanskog saveznika ce da uniste - muslimani! Više ih ima u Londonu kad se saberu legalni i nelegalni nego Ubosni što ih je ostalo.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 22:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Dobrovolnjo potpisujem da me sankcionišu. Pa da nikad ne vidim Sjeverni Pakistan aka London. There were 1,012,823 Muslims reported in the 2011 census in the Greater London area. In the 2011 census Office for National Statistics, the proportion of Muslims in London had risen to 12.4% of the population and 21% of Muslims in England. 21% muslimana u Engleskoj. Kakva ironija, bosanskomuslimanskog saveznika ce da uniste - muslimani! Kolega Aleksije, zašto misliš da će je uništiti. Upravo oni najviše lobiraju protiv vaših interesa ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 22:46 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: There were 1,012,823 Muslims reported in the 2011 census in the Greater London area. In the 2011 census Office for National Statistics, the proportion of Muslims in London had risen to 12.4% of the population and 21% of Muslims in England. 21% muslimana u Engleskoj. Kakva ironija, bosanskomuslimanskog saveznika ce da uniste - muslimani! Kolega Aleksije, zašto misliš da će je uništiti. Upravo oni najviše lobiraju protiv vaših interesa ovdje. Unesi u guglu muslims in London, pa pogleda na image. Serijatske milicije spartaju uzduz i popreko. Ako to predstavlja konstuktivnost u razvoju engleskog drustva, onda ja gresim. Samim tim sto oni imaju toliku moc da nesto izlobiraju, govori o stanju u Engleskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 22:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kolega Aleksije, zašto misliš da će je uništiti. Upravo oni najviše lobiraju protiv vaših interesa ovdje.
Unesi u guglu muslims in London, pa pogleda na image. Serijatske milicije spartaju uzduz i popreko. Ako to predstavlja konstuktivnost u razvoju engleskog drustva, onda ja gresim. Samim tim sto oni imaju toliku moc da nesto izlobiraju, govori o stanju u Engleskoj. Pa oni bre spasavaju niima moral
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 22:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kolega Aleksije, zašto misliš da će je uništiti. Upravo oni najviše lobiraju protiv vaših interesa ovdje.
Unesi u guglu muslims in London, pa pogleda na image. Serijatske milicije spartaju uzduz i popreko. Ako to predstavlja konstuktivnost u razvoju engleskog drustva, onda ja gresim. Samim tim sto oni imaju toliku moc da nesto izlobiraju, govori o stanju u Engleskoj. Pošto sam ovu temu dosta pratio nekad mislim da lažeš ili si neupućen.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 22:57 |
|
|
Unesi u guglu muslims in London, pa pogleda na image. Serijatske milicije spartaju uzduz i popreko. Ako to predstavlja konstuktivnost u razvoju engleskog drustva, onda ja gresim. Samim tim sto oni imaju toliku moc da nesto izlobiraju, govori o stanju u Engleskoj. Kakve šerijatske milicije i kakvo propadanje Engleske. Po vama propadaju Njemačka, Engleska, Amerika. Ne propadaju jedino Rusija, Srbija i rs.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:08 |
|
|
Ti uglavnom barataš pogrešnim podacima pa i ne čudi što su ti razmišljanja uglavnom nakaradna.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:13 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Unesi u guglu muslims in London, pa pogleda na image. Serijatske milicije spartaju uzduz i popreko. Ako to predstavlja konstuktivnost u razvoju engleskog drustva, onda ja gresim. Samim tim sto oni imaju toliku moc da nesto izlobiraju, govori o stanju u Engleskoj.
Kakve šerijatske milicije i kakvo propadanje Engleske. Po vama propadaju Njemačka, Engleska, Amerika. Ne propadaju jedino Rusija, Srbija i rs. MUslimanske patrole... Nisu serijatske milicije. Moja greska. https://www.dailymotion.com/video/xxg3q5The Stream - 'Muslim Patrol' police London streets Ovi ovde zapisavaju prostor, tu nema dileme.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kakve šerijatske milicije i kakvo propadanje Engleske. Po vama propadaju Njemačka, Engleska, Amerika. Ne propadaju jedino Rusija, Srbija i rs.
MUslimanske patrole... Nisu serijatske milicije. Moja greska. https://www.dailymotion.com/video/xxg3q5The Stream - 'Muslim Patrol' police London streets Ovi ovde zapisavaju prostor, tu nema dileme. Allahu Ekber!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:30 |
|
|
Koje neuke budaletine ti glupi Britanci haha. Dok kliču Slava Ukrajini im se ovo događa u glavnom gradu. Dok se to događa oni kleče na nogometnoj utakmici crncima u americi a kapetan im nosi kapetansku traku u ******** bojama. Uživat ćemo uskoro gledajući kako im gori sve. Samo engleske izbjeglice, degenerike nikada ne smijemo primat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:40 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
mirusvijetu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Unesi u guglu muslims in London, pa pogleda na image. Serijatske milicije spartaju uzduz i popreko. Ako to predstavlja konstuktivnost u razvoju engleskog drustva, onda ja gresim. Samim tim sto oni imaju toliku moc da nesto izlobiraju, govori o stanju u Engleskoj.
Kakve šerijatske milicije i kakvo propadanje Engleske. Po vama propadaju Njemačka, Engleska, Amerika. Ne propadaju jedino Rusija, Srbija i rs. Pa da jer ne gajimo guju u nedrima . Nemamo strano tkivo u telu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:41 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: MUslimanske patrole... Nisu serijatske milicije. Moja greska. https://www.dailymotion.com/video/xxg3q5The Stream - 'Muslim Patrol' police London streets Ovi ovde zapisavaju prostor, tu nema dileme. Allahu Ekber! Neće to doveka .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:42 |
|
|
Pokušavam da zamislim nešto tako u mom gradu ali ne mogu.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:43 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Koje neuke budaletine ti glupi Britanci haha. Dok kliču Slava Ukrajini im se ovo događa u glavnom gradu. Dok se to događa oni kleče na nogometnoj utakmici crncima u americi a kapetan im nosi kapetansku traku u ******** bojama. Uživat ćemo uskoro gledajući kako im gori sve. Samo engleske izbjeglice, degenerike nikada ne smijemo primat. Aj što oni kleče jebe mi se tačno . Nego što teraju i nas da klečimo -
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:43 |
|
|
Ta priča sa policijom je stara skoro 10 godina, bijelci su i dalje velika većina u UK, crnci i muslimani su i dalje izrazite manjine, UK populacija raste. Čak i u najpovoljnijim prognozama, za muslimane, i za 30 godina će biti manjina.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 23:45 |
|
|
storarare je napisao/la: Aj što oni kleče jebe mi se tačno . Nego što teraju i nas da klečimo - Glume neki osećaj krivice. Šta mi imamo s tim, ništa. Teraj ih u pm.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 06:58 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
aleksije radicevic je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Dobrovolnjo potpisujem da me sankcionišu. Pa da nikad ne vidim Sjeverni Pakistan aka London. There were 1,012,823 Muslims reported in the 2011 census in the Greater London area. In the 2011 census Office for National Statistics, the proportion of Muslims in London had risen to 12.4% of the population and 21% of Muslims in England. 21% muslimana u Engleskoj. Kakva ironija, bosanskomuslimanskog saveznika ce da uniste - muslimani! a mi ćemo im se smijati
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 07:50 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kakve šerijatske milicije i kakvo propadanje Engleske. Po vama propadaju Njemačka, Engleska, Amerika. Ne propadaju jedino Rusija, Srbija i rs.
MUslimanske patrole... Nisu serijatske milicije. Moja greska. https://www.dailymotion.com/video/xxg3q5The Stream - 'Muslim Patrol' police London streets Ovi ovde zapisavaju prostor, tu nema dileme. Divan prizor. Ovako ćemo mi na Trgu Krajine u BL.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 08:24 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Banjaluka je kosmopolitski grad koji je taj svoj karakter dokazao i u najtežim trenucima Otadžbinskog odbrambeno-oslobodilačkog rata.Pripadnici muslimanske manjine i danas u određenom broju žive u Banjaluci.Dijele sa ostalim građanima dobro i zlo.Srpski Muslimani su generalno lojalni republici u kojoj žive iako vjerovatno ima izuzetaka.Slobodno upražnjavaju svoju vjeru to jeste svoje rituale tamo gdje je to primjereno.Zakon o javnom redu i miru ne dopušta rituale na javnim površinama van vjerskih objekta, Drugim riječima,ko hoće da se guzi,naguzuje to jeste klanja kako se zo zvanično zove može ali ne na trotoarima,zelenim površinama,saobraćajnicama,dvorištima zgrada i sl,.Za to postoje džamiije a guziti se može svako i u svojim privatnim stanovima,kućama i sl.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 09:06 |
|
|
Kakve šerijatske milicije i kakvo propadanje Engleske. Po vama propadaju Njemačka, Engleska, Amerika. Ne propadaju jedino Rusija, Srbija i rs. i Kina.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 09:09 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: There were 1,012,823 Muslims reported in the 2011 census in the Greater London area. In the 2011 census Office for National Statistics, the proportion of Muslims in London had risen to 12.4% of the population and 21% of Muslims in England. 21% muslimana u Engleskoj. Kakva ironija, bosanskomuslimanskog saveznika ce da uniste - muslimani! a mi ćemo im se smijati Baš me zanima kako će Englezi dogodine prevesti Gorski vijenac na svoj jezik. "Ko nema Njegoša taj će najebati." Stara srpska poslovica.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 09:11 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: MUslimanske patrole... Nisu serijatske milicije. Moja greska. https://www.dailymotion.com/video/xxg3q5The Stream - 'Muslim Patrol' police London streets Ovi ovde zapisavaju prostor, tu nema dileme. Divan prizor. Ovako ćemo mi na Trgu Krajine u BL. Tako ste vi nekad na Trgu Krajine. I nikad više. Učiće se dogodine u engleskim školama Radovan i Ratko.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 09:17 |
|
|
U engleskoj Radovan i Sratko mogu jedino dobiti posjet od muslimanskih kolega iz susjednih ćelija. Poput Krstića.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 09:18 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: U engleskoj Radovan i Sratko mogu jedino dobiti posjet od muslimanskih kolega iz susjednih ćelija. Poput Krstića. Mala je to cijena za mir na Trgu Krajine.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|