|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pakovic
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 06 lip 2022, 16:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zemlja koja s tobom nije u ratu (nije formalno proglasila rat protiv tebe) ne smije te blokirati u međunarodnim vodama.
Može ako se uvedu sankcije. Šta je Srbiji značilo što je imala more 92.-95.? Ništa, naftu su morali ilegalno kupovat, između ostalih i od Hrvatske, po ko zna kakvoj cijeni.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 06 lip 2022, 17:37 |
|
|
Izgleda da Srbi imaju more u Herceg Novom
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 09:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
i_jopet je napisao/la: Izgleda da Srbi imaju more u Herceg Novom
Nemaju slobodnu luku za slobodan promet tijekom sankcija dijela svijeta. Zadnji put su imali u vrijeme SiCG.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 12:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Čini se da su i Srbi i Muslimani opkoljeni. Može se to reći i za Makedonce. Lavrov ne može doletjeti do Srbije. Muslimani sa svih strana okruženi neprijateljima. Makedonce handre doslovce svi susjedi. (Grci im mijenjaju ime, Bugari ne priznaju jezik, Srbi im spore crkvu, Albanci im hoće uzeti teritorij) Koji su planovi Srba, odnosno Muslimana, da zaobiđu geostratešku opkoljenost? I jednima i drugima treba izlaz na more ?  ..na koje srbe i muslimane mislis??
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 13:08 |
|
|
Imam argumente, tvoje ostale postove.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 13:39 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Lebowski je napisao/la: Imam argumente, tvoje ostale postove. Njegovi postovi zavise od raspoloženja. Kod njega je sve to u talasima . Ciklično od euforije do depresije .(već je upadao u istu 2 put )
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 13:41 |
|
|
storarare je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Imam argumente, tvoje ostale postove. Njegovi postovi zavise od raspoloženja. Kod njega je sve to u talasima . Ciklično od euforije do depresije .(već je upadao u istu 2 put ) Često se ne slažem s tobom, ali ovdje si 100% u pravu.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 13:42 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: Njegovi postovi zavise od raspoloženja. Kod njega je sve to u talasima . Ciklično od euforije do depresije .(već je upadao u istu 2 put ) Često se ne slažem s tobom, ali ovdje si 100% u pravu. Sam se hvalio kako su lekovi za depresiju spasili. I onda on takav meni da kaže da nisam normalan. Ja barem nemam šifru .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 14:05 |
|
|
Ajde mi napiši šta se to pozitivno desilo u proteklih godinu dana . Ali samo krupne događaje. I ako ih stvarno ima ja ću priznati da sam i ja lud.
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 14:58 |
|
|
Morali bi likvidirati storu, samo siri defetizam
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
jednoumlje
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 15:16 |
|
|
Bosnjaci nisu "strateski opkoljeni" dok god vire iz shupka NATO pakta.
Robi, drzse ti bolje ti je te elektrotehnike, ili sta si vec zavrsio, nisu geostrateske prognoze i te stvari tvoj fah.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 07 lip 2022, 16:27 |
|
|
Sto banuste jednoumlje covek bio osvezenje na forumu.
Storare geknula je Medlin Olbrejt, i nisu uspeli da naprave rat na Balkanu, zar nije dovoljno?
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 29 lip 2022, 02:34 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
elit star je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa po vama se NATO raspada već 30 godina . NATO se još nije raspao a kače ne znamo. Nato je pokazao šta može i koliko može i na koji način može u ratu u Ukrajini.A tek će to pokazati u ratu u Litvaniji. Svi misle da će počet Nukelarni rat ako bude frke oko Litve , smirite se ljudi neće . Svjetski rat , to da , bit će sigurno . Bjelorusi , Rusi , Kazahstanci , Armenci i svi ostali u ODKB-u protiv Poljaka Baltičkih zemaljaj i svih ostalih u NATO-u . Hrvatska i ostale male zemlje će vjerovatno morat poslat oko 3-4000 ljudi . Ništa strašno . Glavne snage gore će bit Poljaci i Baltički patuljci iza njih nešto Amerikanaca ostalih će bit po 10-tak tisuća .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Srbi, Muslimani, pa i Makedonci : geostrateški opkoljeni Postano: 29 lip 2022, 02:51 |
|
|
Th1950 je napisao/la: elit star je napisao/la: Nato je pokazao šta može i koliko može i na koji način može u ratu u Ukrajini.A tek će to pokazati u ratu u Litvaniji. Svi misle da će počet Nukelarni rat ako bude frke oko Litve , smirite se ljudi neće . Svjetski rat , to da , bit će sigurno . Bjelorusi , Rusi , Kazahstanci , Armenci i svi ostali u ODKB-u protiv Poljaka Baltičkih zemaljaj i svih ostalih u NATO-u . Hrvatska i ostale male zemlje će vjerovatno morat poslat oko 3-4000 ljudi . Ništa strašno . Glavne snage gore će bit Poljaci i Baltički patuljci iza njih nešto Amerikanaca ostalih će bit po 10-tak tisuća . Ma neće ni toliko biti. Ovo je jednostavno kraj jednog doba i početak drugog. Lično kao Srbin ja bih želeo da London bude spržen nuklearnim eksplozijama. Ali kao odrastao i normalan čovek znam da se to neće desiti. Kakva crna Hrvatska i 4000 ljudi? Za šta i za koga i zbog čega? Pa jel malo 4000 ljudi u najboljim godinama da izgubi glavu zbog..čega? Jer je litvanska vlast dobila direktivu od Vašingtona da uđe u konflikt sa Rusijom? Stvarno ne znam šta bi rekao na to. Ili zbog povređene sujete globalista? ?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|