HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 sij 2025, 15:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 287 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija
PostPostano: 02 srp 2022, 14:49 

dudu je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

Katastrofa od igre. Džaba ti je i Babo i Hezonja i Zubac kad nemamo ništa uigrano, ne znam šta rade na treningu. Obrana još gora od napada. A Slovenci ko brzi vlak, od ruke do ruke, svaki napad ili čisti šut ili centar sam.

po tko zna koji put se pokazuje da su u današnjoj košarci važniji bekovi nego unutarnji igrači, traže se balleri, a mi takvih nemamo, samo vrvimo od igrača koji imaju fizičke predispozicije, a samog talenta vrlo malo. nijedan naš igrač nije u stanju probiti prvi blok, a kad za suparnika imaš Dončića i Dragića onda nemaš nikakvu šansu. protiv njih nema lijeka u cijeloj Europi rekao bih.

Točno to, u pravilu su dvometraši najobičnije panjine koje je dinarska genetika nagradila sa tom visinom i na račun toga su tu di jesu, ali neki stvarni talent nula bodova. A uz to u pravilu i atletika nula bodova. Niti može da dribla niti može da razigrava niti može da zakuca već eto neki otvoren šut ako uđe ili neko guzlanje pod košem ako si centar i to je to.

Više vrijedi 1 talentirani bek nego pun autobus takvih dvometraških panjina. Doduše eto, u NBAu i oni imaju svoju ulogu jer je NBA pun ekstremno talentiranih i atletičnih bekova, zapravo je na tim vanjskim pozicijama i daleko najveća konkurencija, što je i logično jer malo tko naraste na 205 centi, pogotovo van dinarskog kruga, ali svejedno bi i kod nas trebala biti najveća konkurencija na vanjskim pozicijama, nije baš da svatko tko upiše košarku naraste na 205 210, tako da me opet čudi kako to da nikako da stasa neki hrvatski jeben play?

U nogometu smo najtalentiraniji na svijetu, vezni red sila, talent na talentu, a u košarci panj na panju...

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 23:08 

Nemamo to veze sa talentom, vec sa neradom.

Netalentirana nacija ne bi imala bekove i krila kakvi su bili Drazen, Kukoc, Komazec, Planinic, Perasovic, Giricek i tako dalje.

Hrvatska kosarka je sjebana kroz strukture, ova dva idiota koji sad sjede na celu saveza su dosli da je dokrajce. Zapravo ispred njih je onaj jebivjetar Vrankovic Josip.

Hrvatska struka radi sve pogresno, pogledati samo kakav sut imaju nasi niski pa i neki visoki igraci, Prkacin koji je ekstra tgalent ima valjda najgori sut koji sam ikada vidio, a nije bio takav prije dvije godine. Njemu su hrvatski treneri pokvarili sut. Balhandling kod hrvatskih igraca je katastrofalan, uostalom gle kako su Matkovic i Rudan napredovali u Mega Vizuri, to je najbolji primjer koliko imamo talenta i koliko nemamo strucnjaka.

Propao sport, ne treba ga niti pratiti, mislim na hrvatsku kosarku. Unistili KK Zagreb, Cibona i Zadar pred stecajem, to treba ugasiti i rastjerati sve. Neka djeca igraju rukomet i nogomet.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 23:33 

Pod talent mislim skill, vještina, naravno da nitko nije talentiran sam od sebe, godine treninga su potrebne da se talent/ vještina izbruse... Tako da ima logike to što govoriš, očito ih se ne trenira kako treba...

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 11:38 

Ne kužim ovaj sustav bodovanja :neznam

Znači da bi mi prošli moramo dobit, ali i slovenci... a onda drugi krug ko u rukometu prenose se bodovi, znači moramo dobit praktički sve tekme tamo.

Privitak/ci:
Screenshot 2022-07-03 at 11-31-46 Hrvatska usprkos debaklu protiv Slovenije još uvijek može na Svjetsko prvenstvo ali.png
Screenshot 2022-07-03 at 11-31-46 Hrvatska usprkos debaklu protiv Slovenije još uvijek može na Svjetsko prvenstvo ali.png [ 29.04 KiB | Pogledano 4467 put/a. ]

PostPostano: 03 srp 2022, 22:13 

koji su ovo luđaci, ovo nema nigdje.

šteta što smo se plasirali na Eurobasket, dobro bi bilo ne čuti za košarku jedno 3-4 godine.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 22:31 

slika

čeka se još slika Rađe gdje Finci zabijaju tricu za vodstvo 4 sekunde prije kraja nakon što smo minutu i pol prije kraja imali +8. :zubati

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 22:33 

Taj Rađa je dno dna, sva ta stara garda užas.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 22:38 

Jebalo ga Sarajevo film festival i Emir Hadžihafiznešto u guzicu.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 00:09 

Dino je klasicna ljigava hadezenjarska gnjida, stiti ga vladajuca politika.

Nekad sam se ljutio na Kukoca zbog onog "jeben onog ko me stavija", danas mu skidam kapu. Covjek je karakter, za razliku od ovog ljigavca, i njega i stojka, prvi su se pentrali na kninsku tvrdjavu i ljubili dupe Tudjmanu, danas se ovaj ljigavac ne skida sa koncerata neleta karajlica, sarajevskog festivala i ostalih evenata koje Viktorija pohodi.

Ljigava odvratna spodoba.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 10:10 

Nažalost, ispostavlja se da bi najbolje bilo košarkaški savez dat u ruke kriminalcu kao što je Mamić ili Gobac, pa bi tek tada možda počelo nešto funkcionirat.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 10:14 

Passenger je napisao/la:
Nažalost, ispostavlja se da bi najbolje bilo košarkaški savez dat u ruke kriminalcu kao što je Mamić ili Gobac, pa bi tek tada možda počelo nešto funkcionirat.

Gobac rukomet drži u vrhu, Gobac, Mamić i takvi likovi su radnici, oni ne dangube. Ovaj Rađa samo prati svoju ženu posvudušu i naslikava se di stigne.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 10:21 

dudu je napisao/la:
Passenger je napisao/la:

Gobac rukomet drži u vrhu, Gobac, Mamić i takvi likovi su radnici, oni ne dangube. Ovaj Rađa samo prati svoju ženu posvudušu i naslikava se di stigne.

U kriminalnom miljeu se uvik zna ko je "capo", ko izvršava, ko šta radi, ako postoji problem kako se rješava, i nema labavo. Da je Gobac ili Mamić predsjednik košarkaškog saveza, davno bi doveli playa stranca ako ga već nemamo, isisali bi pare od države za Cibonu kroz koju bi stvarali igrače i prodavali ih, Zadar i Split bi se pobunili što bi dovelo košarku na naslovnice i dica bi se zainteresirala da je treniraju, platili bi vrhunske trenere koji stvaraju igrače a onda za izbornika bi mogli stavit komotno i Mulaomerovića ili bilo koga ko će ih slušat, nebi ništa falilo.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 12:02 

Na zalost, Gobac gubi konce rukometa, ostarilo se malo, sad su tu drugi ljudi uglavnom menadzerska ekipa i sukladno tome i rezultati padaju, vidjeli ste sve na zadnjem EP rukometasa.

Nova ekipa ne mari za rezultate, samo je bitno prodati igrace, zato u momcadi nema Karacica a ima besprizornog Gadze, i slicno.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 13:57 

crni_bombarder je napisao/la:
Dino je klasicna ljigava hadezenjarska gnjida, stiti ga vladajuca politika.

Nekad sam se ljutio na Kukoca zbog onog "jeben onog ko me stavija", danas mu skidam kapu. Covjek je karakter, za razliku od ovog ljigavca, i njega i stojka, prvi su se pentrali na kninsku tvrdjavu i ljubili dupe Tudjmanu, danas se ovaj ljigavac ne skida sa koncerata neleta karajlica, sarajevskog festivala i ostalih evenata koje Viktorija pohodi.

Ljigava odvratna spodoba.

A trpa ga Petar Grašo.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 19:46 

Na zalost, Gobac gubi konce rukometa, ostarilo se malo, sad su tu drugi ljudi uglavnom menadzerska ekipa i sukladno tome i rezultati padaju, vidjeli ste sve na zadnjem EP rukometasa.

Nova ekipa ne mari za rezultate, samo je bitno prodati igrace, zato u momcadi nema Karacica a ima besprizornog Gadze, i slicno.

Ima Gopca. I sada ucjenjuje igrače Izviđača da neće zaigrati za reprezentaciju ako ne potpišu za Zagreb. Uglavnom on bira i određuje ko će igrat, ko će bit izbornik i sve ostalo. Za Karačića ne znam točno što je bio razlog, ali Karačić je bio pozvan na zadnje EP ali nije tija doć. Horvat ga je zva 2-3 puta, ali Karačić ga je odbija. Ne znam zašto.

Vrh

PostPostano: 05 srp 2022, 01:15 

Karacic nije odbio doci, covjek je sve objasnio, odbio je naknadni poziv a na prvi spisak nije niti pozvan jer je pozvan Gadza.

Igrao je vec na kvalifikacijama protiv Finske nedavno.

Gobac vise nije glavni, postoje dvije struje koje se sukobljavaju, Horvat nije Gopcev izbor.

Vrh

PostPostano: 05 srp 2022, 09:41 

Karacic nije odbio doci, covjek je sve objasnio, odbio je naknadni poziv a na prvi spisak nije niti pozvan jer je pozvan Gadza.

Igrao je vec na kvalifikacijama protiv Finske nedavno.

Gobac vise nije glavni, postoje dvije struje koje se sukobljavaju, Horvat nije Gopcev izbor.

A dobro ako ti tako kažeš, onda mora da je to najtočnije.

Iako je Karačić za vrime eura pija kavu u Ljubuškom u kafiću Lirio (pokraj crkve na Humcu) i mom frendu reka drugačije. Ali vjerojatno on ne zna a ti znaš.

Vrh

PostPostano: 05 srp 2022, 11:37 

Govorim ono sto je on osobno rekao novinarima, a ti pozdravi prijatelja.

Da "ne zeli i nece" ne bi vec dva mjeseca kasnije obukao dres protiv Finske. Malo klikere upali.

Vrh

PostPostano: 05 srp 2022, 15:27 

Govorim ono sto je on osobno rekao novinarima, a ti pozdravi prijatelja.

Da "ne zeli i nece" ne bi vec dva mjeseca kasnije obukao dres protiv Finske. Malo klikere upali.

U tom trenutku nije tija.

Vrh

PostPostano: 05 srp 2022, 22:41 

Napisao sam vec, nije pozvan na originalni spisak, poslije se zahvalio kad je Horvat tijekom prvenstva poceo panicno slati pozive jer mu je pola momcadi otpalo zbog korone.

Ne bi ni ja htio, zelio si Gadzu, neka ti igra Gadza.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2022, 20:53 

Ma ja

Vrh

PostPostano: 11 srp 2022, 18:11 

slika

https://sportske.zabranjeni.url/sn/kosarka ... i-15221063

Slažem se sa Dariom, ne znam zašto forsaju playa, Hezonja je odigro odlično ko krilo (play-bek) ubacio 20-ak koševa, razigro Zubca i okreno tekmu...

Privitak/ci:
Screenshot 2022-07-11 at 17-47-53 Veliki planovi Darija Šarića ‘Samo o tome razmišljam! Cibona Ne osjećam se ugodno ni kad pričam o toj temi‘.png
Screenshot 2022-07-11 at 17-47-53 Veliki planovi Darija Šarića ‘Samo o tome razmišljam! Cibona Ne osjećam se ugodno ni kad pričam o toj temi‘.png [ 23.42 KiB | Pogledano 3905 put/a. ]

PostPostano: 11 srp 2022, 18:17 

Pogle Hezonju sa pozicije playa kako zakucava

Slažem se sa Girom, iako ne pratim ovaj yugo-podcast

Vrh

PostPostano: 12 srp 2022, 12:41 

Čuj, mogu ja imat najlipšu robu, jakne, majice, tene, gaće... i napravit najgori štand na kojem neću ništa prodat. Džaba ti je imat igrače kakve imaš, ako ne znaš s njima napravit ekipu. Gledajuć utakmice protiv Slovenije i Finske, ja sam se samo pitao jesu li oni na treninzima igrali košarku ili cile-pole.

Vrh

PostPostano: 12 srp 2022, 12:43 

..hr problem broj jedan trener a aco je tu..broj dva Play..kupujmo ga..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 287 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: