U prevodu: "Industrijsko čudo Goražde nema ni bazen pa se Muyguri moraju ići kupati kodsrba Ufoću"
Ponesete li paštetu i paradajz?
Nizašta vas alah nije stvorijo...
Dobro, gdje su Fočaci na tom bazenu? Višegrađani, Rogatičani? Miljevina? Jel to skupo platiti kartu za bazen? Pognete nosine kad vam trebaju gosti iz FBiH, a ovamo fol kočoperni nešto. Kmetovski odnos, psuješ mater gospodaru
Mujo nema aga i begova preko 100 godina, počni se privikavati da bošnje nisu ubermensch. Kako vi tek pognete nos kad dođete u Srpsko Sarajevo, manji od makovog zrna.
Jel to govoriš za lokale? Pa tu vam glavni promet uvečer prave iz Sarajeva. Čisto sumnjam da neko poginje glavu. Ovi što idu uglavnom se hvale zbog žena. Eto neko bi klepio žensku u lokalu tako što poginje glavu.
U prevodu: "Industrijsko čudo Goražde nema ni bazen pa se Muyguri moraju ići kupati kodsrba Ufoću"
Ponesete li paštetu i paradajz?
Nizašta vas alah nije stvorijo...
Dobro, gdje su Fočaci na tom bazenu? Višegrađani, Rogatičani? Miljevina? Jel to skupo platiti kartu za bazen? Pognete nosine kad vam trebaju gosti iz FBiH, a ovamo fol kočoperni nešto. Kmetovski odnos, psuješ mater gospodaru
Na bazenima je miješana ekipa pola Srbi Fočaci,pola Goraždani Muslimani. Isto tako je na Tjentištu. Niko ne obraća pažnju kako se ko zove i preziva,za razliku od Sarajeva gdje se okreću na ulici kad čuju vlaška imena.
quote="Mariooo"]Jel to govoriš za lokale? Pa tu vam glavni promet uvečer prave iz Sarajeva. Čisto sumnjam da neko poginje glavu. Ovi što idu uglavnom se hvale zbog žena. Eto neko bi klepio žensku u lokalu tako što poginje glavu.[/quote]
Cijene u Lukavici i Sarajevu su potpuno izjednačene,tako da je manje gostiju iz grada u zadnje vrijeme . Elem...pored onakvih cura u gradu jeste li baš spali na lukavičanke ?
Cijene u Lukavici i Sarajevu su potpuno izjednačene,tako da je manje gostiju iz grada u zadnje vrijeme . Elem...pored onakvih cura u gradu jeste li baš spali na lukavičanke ?
Ne znam, moguće da su lokali izjednačili cijene, onaj Bahus je bio popularan. Pa recimo da je tu bilo relativno lako bilo doći do lakih žena
Ne znam, moguće da su lokali izjednačili cijene, onaj Bahus je bio popularan. Pa recimo da je tu bilo relativno lako bilo doći do lakih žena
Svaka čast ako je bilo,mada mi onda više ličite na migrante koji ne biraju šta će nataknuti. Ovako izgleda 50 - 60% cura u Lukavici https://youtu.be/5wYVj3nku8g Na 0:50 prosječna Lukavičanka
Svaka čast ako je bilo,mada mi onda više ličite na migrante koji ne biraju šta će nataknuti. Ovako izgleda 50 - 60% cura u Lukavici https://youtu.be/5wYVj3nku8g Na 0:50 prosječna Lukavičanka
Ima još jedno 10 - 15% da valja,ako je lijepa baš je lijepa...aj da se nadam da ste imali prolaza kod svake desete petneste treba.
Ma ja tamo nisam nikad izašao, nego iz priče drugih. Generalno nisam ljubitelj tih fancy mancy lokala sa sumnjivim curama. Jebiga, birač
A recimo u nedelju sam u prolazu vidio baš dobru crnku. Moj tip
Ma ok, Sarajevo je top destinacija, tu je praktično cijela BiH što se tiče dobrih žena. A ja, eto, našao jednu iz jednog gradića u RS (da ne imenujem kojeg).
Ima još jedno 10 - 15% da valja,ako je lijepa baš je lijepa...aj da se nadam da ste imali prolaza kod svake desete petneste treba.
Ma ja tamo nisam nikad izašao, nego iz priče drugih. Generalno nisam ljubitelj tih fancy mancy lokala sa sumnjivim curama. Jebiga, birač
A recimo u nedelju sam u prolazu vidio baš dobru crnku. Moj tip
Ma ok, Sarajevo je top destinacija, tu je praktično cijela BiH što se tiče dobrih žena. A ja, eto, našao jednu iz jednog gradića u RS (da ne imenujem kojeg).
Iz priča drugih ljudi ? Previše su ti pričali lovačke priče . Do 2005 - 2006 bilo je top riba u Lukavici,danas je to daleko manje. Ove ljepše udale se ili iselile vani. Ovo sad što je u ponudi je neka nova generacija/emigracija sa istoka. Poprilično imaju jake kosti,debele noge arhaičan izgled face. Ima ih i dalje lijepih ali ne ko prije,samo u manjem obimu. Iste takva grube crte lica i nezgrapne građe imaju Muslimanke iz Blažuja,Sokolja i dole ispod Ilidže. Odakle je tvoja vjerenica ako nije tajna ?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.