|
|
Stranica: 727/736.
|
[ 18377 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 09:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Mada bit će interesantno vidjeti kako će se četalji opet ispišati po sebi jer su rekli da neće priznati nijednu odluku VP.  Pa dobro, oni ni ne sudjeluju u izborima u Federaciji. Naravno, ne znam sve detalje, ali ako barem govorimo o tehničkim izmjenama koje se spominju kao skoro sigurne za nametanje, onda mi je potpuno nerealno da će se one uvesti u izborno zakonodavstvo Federacije a neće na nivo BiH, u tzv''rs'', Brčkom... A znamo da se Dodik strogo protivi ne samo nametanju od VP (kojeg ne priznaje) nego i generalno tim tehničkim izmjenama jer se boji manipulacija od strane Britanaca u tom novom sistemu izbornog procesa. Bit će zanimljivo kako će to prodati svojoj krezuboj publici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 09:56 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A to šta će nametnuti na nivou BiH ili FBiH mi ne možemo da utičemo. Znači priznaćete ako nametne izbornu reformu na nivou BiH.Sve Šmit turista ovo ono. Tako ćete vi priznati i kad se devastira ''rs''. Sve vi na kraju prihvatite. Ti jarane ne znaš ni hoćete li vi prihvatiti i šta će vam se desiti od Šmita a kamoli da znaš za Srbe. RS je država za sebe. Mi možemo odjebati sve sa nivoa BiH. Ne možete nama naštetiti preko izbora šta god da reformišete tako da neće biti ni potrebe da se bunimo. Izbore u RS provodi RIK.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 09:56 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa dobro, oni ni ne sudjeluju u izborima u Federaciji.
Naravno, ne znam sve detalje, ali ako barem govorimo o tehničkim izmjenama koje se spominju kao skoro sigurne za nametanje, onda mi je potpuno nerealno da će se one uvesti u izborno zakonodavstvo Federacije a neće na nivo BiH, u tzv''rs'', Brčkom... A znamo da se Dodik strogo protivi ne samo nametanju od VP (kojeg ne priznaje) nego i generalno tim tehničkim izmjenama jer se boji manipulacija od strane Britanaca u tom novom sistemu izbornog procesa. Bit će zanimljivo kako će to prodati svojoj krezuboj publici. Njima se sve može prodati. Organizuje vandrednu sjednicu, krene sa pričom bla bla truć truć, ne priznajemo šta je Šmit donio, hajde narode razilazi se i ne zaboravite glasati za mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 09:59 |
|
|
Mariooo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Naravno, ne znam sve detalje, ali ako barem govorimo o tehničkim izmjenama koje se spominju kao skoro sigurne za nametanje, onda mi je potpuno nerealno da će se one uvesti u izborno zakonodavstvo Federacije a neće na nivo BiH, u tzv''rs'', Brčkom...
A znamo da se Dodik strogo protivi ne samo nametanju od VP (kojeg ne priznaje) nego i generalno tim tehničkim izmjenama jer se boji manipulacija od strane Britanaca u tom novom sistemu izbornog procesa.
Bit će zanimljivo kako će to prodati svojoj krezuboj publici.
Njima se sve može prodati. Organizuje vandrednu sjednicu, krene sa pričom bla bla truć truć, ne priznajemo šta je Šmit donio, hajde narode razilazi se i ne zaboravite glasati za mene. Pa ne priznajemo. Đe vam je bosanska imovina u RS? Vi priznajete debelog Švabu. Sad se tresite od straha kako će vam presuditi. Tako ti se i prađed tresao kad ga je Turčin stavio na OLX. Podaniče i konvertitu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Njima se sve može prodati. Organizuje vandrednu sjednicu, krene sa pričom bla bla truć truć, ne priznajemo šta je Šmit donio, hajde narode razilazi se i ne zaboravite glasati za mene.
Pa ne priznajemo. Đe vam je bosanska imovina u RS? Vi priznajete debelog Švabu. Sad se tresite od straha kako će vam presuditi. Tako ti se i prađed tresao kad ga je Turčin stavio na OLX. Podaniče i konvertitu. Sve bosanska imovina. To što je tebe Mile istakijao nije moj problem. Nek presudi kako hoće. Sigurno je da će raditi u interesima BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Znači priznaćete ako nametne izbornu reformu na nivou BiH.Sve Šmit turista ovo ono. Tako ćete vi priznati i kad se devastira ''rs''. Sve vi na kraju prihvatite. Ti jarane ne znaš ni hoćete li vi prihvatiti i šta će vam se desiti od Šmita a kamoli da znaš za Srbe. RS je država za sebe. Mi možemo odjebati sve sa nivoa BiH. Ne možete nama naštetiti preko izbora šta god da reformišete tako da neće biti ni potrebe da se bunimo. Izbore u RS provodi RIK. Ti znaš da postoji i Izborni zakon na nivou BiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:07 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ti jarane ne znaš ni hoćete li vi prihvatiti i šta će vam se desiti od Šmita a kamoli da znaš za Srbe. RS je država za sebe. Mi možemo odjebati sve sa nivoa BiH. Ne možete nama naštetiti preko izbora šta god da reformišete tako da neće biti ni potrebe da se bunimo. Izbore u RS provodi RIK.
Ti znaš da postoji i Izborni zakon na nivou BiH? Ma ne zna on ni ko je ni šta je ni kako se zove. Izbore u RS na nivou BiH. Ne može jednostavnije, al sumnjam da će i ovo shvatiti. Nije njegovo jutro, razumi ga. Mile zglajzo u Izraelu, a Željka još nije poslala ni jednu sliku iz Amerike 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:07 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ti jarane ne znaš ni hoćete li vi prihvatiti i šta će vam se desiti od Šmita a kamoli da znaš za Srbe. RS je država za sebe. Mi možemo odjebati sve sa nivoa BiH. Ne možete nama naštetiti preko izbora šta god da reformišete tako da neće biti ni potrebe da se bunimo. Izbore u RS provodi RIK.
Ti znaš da postoji i Izborni zakon na nivou BiH? Ja i? Šta možete vi i vaš gazda? Zabraniti glasanje Srbima u RS? Ukinuti Člana Predsjedniptva iz RS? Mislim, čemu se nadaš? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ti znaš da postoji i Izborni zakon na nivou BiH?
Ja i? Šta možete vi i vaš gazda? Zabraniti glasanje Srbima u RS? Ukinuti Člana Predsjedniptva iz RS? Mislim, čemu se nadaš?  Duguročno se nadam ukidanju genocidnog govna, naravno. Ali u konkretnom slučaju govorim o intervenciji VP u izborno zakonodavstvo, u smislu tehničkih izmjena izbornog procesa. Jer o tome se najviše govori, kao nešto što je najizvjesnije. A ovo ostalo (Dom naroda) more bit bidne, more bit ne bidne. A ne vidim način kako da to da vas zaobiđe. Ako to prihvatite, onda Šmita priznajete. Ne znam kako ćete to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:20 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja i? Šta možete vi i vaš gazda? Zabraniti glasanje Srbima u RS? Ukinuti Člana Predsjedniptva iz RS? Mislim, čemu se nadaš?  Duguročno se nadam ukidanju genocidnog govna, naravno. Ali u konkretnom slučaju govorim o intervenciji VP u izborno zakonodavstvo, u smislu tehničkih izmjena izbornog procesa. Jer o tome se najviše govori, kao nešto što je najizvjesnije. A ovo ostalo (Dom naroda) more bit bidne, more bit ne bidne. A ne vidim način kako da to da vas zaobiđe.Ako to prihvatite, onda Šmita priznajete. Ne znam kako ćete to. Šta da nas zaobiđe? Kakva to izmjena može sjebati Srbe? Rekoh ti već. Šmit na nivou BiH ima svoje podanika i konvertite koji će ga slušati. Mi tu ne možemo ništa. Možemo da se otcjepimo. Ako Šmit zabrani Srbima glasanje nartavno da ćemo se otcjepiti pa šta nam Bog da. Ako bude neka glupost, pa nismo ludi da trčimo pred rudu u vrijeme da Liberalni zid pada i kad je sloboda na vidiku. Vi Mujo morate shvatiti da imate mnogo ozbiljnije protivnike od vaše uobićajene mahalske raje tipa "Haj skoći odavlen u Miljacku ako smideš!?"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Duguročno se nadam ukidanju genocidnog govna, naravno.
Ali u konkretnom slučaju govorim o intervenciji VP u izborno zakonodavstvo, u smislu tehničkih izmjena izbornog procesa. Jer o tome se najviše govori, kao nešto što je najizvjesnije.
A ovo ostalo (Dom naroda) more bit bidne, more bit ne bidne. A ne vidim način kako da to da vas zaobiđe.
Ako to prihvatite, onda Šmita priznajete. Ne znam kako ćete to.
Šta da nas zaobiđe? Kakva to izmjena može sjebati Srbe? Rekoh ti već. Šmit na nivou BiH ima svoje podanika i konvertite koji će ga slušati. Mi tu ne možemo ništa. Možemo da se otcjepimo. Ako Šmit zabrani Srbima glasanje nartavno da ćemo se otcjepiti pa šta nam Bog da. Ako bude neka glupost, pa nismo ludi da trčimo pred rudu u vrijeme da Liberalni zid pada i kad je sloboda na vidiku. Vi Mujo morate shvatiti da imate mnogo ozbiljnije protivnike od vaše uobićajene mahalske raje tipa "Haj skoći odavlen u Miljacku ako smideš!?" Jebo ba više Šmita. Navalio Šmit, Šmit, taj Šmit je samo produžena ruka sile koja diktira kako i šta će biti. Vi ozbiljni? Vi ste samo ozbiljan kandidat za sprdanciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Duguročno se nadam ukidanju genocidnog govna, naravno.
Ali u konkretnom slučaju govorim o intervenciji VP u izborno zakonodavstvo, u smislu tehničkih izmjena izbornog procesa. Jer o tome se najviše govori, kao nešto što je najizvjesnije.
A ovo ostalo (Dom naroda) more bit bidne, more bit ne bidne. A ne vidim način kako da to da vas zaobiđe.
Ako to prihvatite, onda Šmita priznajete. Ne znam kako ćete to.
Šta da nas zaobiđe? Kakva to izmjena može sjebati Srbe? Rekoh ti već. Šmit na nivou BiH ima svoje podanika i konvertite koji će ga slušati. Mi tu ne možemo ništa. Možemo da se otcjepimo. Ako Šmit zabrani Srbima glasanje nartavno da ćemo se otcjepiti pa šta nam Bog da. Ako bude neka glupost, pa nismo ludi da trčimo pred rudu u vrijeme da Liberalni zid pada i kad je sloboda na vidiku. Vi Mujo morate shvatiti da imate mnogo ozbiljnije protivnike od vaše uobićajene mahalske raje tipa "Haj skoći odavlen u Miljacku ako smideš!?" Kao npr. vas? Aj ok. Znači procijenit ćete hoćete li prihvatit ili nećete. I to je napredak, znači Šmit je nekad turista a nekad baš i nije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:34 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta da nas zaobiđe? Kakva to izmjena može sjebati Srbe?
Rekoh ti već. Šmit na nivou BiH ima svoje podanika i konvertite koji će ga slušati. Mi tu ne možemo ništa. Možemo da se otcjepimo. Ako Šmit zabrani Srbima glasanje nartavno da ćemo se otcjepiti pa šta nam Bog da. Ako bude neka glupost, pa nismo ludi da trčimo pred rudu u vrijeme da Liberalni zid pada i kad je sloboda na vidiku.
Vi Mujo morate shvatiti da imate mnogo ozbiljnije protivnike od vaše uobićajene mahalske raje tipa "Haj skoći odavlen u Miljacku ako smideš!?"
Kao npr. vas? Aj ok. Znači procijenit ćete hoćete li prihvatit ili nećete. I to je napredak, znači Šmit je nekad turista a nekad baš i nije. Tako je to kad živiš sa podanicima i konvertitima. Gledaš kako da sačuvaš sebe i obraz za buduća pokoljenja. Vi ste obraz davno izgubili. Da li ćete sačuvati sebe to će vam gazde odrediti. Kakav vam je ustao gazda jutros, je li raspoložen? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 10:35 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kao npr. vas? Aj ok. Znači procijenit ćete hoćete li prihvatit ili nećete. I to je napredak, znači Šmit je nekad turista a nekad baš i nije. Tako je to kad živiš sa podanicima i konvertitima. Gledaš kako da sačuvaš sebe i obraz za buduća pokoljenja. Vi ste obraz davno izgubili. Da li ćete sačuvati sebe to će vam gazde odrediti. Kakav vam je ustao gazda jutros, je li raspoložen?  Meni se čini da vi radite na očuvanju Bg pašaluka i šumadije. Sve ostalo će vam propasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 11:19 |
|
|
Jiv je napisao/la:
Znači moraju ratovati oko nečega. Ne da im Alah mira. Bolje onda oko Zvezda Granda i ćevapa.
Nema mira ni suživota između islamske vjere i Zvijezdi Granda i ćevapa. 
Neće moći ratovati s kjafirima što je ravno još jednom genocidu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 11:24 |
|
|
|
Sa vijesti točka ba
“Iako su brojne stranke sa sarajevskom adresom već reagirale protiveći se nametanju izmjena Izbornog zakona u pogledu, kako navode, "ispunjavanja želja HDZ-a, sve su prilike da pušu u hladno i da će ukoliko se odluči koristiti bonske ovlasti, visoki predstavnik djelovati samo u pravcu tehničkih izmjena.”
Ili kako je davno rečeno: “ Svi marš na ples” - Goran B.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 11:32 |
|
|
|
Uvijek ista islamska takija - "zakon po mjeri HDZ-a", "zakon kojim će HDZ biti vječno u vlasti"...
Zašto im niko od hrvatskih političara ne objasni da nijedan prijedlog izbornog zakona ne zabranjuje sarajevskim islamističkim strankama da se takmiče i pokušaju osvojiti hrvatske glasove na hrvatskim prostorima.
Biće da tamo važe viši standardi, pa za osvajanje glasova nije dovoljna patriotska patetika, svađanje s komšijama, prizivanje rata, lupanje po prstima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 11:33 |
|
|
Fikret Halimic je napisao/la: Uvijek ista islamska takija - "zakon po mjeri HDZ-a", "zakon kojim će HDZ biti vječno u vlasti"...
Zašto im niko od hrvatskih političara ne objasni da nijedan prijedlog izbornog zakona ne zabranjuje sarajevskim islamističkim strankama da se takmiče i pokušaju osvojiti hrvatske glasove na hrvatskim prostorima.
Biće da tamo važe viši standardi, pa za osvajanje glasova nije dovoljna patriotska patetika, svađanje s komšijama, prizivanje rata, lupanje po prstima. “Zašto…” pitaš. Pitaj HDZ, bilo koji.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 11:40 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Sa vijesti točka ba
“Iako su brojne stranke sa sarajevskom adresom već reagirale protiveći se nametanju izmjena Izbornog zakona u pogledu, kako navode, "ispunjavanja želja HDZ-a, sve su prilike da pušu u hladno i da će ukoliko se odluči koristiti bonske ovlasti, visoki predstavnik djelovati samo u pravcu tehničkih izmjena.”
Ili kako je davno rečeno: “ Svi marš na ples” - Goran B. Pa i ja tako mislim. Realno, povijest nas uči da je VP uvijek djelovao protiv nas, točnije rečeno uvijek za muslimane. Svi visoki predstavnici, kao da su članovi SDA. Na osnovu čega vjerovati da će sad odjednom biti drugačije? Mislim nemam ništa protiv, ali svakako Hrvate neće zadovoljiti neko polovično rješenje. Ako se već bave nametanjem, neka nametnu jasnu konfederaciju pa onda nek muslimani ratuju sa ćevapima. Inače, podržavam promjene IZ na štetu Hrvata, da više završimo sa Nakaradom, dosta je bilo anestezije. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 11:41 |
|
|
|
Schmidt spašava SDA, jer nije "izdala".
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hara
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 12:20 |
|
|
|
Je li moguce da je Rezolucija Bundestaga bila anastezija za muslimane prije nametanja izbornog zakona ili cemo ispusit jos jednu vanjskopoliticku bitku…saznat cemo uskoro valjda.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 12:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85838 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Danas je valjda spell checking preostao...
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 12:33 |
|
|
|
Mislim da će Schmidt nametnuti sve što presuda Ljubić zahtjeva. Istovremeno bi mogao Hrvatima oduzeti mogućnosti tzv. blokade uspostavljanja vlade ili sl., da djelomično zadovolji muslimane.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 12:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62981 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Štogod da se donese, riješava samo ovaj izborni ciklus, muslimani će uvijek ići na neki loophole, prilagoditi taktiku.
Jedina zaštita je da HNS ima monopol na sve mandate, a da imamo predizbore. Već sad i po novim pravilima Sarajevo može tražiti manjinsku hrvatsku opciju, recimo HRS da dođe do 2-3 mandata koja mu fale. Ne kažem da je HRS loš nego samo objašnjavam, danas HRS sutra neki novi Lijanović.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 20 srp 2022, 12:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Štogod da se donese, riješava samo ovaj izborni ciklus, muslimani će uvijek ići na neki loophole, prilagoditi taktiku.
Jedina zaštita je da HNS ima monopol na sve mandate, a da imamo predizbore. Već sad i po novim pravilima Sarajevo može tražiti manjinsku hrvatsku opciju, recimo HRS da dođe do 2-3 mandata koja mu fale. Ne kažem da je HRS loš nego samo objašnjavam, danas HRS sutra neki novi Lijanović. Prilagođavaju i luphopaju već 27 godina pa šta su uspjeli? Njima je sad ili ili. Ili će dočekati 2023. sa malo nade ili bez i malo nade. Nema više ni vremena ni morala za luphopanje. Džamijski sat otkucava, džematlije se osipaju po bijelom svijetu, Liberalni nacizam pada...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|