Za 4 godine, ubiranje PDVa u RS u odnosu na FBiH se povećalo za 3%.
Citat:
Višković: Koeficijent raspodjele PDV-a na istorijskom maksimumu za Srpsku (VIDEO)
Višković je rekao da koeficijent raspodjele za Republiku Srpsku iznosi 34,97 odsto.
- Kada je usvojen taj koeficijent, u FBiH je zavaladala određena panika i pitanja odakle Republici Srpskoj toliki koeficijent. U momentu dolaska mene na čelo Vlade taj koeficijent je bio 32,17 odsto. Dakle, jasno je koliki je to rast prihoda u korist Republike Srpske - istakao je premijer Srpske u Јutarnjem programu RTRS-a.
Za 4 godine, ubiranje PDVa u RS u odnosu na FBiH se povećalo za 3%.
Citat:
Višković: Koeficijent raspodjele PDV-a na istorijskom maksimumu za Srpsku (VIDEO)
Višković je rekao da koeficijent raspodjele za Republiku Srpsku iznosi 34,97 odsto.
- Kada je usvojen taj koeficijent, u FBiH je zavaladala određena panika i pitanja odakle Republici Srpskoj toliki koeficijent. U momentu dolaska mene na čelo Vlade taj koeficijent je bio 32,17 odsto. Dakle, jasno je koliki je to rast prihoda u korist Republike Srpske - istakao je premijer Srpske u Јutarnjem programu RTRS-a.
Iseljavanje Muslimana je vidljivo na svakom koraku.
Inflacija 40% najveca u Evropi plus egzodus i iseljavanje ,svi koji odu prvih godina imaju jaku nostalgiju pa se cesto vracaju na odmore, vikende i trose Dugorocno propast teska
RS je prazna opustošena i osiromašena ljuštura. Ovaj debil iz Francuske pokušava pisanjem bajki prikriti ono što svi vidimo. Mi nastavljamo dalje da uništavamo tu genocidnu tvorevinu.
Kako ćete da nas uništavate??? Reci nam plizz . Hvala vam što nas zapošljavate i održavate u stanju od Tešnja,Gračanice,Gradačca,Goražda,Sarajeva,Mostara...
RS je prazna opustošena i osiromašena ljuštura. Ovaj debil iz Francuske pokušava pisanjem bajki prikriti ono što svi vidimo. Mi nastavljamo dalje da uništavamo tu genocidnu tvorevinu.
Ja sam čuo da pola Banja Luke hoće konvertirati na islam ali Dodik im zabranjuje.
Može li nekako da se podigne na veći nivo tj da ne bude čelindžer (za koji se dobija 80 poena) nego da bude od 250 pts .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Jel ovo onaj književnik Kočić... Pa kakve veze ima književnost za borbom bikova, žderanjem čvaraka, lokanjem rakije pod šatorom i cajkama
zar ne biste to trebalo obilježavati u biblioteci ili tako nešto
Ima i biblioteka. Četovanje na Manjači je samo dio manifestacije našem velikom piscu (to je ono što vi nemate).
Citat:
-Svečana akademija u Banskom dvoru. -Dodjela Kočićeve nagrade i nagrade Zmijanje u Kočićevim rodnim Stričićima. -Izložba slika učesnika kolonije Likovno saborovanje „Zmijanje” u Banskom dvoru. -Obilazak groba Petra Kočića u Aleji velikana i spomenika u Čuburskom parku u Beogradu. -Književno veče „Zmijanje u Beogradu, Srpska u Srbiji” koje se održava u Klubu književnika (sala Udruženja književnika Srbije) u Beogradu. -Polaganje vijenaca žrtvama otadžbinskog rata na Trgu palih boraca i groblju Sveti Pantelija u Banjoj Luci. -Izvođenje dramskih predstava po djelima Petra Kočića. -Borba bikova u Kočićevim rodnim Stričićima za nagradu Jablan.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.