|
|
Stranica: 36/36.
|
[ 887 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 26 ožu 2022, 17:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije, uozbilji se. Pričamo o muškarcima, bilo da su savršeni ili ne! On kaze za sebe da je k'o Nikoletina Bursac. Insinuirajuci da je snazan, krupan, sirov... Jednom recju, muskarcina! Pomiješao likove! Da nije kuja Žuja?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 26 ožu 2022, 17:38 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: On kaze za sebe da je k'o Nikoletina Bursac. Insinuirajuci da je snazan, krupan, sirov... Jednom recju, muskarcina! Pomiješao likove! Da nije kuja Žuja? Uh, ovo je tezak rec! Koje je to sad uradeo, pa napravio od tebe takvog neprijatelja?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 26 ožu 2022, 17:43 |
|
|
Šta fali kujici Žuji? Simpa lik. Dobro, neka bude Gavrilo.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 02 tra 2022, 21:39 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17410 Lokacija: יום טוב
|
ah da, postoji.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 05 tra 2022, 23:06 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ah da, postoji. Gabi ljubavi, nemoj... Znas da mi je zastidje kad me neko hvali...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 31 kol 2022, 13:01 |
|
|
Idealan muškarac je mrtav muškarac. Iz knjige Vedrane Rudan ,,Kako naći muža,,?
Jedan mali odlomak, s puno istine:
Dakle, do muža, mislim, pravog muža, može doći samo udana žena. I tu je kvaka. Sve te mlade cure žele sebi otprve naći komada. Krivo, krivo. Svi oni su ili oženjeni ili ******** i ni jedan od njih ne pada na neudane cure. Doma već imaju ženu, neki i djetešce, mlada cura želi brak i bebu i pelene i noćno vrištanje, od nje treba bježati brže nego od vlastite djece.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 31 kol 2022, 16:46 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Idealan muškarac je mrtav muškarac. Iz knjige Vedrane Rudan ,,Kako naći muža,,?
Dakle, do muža, mislim, pravog muža, može doći samo udana žena. I tu je kvaka. Sve te mlade cure žele sebi otprve naći komada. Krivo, krivo. Svi oni su ili oženjeni ili ******** i ni jedan od njih ne pada na neudane cure. Doma već imaju ženu, neki i djetešce, mlada cura želi brak i bebu i pelene i noćno vrištanje, od nje treba bježati brže nego od vlastite djece. Ako Vedranu smatraš za nekakvu "vertikalu"
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 31 kol 2022, 16:57 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Idealan muškarac je mrtav muškarac. Iz knjige Vedrane Rudan ,,Kako naći muža,,?
Dakle, do muža, mislim, pravog muža, može doći samo udana žena. I tu je kvaka. Sve te mlade cure žele sebi otprve naći komada. Krivo, krivo. Svi oni su ili oženjeni ili ******** i ni jedan od njih ne pada na neudane cure. Doma već imaju ženu, neki i djetešce, mlada cura želi brak i bebu i pelene i noćno vrištanje, od nje treba bježati brže nego od vlastite djece. Ako Vedranu smatraš za nekakvu "vertikalu" Mene zabavlja njen sarkazam. Naravno da ne shvaćam ozbiljno njeno pisanje, ali moram priznati da je dobro tutnuti malo životne istine, s vremena na vrijeme. Cijeli život glumimo ,,nije nam ništa,, ...a itekako nam je... Svi lažem i sebe i druge. Svi znamo da je to privid. Svi nastavljamo i usavršavamo se u sopstvenim lažima. Volim i što naziva nekakve stvari i pojave pravom imenima. Tek toliko da se ne zaboravi....
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 31 kol 2022, 17:03 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ako Vedranu smatraš za nekakvu "vertikalu" Mene zabavlja njen sarkazam. Naravno da ne shvaćam ozbiljno njeno pisanje, ali moram priznati da je dobro tutnuti malo životne istine, s vremena na vrijeme. Cijeli život glumimo ,,nije nam ništa,, ...a itekako nam je... Svi lažem i sebe i druge. Svi znamo da je to privid. Svi nastavljamo i usavršavamo se u sopstvenim lažima. Volim i što naziva nekakve stvari i pojave pravom imenima. Tek toliko da se ne zaboravi.... Ukratko, jede ***. Da ne uporabim neke teže izraze tipa nedohebana baba
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 31 kol 2022, 17:16 |
|
|
Ne slažem se s tobom. Kada Seselj i Milanovic izvode istu predstavu, za narodne mase, tzv.prodaju magle, onda vam je to zabavno. Žena je pisac i zabavljac. Može neki muškarac da bude političar i zabavljac isto vrijeme,. Sta li on jede?
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 31 kol 2022, 17:16 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Lapo-lapo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ako Vedranu smatraš za nekakvu "vertikalu" Mene zabavlja njen sarkazam. Naravno da ne shvaćam ozbiljno njeno pisanje, ali moram priznati da je dobro tutnuti malo životne istine, s vremena na vrijeme. Cijeli život glumimo ,,nije nam ništa,, ...a itekako nam je... Svi lažem i sebe i druge. Svi znamo da je to privid. Svi nastavljamo i usavršavamo se u sopstvenim lažima. Volim i što naziva nekakve stvari i pojave pravom imenima. Tek toliko da se ne zaboravi.... Laž je Lapice tvoj život. Ti tko Dobrica Ćosić. Lažemo.....kad zinemo... Lažeš li i varaš stalno partnere, ili bar povremeno?
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 31 kol 2022, 17:37 |
|
|
Laž je KiM-e tvoj život. Slažem se da svi lažemo čim zinemo. Po tome smo poznati. Onda slijede kradje, zavist, osvetoljubivist i još cijeli spektar negativnih osjecanja i činjenja. Takvi smo. Najgore što se ponisimo time i više se i ne sramimo, bar malo. Nimalo. Prevariti partnera je najmanja šteta. Ni tu se ne sramimo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|