|
|
Stranica: 6/136.
|
[ 3397 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 16 stu 2010, 18:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Inception sam isto pogledao... e to je tek sranje od filma... A ako zna ko kakav dobar thriler, SF a moze i horor novijeg datuma nek linka, predlozi...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 17 stu 2010, 10:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jučer pogledao Predatore, odlično , dostojan nasljednik originala iz 1987 Bio sam skeptičan glede Adriena Brodya koji je inače "kost i koža" i onako više štreberski lik, ali mislim da je vrhunski odradio posao: Pogledao takodjer... Pa... ugl. je bolji od smeca tipa Alien vs Predator i slicno. Al jos je to daleko od orginala... Prva stvar sto me je zivcirala je lik Brodya... Lik sve zna, oni ostali dodju zapravo kao potpuno nepotrebni... Pa ono kad na kraju mlati onog predatora... ma daj, a tamo stoji puska... Onda... oni su kao oteti i dosli na strani planet di ih neko lovi i oni to prihvate kao kad ti skuzis da se mlijeko ukiselilo... Tipa; aha, na nekoj smo drugoj planeti di su nas oteli i sad nas love jer nas zele za trofeje... Onda onaj (Fishbourne) sto je kao prezivio nekoliko sezona na planeti punoj Predatora (na stranu sto je debeo kao gicko) pogine tako glupo a kao super snalaziljvi i lik mu je poptuno bezveze... Ima tog... al original je miljama daleko... I onaj drugi Predator, kao ona druga vrsta... sraaaanjeeeee... maske, nula bodova... nula ista razjasnjeneo osim eto te neke svadje izmedju tih klanova... I kad Predator ubija nije kao u prslim nastavcima, vec ovdje i mlate sto mi se ne svidja, jer ne ostavljaju dojam kao sto su to cinili u proslim nastavcima... Ako je film Sci-Fi, i ako znaš da se u njemu radi o kojekakvom gušteru koji hoda na dvije noge i lovi ljude sa oružjem iz neke druge galaksije, onda je fakat bezze tražiti negu logičnu konzistentnost. Kad je mozak na paši nek ostane na paši
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 17 stu 2010, 11:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pogledao takodjer... Pa... ugl. je bolji od smeca tipa Alien vs Predator i slicno. Al jos je to daleko od orginala...
Prva stvar sto me je zivcirala je lik Brodya... Lik sve zna, oni ostali dodju zapravo kao potpuno nepotrebni... Pa ono kad na kraju mlati onog predatora... ma daj, a tamo stoji puska... Onda... oni su kao oteti i dosli na strani planet di ih neko lovi i oni to prihvate kao kad ti skuzis da se mlijeko ukiselilo... Tipa; aha, na nekoj smo drugoj planeti di su nas oteli i sad nas love jer nas zele za trofeje...
Onda onaj (Fishbourne) sto je kao prezivio nekoliko sezona na planeti punoj Predatora (na stranu sto je debeo kao gicko) pogine tako glupo a kao super snalaziljvi i lik mu je poptuno bezveze... Ima tog... al original je miljama daleko...
I onaj drugi Predator, kao ona druga vrsta... sraaaanjeeeee... maske, nula bodova... nula ista razjasnjeneo osim eto te neke svadje izmedju tih klanova... I kad Predator ubija nije kao u prslim nastavcima, vec ovdje i mlate sto mi se ne svidja, jer ne ostavljaju dojam kao sto su to cinili u proslim nastavcima...
Ako je film Sci-Fi, i ako znaš da se u njemu radi o kojekakvom gušteru koji hoda na dvije noge i lovi ljude sa oružjem iz neke druge galaksije, onda je fakat bezze tražiti negu logičnu konzistentnost. Kad je mozak na paši nek ostane na paši Ne mora biti... i S.F moze biti itekako logican, odnosno bolje uradjen, gledao sam tonu SF koji su daleko bolji, pa tako i prvi Predatori... A ne samo logika, maske, scenarij itd--- A da neko lovi zbog trofeja i nije tako "nevjerovatno" jer to na kraju cinim i mi, a osobito u proslosti, kao recimo preparirane zivotinje... Tako da...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Alex
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 17 stu 2010, 19:47 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jučer pogledao Predatore, odlično , dostojan nasljednik originala iz 1987 Bio sam skeptičan glede Adriena Brodya koji je inače "kost i koža" i onako više štreberski lik, ali mislim da je vrhunski odradio posao: Glumci u filmu su ne daj bože. Nijedan od njih nema harizmu da izvuče ovako loš film. Izgledaju kao gomila debila. Sama ideja filma je jako zanimljiva, ali je realizacija čista 0. Trebalo ja da love predatora kao Arni davne 87-e i da se sakrivaju, kamufliraju, a ne da idu okolo bez cilja.
|
|
Vrh |
|
|
Alex
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 17 stu 2010, 19:51 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Aztec je napisao/la: Inception sam isto pogledao... e to je tek sranje od filma... A ako zna ko kakav dobar thriler, SF a moze i horor novijeg datuma nek linka, predlozi... ČIST SF SF & HOROR
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 17 stu 2010, 23:43 |
|
|
Oba vec ranije pogledao... 2009 mozda... i ne sjecam se vise...
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 25 stu 2010, 12:57 |
|
|
ovo sam sinoć gledao, meni se osobno svidio, volim tekken igrice pa valjda me ni film nije mogao rpeviše razočarat
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
ZADRANIN
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 25 stu 2010, 14:21 |
|
Pridružen/a: 17 svi 2010, 13:46 Postovi: 360 Lokacija: Zadar/Zagreb
|
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 10 pro 2010, 13:35 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Ja čekam novog alliena - navodno će u njemu pojasnit kako je sve počelo. Izlazi nekad 2012. Mada sam skeptik po ovome,zadnjih godina nema dobrog filma iz Kalifornije.Bojim se da će samo upropastit serijal. Dogodine izlazi novi Fast and Furious:Fast Five,mada je ovaj serijal odavno skreno s puta,rade ga isti ljudi koji su radili na četvorki koja je a film se nadovezuje na tu radnju.
|
|
ZADRANIN
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 10 pro 2010, 16:13 |
|
|
|
|
ZADRANIN
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 17 pro 2010, 22:02 |
|
|
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 02 vel 2011, 17:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25828 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 03 vel 2011, 20:20 |
|
|
Za ljubitelje žanra,naravno Obratite pažnju na glavnog lika,Scott Adkins:
|
|
Vrh |
|
|
Indigont
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 06 vel 2011, 14:01 |
|
|
How to train your dragon, ako niste odrasli ko ja hehehe
_________________ Personality has the power to open many doors, but character must keep them open. http://najboljicitati.com/ - http://depresija101.com/
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 06 ožu 2011, 05:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mar-kan je napisao/la: Za ljubitelje žanra,naravno Obratite pažnju na glavnog lika,Scott Adkins: Dobar, gledao jučer. Ima li uopće u BiH ninjutsu dojo?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 06 ožu 2011, 11:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 20 tra 2011, 13:29 |
|
|
Neki od mojih omiljenih filmova. Svi su klasici. Film koji me prati od ranog djetinjstva. Fascinacija. Za romantičare. Ako niste, pogledajte svakako. Scena u dvorcu-neopisiva Cijeli film je na youtubeu. Apsolutni obožavatelj Hitchcocka kao ja ne može zamisliti film bez dolje navedenog Vjerojatno meni najdraži svih vremena. Iako od Hitcha gotovo sve može.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 23 tra 2011, 09:33 |
|
|
Pogleda sinoć u Dokukinu srpski dokumentarac "Selo bez žena". http://www.dokukino.net/hr/component/co ... 6/406.htmlJako dobar dokumentarac, moran priznati da sam se u par navrata pošteno nasmija. Kraj malo nedorečen, ali sve u svemu svakako preporučujem!
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 29 tra 2011, 16:07 |
|
|
Preporučujen da "Sanctum" Jamesa Camerona izbjegavate u širokom luku jer je neugodan za gledanje koliko je loš. Ali ako volite filmove u kojima cmoljavi peškoidni mladići koje glume loši emo glumci ispadu junaci par excellance onda samo prionite
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 29 tra 2011, 17:02 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Preporučujen da "Sanctum" Jamesa Camerona izbjegavate u širokom luku jer je neugodan za gledanje koliko je loš. Ali ako volite filmove u kojima cmoljavi peškoidni mladići koje glume loši emo glumci ispadu junaci par excellance onda samo prionite Bas sam ga odgledao neki dan i slazem se... Sranje film i razocarao sam se. Pored tog i radnja je za kitu... I dajte mi preporucite nesto novijeg datuma za pogledati... neki triler ili SF.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 29 tra 2011, 20:28 |
|
|
Aztec je napisao/la: I dajte mi preporucite nesto novijeg datuma za pogledati... neki triler ili SF. Black Swan nije loš, svakako gledljiv makar pomalo ženskast Neki dan sam gleda i The Adjustment Bureau, isto gledljivo makar po meni se na tu temu moglo puno puno bolje. U kinu sam pogleda Limitless, to pogledaj, solidno a jako zabavno!
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 01 svi 2011, 13:51 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Aztec je napisao/la: I dajte mi preporucite nesto novijeg datuma za pogledati... neki triler ili SF. Black Swan nije loš, svakako gledljiv makar pomalo ženskast Neki dan sam gleda i The Adjustment Bureau, isto gledljivo makar po meni se na tu temu moglo puno puno bolje. U kinu sam pogleda Limitless, to pogledaj, solidno a jako zabavno! B. Swan nisam pogledao kad sam vidio da je balet u igri... Bureau SF ljubic... Nije cemu.... I Limitless na kraju je OK, sto kazes zabavan, jedino me je malo iritirao s onim preseravanjem oko jezika... A ja sam skinuo "The Girfriend Experience" s Sashom Gray ... Cisto me je zanimalo kako Sasha izgleda u odjeci. (ne znam koliko vam je poznata doticna gospodjica) ... Film sam gledao na preskake i odgledao u 3 min. Ukratko, jer mi je izgledao kao sranje...
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 01 svi 2011, 14:04 |
|
|
Pogledaj "Black Swan", stvarno je solidan. "Inception" je isto dosta dobar, pogledaj ako nisi. Leo di Caprio nakon "Shutter Island"-a ponovno u nekoj SF-psihodelija ulozi. I čak mu ne stoji loše takav tip uloga, bolje nego Kitanik svakako
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 01 svi 2011, 14:24 |
|
|
Onda pogledam Labuda... A S. Island sam gledao i jedan od boljih filmova u skorije vrijeme... Kraj me se dojmio...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Preporuka za filmove Postano: 03 svi 2011, 18:43 |
|
|
Bitka za L.A. http://www.imdb.com/video/imdb/vi3897661977/Ono, tipicno americka marisana kontra "malih zelenih" .. Gledljivo uz kokice i pivo
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|