Pozdrav ljudi, ne znam jel ovo dobro mjesto za pitat, skupljam dresove i već se duže vrijeme mučim s nabavljanjem dresa NK Maestral '95 Jajce prije promjene imena, općenito nema nekog centraliziranog mjesta za traženje bosanskih dresova ko za HNL na primjer, ako iko zna di bi mogo nać taj dres ili generalno dobra mjesta za pretragu, cijenio bi pomoć.
Pozdrav ljudi, ne znam jel ovo dobro mjesto za pitat, skupljam dresove i već se duže vrijeme mučim s nabavljanjem dresa NK Maestral '95 Jajce prije promjene imena, općenito nema nekog centraliziranog mjesta za traženje bosanskih dresova ko za HNL na primjer, ako iko zna di bi mogo nać taj dres ili generalno dobra mjesta za pretragu, cijenio bi pomoć.
Je li se GOŠK doživljava kao čapljinski klub, ili je to samo Gabela.
Prije par godina igrali Gošk - Široki. Nakon utakmice svratimo u Čapljinu na piće i pitaju me neki momci kako je zavrsila utakmica.. Ja kazem vi pobjedili 2-1, kaze tigar nismo ti mi brate to selo. Tako da mislim da je s time sve rečeno.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80326 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Čemu uopće održavati lažni klub u životu i godinama gurati tu farsu, zar ljudi koji vole nogomet u RS misle da je to interesantno. I žele li da im takvo što bude "najbolji klub"?
Ko da je Sjeverna Koreja i igraš protiv Kim Jong Una. Takvo je suđenje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61088 Lokacija: DAZP HQ
Robbie MO je napisao/la:
Čemu uopće održavati lažni klub u životu i godinama gurati tu farsu, zar ljudi koji vole nogomet u RS misle da je to interesantno. I žele li da im takvo što bude "najbolji klub"?
Ko da je Sjeverna Koreja i igraš protiv Kim Jong Una. Takvo je suđenje.
s ovakvim suđenjem bi bili favoriti i za osvajanje Lige prvaka.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.