|
|
Stranica: 12/14.
|
[ 337 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 13:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Teška glupača. Muslimani su u Washingtonu i Dejtonu potpisali da postoje Domovi naroda s istim brojem zastupnika za svaki narod. Kako će doći do 23 Srbina u Domu naroda, ako će svaki kanton slati više Muslimana od Srba. Ako se njoj ne sviđa 5 Srba u Kantonu Sarajevo i 4 Muslimana, neka te Srbe pošalje nama u HBŽ. Ha ja. I zadnja minuta, kaže popis 2013 legalizira etničko čišćenje. Raspored Muslimana je potpuno isti na oba popisa, 2013 i 1991. Jedino što je različito je raspored Hrvata i Srba, i to zato što su etnički očišćeni u muslimanskim kantonima. Znači, glupača nesvjesno točno govori da se primjenom popisa 2013 priznaju rezultati etničkog čišćenja, ali ne VRS ili HVO, nego Islamska Armija (IA). Jer zbog etničkog čišćenja koje je provela IA, Sarajevo šalje 1 umjesto 2 Hrvata, kao i Tuzla 1 umjesto 2. Oni su u Daytonu potpisali Dom naroda FBiH sa 30 Hrvata i 30 Bošnjaka, te većinsko odlučivanje u ta dva kluba. Alijinom tužbom Ustavnom sudu dobili su i Srbe i Ostale, te uspjeli smanjiti klubove naroda sa 30 na 17. Kvaka 22 je u činjenici kako je odlučivanje u klubovima novom Schmidtovom odlukom podignuto sa 33% na 47%, a povećanjem broja zastupnika se ispoštovao i članak Ustava da svaki kanton mora imati predstavnika u Domu naroda. To je upravo član Ustava kojeg su Bošnje žestoko branile sve ove godine. Neda mi se sada tražiti, al mislim kako sam čak i mi ovdje na forumu jednom predložili da se broj delegata po klubovima poveća kako bi se riješio ovaj bošnjački prigovor. Ova priča o nejednakoj zastupljenosti Bošnjaka (samo 1 u HNK) i slične gluposti je priča za malu djecu. Formula za izračun hrvatskog mandata je 490k/23, bošnjačkog 1,5 mil./23, a srpskog 70k/23...Zbog te formule HNK daje samo 1 mandat za Bošnjaka, a zbog člana Ustava kako svaki kanton mora davati po jedan mandat i maleni kanton poput BPK daje 1 Hrvata, iako ih po popisu iz 2013. ima 24. Sve drugo je čista, jeftina manipulacija. Možda je najsmješnije što stvari koje su do jučer Bošnje grčevito branili sad predstavljaju kao problem.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Gladius
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 17:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Gladius je napisao/la: Još samo da je Alija imao ovlasti da proda politička prava građana koje je predstavljao. Naravno da nije. Mogu i ja potpisati što hoću, ali pravno vrijedi samo što je u okviru zakona i standarda.
Ali zato uživate u Ilidži i Vogošći koju vam je Dejton donio. Vratite ih Srbima !!!Sirotinjo. I izbacite onda bosanski jezik i naziv Bošnjaci, jer famozni Ustav RBiH ne poznaje nikakav bosanski jezik. A Bošnjaci su Dejtonska kategorija isto kao i RS, pravno nisu postojali prije Dejtona. Opet ti miješaš babe i žabe. Teritorijalna prekrajanja spadaju u ingerencije političkih predstavnika. Garantirana ljudska i politička prava ne. Nama nazivi uopće nisu važni. Mi dobro znamo tko je tko, pa se zvali muslimani, bošnjaci, hrvati ili XY. To su lažne dileme. Ne tražimo vaše priznanje našeg identiteta, i nije nam problem da nas ne priznajete, jer je to sve zapavo makulatura i prdio magarac dileme. Ovdje je problem užasne hipokrizije hrvatske politike koja se čak niti ne pridržava principa koje propovijeda nego prevarantski i nečasno mijenja između demokracije i konsocijacije kada im odgovara. Meni je na koncu svejedno koji će princip biti, ali da bude princip na kojem će biti izgrađen naš sustav. Nema onda demokratskog odlučivanja prostom većinom u CIK, US, ili bilo gdje. Ili smo po vertikali konsocijacija ili demokracija pa birajte, a manite se ovih manipulacija i prijevara. Pa gdje vam je obraz i poštenja? I usuđujete se nas zvati lopovima? Pa to najgori vražiji advokati ne bi radili.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 17:21 |
|
|
Gladius je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ali zato uživate u Ilidži i Vogošći koju vam je Dejton donio.
Vratite ih Srbima !!!
Sirotinjo.
I izbacite onda bosanski jezik i naziv Bošnjaci, jer famozni Ustav RBiH ne poznaje nikakav bosanski jezik.
A Bošnjaci su Dejtonska kategorija isto kao i RS, pravno nisu postojali prije Dejtona.
Opet ti miješaš babe i žabe. Teritorijalna prekrajanja spadaju u ingerencije političkih predstavnika. Garantirana ljudska i politička prava ne. Nama nazivi uopće nisu važni. Mi dobro znamo tko je tko, pa se zvali muslimani, bošnjaci, hrvati ili XY. To su lažne dileme. Ne tražimo vaše priznanje našeg identiteta, i nije nam problem da nas ne priznajete, jer je to sve zapavo makulatura i prdio magarac dileme. Ovdje je problem užasne hipokrizije hrvatske politike koja se čak niti ne pridržava principa koje propovijeda nego prevarantski i nečasno mijenja između demokracije i konsocijacije kada im odgovara. Meni je na koncu svejedno koji će princip biti, ali da bude princip na kojem će biti izgrađen naš sustav. Nema onda demokratskog odlučivanja prostom većinom u CIK, US, ili bilo gdje. Ili smo po vertikali konsocijacija ili demokracija pa birajte, a manite se ovih manipulacija i prijevara. Pa gdje vam je obraz i poštenja? I usuđujete se nas zvati lopovima? Pa to najgori vražiji advokati ne bi radili. Znaš kako kaže Karla Del Ponte, Hrvati su podli kurvini sinovi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 17:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tko to o poštenju? Vrdali, lagali, varali, toliko da su i saveznike Amerikance naljutili. Potpisali W.s. D.s. Mostarski sporazum, i sa svime mislili: potpisali smo ali ćemo guzicu obrisat s tim kad ne bude vode. E jbga, nije su ovo Emirati. Što će sad bit s vama? Ne znam. Depopulacija čini se. I dalje i više.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 17:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60219 Lokacija: DAZP HQ
|
Gladius je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ali zato uživate u Ilidži i Vogošći koju vam je Dejton donio.
Vratite ih Srbima !!!
Sirotinjo.
I izbacite onda bosanski jezik i naziv Bošnjaci, jer famozni Ustav RBiH ne poznaje nikakav bosanski jezik.
A Bošnjaci su Dejtonska kategorija isto kao i RS, pravno nisu postojali prije Dejtona.
Opet ti miješaš babe i žabe. Teritorijalna prekrajanja spadaju u ingerencije političkih predstavnika. Garantirana ljudska i politička prava ne. Nama nazivi uopće nisu važni. Mi dobro znamo tko je tko, pa se zvali muslimani, bošnjaci, hrvati ili XY. To su lažne dileme. Ne tražimo vaše priznanje našeg identiteta, i nije nam problem da nas ne priznajete, jer je to sve zapavo makulatura i prdio magarac dileme. Ovdje je problem užasne hipokrizije hrvatske politike koja se čak niti ne pridržava principa koje propovijeda nego prevarantski i nečasno mijenja između demokracije i konsocijacije kada im odgovara. Meni je na koncu svejedno koji će princip biti, ali da bude princip na kojem će biti izgrađen naš sustav. Nema onda demokratskog odlučivanja prostom većinom u CIK, US, ili bilo gdje. Ili smo po vertikali konsocijacija ili demokracija pa birajte, a manite se ovih manipulacija i prijevara. Pa gdje vam je obraz i poštenja? I usuđujete se nas zvati lopovima? Pa to najgori vražiji advokati ne bi radili. slažemo smo s konsocijacijom u SIPu, podržavamo te.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 20:45 |
|
|
Vratite ih Srbima !!!
Sirotinjo.
Opet ti miješaš babe i žabe. Teritorijalna prekrajanja spadaju u ingerencije političkih predstavnika. Garantirana ljudska i politička prava ne. Nama nazivi uopće nisu važni. Mi dobro znamo tko je tko, pa se zvali muslimani, bošnjaci, hrvati ili XY. To su lažne dileme. Ne tražimo vaše priznanje našeg identiteta, i nije nam problem da nas ne priznajete, jer je to sve zapavo makulatura i prdio magarac dileme. Ovdje je problem užasne hipokrizije hrvatske politike koja se čak niti ne pridržava principa koje propovijeda nego prevarantski i nečasno mijenja između demokracije i konsocijacije kada im odgovara. Meni je na koncu svejedno koji će princip biti, ali da bude princip na kojem će biti izgrađen naš sustav. Nema onda demokratskog odlučivanja prostom većinom u CIK, US, ili bilo gdje. Ili smo po vertikali konsocijacija ili demokracija pa birajte, a manite se ovih manipulacija i prijevara. Pa gdje vam je obraz i poštenja? I usuđujete se nas zvati lopovima? Pa to najgori vražiji advokati ne bi radili. O čemu ti pričaš ? O kakvim manipulacijama i prijevarama ? Fascinirate me vi mulestinci kada pišete poput Nenada Briksija. Islamski kameleoni jednostavno ne mogu bez dnevne doze takijanja U tzv glavnom gradu Srba više nema ni 3%, a Dom Naroda FBiH ste do sada uredno popunjavali "Srbima" Muharemima i Samirima. I usuđujete se reći da vas vrijeđa kada vas neko naziva lopovima ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 20:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Gladius je napisao/la: Još samo da je Alija imao ovlasti da proda politička prava građana koje je predstavljao. Naravno da nije. Mogu i ja potpisati što hoću, ali pravno vrijedi samo što je u okviru zakona i standarda.
Ali zato uživate u Ilidži i Vogošći koju vam je Dejton donio. Vratite ih Srbima !!!Sirotinjo. I izbacite onda bosanski jezik i naziv Bošnjaci, jer famozni Ustav RBiH ne poznaje nikakav bosanski jezik. A Bošnjaci su Dejtonska kategorija isto kao i RS, pravno nisu postojali prije Dejtona. Kako misliš da vratimo nešto što je prethodno oteto pa nama vraćeno.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 20:59 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ali zato uživate u Ilidži i Vogošći koju vam je Dejton donio.
Vratite ih Srbima !!!
Sirotinjo.
Kako misliš da vratimo nešto što je prethodno oteto pa nama vraćeno. Hoće reći kako vam je to Dayton dao (ili vratio kako hoćeš), pa bi trebali biti sretni zbog Daytona, a ne vječito ogorčeni kao da vas je netko prevario za milijun maraka.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 21:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kako misliš da vratimo nešto što je prethodno oteto pa nama vraćeno.
Hoće reći kako vam je to Dayton dao (ili vratio kako hoćeš), pa bi trebali biti sretni zbog Daytona, a ne vječito ogorčeni kao da vas je netko prevario za milijun maraka. Razbojnik ti otme i ukrade, ti vratiš dio i onda trebaš biti sretan i halalit mu ostatak. Ne kužim.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 21:28 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hoće reći kako vam je to Dayton dao (ili vratio kako hoćeš), pa bi trebali biti sretni zbog Daytona, a ne vječito ogorčeni kao da vas je netko prevario za milijun maraka.
Razbojnik ti otme i ukrade, ti vratiš dio i onda trebaš biti sretan i halalit mu ostatak. Ne kužim. Možda bi skužio da ti je RS ostala u Vogošći i na Grbavici, pa čak mislim i dio općine Centar.
1097 of 2558 - 42.89%
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 06 stu 2022, 21:48 |
|
|
Upravo, ako nece Dejton, vratee Srbima Grbavicu, Ilijas, Ilidzu, Vogoscu.
Politika nije svedski sto, da uzimas sta ti se svidja, a pri tome ne mislis da i ovaj sa druge strane ima istro to pravo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 08 stu 2022, 10:14 |
|
|
Muslimani zajebali Srbe i Hrvate i uzeli im CIK. Halal Srbi i Hrvati zajebali Muslimane i vratili CIK svom jatu. Alah se smije sa neba i razmišlja gdje je pogriješio kad je pravio tzv. Bošnjake.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 08 stu 2022, 10:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
mirusvijetu je napisao/la: Razbojnik ti otme i ukrade, ti vratiš dio i onda trebaš biti sretan i halalit mu ostatak. Ne kužim. To ko biva Ilijaš i Vogošća bili većinski muslimanski prije rata a??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 08 stu 2022, 10:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Razbojnik ti otme i ukrade, ti vratiš dio i onda trebaš biti sretan i halalit mu ostatak. Ne kužim. To ko biva Ilijaš i Vogošća bili većinski muslimanski prije rata a?? Pa znaš kako...Bilo je ublizu sa procentima. Ali onda razbojnik to sve otme i ako je imao 51 % to proglasi 100 % za svoje. Ostale protjera, postavi pridjev srpski i jednonacionalne simbole (slično kao vi u Stocu recimo). Oni su poslije imali izbor da ostanu živjeti u multietničkoj općini ali jok. 100 % srpsko ili ništa, zato su poslije rata iskopavali i grobove i selili se.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 08 stu 2022, 11:18 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: To ko biva Ilijaš i Vogošća bili većinski muslimanski prije rata a??
Pa znaš kako...Bilo je ublizu sa procentima. Ali onda razbojnik to sve otme i ako je imao 51 % to proglasi 100 % za svoje. Ostale protjera, postavi pridjev srpski i jednonacionalne simbole (slično kao vi u Stocu recimo). Oni su poslije imali izbor da ostanu živjeti u multietničkoj općini ali jok. 100 % srpsko ili ništa, zato su poslije rata iskopavali i grobove i selili se. Mi ne znamo živiti sa drugim i drugačijim. Lahko je vama, vama smo mi normalni. Navikli ste se u Evropi. Vi nama niste, vi ste nama ko pustinjski beduini.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 stu 2022, 09:37 |
|
|
Muslimani nemojte nikad više prezeti CIK. Samo se brukate. Nije vas alah stvorio za velike prevare i planove. Držite se sitnih prevara, kokošarenja, lojavisanja. Citat: Vulić: Ne treba mi lažni osmijeh vječitog člana CIK-a, nemaju šta raditi na sjednici Parlamenta BiHPredsjednik i članovi Centralne izborne komisije (CIK), kako smo jučer otkrili, neće dobiti poziv za prisustvo na konstitutivnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH. To znači da certifikate o dodijeljenim mandatima novim državnim parlamentarcima neće dodijeliti CIK, kao što je bila tradicija, već službenici Sekretarijata Parlamentarne skupštine BiH. https://www.klix.ba/vijesti/bih/vulic-n ... /221115004
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 stu 2022, 12:52 |
|
|
Muslimanski CIk nakon što je odjeban od Parlamenta BiH otišao u NSRS. i tamo su odjebani. Citat: Članovi Centralne izborne komisije BiH Suad Arnautović i Jovan Kalaba napustili su Narodnu skupštinu RS-a nakon što im je saopćeno da se opozicionari neće rukovati s njima prilikom dodjele certifikata, saznaje Klix.ba. https://www.klix.ba/vijesti/bih/opozici ... /221115061
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 15 stu 2022, 13:02 |
|
|
Trebalo ih je uhapsiti. Gnjide prodane.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 14 pro 2022, 15:29 |
|
|
Oj muslimanski CIKe baš si pogriješijo na Srbina kad si udarijoooooCitat: Sud poništio odluku CIK-a, Dodik će ipak imati četiri delegata u Domu naroda BiHhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/sud-pon ... /221214090 Muslimani što ste preuzimali CIK? Znate li? Pa bolje vam je bilo kad ga niste imali.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 14 pro 2022, 15:40 |
|
|
Znači kad ti je u korist, tad sud valja i sve je ok, kad ti nije u korist, onda jebo sud. S tom politikom nigdje nećete.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 14 pro 2022, 15:43 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Znači kad ti je u korist, tad sud valja i sve je ok, kad ti nije u korist, onda jebo sud. S tom politikom nigdje nećete. Pa da. Ja sam u kontinuitetu uvijek ZA sve što Srbima ide u korist. A šta se čudiš? Misliš da ću nekad biti protiv Srba? Za Muslimane?
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 14 pro 2022, 15:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Znači kad ti je u korist, tad sud valja i sve je ok, kad ti nije u korist, onda jebo sud. S tom politikom nigdje nećete. Pa da. Ja sam u kontinuitetu uvijek ZA sve što Srbima ide u korist. A šta se čudiš? Misliš da ću nekad biti protiv Srba? Za Muslimane? To znači da nemaš ono što se zove principijelnost i obraz
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 14 pro 2022, 15:48 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa da. Ja sam u kontinuitetu uvijek ZA sve što Srbima ide u korist. A šta se čudiš? Misliš da ću nekad biti protiv Srba? Za Muslimane? To znači da nemaš ono što se zove principijelnost i obraz Kako nemam? Pa ja sam principijelno uvijek za Srbe. Nikad za Muslimane.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 14 pro 2022, 15:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Znači kad ti je u korist, tad sud valja i sve je ok, kad ti nije u korist, onda jebo sud. S tom politikom nigdje nećete. Pa da. Ja sam u kontinuitetu uvijek ZA sve što Srbima ide u korist. A šta se čudiš? Misliš da ću nekad biti protiv Srba? Za Muslimane? Dobro bi bilo da si skonto šta sam napisao. Da ti pojednostavim: nije švedski sto da uzimaš šta hoćeš. Prava i obaveze. Ili uzimaš sve ili ništa. Što ti reče mirusvijetu, principijelnost. Treba se ponašati u skladu sa civilizovanim tekovinama, ne na nivou divljih plemena. Moraćete, takva su vremena.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Muslimani preuzeli CIK Postano: 14 pro 2022, 15:50 |
|
|
Samo da malo napravim rekapitulaciju... Ovi muslimani i izdajnici iz Srpske, i ako ih se ne mogne smijenuti, istjece im mandat prije izbora 2026. te jedinu stetu koju mogu napraviti je na lokalnim 2024.?
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|