|
|
Stranica: 310/382.
|
[ 9526 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 stu 2022, 14:20 |
|
|
Sad će da vas po dobrom američkom običaju tuži za uvredu i traži 20 miliona odštetu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 stu 2022, 09:15 |
|
|
|
Htio bih samo da zamijetim opad servisne usluge uopsteno, a pogotovo kod banova. Eto prije ste makar slali ono u poruci "banovan si radi teme te i te", a sad ni to, samo dodje da si iskljucen iz foruma radi toboznjeg krsenja pravila.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 stu 2022, 11:14 |
|
|
|
Forum je danas dosadan kao kita. Bolje banujte me odmah jos heftu dana nego ovako da visim a nista se ne desava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 stu 2022, 13:51 |
|
|
post1938003.html#p1938003 za ovu prijetnju u vidu smailya. ***opomena za B.007
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 stu 2022, 17:19 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bancic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 11:55 |
|
|
Ne bih zaista da glumim Bobanovskog i nacisto me zaboli za ban, ne moram nikako pisati ovde posto platformi ima milion, i uopste nije frka da tu i tamo dobijem ban jer sam svjestan cinjenice da i ja znam zesce uletiti (banuje me se na po heftu dana, ja odlezim fino i onda se opet vratim), ali da li mi iko moze navesti makar razlog zbog kojeg sam maloprije dobio ban na MJESEC dana? Napisao sam pet, sest postova, evo ih sve i jedan: Citat: Na stranu ovi kroatici, oni su dio NATO-alijanse, dio EU, dio svega toga, ali ja se zaista pitam sta forumski bosnjOci ocekivaju pobjede Ukrajine u ovom ratu? Pitao sam jucer amidju ali mu se nesto nije dalo odgovoriti. Sta, dakle, sem kratkorocne erekcije zbog toga sto ce Srbi da budu veoma tuzni? ... Citat: Mora se cuvati kapital banaka! Citat: Citat: Tek sam usto posto posto petkom radim kad hocu, pa nisam pratio situaciju.
Udjoshe li ove nashe NATO shupak meraklije u Herson ili se jos predomisljaju? Citat: Love is human right! Ukrajina, Rusija i LGBT: „Moj verenik je vojnik i ima ljubavnika, ali želim da se udam za njega" Ukrajinka Leda Kosmačevskaja, 33-godišnjakinja sa poluostrva Krim, koja sada živi u Kijevu, objavila je da se udaje za ukrajinskog vojnika koji već 15 godina ima partnera muškar... Citat: Evo, sve i jedan post. Ovo "Gutaj mamu ti jebem" je figurativno, i upuceno predstavnicima LGBT ideologija koji bi da se jebu a da im ne udje. Dakle i katarske pare, plin, sta vec ne, ali bitte schön sve da ide fino uz gejpederrizzme. I da, poslao sam sliku Mel Gibsona i napisao da je to objektivni. To je dakle sve. Zaista, ali zaista nema nikakvog smisla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bancic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 11:56 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 11:59 |
|
|
|
Je li baš neophodno da psuješ? Imamo najrazličitija mišljenja i to je ok, dok se koriste argumenti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bancic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 12:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Je li baš neophodno da psuješ? Imamo najrazličitija mišljenja i to je ok, dok se koriste argumenti. Dakle radi ovog sto sam uputio ovima sto se ibrete radi izjave katarskog Arapa?` Kolektivnom Zapadu, LGBT moralistima, ZDF-u, dakle nikom.. Znao sam da ti se do odjredjene mjere gadim ali da je bas toliko nisam znao. ..mjesec dana...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 12:06 |
|
|
|
Kome se ne gadiš? Zalutao u prostor i vrijeme, kofol neki Bošnjak, navijaš za Ruse i navijaš za neki neosrbokomunizam. Rekli bismo neshvaćeni i nesvrstani. Najgora opcija, nikom ne pašeš. Dobro, pašeš Srbima zbog tog zdušnog navijanja za Ruse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 12:06 |
|
|
Kvačica je postao preblag i mekan 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 12:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: Kome se ne gadiš? Zalutao u prostor i vrijeme, kofol neki Bošnjak, navijaš za Ruse i navijaš za neki neosrbokomunizam. Rekli bismo neshvaćeni i nesvrstani. Najgora opcija, nikom ne pašeš. Dobro, pašeš Srbima zbog tog zdušnog navijanja za Ruse. Šta fali srbokomunizmu?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 13:22 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kome se ne gadiš? Zalutao u prostor i vrijeme, kofol neki Bošnjak, navijaš za Ruse i navijaš za neki neosrbokomunizam. Rekli bismo neshvaćeni i nesvrstani. Najgora opcija, nikom ne pašeš. Dobro, pašeš Srbima zbog tog zdušnog navijanja za Ruse. Šta fali srbokomunizmu? Što se Srba tiče, ništa. Što se svih ostalih tiče - sve!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bancic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 13:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Je li baš neophodno da psuješ? Imamo najrazličitija mišljenja i to je ok, dok se koriste argumenti. Ako ne zelis razlikovati izmedju - iako fekalnog - retorickog pojacala u smislu likovanja nad ovim blamom kolektivnog zapadnjackog morala u Kataru i psovanja nekom, onda ja tu naprosto ne mogu uciniti nista jer je poluga moci u tvojim rukama. Mogao si me upozoriti makar, ili ako vec mora biti banovati na 7 dana, ili dan, nebitno, obrisati post, ali tretirati ovako nesto kao psovanje majke odredjenoj osobi, fakat nema apsolutno nikakvog smisla, i ne samo da je pretjerano, vec je maltene pa i bezobrazno. Priznam, moj nacin izrazavanja nije uvijek u skladu s malogradjanskim normama ponasanja ali sankcionisanje mene zbog takvih stvari je na nivou sankcionisanja - sta ja znam - Bukovskog jer mu se u knjigama moze procitati rijec kurac ili picka. Nisam uvrijedio nikog, nisam poticao genocide, masovna ubistva, trpanja u vagone, i sta vec sve od onih stvari koje VAZDA nonshalantno izignorises, ali sam - eto - otvorio vrata, pogledao u nebo i opsovao majku nekom..necemu..nicemu. Tako da nisam siguran o cemu se radi, zaista nisam. Da li puka zloba ili manjak kapaciteta da se odredjene stvari sagledaju u ispravnom kontekstu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 13:42 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta fali srbokomunizmu? Što se Srba tiče, ništa. Što se svih ostalih tiče - sve! Pa vi imate bošnjački nacional socijalizam - Vama naravno ne smeta bošnjački nacional socijalizam . Svima ostalima smeta.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 13:45 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Što se Srba tiče, ništa. Što se svih ostalih tiče - sve! Pa vi imate bošnjački nacional socijalizam - Vama naravno ne smeta bošnjački nacional socijalizam . Svima ostalima smeta. Velika razlika, mi ne idemo iz svojih okvira, a vi onako vidite okolo svašta nešto što je kao vaše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 13:48 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa vi imate bošnjački nacional socijalizam - Vama naravno ne smeta bošnjački nacional socijalizam . Svima ostalima smeta. Velika razlika, mi ne idemo iz svojih okvira, a vi onako vidite okolo svašta nešto što je kao vaše. Vaš okvir je 24%.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bancic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 14:08 |
|
|
|
Ok, sad bih mogao u zemlju propasti.
Znao sam da ce mi se kad tad osvetiti to sto sam u skoli falio kad su se ucili hrvatski mjeseci. Zaista falio tu sedmicu u drugom ili trecem osnovne i nikad ih do danasnjeg dana nisam ufrstuljio.
Studeni - mislio sam da se radi o decembru jer je studeno, jbg.
Nesporazum. 1 dan ban je sasvim ok za onakvu vrstu prekrsaja.
SORI
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 15:10 |
|
|
|
Haha. Ovo moram ponoviti, haha.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 15:28 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 3081 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haha. Ovo moram ponoviti, haha. Kolega, dajte momku molim vas neograničeno korištenje foruma bez obzira na ponašanje, vidite da ga je strašno pogodilo
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 stu 2022, 15:38 |
|
|
saskia je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Haha. Ovo moram ponoviti, haha. Kolega, dajte momku molim vas neograničeno korištenje foruma bez obzira na ponašanje, vidite da ga je strašno pogodilo Dobio 1 dan bana i napravio tragediju. 
1632 of 2558 - 63.8%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 stu 2022, 12:12 |
|
|
saskia je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Haha. Ovo moram ponoviti, haha. Kolega, dajte momku molim vas neograničeno korištenje foruma bez obzira na ponašanje, vidite da ga je strašno pogodilo Hajde ne seri. Ne podnosim nepravdu i to je sve a mjesec dana bi bila nepravda itekako. Ali nije mi problem priznati kad userem motku. Prosuo sam se ko grashak i to je to, jer sam studeni zamijenio za prosinac, tj. novembar za decembar. Fakat vam je taj seljacki kalendar bezze, van svog svijeta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 12:02 |
|
|
Moram priznati da jedan od moderatora posjeduje izrazit smisao za humor - mislim ozbiljno. Dobijao sam svakorazne banove sirom medjumrezja, izletio sa 3-4 foruma forever, bio banovan na mjesec, dva, sedmicu, pa i dozivotno, ali nikad do sad nisam dobio ban koji traje 30 minuta.  Kvacice sumLjam da si ti!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 12:05 |
|
|
|
Pa ima li išta da ja nisam sumnjiv. Kriv po defaultu.
1632 of 2558 - 63.8%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 12:19 |
|
|
|
Ko da si musliman jebote.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|