|
|
Stranica: 329/334.
|
[ 8326 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 14 svi 2022, 20:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 svi 2022, 11:17 |
|
|
Di je čopor majmuna koji su urlikali uuu aaa ludi ravnozemljaši antivakseri? Maklo koronu sa dnevnika i indexa i vi odjednom prestali lelekat?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 svi 2022, 11:20 |
|
|
Koliko imamo novih slučajeva danas zna li se? Koliko je na respiratoru? Oće li bit pretrpani kreveti? Kad ide taj kolaps bolničkog sustava?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 svi 2022, 11:21 |
|
|
Putko Pule poslao 2 tenka i odjednom nestade sva korona ko da je nikad nije bilo.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 svi 2022, 11:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 13 srp 2022, 14:29 |
|
|
Dobar dan, čujem da je po slijedi kolaps bolničkog sistema, nestalo kreveta, sve zbog ludih antivaksera...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 13 srp 2022, 14:31 |
|
|
U skladu s tim smatram da je nužno puknit po 3 boostera svima odjednom da smanjimo pritisak na naše doktore i sestre.
Ko se protivi vezat ih za bandere i prisilno cijepit po 6 puta.
Ko bude bježao pucat po njima u leđa, to su bioteroristi.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 13 srp 2022, 20:43 |
|
|
jel ekipa već počela trčati po četvtu bocku i kod nas?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 23 stu 2022, 09:08 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8443 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 23 stu 2022, 09:10 |
|
|
Planina je napisao/la: Dobar dan, čujem da je po slijedi kolaps bolničkog sistema, nestalo kreveta, sve zbog ludih antivaksera... Košarkaš Nikola Jokić koji je full vakcinisan i nije u jeku epidemije imao koronu, sad fasovao. Vakcina neće spriječiti da dospiješ do bolničkog kreveta.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 23 stu 2022, 10:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37690 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja otkako sam pikice izdobivao neke vrlo, vrlo blage prehladice, s vremena na vrijeme. Baš Zdravko Dren.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 23 stu 2022, 10:25 |
|
|
Meni tu oko koronavirusa nije što-šta jasno! Je li virus ,,oslabio,,? Nema više izvještaja o mrtvima ,,u onolikom broju,,?! O čemu se tu radi? Ako je virus isti, tj.neoslabljen ili kako već to nazvati, ko će da se izvine porodicama čiji su preminuli sahranjeni u ,,jeku korone,, u platičnim vrećama za smeće, bez odjeće, bez prijatelja, komšija, po brzom postupku i na kraju bez trunke dostojanstva!?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 23 stu 2022, 15:15 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Meni tu oko koronavirusa nije što-šta jasno! Je li virus ,,oslabio,,? Nema više izvještaja o mrtvima ,,u onolikom broju,,?! O čemu se tu radi? Ako je virus isti, tj.neoslabljen ili kako već to nazvati, ko će da se izvine porodicama čiji su preminuli sahranjeni u ,,jeku korone,, u platičnim vrećama za smeće, bez odjeće, bez prijatelja, komšija, po brzom postupku i na kraju bez trunke dostojanstva!?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 24 stu 2022, 12:58 |
|
|
dobro, za Afriku bi se objašnjenje moglo tražiti i u niskoj prosječno jstaorsti, ali COVID je danas iznimn na niskim granama zemjama poput Bugarsek i BIH, koje imaju najniže stopce cijepljenja u Europi, a vrlo staro stanovništvo
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 24 stu 2022, 14:35 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Meni tu oko koronavirusa nije što-šta jasno! Je li virus ,,oslabio,,? Nema više izvještaja o mrtvima ,,u onolikom broju,,?! O čemu se tu radi? Ako je virus isti, tj.neoslabljen ili kako već to nazvati, ko će da se izvine porodicama čiji su preminuli sahranjeni u ,,jeku korone,, u platičnim vrećama za smeće, bez odjeće, bez prijatelja, komšija, po brzom postupku i na kraju bez trunke dostojanstva!? Ja znam lika koji nije ni svom caci na sprovod otiso od straha, a ne zato jer mu netko nije dozvolio ili branio. Sta zelim reci, nitko im se nece ni ne mora ispricati. Zasto da im se netko ispricava sto su oni stoka
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 24 stu 2022, 21:45 |
|
|
Imaš ljude koji striktno poštuju zakone i propise. Kako se osjećaju u ovom trenutku? Izigrano. U to vrijeme korona euforije da si tražio da nekoga svoga normalno i dostojanstveno sahrani, policija bi te privela. Šta je bilo s onim silnim kaznama, što ih ispisa komunalna policija? Bile su to ,,pristojne,, cifre!?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 25 stu 2022, 16:44 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Imaš ljude koji striktno poštuju zakone i propise. Kako se osjećaju u ovom trenutku? Izigrano.? i trebaju se psjećati. svi ti štrebei su patološke budale, i takvi su ljudi odgovorni za to što sistemi mogu počiniti najgore moguće zločine, jer oni SLUŠAJU. to je ono kad se u NJmealkoj raspravlja kako je bio moguć holokaust. Pa bio je moguće jer je to bio zakon, a većina je slušala. beskonačna poslušnost bilo kojem poretku je zlo
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 25 stu 2022, 20:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 26 stu 2022, 15:00 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama
|
Lapo-lapo je napisao/la: Meni tu oko koronavirusa nije što-šta jasno! Je li virus ,,oslabio,,? Nema više izvještaja o mrtvima ,,u onolikom broju,,?! O čemu se tu radi? Ako je virus isti, tj.neoslabljen ili kako već to nazvati, ko će da se izvine porodicama čiji su preminuli sahranjeni u ,,jeku korone,, u platičnim vrećama za smeće, bez odjeće, bez prijatelja, komšija, po brzom postupku i na kraju bez trunke dostojanstva!? Mutacijom virus je oslabio. I slabiće još vise. Usporedbe radi, ja sam imala Koronu u novembru 2020, i u junu ove godine. Simptomi su nebo i zemlja. „Kad je jačina u pitanju“, trajanje i postkovid. 2020 ja sam bila 7 dana polumrtva. Nakon kontrole i snimanja pluća dobila sam dijagnozu da su mi bronhije otvorene s lijeve strane. Imala sam problem i sa sinusima. U junu, kao da sam prelezala malo „jacu“ gripu. Upala pluca me zaobisla. Oba puta. Hvala Bogu.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 26 stu 2022, 19:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Mutacijom virus je oslabio. I slabiće još vise. .
a mutacije su psljedica čega - kruženja virusa kroz populaciju. onoga čime su nas plašili. tamo gdje je bilo najmanje mjera i najmanje cijepljenih, u Afrci, pojavio se omicron. i kad smo mi govorili da se stari i slabi izoliraju, i oni koji se boje, ostale pusti na miru da bildaju imunitet, onda smo bili antivaxeri i neprijatelji znanosti. i vuklo se petogodinju djecu na cijepljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 26 stu 2022, 19:49 |
|
|
Pa u BiH je pomrlo ljudi u godini više nego u najgoroj ratnoj godini.
Koliko vam treba mrtvih da bi vam cijepljenje bilo opravdano? A mutacija je mutacija, nepredvidiva, moglo je i u gorem smjeru otići.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 26 stu 2022, 20:41 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama
|
divizija je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Mutacijom virus je oslabio. I slabiće još vise. .
a mutacije su psljedica čega - kruženja virusa kroz populaciju. onoga čime su nas plašili. tamo gdje je bilo najmanje mjera i najmanje cijepljenih, u Afrci, pojavio se omicron. i kad smo mi govorili da se stari i slabi izoliraju, i oni koji se boje, ostale pusti na miru da bildaju imunitet, onda smo bili antivaxeri i neprijatelji znanosti. i vuklo se petogodinju djecu na cijepljenje. Ja vjerujem i da su cjepiva otupila učinak virusa na organizam. Pored mutacija. Cijepila sam se. Ne toliko radi sebe, koliko zbog roditelja. Nikakvih nuspojava nisam imala nakon cijepljenja. A drugi put, kao sto rekoh i simptomi su bili, kao kod nešto jave gripe. Prvi put imunitet mi je bio narušen problemima u vezi sinusa. Ali bez obzira, simptomi 2020, i ovi u junu su neusporedivi. Moraš razumjeti da je početak ovog ludila s Koronom bio pun nepoznanica. Cijelom svijetu. Bez iznimke. Jedino Švedska je imala poseban režim i išlo se na “imunitet krda” koji ti potenciraš. Donijeti takvu ulogu u onoj situaciji, kad je virus bio na vrhuncu jačine, povlačilo je odgovornost. Ta izolacija starih i nemoćnih, ljudi sa kroničnim oboljenjima i sl morala se organizirati i provoditi. Ni to nije bas lako bilo. Osim toga bolest je totalno nepredvidiva. Sada već imamo i neka saznanja. Pa onaj broj kad je preko 30 u testu, nisi zarazan i mozes s maskom slobodno raditi. U školama, bolnicama i domovima za stare ne. Ali biroi i institucije da.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 26 stu 2022, 21:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa u BiH je pomrlo ljudi u godini više nego u najgoroj ratnoj godini.
Koliko vam treba mrtvih da bi vam cijepljenje bilo opravdano? A mutacija je mutacija, nepredvidiva, moglo je i u gorem smjeru otići. Koliko je umrlo u Hrvatskoj? X država? Kako objasnjavaš sk9kove, a nije covid?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 26 stu 2022, 21:28 |
|
|
Ma vidio se i prostim okom pomor ljudi: https://rs.n1info.com/region/bih-druga- ... tanovnika/S tim da će vjerojatno na rok od 5 g. zbog toga manje umirat. Još su oni ovdje uzeli puno uvečan broj stanovnika BiH, bar za pola. Mada se meni čini da su i cjepiva pobila dio ljudi. Tko zna što su oni ljudima davali i kako.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 26 stu 2022, 21:37 |
|
|
U Kanadi je u tijeku sudski proces a propos odredjenih COVID-mjera. Peterson ovdje iznosi sljedece: dokumenti prilozeni na sudu pokazuju da su zabrane kretanja bile toliko ANTIznanstvene da cak ni ljudi koji su (po nalogu Trudeau-a) dobili zadatak i voljni su izfalsificirati nekakvo "znanstveno" opravdanje tih "mjera" - nisu u stanju to uciniti. Ne mogu. Nije izvedivo. Postupanje je u toj mjeri bilo ANTIznanstveno. https://youtu.be/99b_UFNamWA1:08:57
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|