HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 sij 2025, 23:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8320 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Koronavirus
PostPostano: 13 srp 2022, 14:31 

U skladu s tim smatram da je nužno puknit po 3 boostera svima odjednom da smanjimo pritisak na naše doktore i sestre.

Ko se protivi vezat ih za bandere i prisilno cijepit po 6 puta.

Ko bude bježao pucat po njima u leđa, to su bioteroristi.

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 20:43 

jel ekipa već počela trčati po četvtu bocku i kod nas?

Vrh

PostPostano: 23 stu 2022, 09:08 

Evo malo znanstvene literature za one koji žele znati više o utjecaju koronovirusa na transport i mobilnost, a posljedično i na gospodarstvo.

https://rsaiconnect.onlinelibrary.wiley ... gn=woletoc

puno je članaka na free access.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 23 stu 2022, 09:10 

Planina je napisao/la:
Dobar dan, čujem da je po slijedi kolaps bolničkog sistema, nestalo kreveta, sve zbog ludih antivaksera...

Košarkaš Nikola Jokić koji je full vakcinisan i nije u jeku epidemije imao koronu, sad fasovao.
Vakcina neće spriječiti da dospiješ do bolničkog kreveta.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2022, 10:18 

Ja otkako sam pikice izdobivao neke vrlo, vrlo blage prehladice, s vremena na vrijeme. Baš Zdravko Dren.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2022, 10:25 

Meni tu oko koronavirusa nije što-šta jasno! Je li virus ,,oslabio,,?
Nema više izvještaja o mrtvima ,,u onolikom broju,,?!
O čemu se tu radi?
Ako je virus isti, tj.neoslabljen ili kako već to nazvati, ko će da se izvine porodicama čiji su preminuli sahranjeni u ,,jeku korone,, u platičnim vrećama za smeće, bez odjeće, bez prijatelja, komšija, po brzom postupku i na kraju bez trunke dostojanstva!?

Vrh

PostPostano: 23 stu 2022, 15:15 

Lapo-lapo je napisao/la:
O čemu se tu radi?
Ako je virus isti, tj.neoslabljen ili kako već to nazvati, ko će da se izvine porodicama čiji su preminuli sahranjeni u ,,jeku korone,, u platičnim vrećama za smeće, bez odjeće, bez prijatelja, komšija, po brzom postupku i na kraju bez trunke dostojanstva!?

slika

Vrh

PostPostano: 24 stu 2022, 12:58 

dobro, za Afriku bi se objašnjenje moglo tražiti i u niskoj prosječno jstaorsti, ali COVID je danas iznimn na niskim granama zemjama poput Bugarsek i BIH, koje imaju najniže stopce cijepljenja u Europi, a vrlo staro stanovništvo

Vrh

PostPostano: 24 stu 2022, 14:35 

Lapo-lapo je napisao/la:
O čemu se tu radi?

Ja znam lika koji nije ni svom caci na sprovod otiso od straha, a ne zato jer mu netko nije dozvolio ili branio.
Sta zelim reci, nitko im se nece ni ne mora ispricati. Zasto da im se netko ispricava sto su oni stoka

Vrh

PostPostano: 24 stu 2022, 21:45 

Imaš ljude koji striktno poštuju zakone i propise. Kako se osjećaju u ovom trenutku? Izigrano.
U to vrijeme korona euforije da si tražio da nekoga svoga normalno i dostojanstveno sahrani, policija bi te privela.
Šta je bilo s onim silnim kaznama, što ih ispisa komunalna policija? Bile su to ,,pristojne,, cifre!?

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 16:44 

Lapo-lapo je napisao/la:
Imaš ljude koji striktno poštuju zakone i propise. Kako se osjećaju u ovom trenutku? Izigrano.?

i trebaju se psjećati.

svi ti štrebei su patološke budale, i takvi su ljudi odgovorni za to što sistemi mogu počiniti najgore moguće zločine, jer oni SLUŠAJU.

to je ono kad se u NJmealkoj raspravlja kako je bio moguć holokaust. Pa bio je moguće jer je to bio zakon, a većina je slušala.

beskonačna poslušnost bilo kojem poretku je zlo

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 20:07 

Zapamticu to.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 15:00 

Lapo-lapo je napisao/la:
O čemu se tu radi?

Mutacijom virus je oslabio. I slabiće još vise. Usporedbe radi, ja sam imala Koronu u novembru 2020, i u junu ove godine.

Simptomi su nebo i zemlja. „Kad je jačina u pitanju“, trajanje i postkovid.

2020 ja sam bila 7 dana polumrtva. Nakon kontrole i snimanja pluća dobila sam dijagnozu da su mi bronhije otvorene s lijeve strane. Imala sam problem i sa sinusima.

U junu, kao da sam prelezala malo „jacu“ gripu.

Upala pluca me zaobisla. Oba puta. Hvala Bogu.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 19:38 

SarajkaDjevojka je napisao/la:

Mutacijom virus je oslabio. I slabiće još vise. .

a mutacije su psljedica čega - kruženja virusa kroz populaciju. onoga čime su nas plašili.

tamo gdje je bilo najmanje mjera i najmanje cijepljenih, u Afrci, pojavio se omicron.

i kad smo mi govorili da se stari i slabi izoliraju, i oni koji se boje, ostale pusti na miru da bildaju imunitet, onda smo bili antivaxeri i neprijatelji znanosti. i vuklo se petogodinju djecu na cijepljenje.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 19:49 

Pa u BiH je pomrlo ljudi u godini više nego u najgoroj ratnoj godini.

Koliko vam treba mrtvih da bi vam cijepljenje bilo opravdano?
A mutacija je mutacija, nepredvidiva, moglo je i u gorem smjeru otići.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 20:41 

divizija je napisao/la:

Mutacijom virus je oslabio. I slabiće još vise. .

a mutacije su psljedica čega - kruženja virusa kroz populaciju. onoga čime su nas plašili.

tamo gdje je bilo najmanje mjera i najmanje cijepljenih, u Afrci, pojavio se omicron.

i kad smo mi govorili da se stari i slabi izoliraju, i oni koji se boje, ostale pusti na miru da bildaju imunitet, onda smo bili antivaxeri i neprijatelji znanosti. i vuklo se petogodinju djecu na cijepljenje.

Ja vjerujem i da su cjepiva otupila učinak virusa na organizam. Pored mutacija. Cijepila sam se. Ne toliko radi sebe, koliko zbog roditelja. Nikakvih nuspojava nisam imala nakon cijepljenja. A drugi put, kao sto rekoh i simptomi su bili, kao kod nešto jave gripe. Prvi put imunitet mi je bio narušen problemima u vezi sinusa. Ali bez obzira, simptomi 2020, i ovi u junu su neusporedivi.
Moraš razumjeti da je početak ovog ludila s Koronom bio pun nepoznanica. Cijelom svijetu. Bez iznimke. Jedino Švedska je imala poseban režim i išlo se na “imunitet krda” koji ti potenciraš. Donijeti takvu ulogu u onoj situaciji, kad je virus bio na vrhuncu jačine, povlačilo je odgovornost. Ta izolacija starih i nemoćnih, ljudi sa kroničnim oboljenjima i sl morala se organizirati i provoditi. Ni to nije bas lako bilo.
Osim toga bolest je totalno nepredvidiva. Sada već imamo i neka saznanja. Pa onaj broj kad je preko 30 u testu, nisi zarazan i mozes s maskom slobodno raditi. U školama, bolnicama i domovima za stare ne. Ali biroi i institucije da.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 21:12 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Koliko je umrlo u Hrvatskoj? X država? Kako objasnjavaš sk9kove, a nije covid?

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 21:28 

Ma vidio se i prostim okom pomor ljudi:

https://rs.n1info.com/region/bih-druga- ... tanovnika/

S tim da će vjerojatno na rok od 5 g. zbog toga manje umirat. Još su oni ovdje uzeli puno uvečan broj stanovnika BiH, bar za pola.

Mada se meni čini da su i cjepiva pobila dio ljudi. Tko zna što su oni ljudima davali i kako.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 21:37 

U Kanadi je u tijeku sudski proces a propos odredjenih COVID-mjera.

Peterson ovdje iznosi sljedece:

dokumenti prilozeni na sudu pokazuju da su zabrane kretanja bile toliko ANTIznanstvene da cak ni ljudi koji su (po nalogu Trudeau-a) dobili zadatak i voljni su izfalsificirati nekakvo "znanstveno" opravdanje tih "mjera" - nisu u stanju to uciniti. Ne mogu. Nije izvedivo.

Postupanje je u toj mjeri bilo ANTIznanstveno.

https://youtu.be/99b_UFNamWA

1:08:57

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 22:36 

Pandemija koronavirus mi najviše lici na experiment pomoću kojeg bi se utvrdila stopa smrtnosti u slučaju da nema zdravstvene zaštite.
U to vrijeme jeste bila veća smrtnost, ali ne zaboravite da je minimalan broj hronicnih bolesnika bio u prilici da se lijeci ili se nisu javljali ljekaru iz straha da se ne zaraze. Ontološki pacijenti nisu primali redovne terapije i srčani bolesnici su se klonili zdravstvenih ustanova. Posebna psihoza koja je tada vladala je pogorsala stanje hronicnih bolesnika, te je i strah odigrao značajnu ulogu u svemu.
I dalje postoji sumnja u sve i svašta vezano za koronu.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2022, 23:09 

Lapo-lapo je napisao/la:
Pandemija koronavirus mi najviše lici na experiment pomoću kojeg bi se utvrdila stopa smrtnosti u slučaju da nema zdravstvene zaštite.
U to vrijeme jeste bila veća smrtnost, ali ne zaboravite da je minimalan broj hronicnih bolesnika bio u prilici da se lijeci ili se nisu javljali ljekaru iz straha da se ne zaraze. Ontološki pacijenti nisu primali redovne terapije i srčani bolesnici su se klonili zdravstvenih ustanova. Posebna psihoza koja je tada vladala je pogorsala stanje hronicnih bolesnika, te je i strah odigrao značajnu ulogu u svemu.
I dalje postoji sumnja u sve i svašta vezano za koronu.

Raspudic je, govoreci o stanju u Hrvatskoj, prenio jednu metaforu koja ima siri medjunarodni znacaj.

Vezano za COVID-mjere:

Iz topa se gadjalo vrapca.

Postoji li vrabac?

Postoji.

Treba li gadjati vrapca iz topa?

Ne treba.

Kome je pomoglo gadjanje vrapca iz topa?

Nikome.

(Osim mozda Uzvisenome Bogu Pfizeru itd., ostavimo to sada po strani...)

Kome je odmoglo gadjanje vrapca iz topa?

Svima.

(Osim mozda Uzvisenome Bogu Pfizeru itd., ostavimo to sada po strani...)

----------------------------

Sjedi vrabac na balkonskoj ogradi stana.

Kako da ga likvidiramo? Pa naravno - topom.

Opalis iz topa, odvalis pola zgrade, ubijes dijete u kolijevci, raskines pola obitelji, unistis instalacije, odvalis krov, sameljes zidove...

I jos na kraju - vrabac ionako zaobidje kuglu i nonsalantno odleti.

"Znanost."

Vrh

PostPostano: 27 stu 2022, 09:38 

Ja vjerujem i da su cjepiva otupila učinak virusa na organizam. Pored mutacija. Cijepila sam se. Ne toliko radi sebe, koliko zbog roditelja. Nikakvih nuspojava nisam imala nakon cijepljenja. A drugi put, kao sto rekoh i simptomi su bili, kao kod nešto jave gripe. Prvi put imunitet mi je bio narušen problemima u vezi sinusa. Ali bez obzira, simptomi 2020, i ovi u junu su neusporedivi.
Moraš razumjeti da je početak ovog ludila s Koronom bio pun nepoznanica. Cijelom svijetu. Bez iznimke. Jedino Švedska je imala poseban režim i išlo se na “imunitet krda” koji ti potenciraš. Donijeti takvu ulogu u onoj situaciji, kad je virus bio na vrhuncu jačine, povlačilo je odgovornost. Ta izolacija starih i nemoćnih, ljudi sa kroničnim oboljenjima i sl morala se organizirati i provoditi. Ni to nije bas lako bilo.
Osim toga bolest je totalno nepredvidiva. Sada već imamo i neka saznanja. Pa onaj broj kad je preko 30 u testu, nisi zarazan i mozes s maskom slobodno raditi. U školama, bolnicama i domovima za stare ne. Ali biroi i institucije da.

a što je otupio učinak virusa u BIH, Bugarskoj ,Alžiru i tolikim zemljama gdje se nije cijepio skoro nitko?

virus su otupile mutacije, koje su se uglavnom poajvljivale tamo gdje je cijeljenih bilo malo. išao je svojim prirodnim tijekom.

nepoznanica je bilo na početku, no brojni glasovi razuma su VRO BRZO počeli uporozravati da je hsiterija i napad na ljudska prava nepotreban, da podatci govore drugo, međutim brutalno su ušutkani, sve dok nije dovoljno para kapnulo na neke račune

p.s., to što si se ti cijepila ni na koji način nije pomoglo ni odmoglo tvojim roditeljima. to je jedna od većih laži kojima su nas zasipali. cijepljenjem ne štitimo druge, jer ciejpivo nije sterilizirajuće.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2022, 09:47 

Junuz Djipalo je napisao/la:

a gdje to broj umrlih nije skočio? gdje je cijepljenje zaustavilo umiranje?
u čitavom nizu zemalja su ogromni viškovi smrtnosti ostvareni nakon masovnog cijepljenja, i dešavaju se i dan danas. i to pogotovo kod mlade populacije.

koliko takvih podataka tebi treba da shvatiš da NIJE bilo opravdano cijepiti mlade i zdrave ljude. kao što ih nije bilo opravdano zatvarati, prekidati im škole, posao, hapsiti, kažnjavati ni išta od ludila koje smo prolazili?

mutacije su upravo razlog zašto to nije bilo opravdno, jer dok se cijepiti počelo, virus je već mutirao i učinkovitost cjepljenja smanjena. a istovremeno, praktički od prvog dana znamo da je virus skoro pa bezopasan za mlade i zdrave ljude.

ukratko, nikakve mjere prisile i zatvaranja nisu bile opravdane, već bolesni štrebersko-koruptivni sadizam. ko se htio cijepit trebalo mu je omogućiti i bog zdravo đenja

Vrh

PostPostano: 27 stu 2022, 10:05 

Licno se kajem što sam se cijepila. Dva puta sam imala koronu. Jednom prije vakcine, jednom poslije vakcine i revakcine. Tzv. blazi oblik. Blaži, jer nisam imala nikakvu hronicnu bolest ili nekakvu slabu točku u organizmu. Korona je samo ubrzavala razvoj već postojeće bolesti, koja bi i onako donijela zdravstvene probleme u narednom periodu, pa i smrt.
Sve u svemu, mnogo neznanja, nedoumica, laži, nestručnosti, politike, kriminala i nikome ništa!?
Sada se spomene s vremena na vrijeme.
Kako vjerovati u sljedeću pandemiju, vakcine i dr.?
Nikako.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2022, 21:27 

Lapo-lapo je napisao/la:
Kako vjerovati u sljedeću pandemiju, vakcine i dr.?
Nikako.

trba biti oprezan i dobro promišljati. biti će i opasnijih bolesti i korisnijih lijekova.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8320 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: