HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 sij 2025, 20:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4540 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 182  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 25 stu 2022, 19:22 

Bobovac je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Istočni Mostar je Zapad:

- Imaju gomilu islamista a pretvaraju se da su to integrirani građani. :zubati
- Imaju vječito džangrizave antifašiste koji izmišljaju fašizam da ne ostanu bez posla. :zubati
- Imaju SDP i ljevičare koji se predstavljaju kao moralno superiorni, a u stvari zagovaraju diktaturu. :001_rolleyes
- Mrze kršćanstvo i smišljaju izgovore zašto ne valja.

Junuze, ti bi se mislim odlično snašao u istočnom Mostaru. Tamo nemaš nacionalista, nema fašista, nema katolibana, sve multietničari, čista ljepota.

On bi riješio problem gospodarstva u Mostaru uvozom u taj grad 20.000 Afganistanaca

Imaš na demografiji popis država s najviše rođenih. Ne znam što ste se zakačili za Afgane. :neznam

Nitko ih baš ne želi nešto.

Hercegovina zahvaljujući crkvenim vezama će vjerojatno uvlačit crnce katolike. Već znam da su mnogi i kumovi djeci koja tamo daleko negdje rastu.

Inače, baš Međugorje je primjer višerasnog suživota, makar na par dana. I nema baš nekih problema.

Treba se fokusirat na to kakvi su ljudi a ne koja im je boja kože. Tko god može položit državnu RH maturu, odmah ga naturalizirat.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 19:27 

Junuz je desnoliberal a ne ljevicar, to je valjda i vise nego jasno.

Slazem se s ovim u vezi boje koze, samo sto je tebi vaznija vjeroispovijest, iako to ne kuzim kako to sad pa religija bitna (?), a meni socijalni status.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 19:49 

Meni sigurno nije važnija ali ako imas hrpu hercegovačkih misionara po Africi što misliš što će bit oni koje dovedu? Katolici.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 20:54 

Naša Kvačica je napisao/la:
Haram je napisao/la:
Sad kad skontam, pa moj jaro bi s Junozagom mogo ruku pod ruku.

taj tvoj je istinski bolesni ljevičar, a Junuz samo glumi, oportunist.

Politika dolazi od polis tj javne domene.

Nije niti najmanje bitno sta neko u srcu drzi. Jedino sta je bitno jest kako nastupa javno. Covik JE bas maska koju nosi.

Razlika izmedu griha i smrtnog griha je kad netko ZNA da to sta radi je lose. Kad srcem nije u tome ali je demonskog karaktera pa namjerno radi zlo.

Da malo podbada 'desnicare' i zabavi se.

Trolovi, ljudi koji uzivaju u transgresivnom ponasanju i izazivanju negativnih reakcija su psihopati i sadisti.

https://www.yourtango.com/self/internet-trolls-narcissists-psychopaths-sadists-study

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:02 

Inace, nacin na koji je stara Grcka pocela svoj kolaps je bia kad je poznata grcka komedija i satira dosla.

Grcki filozofi su dugo komentirali da je ruganje onom sta mozemo opisati kao kolektivisticki i herojski duh dovelo do kraha snage stare Grcke

Potom je komedija i satira presla na ruganje vjerskim osjecajima i kleru a to je kolapsiralo religioznost

Nedugo nakon tog Grcka je pala pod vlast prvo Makedonaca a onda Rimljana

Stoga nije to 'hehe on se malo zeza, dobar je on al malo podbada ove likove'.

Daleko od toga.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:19 

Velebit je napisao/la:
Inace, nacin na koji je stara Grcka pocela svoj kolaps je bia kad je poznata grcka komedija i satira dosla.

Grcki filozofi su dugo komentirali da je ruganje onom sta mozemo opisati kao kolektivisticki i herojski duh dovelo do kraha snage stare Grcke

Potom je komedija i satira presla na ruganje vjerskim osjecajima i kleru a to je kolapsiralo religioznost

Daleko od toga.

Je li to pokušavaš reći da humor i satira pokapaju neku civilizaciju?

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:21 

U strahu su velike oči. Čitaoče ako se rugaš ovi bi te mogi streljat. :D

Totalitarci brzo pokažu svoje lice. :D

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:24 

Glavni mehanizam ljevicara je da rasiri paranoju medu prosjecnim ljudima da su implicirani.

Sta znaci impliciran?

Imas prijatelja Srbina, rodaka koji je gej, tata ti je ateist a hodao si sa Crnkinjom i ostali ste u dobrim odnosima. Ponekad zapalis joint a na novu godinu i tableticu necega. Prevario si curu jednom i imas stomak od pive.

Naravno, vecina ljudi nema sve ovo al vecina ima 1, 2 mozda 3 stvari.

Ljevicar ti zeli rec da si ti impliciran i da je desnica opasnost za tebe jer desnica zeli red.

Taj red znaci da se treba ic prema onom sta je optimalno, ne samo za tebe nego i za citavu naciju i da se to STA JE DOBRO treba staviti kao ideal.

Nasuprot tome, ljevicar zeli da se bojis jer SI IMPLICIRAN.

Tvoj prijatelj, tvoja bivsa, tvoj rodak, tvoj stari, a mozda i ti sam... ce svi u gulage jer ste po necem se ogrisili o ideal.

No ne radi se o tome. Ljudi su po definiciji gresni i ne mogu se pretvorit u nesto drukcije. No to ne znaci da se triba odustat od reda i vitalnosti kolektiva samo zato jer je TESKO.

Znaci da se triba pripoznat dobro ka dobro i stremit prema tome.

Ljevicar nasuprot toga nudi kaos. Nudi kaos i nedostatak reda.

-nema granica
-nema nacija
-nema rasa
-nema religije
-nema klasa
-nema moralnih uzora

Sve je jedna amorfna juha svega i svacega te je sve potribno tolerirat i integrirat. To nudi ljevicar i zeli zavarat da je to utopija.

To je najvece zlo.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:26 

^pocea san pisat ovo i prije nego je objavia tu glupost jer su misli ljevicara jednostavne

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:36 

Flamel je napisao/la:
Velebit je napisao/la:

Daleko od toga.

Postoji zdrav humor a postoji i subverzivni humor koji nekad suptilno a nekad potpuno otvoreno izruguje neke stupove društva.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:44 

Velebit je napisao/la:
Glavni mehanizam ljevicara je da rasiri paranoju medu prosjecnim ljudima da su implicirani.

Sta znaci impliciran?

Imas prijatelja Srbina, rodaka koji je gej, tata ti je ateist a hodao si sa Crnkinjom i ostali ste u dobrim odnosima. Ponekad zapalis joint a na novu godinu i tableticu necega. Prevario si curu jednom i imas stomak od pive.

Naravno, vecina ljudi nema sve ovo al vecina ima 1, 2 mozda 3 stvari.

Ljevicar ti zeli rec da si ti impliciran i da je desnica opasnost za tebe jer desnica zeli red.

Taj red znaci da se treba ic prema onom sta je optimalno, ne samo za tebe nego i za citavu naciju i da se to STA JE DOBRO treba staviti kao ideal.

Nasuprot tome, ljevicar zeli da se bojis jer SI IMPLICIRAN.

Tvoj prijatelj, tvoja bivsa, tvoj rodak, tvoj stari, a mozda i ti sam... ce svi u gulage jer ste po necem se ogrisili o ideal.

No ne radi se o tome. Ljudi su po definiciji gresni i ne mogu se pretvorit u nesto drukcije. No to ne znaci da se triba odustat od reda i vitalnosti kolektiva samo zato jer je TESKO.

Znaci da se triba pripoznat dobro ka dobro i stremit prema tome.

Ljevicar nasuprot toga nudi kaos. Nudi kaos i nedostatak reda.

-nema granica
-nema nacija
-nema rasa
-nema religije
-nema klasa
-nema moralnih uzora

Sve je jedna amorfna juha svega i svacega te je sve potribno tolerirat i integrirat. To nudi ljevicar i zeli zavarat da je to utopija.

To je najvece zlo.

Hm da, ali i totalni red moze da bude poguban.
Mislim da je JP na ovu temu imao neka predavanja, u smislu odnosa haosa i uredjenosti.
Haos radja nove stvari, dok je uredjenost verovatno efikasna u onom sto radi, tako da je potreban balans. On je to nazvao cini mi se balans jinga i janga.
To moze da se prikaze i na primeru korporacija, korporacije su ekstremno efikasne u onome sto rade, ali ako dodje do promene na trzistu lako propadnu, jer nastavljaju da se krecu u smeru za koji su optimizovane. Tako su na primer propali Nokia, i mnoge druge korporacije.

На гробљу ће изнићи цвијеће
За далеко неко покољење.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:50 

Flamel je napisao/la:

civilizacije na skupu drži kad imaju nešto sveto, duhovno, herojsko, mitološko.

kad sve profaniraš, civilizacija se uruši

zanimljivo je da ovo jako dobro znaju i leftardi, tj. njihovi ideolozi. Dok oni ruše Zapadnu civilizaciju, istovremeno nastoje graditi neku novu koja ima svoje "vrijednosti", svoje mitove, svoje nedodirljive stvari itd...tipa gayevi, ww2, imigranti, ekofanatizam, to su nova božanstva u novoj civilizaciji

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:53 

Ne moze bit totalni red. Nemos imat 100% jednakost (u komunistickom smislu), nemos imat 100% cistu naciju, nemos imat ni 100% moralan narod, nemos imat ni 100% naroda da su fit, uredni, oprani, pristojni.

No to ne znaci da se triba odustat od svega. Mozes bit debel pa stremit ka fit tilu, mozes bit ruzan al svejedno stremit ka lipoti.

Ljevicar ti kaze nema veze sta si debel i ruzan, to je tvoj identitet, budi ponosan, najvaznije je da ti netko ne spomene da je to lose jer je to fatshaming.

Stara generacija ljevicara je to koristila ka ORUZJE. Oni bi bili skockani, uredeni, fini itd a ostale bi SUBVERTIRALI na taj nacin.

No njihova dica i unuci podlegnu toj istoj subverziji eventualno.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 21:58 

Velebit je napisao/la:
Ne moze bit totalni red. Nemos imat 100% jednakost (u komunistickom smislu), nemos imat 100% cistu naciju, nemos imat ni 100% moralan narod, nemos imat ni 100% naroda da su fit, uredni, oprani, pristojni.

No to ne znaci da se triba odustat od svega. Mozes bit debel pa stremit ka fit tilu, mozes bit ruzan al svejedno stremit ka lipoti.

Ljevicar ti kaze nema veze sta si debel i ruzan, to je tvoj identitet, budi ponosan, najvaznije je da ti netko ne spomene da je to lose jer je to fatshaming.

Stara generacija ljevicara je to koristila ka ORUZJE. Oni bi bili skockani, uredeni, fini itd a ostale bi SUBVERTIRALI na taj nacin.

Da ok to da, ali srecom i dalje postoji realnost koja jako brzo kaznjava takve stavove.

На гробљу ће изнићи цвијеће
За далеко неко покољење.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:12 

E moj Velo, s tobom je lako 'impllicirati'. Liberalizam je poseban po tome što sve iskoristi. Gay si, to ti je bitno, o.k. budi to, radi plati porez. :D

Transgender, o.k. baš fino radiš u Lidlu na blagajni. :D

Vjernik si, bas super za tebe, ajd sad vozi kamion.

Možeš bit što god hoćeš dok plaćaš porez i račune.

E sad, imamo lijeve i desne radikale koji bi se bavili branjenjem skupina od radikalnih skupina ali ne bi baš plaćali porez i račune. Čak bi i onemogućavali ljude koji hoće radit jer su ovo ili ono. Parazitiraju na strahovima i zatvorenosti umova. Često su i nasilni jer intelektom ne dominiraju.

Koji su bolji?!

Ovaj sad ne bi dozvoljavao da se smijemo njemu jer je lik iz karikaturalnih horora.

Zašto ne, meni si Velo baš smišan sa svojim 'dokazima' i rasizmom. :zubati

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:16 

Junuz Djipalo je napisao/la:
E moj Velo, s tobom je lako 'impllicirati'. Liberalizam je poseban po tome što sve iskoristi.i

valjda zato pola mladih u Engleskoj ima psihičku bolest. Jer ih je liberalizam dobro iskoristio.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:19 

divizija je napisao/la:
E moj Velo, s tobom je lako 'impllicirati'. Liberalizam je poseban po tome što sve iskoristi.i

valjda zato pola mladih u Engleskoj ima psihičku bolest. Jer ih je liberalizam dobro iskoristio.

De bogati nemoj se ti javljat za psihičke bolesti. Sve imaš. :zubati

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:21 

De bogati nemoj se ti javljat za psihičke bolesti. Sve imaš. :zubati

i da ih imam i još kvadriram, još bi bio zdraviji od tebe

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:29 

Liberalizam je poseban po tome što sve iskoristi.

Zato će i čučnuti. Neslavno.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:40 

weasel je napisao/la:
Flamel je napisao/la:

Postoji zdrav humor a postoji i subverzivni humor koji nekad suptilno a nekad potpuno otvoreno izruguje neke stupove društva.

Nije bitno samo kakav je humor, nego i sto uzima za predmet sprdnje.

Civilizacija koja ismijava vlastite temelje ne moze opstati.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:56 

Velebit je napisao/la:

Zrtvovanje kriterija koji su preduvjet izvrsnosti na oltaru jalove ideoloske tlapnje - "inkluzivnosti". Put u dekadenciju.

https://youtu.be/hs_RG4DHtB4

(pogledati do kraja)

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:58 

Mar-kan je napisao/la:
Liberalizam je poseban po tome što sve iskoristi.

Zato će i čučnuti. Neslavno.

Zasad mu dobro ide. Rašireniji je recimo od islama ili komunizma.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 22:59 

Zamisli Ukrajince da se sprdaju i relativiziraju rat, njegov smisao, koja je razlika izmedu njih i Rusa, nonstop rugaju mladicima koji su 'glupi' jer su ostali invalidi, kontrastiraju to sa slikom nekog dandya u odjelu, sa cigarom u ustima koji seta rivijerom, posli guzne neku Talijanku i rece u kameru 'hvala sta se borite' a onda cujes oni sound effect smjeha publike.

Onda iduca bude neki general koji je retardiran salje jedan vod, cuje se bum oni nestanu, ude iduci vod, mladici nabrijani, lupaju se u prsa, jedan vice ja sam veliki Ukrajinac, drugi ga udari iza glavinjole 'ja sam najveci Ukrajinac'. General kaze 'e odlicno moji Ukrajincine, idite' oni odu cujes bum, nema niceg samo dim. Zvuk publike koja se smije.

Nije to uopce tesko. Najlakse se rugat pozrtvovnosti. Bilo cijoj, oko bilo cega.

To Ukrajinci ne rade nego brutalno kaznjavaju najmanju naznaku ovog i zato imaju herojski duh i samopozrtvovnost maksimalnu.

Ovo je jednostavan mehanizam.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 23:01 

Velebit je napisao/la:
Zamisli Ukrajince da se sprdaju i relativiziraju rat, njegov smisao, koja je razlika izmedu njih i Rusa, nonstop rugaju mladicima koji su 'glupi' jer su ostali invalidi, kontrastiraju to sa slikom nekog dandya u odjelu, sa cigarom u ustima koji seta rivijerom, posli guzne neku Talijanku i rece u kameru 'hvala sta se borite' a onda cujes oni sound effect smjeha publike.

Onda iduca bude neki general koji je retardiran salje jedan vod, cujem bum oni nestanu, ude iduci vod, mladici nabrijani, lupaju se u prsa, jedan vice ja sam veliki Ukrajinac, drugi ga udari iza glavinjole 'ja sam najveci Ukrajinac'. General kaze 'e odlicno moji Ukrajincine, idite' oni odu cujes bum, nema niceg samo dim. Zvuk publike koja se smije.

Nije to uopce tesko. Najlakse se rugat pozrtvovnosti. Bilo cijoj, oko bilo cega.

To Ukrajinci ne rade nego brutalno kaznjavaju najmanju naznaku ovog i zato imaju herojski duh i samopozrtvovnost na max.

Ovo je jednostavan mehanizam.

Je li ti uopće znas koja je koja strana u tom ratu?

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 23:06 

Ajde prestani s bedastoćama i trolanjem. Stvarno si dosadan.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4540 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 182  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: