|
|
Stranica: 45/189.
|
[ 4722 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 02:57 |
|
|
Danas sam vidio neku azijatkinju činilo se ide na posao u sred jebenog Šestanovca... Neće ovo na dobro nikako.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 09:27 |
|
|
Planina je napisao/la: Danas sam vidio neku azijatkinju činilo se ide na posao u sred jebenog Šestanovca... Neće ovo na dobro nikako. ja sam mišljenja da će nae i europske potrebe za ranom snagom i privlačnost istima vrlo skoro psotati prošlost...
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 10:55 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Danas sam vidio neku azijatkinju činilo se ide na posao u sred jebenog Šestanovca... Neće ovo na dobro nikako. ja sam mišljenja da će nae i europske potrebe za ranom snagom i privlačnost istima vrlo skoro psotati prošlost... Lako moguće, samo je problem što će biti s hordom migranata koje su libtardi navukli. Nemoguće da će baš svi odseliti natrag.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 11:30 |
|
|
weasel je napisao/la: divizija je napisao/la: ja sam mišljenja da će nae i europske potrebe za ranom snagom i privlačnost istima vrlo skoro psotati prošlost...
Lako moguće, samo je problem što će biti s hordom migranata koje su libtardi navukli. Nemoguće da će baš svi odseliti natrag. A kako lako moguće?
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 11:32 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: weasel je napisao/la: Lako moguće, samo je problem što će biti s hordom migranata koje su libtardi navukli. Nemoguće da će baš svi odseliti natrag.
A kako lako moguće? Redaju se kriza za krizom a europa je stara, deindustrijalizirana i prezadužena, neće to moći ovako dovijeka. Prije ili kasnije će puči a kad pukne prvi koji lete su stranci.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 12:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kukate tko Rojf nad svojom sudbinom. Rekoh vam što slijedi. Nije to tako strašno kako vama izgleda.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 12:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kukate tko Rojf nad svojom sudbinom. Rekoh vam što slijedi. Nije to tako strašno kako vama izgleda. strašno je, strašno, sam je sreća što će biti strašno i za takve poput tebe. Dapače, za vas najviše. Mi smo navikli na surovije, takve poput tebe će opet gledat gdje da kindu ko što si iz Zence kidnuo samo nećete imati gdje.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 12:16 |
|
|
weasel je napisao/la: Lako moguće, samo je problem što će biti s hordom migranata koje su libtardi navukli. Nemoguće da će baš svi odseliti natrag. svašta je moguće, samo treba zamisliti dan u kojem europa nije najbolej mejsto za život najviše.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 12:18 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: A kako lako moguće? Europa je i dosad stalno gubila udio u globalnom BDPu i to brže negol iu globalnoj popualciji. E dugoročnom ekonomskom stagnacijom koja dolazi to će se ubrzati. Istovremeno, fertilitet opada gotovo svugdje, a BDP raste puno brže nego u Europi. za 30 godina svijet će biti puno drugačije mjesto.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 12:21 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 12:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kukate tko Rojf nad svojom sudbinom. Rekoh vam što slijedi. Nije to tako strašno kako vama izgleda. Zapad se nalazi u dubokoj krizi. Kako to ne vidis? Moguci su razliciti raspleti situacije i zaokreti, ali kriza jeste stvarna, duboka i sve veca. Ide se unatrag. Ide se nizbrdo. Jedino s cim se ne mogu nikako poistovijetiti jeste ZLURADOST i malodusnost onih koji zbog stvarnih, dubokih, strukturnih poremecaja na Zapadu prizeljkuju propast, ne tih poremecaja, nego propast samoga Zapada. (??) Zasto? Cemu? S kojim planom? Evo, propao Zapad i sto sad? Kina? Indija? Arapi? Polakse. Polakse malo.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 21:26 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Zasto? Cemu? S kojim planom? Evo, propao Zapad i sto sad? Kina? Indija? Arapi?
Polakse. Polakse malo. prije Uskrsa je UVIJEK veliki Petak. propast Zapada je preduvjet njegova uskrsnuća
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 23:18 |
|
|
divizija je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Zasto? Cemu? S kojim planom? Evo, propao Zapad i sto sad? Kina? Indija? Arapi?
Polakse. Polakse malo. prije Uskrsa je UVIJEK veliki Petak. propast Zapada je preduvjet njegova uskrsnuća Civilizacije ne uskrsuju. Mogu se ponovno roditi i krenuti u novi ciklus, ali to neće biti nastavak staroga. I pitanje je koliko će vremena proteći do sljedećeg "rođenja".
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2022, 23:32 |
|
|
divizija je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Zasto? Cemu? S kojim planom? Evo, propao Zapad i sto sad? Kina? Indija? Arapi?
Polakse. Polakse malo. prije Uskrsa je UVIJEK veliki Petak. propast Zapada je preduvjet njegova uskrsnuća Bezglavo prizeljkivanje propasti je cesto bio (i ostao) jedini tzv. "plan" radikalnih ljevicara. - "Samo da mi sad ovo brze-bolje porusimo pa ce nastati nesto bolje." - "OK. Ali sto nakon sto porusite?" - "Ne znam. Samo nas pusti da porusimo." I onda se cude kad iza sebe ostave samo rusevine.
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 11:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 11:44 |
|
|
..nedavno prije misec dana sam pročitao Buchmanovu "propast zapada" koja je inspirativna za naše desničare i ok on je sve to obrazložio argumentira i slažem se sa svim dijagnozama ali ovi desničari inspirirani njegovom knjigom u blagom luku zaobilaze da on predviđa od "zapada" gotov najveću propast demografsku prije svega doživljavju rusija za koju predviđa pad stanovnika s 150 milijuna na sto i japan isto tako a oni nisu baš primjer slobodne imigracije a japan izuzetno rigorozne a u rusiju ionako niko neće...znači teza vam je ništavna..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 12:18 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: Jel ova imigrirala kod nas?: https://trc.taboola.com/klixgr-p2144027 ... AGv8NnryzAvidim da je napadaju u klixx komentarima. Nije, mislim da je u Beču.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 13:06 |
|
|
Citat: Danska Njemačka, spolno zlostavljanje djece Njemačka osumnjičeni za ubojstva Njemačka
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 13:07 |
|
|
Citat: Nadam se da se danas crvenimo. Na svima nama je da naše susjede i sunarodnjake zacrvenimo.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 13:32 |
|
|
U srednjoj i istočnoj Europi čim je malo veći dodir sa migrantima, raste i protivljenje imigraciji.
Jedino ne u Rusiji, tamo su i sve manje islamofobni.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 13:43 |
|
|
Citat: Junuz: Čega se bojite? Zašto se ne bi pobjeda Maroka slavila i po Hrvatskoj kao i po Belgiji i Nizozemskoj? Vrlo pametni ljudi u Belgiji i Nizozemskoj su zaključili da je ovo jako pametno. Jeste vi pametniji od njih?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 13:45 |
|
|
Pa, imamo prednost da vidimo gdje su oni pogriješili. Sva bagra koja ganja socijalu ide gdje je socijala dobra. To kod nas nije slučaj.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 13:46 |
|
|
I policija im jadna, naša interventna to riješi za 10 minuta.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 13:52 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Junuz: Čega se bojite? Zašto se ne bi pobjeda Maroka slavila i po Hrvatskoj kao i po Belgiji i Nizozemskoj? Vrlo pametni ljudi u Belgiji i Nizozemskoj su zaključili da je ovo jako pametno. Jeste vi pametniji od njih? Samo da podignem za Junuza dok on kreativno izmišljavati novu dosjetku.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 28 stu 2022, 13:54 |
|
|
Citat: Ovo je bilo 2018. Moguće da smo u 2022. nakon ovakvih slika postali većinski Junuzi kako to sebi Junuz zarobljen u toj svojoj glavi zamišlja ali nekako sumnjam.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|